Plenki: nema pšara za bolesnu djcu, ali ima za muzejske primjerke F-16
Page 10 of 11
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Re: Plenki: nema pšara za bolesnu djcu, ali ima za muzejske primjerke F-16
SAD SAM TI POJASNIORayMabus wrote:Kakvog sabora?
Očito moram napisati jedan post koji fali
Ti možeš u toj zgradi zvan parlament na umjetni naćin dobit većinu od 30 % tvojih glasova od umjetnih zastupnika manjina od zastupnika HNS koji je izdao svoje biračko tijelo i od Sauche kojeg si u cijenio no to je samo ta zgrada
Da bi kontrolirao državu gdje to nemožeš uvest sad uvodiš stranačku vojsku razmještenu po državi
To znači da funkcija te vojske nije obrana nego nešto drugo a istodobno si državu oslabio pa ti avioni nemaju smisao ako nas itko napadne jer će ući u nas vrlo lako
I PONOVIT ĆU TI OPET
TO NIJE MOJA VOJSKA
NAPRAVIT ĆU VLASTITU
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
To je JNA osamdesetih, tako su i Srbi osamdesetih svoj kadar iz Srbije postavili za generale i oficire, vojarne i oružje pod njihovom kontrolom i smišljaju samo kako unutar države stavit većinu kojom nevlada politički pod svoju kontrolu
Viđeno već miljon puta, zna se kako to završava jedino je razmjer tog završetka negdje agresivnijim negdje manje
Takva vojska se nebavi vanjskim neprijateljem jer je pušku uperila prema narodu tj unutra a leđa okrenula neprijatelju koji da oće vrlo brzo takve vojno slama
Viđeno već miljon puta, zna se kako to završava jedino je razmjer tog završetka negdje agresivnijim negdje manje
Takva vojska se nebavi vanjskim neprijateljem jer je pušku uperila prema narodu tj unutra a leđa okrenula neprijatelju koji da oće vrlo brzo takve vojno slama
2014-04-11
Ovakve vojske imaju samo dva scenarija
Unutarnji bunt npr raspad Jugoslavije
Ili
Izvanka netko kako su ovi okrenuli leđa samo ušeta i osvoji
Pošto je izgledniji ovaj drugi scenarij sad mene vojna tehnika tzv HV nezanima jer mi je na neki način neprijatelj nego ta druga vojska koja će uletit pošto nemora bit osvajača iz moje točke gledišta nego oslobodilačka
Unutarnji bunt npr raspad Jugoslavije
Ili
Izvanka netko kako su ovi okrenuli leđa samo ušeta i osvoji
Pošto je izgledniji ovaj drugi scenarij sad mene vojna tehnika tzv HV nezanima jer mi je na neki način neprijatelj nego ta druga vojska koja će uletit pošto nemora bit osvajača iz moje točke gledišta nego oslobodilačka
2014-04-11
E sad pošto unutarnji bunt nije za očekivati onda vojno imaš tu situaciju ti imaš te avione i oni su stranački jer je sva funkcije te vojske stranačka
Ćim dođe do rata ako onih 70% u koje upadam i ja osjeti da je ta nadolazeća vojska za mene oslobađajuća ja im otvaram vrata i blokiram ovu stranačku vojsku
U tom slučaju sva zapljenjena vojna tehnika pripada ovoj novoj vojsci uključujući i te avione
Kužiš sad?
Ćim dođe do rata ako onih 70% u koje upadam i ja osjeti da je ta nadolazeća vojska za mene oslobađajuća ja im otvaram vrata i blokiram ovu stranačku vojsku
U tom slučaju sva zapljenjena vojna tehnika pripada ovoj novoj vojsci uključujući i te avione
Kužiš sad?
2014-04-11
Koji su prioriteti biračima u HR? Pederi ili nova eskadrila? Pederi? Možda je Broz imao bolji narod.danni1 wrote:Jesu. Jer nitko nije rekao ne može. Nitko nije izašao na izbore druge godinei Tita i KPJ smijenio s vlasti. jel da nije?dzango wrote:Hranili su Broz i Jugoslavija milione lelemuda poput SUBNORA i ostalih sranja i opet su kupili novu eskadrilu. E to ti je razlika između države i banana republike.danni1 wrote:Ne.govinda wrote:A potrositi 500 miliona na stare kante se nece odraziti na izborima?danni1 wrote:
Novca ima dovoljno, al ima i puno onih koji misle da to ne treba pa bi se to moglo odrazit na fotelje onih koji o tome odlučuju a za sad su fotelje važnije od novih aviona.
Lova koji RH djeli crkvi, civilnim udrugama, sanira propala nekonkurentna brodogradilišta i sl pizdarije dovoljna je za nekoliko eskadrila novih aviona ali prioriteti su nešto drugo a ne novi avioni. Love nesumnjivo ima više nego dovoljno samo nitko ne želi to preusmjeriti u naoružanje, za razliku od Tita koji nikog nije ni pitao na što da troši lovu, jednostavno kupi što misli da mu treba a ti zucni ako smiješ.
Kupnja aviona nije pitanje love, love ima za sve, samo je pitanje prioriteta.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Bože sačuvaj.Madelaine wrote:uf, ponekad zaboravim da ipak nisi cetnik, vec jugosloven :-Ddzango wrote:Koja bre država? Nema ovde države sve do Beča.Madelaine wrote:ajde, i dalje ste drzava. Barem po kostima u Beogradu. Tvoji kriteriji.dzango wrote:Hranili su Broz i Jugoslavija milione lelemuda poput SUBNORA i ostalih sranja i opet su kupili novu eskadrilu. E to ti je razlika između države i banana republike.danni1 wrote:
Ne.
Lova koji RH djeli crkvi, civilnim udrugama, sanira propala nekonkurentna brodogradilišta i sl pizdarije dovoljna je za nekoliko eskadrila novih aviona ali prioriteti su nešto drugo a ne novi avioni. Love nesumnjivo ima više nego dovoljno samo nitko ne želi to preusmjeriti u naoružanje, za razliku od Tita koji nikog nije ni pitao na što da troši lovu, jednostavno kupi što misli da mu treba a ti zucni ako smiješ.
A, za druge ne brinite.
;-)
2014-04-19
Pa večini pederi,svakako. Nije Broz imo bolji narod nego Broz nije narod ništa pitao niti je narod nešto mogao protiv Broza.dzango wrote:Koji su prioriteti biračima u HR? Pederi ili nova eskadrila? Pederi? Možda je Broz imao bolji narod.danni1 wrote:Jesu. Jer nitko nije rekao ne može. Nitko nije izašao na izbore druge godinei Tita i KPJ smijenio s vlasti. jel da nije?dzango wrote:Hranili su Broz i Jugoslavija milione lelemuda poput SUBNORA i ostalih sranja i opet su kupili novu eskadrilu. E to ti je razlika između države i banana republike.danni1 wrote:Ne.govinda wrote:
A potrositi 500 miliona na stare kante se nece odraziti na izborima?
U RH je veli otpor kupnji bilo kakvih aviona. Taj otpor bi se mogao anulirati Brozovim metodama ali se bojim da danas nisu prihvatljive takve metode.
Nekad je neke stvari bolje nekupovat, veća je šteta od kupnje nego od gubljenja lovačke avijacije
Izgubiš lovačku avijaciju ok nedaju pederi i Pupovac pare i zadržiš jedinstvo
Kupiš ovo ovako i netko te prokuži tj nije vojska nego mit a u stvarnosti stranačka vojska i dobiješ unutarnji raskol gdje je nezadovoljnika više
Izgubiš lovačku avijaciju ok nedaju pederi i Pupovac pare i zadržiš jedinstvo
Kupiš ovo ovako i netko te prokuži tj nije vojska nego mit a u stvarnosti stranačka vojska i dobiješ unutarnji raskol gdje je nezadovoljnika više
2014-04-11
Kako god okreneš, Broz je to radio bolje. Poenta priče nijeu tome da su Broz i Jugoslavija valjali. Nisu. Stvar je u tome što današnje države nisu ni za kurac. E u tome je problem. Lako je za avione.danni1 wrote:Pa večini pederi,svakako. Nije Broz imo bolji narod nego Broz nije narod ništa pitao niti je narod nešto mogao protiv Broza.dzango wrote:Koji su prioriteti biračima u HR? Pederi ili nova eskadrila? Pederi? Možda je Broz imao bolji narod.danni1 wrote:Jesu. Jer nitko nije rekao ne može. Nitko nije izašao na izbore druge godinei Tita i KPJ smijenio s vlasti. jel da nije?dzango wrote:Hranili su Broz i Jugoslavija milione lelemuda poput SUBNORA i ostalih sranja i opet su kupili novu eskadrilu. E to ti je razlika između države i banana republike.danni1 wrote:
Ne.
U RH je veli otpor kupnji bilo kakvih aviona. Taj otpor bi se mogao anulirati Brozovim metodama ali se bojim da danas nisu prihvatljive takve metode.
;-@.dzango wrote:Bože sačuvaj.Madelaine wrote:uf, ponekad zaboravim da ipak nisi cetnik, vec jugosloven :-Ddzango wrote:Koja bre država? Nema ovde države sve do Beča.Madelaine wrote:ajde, i dalje ste drzava. Barem po kostima u Beogradu. Tvoji kriteriji.dzango wrote:
Hranili su Broz i Jugoslavija milione lelemuda poput SUBNORA i ostalih sranja i opet su kupili novu eskadrilu. E to ti je razlika između države i banana republike.
A, za druge ne brinite.
;-)
Spominjes granice Juge, pa pomislih...
2014-04-12
Granice rezervata.Madelaine wrote:;-@.dzango wrote:Bože sačuvaj.Madelaine wrote:uf, ponekad zaboravim da ipak nisi cetnik, vec jugosloven :-Ddzango wrote:Koja bre država? Nema ovde države sve do Beča.Madelaine wrote:
ajde, i dalje ste drzava. Barem po kostima u Beogradu. Tvoji kriteriji.
A, za druge ne brinite.
;-)
2014-04-19
Najbolje ne kupit ništa optužiti Srbe i pedere da nedaju pare, kupit dobar protuzračni sustav i zadržat nacionalno jedinstvo
.Ovi avioni mogu samo uništiti Hrvatsku jer će uništiti nacionalno jedinstvo a onda ti je vojna tehnika za kurac
.Ovi avioni mogu samo uništiti Hrvatsku jer će uništiti nacionalno jedinstvo a onda ti je vojna tehnika za kurac
2014-04-11
S-400 bato. I Bog da te vidi.
ok.dzango wrote:Granice rezervata.Madelaine wrote:;-@.dzango wrote:Bože sačuvaj.Madelaine wrote:uf, ponekad zaboravim da ipak nisi cetnik, vec jugosloven :-Ddzango wrote:
Koja bre država? Nema ovde države sve do Beča.
Mi smo Apaci.
Vi Cherokee?
2014-04-12
Ja sam poglavica Bik koji leži.Madelaine wrote:ok.dzango wrote:Granice rezervata.Madelaine wrote:;-@.dzango wrote:Bože sačuvaj.Madelaine wrote:
uf, ponekad zaboravim da ipak nisi cetnik, vec jugosloven :-D
Mi smo Apaci.
Vi Cherokee?
2014-04-19
ja sam skvo Srna koja hoda jezerom i ogleda se u lopocu.dzango wrote:Ja sam poglavica Bik koji leži.Madelaine wrote:ok.dzango wrote:Granice rezervata.Madelaine wrote:;-@.dzango wrote:
Bože sačuvaj.
Mi smo Apaci.
Vi Cherokee?
:-D
2014-04-12
Nećemo kupit ništa, optužiti ćemo Srbe i pedere da nedaju pare i onda su nepoželjni i izbaciti iz države i dobiješ rat nisi ni kune potrošio
Onima u BiH ćemo reći neka in Vučić čuva nebo iznad Sarajeva i kokice..
2014-04-11
Srbe ste već izbacili. Ako izbacite i pedere, jedni drugima ćete oči da kopate. Bolje neka pedera.RayMabus wrote:Nećemo kupit ništa, optužiti ćemo Srbe i pedere da nedaju pare i onda su nepoželjni i izbaciti iz države i dobiješ rat nisi ni kune potrošio
2014-04-19
Ima ih još dosta, nismo sve.dzango wrote:Srbe ste već izbacili. Ako izbacite i pedere, jedni drugima ćete oči da kopate. Bolje neka pedera.RayMabus wrote:Nećemo kupit ništa, optužiti ćemo Srbe i pedere da nedaju pare i onda su nepoželjni i izbaciti iz države i dobiješ rat nisi ni kune potrošio
2014-04-11
Eto ovo je najpametniji vojni plan a nečemo potrošiti ni kune
Vučić neka čuva nebo iznad BiH, Čović će dat potvrdu, Bakir na aparatima
Eto sve štima
Vučić neka čuva nebo iznad BiH, Čović će dat potvrdu, Bakir na aparatima
Eto sve štima
2014-04-11
Eto sad još recite da nisam vojni genije
Nula kuna trošak, izbaciš Srbe i pedere iz RH, Bakira naguziš, ovi četalji van Hr opet dobili a ovdje u Hrvatskoj Hrvati postaju ustaše
Nula kuna trošak, izbaciš Srbe i pedere iz RH, Bakira naguziš, ovi četalji van Hr opet dobili a ovdje u Hrvatskoj Hrvati postaju ustaše
2014-04-11
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Similar topics
» Kako je Orban preveo Plenkija zednog preko voda a Plenki:'Nema teorije,nema sanse,nece proci.'
» Plenki:'Nema sanse da je ovo Sanaderov HDZ ovo je moj HDZ'
» To je to.Plenki odlucio.Nema odgode kupnje zrakoplova
» Plenki:Nema prijevremenih izbora.Vecina stabilna
» Prgomet odlučno HNS-u i MOST-u:'Nema pregovora sa nama ako Plenki nije premijer'
» Plenki:'Nema sanse da je ovo Sanaderov HDZ ovo je moj HDZ'
» To je to.Plenki odlucio.Nema odgode kupnje zrakoplova
» Plenki:Nema prijevremenih izbora.Vecina stabilna
» Prgomet odlučno HNS-u i MOST-u:'Nema pregovora sa nama ako Plenki nije premijer'
Page 10 of 11