ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Plenki: nema pšara za bolesnu djcu, ali ima za muzejske primjerke F-16

Page 3 of 11 Previous  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Next

Go down

Plenki: nema pšara za bolesnu djcu, ali ima za muzejske primjerke F-16 - Page 3 Empty Re: Plenki: nema pšara za bolesnu djcu, ali ima za muzejske primjerke F-16

Post by RayMabus 26/1/2018, 16:47

Može čak i ova dva jednosjeda starija tj trebalo bi radi jedne stvari, znači održavanje i to sve na nivou i sad kad mladi piloti moraju radit prve samostalne školske letove onda bolje na tome nego ovim novijim dakle jednostavni školski letovi da uče samostalno biti u avionu dakle dva takva jednosjeda isto može

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Plenki: nema pšara za bolesnu djcu, ali ima za muzejske primjerke F-16 - Page 3 Empty Re: Plenki: nema pšara za bolesnu djcu, ali ima za muzejske primjerke F-16

Post by RayMabus 26/1/2018, 16:59

Uglavnom da Izraelci ponude ovo ja bih uzeo

Tri školska dvosjeda.

Tri školska dvosjeda sa mogućnošću nošenja raketa dakle i za tu obuku i za air policing po potrebi

Dva jednosjeda

I sad četri novija jednosjeda čisti borci dežurna para dakle to je ono šta je udarno

Ovako imaš sve posli samo kupuješ ove novije verzije koliko ti treba
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vili40 26/1/2018, 17:10

Plenki: nema pšara za bolesnu djcu, ali ima za muzejske primjerke F-16 - Page 3 2580xt4
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/1/2018, 17:17

A ćuj zavisi, ovi dvosjedi za obuku ti u osnovi ne probijaju zvučni zid a ako i da onda je jedan od njih baš ono tehnički pregled skroz za tu šemu, ostali su ono obuka dakle nema preopterećenja aviona tj može to dosta dugo bit u uporabi bar prvih desetak godina dok ne obućiš prve generacije pilota
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by catabbath 27/1/2018, 00:10

500 000 000 $ da bi staro smeće zamjenili starim smećem malo novije proizvodnje.

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by Guest 27/1/2018, 00:43

vili40 wrote:Plenki: nema pšara za bolesnu djcu, ali ima za muzejske primjerke F-16 - Page 3 2580xt4

Croatian Air Force

zrakoplov: Don Anemio F-16 custom
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Kermit 27/1/2018, 07:44

Totenkopf wrote:
Pinochet wrote:mogao sam i misliti da će čardak potrošiti lovu na stara govna. naravno, gdje bi se domoljubi sjetili jednom potrošiti lovu za nešto korisno. migove stare 50godina, ćemo zamjeniti f-16 avionima starim 40godina. veoma dobar uspjeh.
Nije bitno godište već letni sati, a te su mašine pregažene + pustinjski pijesak i morska sol koji su im ušli u sve pore, to so avioni koji će više bit na remontu negi letno pripravni...
Grippen je bio najbolji izbor po svim parametrima, slijeće/uzlijeće s ceste, puni ga ekipa od 3 čovjeka u roku 10 min. je u zraku, ali avaj...
To je politička odluka, đabe kukati...
To sam i zaboravio, pjesak sve razara plus sati i plus sol, grippen je nasoram ovoga kao da ti nude djevojkuvda ju jebeš u štaglju a ovo ćifutsko kao da te izjebe crnja pred mjesnom zajednicom
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus 27/1/2018, 07:59

catabbath wrote:500 000 000 $ da bi staro smeće zamjenili starim smećem malo novije proizvodnje.
Mi smo odbili tu ponudu pa su Izraelci ponudili neku miks eskadrilu, ako bi bilo onako kako sam ja položio onda se isplati, poslije bi samo kupovali ove novije f16
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 27/1/2018, 08:20

asilovski wrote:
Totenkopf wrote:
Pinochet wrote:mogao sam i misliti da će čardak potrošiti lovu na stara govna. naravno, gdje bi se domoljubi sjetili jednom potrošiti lovu za nešto korisno. migove stare 50godina, ćemo zamjeniti f-16 avionima starim 40godina. veoma dobar uspjeh.
Nije bitno godište već letni sati, a te su mašine pregažene + pustinjski pijesak i morska sol koji su im ušli u sve pore, to so avioni koji će više bit na remontu negi letno pripravni...
Grippen je bio najbolji izbor po svim parametrima, slijeće/uzlijeće s ceste, puni ga ekipa od 3 čovjeka u roku 10 min. je u zraku, ali avaj...
To je politička odluka, đabe kukati...
To sam i zaboravio, pjesak sve razara plus sati i plus sol, grippen je nasoram ovoga kao da ti nude djevojkuvda ju jebeš u štaglju a ovo ćifutsko kao da te izjebe crnja pred mjesnom zajednicom

razara samo motor, jer na mlaznoj turbini ne možeš imati filter za zrak, kao što ga imaš na automobilu npr.

ovisi čime su opremljeni avioni i kako su uzdržavani u zadnje vrijeme, ne znači da je F16 loš za ono što nama treba, tj. air policing

trebali bi gledati u sklopu drugih NATO članica što nam je najbolji izbor, ako Gripen nije dugoročni projekt onda se ne isplati uzimati ga iako je trenutno bolji avion od polovnih F16C

SAD nudi novi F16, Izrael polovni F16C, Grčka polovni F16C, a Švedska nove Gripene

novi F16 70 bi dugoročno vjerojatno bio najbolji izbor
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 27/1/2018, 08:28

Air policing nije problem, kad bi cijela filozofija bila oko toga onda bih uzeo Gripen

E sad počne ovakva situacija, imigranti porast desnice u Evropi, gore Rusija, Turska već malo očito svoja politika i sad ti dođeš u situaciju da ti hitno treba šest do dvanaest aviona i Šveđani to masovno ne proizvode a ako imaš takvu situaciju onda i njima treba svaki avion pa i Češkoj i Mađarskoj znači ja moram čekati te avione a nemogu ih čekati zato niks Gripen samo F16

Dođe takva situacija meni to treba odma a ovi Gripeni su onda treba Švedskoj pa Češkoj pa Mađarskoj ono dobit ćeš ih za pet godina

Za pet godina mene nema, protivnička vojska me dotad pregazila, piši propalo
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 27/1/2018, 08:36

Kakvi air policing, pa akoš to samo gledati onda moš i onaj korejski aviončić uzet, netreba ti ni Gripen
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 27/1/2018, 08:38

RayMabus wrote:Air policing nije problem, kad bi cijela filozofija bila oko toga onda bih uzeo Gripen

E sad počne ovakva situacija, imigranti porast desnice u Evropi, gore Rusija, Turska već malo očito svoja politika i sad ti dođeš u situaciju da ti hitno treba šest do dvanaest aviona i Šveđani to masovno ne proizvode a ako imaš takvu situaciju onda i njima treba svaki avion pa i Češkoj i Mađarskoj znači ja moram čekati te avione a nemogu ih čekati zato niks Gripen samo F16

Dođe takva situacija meni to treba odma a ovi Gripeni su onda treba Švedskoj pa Češkoj pa Mađarskoj ono dobit ćeš ih za pet godina

Za pet godina mene nema, protivnička vojska me dotad pregazila, piši propalo

To ako očekuješ Rusku invaziju. :D

Nama su Rusi neprijatelj jednako kao i Iranu Izrael, svaki dan govore kako će uništiti Izrael, no meta i stvarni neprijatelj su im Suniti, Saudijska...

Tako su i nama usta puna Rusa, a vojna meta i neprijatelj je sasvim netko drugi... tj. najveći neprijatelj nam nije nijedna država, već nestašica nafte u budućnosti. EU-SAD moraju kontrolirati naftna polja, to je najbitnija stvar.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 27/1/2018, 08:42

Ne očekujem rusku invaziju na Hrvatsku ali mi je savršeno jasno da će poviše mene buknit antiislam a Turska se otrgnula sa lanca a onda gore Rusija jača i Švedska Češka i Mađarska isto trebaju Gripen pa ćeš ih ti te dodatne dobit tek za pet godina a onda je piši propalo a sa f16 to nije slučaj, nabaviš šest do dvanaest aviona u vremenskom periodu manjem od šest mjeseci
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 27/1/2018, 09:00

Ne bojim se ruske invazije na Hrvatsku niti Srbije tj da bi to išlo direkt na nas

Novi ISIL napadi po Evropi, raste desnica, Njemačka antiislamska neka vlada a Erdogan muslimansko bratstvo i počet će Evropljane proglašavati zločestima

Znači NATO oslabljen = jača Rusija

Švedska paranoja, Češka zbog desnice paranoja, Mađarska vidi kakva je situacija pa bi i ona par dodatnih Gripena

Znači ti u takvoj situaciji si četvrti po redu na čekanju a treba ti šest do dvanaest aviona u vremenskom razdoblju od šest mjeseci..... pa nema teorije prvi avion ćeš dobit tek za pet godina a onda te više NEMA
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 27/1/2018, 09:02

Erdogan može pokrenit nerede u BiH, onda imaš sukob Srbije i Bošnjaka, dakle iza Srbije Rusija to nije usmjereno na nas ali se sve odvija nama ispred nosa i zove se RAT
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 27/1/2018, 09:29

Erdogan ako osjeti da mu je vlast poljuljana do te mjere da vidi da mu je kraj blizu a očito nije kupio ruski sistem s 400 jer misli da mu opasnost dolazi iz Rusije može prenijeti napetost u dvorište onih od kojih misli da mu spremaju kraj a to je očito za njega zapad a ne Rusija

U tom svijetlu brige ga za BiH, izazvati će sukob da odgodi svoj kraj
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 27/1/2018, 09:32

Zapad, Srbija ni Hrvatska nemogu konfrolirat onda Bošnjake, to je zabluda, u tom slučaju imaš pizdariju u svom dvorištu koja nije postavljena na način Srbi vs Hrvati nego jednostavno bukne sukob u BiH
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 27/1/2018, 09:44

Da ne bude zabune, Hrvatska ne želi rat nije protiv nikoga u BiH a isto tako nije ni u stanju kontrolirati ovu situaciju tj spriječiti sukob

Znači imao bi Erdogana i Bošnjake i sad ako ti nemožeš u roku šest mjeseci nabavit dodatnih aviona a sa Gripenom to nije moguće u ovakvoj široj geopolitičkoj situaciji a onda te nema
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 27/1/2018, 11:47

asilovski wrote:Vjerojatno se iza ovoga krije neki 3. posao vezan za agrokor

Harašo.  Izraelski kapital je u znatnoj mjeri zastupljen kod SBER Bank-a.   Malo je poznata  činjenica da ta banka, iako "ruska", ne trpi nikakve sankcije od strane zapada.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by immortal 27/1/2018, 12:01

po ovom se vidi koliko Hrvatska drži do svojih pilota
obučenih ljudi uz to Hrvatskih sinova
strašno
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 27/1/2018, 12:11

mrzi online wrote:
SAD nudi novi F16, Izrael polovni F16C, Grčka polovni F16C, a Švedska nove Gripene

novi F16 70 bi dugoročno vjerojatno bio najbolji izbor

To ja govorim već desetak godina, od vremena starog foruma.
No, čini se da će izbor biti ipak ova izraelska cjelovita ponuda.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 11 Previous  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Next

Back to top

- Similar topics