Plenki: nema pšara za bolesnu djcu, ali ima za muzejske primjerke F-16
Page 9 of 11
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Re: Plenki: nema pšara za bolesnu djcu, ali ima za muzejske primjerke F-16
Isti su se bunili i '91..ta sta ce nama zng pa nece nas napasti narodna vojska jna i braca srbi..treba novac za vrtice i cvijece..danni1 wrote:Točno.slidingdoorsoperator wrote:pismejker wrote:
Yuga je niz godina financirala ročnu vojsku od oko milijun ljudi,i tehnicki ih opremala...
Nikakav problem kada za vojne potrebe izdvajaš između 10% i 12% BDP-a kako je to bio slučaj u SFRJ osamdesetih godina prošlog stoljeća.
Danas se RH trudi dostići 2% i ta je politika povećanja izdvajanja za vojne potrebe izložena žestokim kritikama pojedinih društvenih skupina.
U Jugi se nitko nije smio buniti protiv tolikog ulaganja u vojsku.
Kod nas glavne ptice rugalice koje spočitavaju nabavku starih aviona su i najveći zagovornici manjeg ulaganja u vojsku i naoružanje.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kazu nema KOS-a...nema...ali ima njihovih bivsih operativaca koji su ostali prikriveni(navodno)...sto je potvrdio i radoje dokic bivsi visoko rangirani kosovac u V vojnoj oblasti kad je rekao da su bivsi suradnici i djelatnici kosa rasporedjeni u svim porama javnog zivota u hrvatskoj..i da najvjerojatnije dio njih radi za druge obavjestajne sluzbe
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Glanc novi avioni iz muzeja.
Ovo netko očito na nama testira koliko neki narod može mentalno zastranit
Ovo neko istraživanje uma od strane CIA
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kad kupe ove kapsele imam dva pitanja
Koji će to mladi Hrvat sjest i letit u njemu?
Tko god sjedne taj nije mentalno zdrav očito pa neznan kako će proći psiho test
Iznad čijih će glava takvi letjeti sa time?
2014-04-11
Za političare znamo da su korumpirani ali za vojni vrh ne znamo još ništa a kupe li ovo to je potvrda da nisu psihički zdravi, piloti koji idu za ovo isto nisu, psihijatar koji im potvrdi da nisu bolesni isto nije psihički zdrav
Fina skupina, otkriti će se ne korupcija za koju znamo nego nešto drugo
2014-04-11
O kupnji ne odlučuje vojska nego političari.RayMabus wrote:Za političare znamo da su korumpirani ali za vojni vrh ne znamo još ništa a kupe li ovo to je potvrda da nisu psihički zdravi, piloti koji idu za ovo isto nisu, psihijatar koji im potvrdi da nisu bolesni isto nije psihički zdrav
I te kako vojska odlučuje kad su ovakve stvari u pitanju, ako su normalni svi će dati ćastan otkaz tj zdrav razum im neće dopustiti da sudjeluju u ovomedanni1 wrote:O kupnji ne odlučuje vojska nego političari.RayMabus wrote:Za političare znamo da su korumpirani ali za vojni vrh ne znamo još ništa a kupe li ovo to je potvrda da nisu psihički zdravi, piloti koji idu za ovo isto nisu, psihijatar koji im potvrdi da nisu bolesni isto nije psihički zdrav
2014-04-11
I te kako vojska odlučuje kad su ovakve stvari u pitanju, ako su normalni svi će dati ćastan otkaz tj zdrav razum im neće dopustiti da sudjeluju u ovomedanni1 wrote:O kupnji ne odlučuje vojska nego političari.RayMabus wrote:Za političare znamo da su korumpirani ali za vojni vrh ne znamo još ništa a kupe li ovo to je potvrda da nisu psihički zdravi, piloti koji idu za ovo isto nisu, psihijatar koji im potvrdi da nisu bolesni isto nije psihički zdrav
2014-04-11
Te izjave da oni kojima je ovo struka neodlučuju o ovome ravne su izjavi ko da ja pirotehničaru kažem da je u ovoj prostoriji u podu nagazna mina a sad stavi povez preko očiju i šetaj okolo po njoj
Pa ako to napravi očito je mentalno bolesna osoba
Pa ako to napravi očito je mentalno bolesna osoba
2014-04-11
Pričate o pola milijarde eura, pa to par turističkih sezona neš ni osjetit, uopće neželim pričati o lovi
Dolaziš do činjenice da ti je vojni vrh, ti piloti i psihijatri mentalno bolesne osobe.
Ljudi koji drže ključeve vojarni pod sobom a ja civil
.
Nije mi dobro
Dolaziš do činjenice da ti je vojni vrh, ti piloti i psihijatri mentalno bolesne osobe.
Ljudi koji drže ključeve vojarni pod sobom a ja civil
.
Nije mi dobro
2014-04-11
Ne, odlučuje politika. Politika odlučuje o svemu što će se kupiti i hoće li se kupiti išta. naravno da se konzultiraju sa strukom ali kesu drže političari.RayMabus wrote:I te kako vojska odlučuje kad su ovakve stvari u pitanju, ako su normalni svi će dati ćastan otkaz tj zdrav razum im neće dopustiti da sudjeluju u ovomedanni1 wrote:O kupnji ne odlučuje vojska nego političari.RayMabus wrote:Za političare znamo da su korumpirani ali za vojni vrh ne znamo još ništa a kupe li ovo to je potvrda da nisu psihički zdravi, piloti koji idu za ovo isto nisu, psihijatar koji im potvrdi da nisu bolesni isto nije psihički zdrav
Opet ti svoje, fino ti kažem časni otpust sam
Mene nemoš prevariti znam šta se dešava ako ovo prođe, vojska u cijelosti postaje HDZ vojska tj vojska jedne partije koja ima 30% podrške
Mene nemoš prevariti znam šta se dešava ako ovo prođe, vojska u cijelosti postaje HDZ vojska tj vojska jedne partije koja ima 30% podrške
2014-04-11
Koja partija ima više podrške?RayMabus wrote:Opet ti svoje, fino ti kažem časni otpust sam
HDZ nemože osvojit više od 30% glasova i u tome je cijela bit, sad će svi u toj vojsci osim ovih ročnika biti podobni stranački hdzeovci, ono uhljebljenje pa ako i neosvoje iduće izbore vojska tj oružje je njihovo
NI prvi ni zadnji koji su se toga dosjetili
30% naoružanih hdzovaca vs 70% nenaoružanih Hrvata civila
Znači funkcija vojske prestaje biti obrana granica glavna joj je funkcija da bude poluga moči nad ovih ostalih 70% civila
Doduše jedna stvar je nejasna pošto ovako praktički državu ostavljaš na milost i nemilost susjedima
A šta će nam uopće ikakvo oružje jer za kontrolu ovih 70% nenaoružanih Hrvata dovoljni su ti i Kalašnjikovi
Znači funkcija vojske prestaje biti obrana granica glavna joj je funkcija da bude poluga moči nad ovih ostalih 70% civila
Doduše jedna stvar je nejasna pošto ovako praktički državu ostavljaš na milost i nemilost susjedima
A šta će nam uopće ikakvo oružje jer za kontrolu ovih 70% nenaoružanih Hrvata dovoljni su ti i Kalašnjikovi
2014-04-11
Prije svega,da ti pojaniom pravila..Mladi pilot u to ne sjeda,jerbo mora proci prvo vojnu skolu za pilote 4 godine i najboljem slucaju moze poganjati propelerca..iducih 4 godine,mu osigurava let na trenaznim skolsko jurisnim avionima,uz obilno testiranje svega na simulatorima reta..jos slijedi 4 godine skolovanja i svega,da bi priblizio letu na skolskim mlaznim avionima..uglavnom,pilot se postaje nakon 30te godine,ono u smislu kojem ti mislis,sa cinom kapetana,dok majori i ostali su preko 40 godina..RayMabus wrote:Kad kupe ove kapsele imam dva pitanja
Mentalno nisu zdravi oni koji strpaju "pilote2 koji su zavrsili ubrzani tecaj leta,pa se pored sveg bogomdanog prostora u stotinama kilometara spizde u zraku sa svojim wingmanom..
Letjeli su u jos starijim kantama,pa kante nisu krive sto su kao piloti kuratz od ovtze..
Longi,pomiri se sa time..nemate pilote skolovane..nemate kadar sposoban da uspjesno pogoni cistokrvne lovce..
srbi su tu daleko ispred vas,msilm po pitanju skolovanja..rajlovac i zemun su ono sto su imali i prije par desetljeca kao vrhunske letne skole...
Guest- Guest
nez, mozda nam samo uvaljuju avione za treniranje pilota. Amerikanci imaju nedostatak pilota, fali im ih jako. Ovo je samo za treniranje, netrebaju ti novi avioni za to, dovoljni su i muzejski primjerci. Onda piloti idu na sljaku, ko i ostali kmetovi, kod gazdi iz NATOa. Usput jos malo drmnu love iz hr, kmetliji ionako ne treba, ne smiju imat previse. Eto to ja mislim da ti je poanta tih muzejskih aviona. Treniranje pilota za gospodare, a sad ko je dovoljno glup pa to pupusi i prijavi se za vojnog pilota, a sto da mu se radi. Valjda ljudi koji su dovolno inteligentni da mogu biti piloti ne budu popusili tu pricu. A vidi cemo uostalom, ne moze se ovaj specificni king kong skrivati dugo...RayMabus wrote:Glanc novi avioni iz muzeja.
Guest- Guest
Nebitno, kad vojska postane stranačka i funkcija joj postane oružjem držat većinu onda to prestaje biti moja vojskapismejker wrote:Prije svega,da ti pojaniom pravila..Mladi pilot u to ne sjeda,jerbo mora proci prvo vojnu skolu za pilote 4 godine i najboljem slucaju moze poganjati propelerca..iducih 4 godine,mu osigurava let na trenaznim skolsko jurisnim avionima,uz obilno testiranje svega na simulatorima reta..jos slijedi 4 godine skolovanja i svega,da bi priblizio letu na skolskim mlaznim avionima..uglavnom,pilot se postaje nakon 30te godine,ono u smislu kojem ti mislis,sa cinom kapetana,dok majori i ostali su preko 40 godina..RayMabus wrote:Kad kupe ove kapsele imam dva pitanja
Mentalno nisu zdravi oni koji strpaju "pilote2 koji su zavrsili ubrzani tecaj leta,pa se pored sveg bogomdanog prostora u stotinama kilometara spizde u zraku sa svojim wingmanom..
Letjeli su u jos starijim kantama,pa kante nisu krive sto su kao piloti kuratz od ovtze..
Longi,pomiri se sa time..nemate pilote skolovane..nemate kadar sposoban da uspjesno pogoni cistokrvne lovce..
srbi su tu daleko ispred vas,msilm po pitanju skolovanja..rajlovac i zemun su ono sto su imali i prije par desetljeca kao vrhunske letne skole...
To nije moja vojska
Jućer je ušlo osamsto imigranata u Italiju a danas je u Ateni kod nekog Afganistanaca nađen upaljač za aktiviranje bombe
HDZ vojska usmjerena na kontrolu većinske populacije nije moja vojska ko šta nikad neće biti niti jedna od manjinske stranke stvorena da kontrolira većinsku civilnu populaciju
2014-04-11
Ajd prestani laprdat bezveze i prouči funkcioniranje sabora i kako se donose odluke o uporabi vojske.RayMabus wrote:HDZ nemože osvojit više od 30% glasova i u tome je cijela bit, sad će svi u toj vojsci osim ovih ročnika biti podobni stranački hdzeovci, ono uhljebljenje pa ako i neosvoje iduće izbore vojska tj oružje je njihovo
Stvarno si dosadan s tim bezveznim laprdanjem.
Pa kao i drugi obrtnici,zanatlije i stručnjaci,tako i špijuni imaju svoju struku i oni moraju od nečega živjet.vuksadinare wrote:Kazu nema KOS-a...nema...ali ima njihovih bivsih operativaca koji su ostali prikriveni(navodno)...sto je potvrdio i radoje dokic bivsi visoko rangirani kosovac u V vojnoj oblasti kad je rekao da su bivsi suradnici i djelatnici kosa rasporedjeni u svim porama javnog zivota u hrvatskoj..i da najvjerojatnije dio njih radi za druge obavjestajne sluzbe
Značio poštzo KOS više ne postoji,a taj i taj ,recimo Marko Martković,bio je odličan operativac. I sad neka služba je došla do toga da je sposoban i ponudila mu posao. I čovjek koji ne zna zidati,ne zna popravljati električne uređaje,ili ne zna bravariju,bavi se svojom strukom,obavještajnim radom.
I sada bi ti čovjeku uzimao ljeb?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Kakvog sabora?
Očito moram napisati jedan post koji fali
Ti možeš u toj zgradi zvan parlament na umjetni naćin dobit većinu od 30 % tvojih glasova od umjetnih zastupnika manjina od zastupnika HNS koji je izdao svoje biračko tijelo i od Sauche kojeg si u cijenio no to je samo ta zgrada
Da bi kontrolirao državu gdje to nemožeš uvest sad uvodiš stranačku vojsku razmještenu po državi
To znači da funkcija te vojske nije obrana nego nešto drugo a istodobno si državu oslabio pa ti avioni nemaju smisao ako nas itko napadne jer će ući u nas vrlo lako
Ti možeš u toj zgradi zvan parlament na umjetni naćin dobit većinu od 30 % tvojih glasova od umjetnih zastupnika manjina od zastupnika HNS koji je izdao svoje biračko tijelo i od Sauche kojeg si u cijenio no to je samo ta zgrada
Da bi kontrolirao državu gdje to nemožeš uvest sad uvodiš stranačku vojsku razmještenu po državi
To znači da funkcija te vojske nije obrana nego nešto drugo a istodobno si državu oslabio pa ti avioni nemaju smisao ako nas itko napadne jer će ući u nas vrlo lako
2014-04-11
SAD SAM TI POJASNIORayMabus wrote:Kakvog sabora?
I PONOVIT ĆU TI OPET
TO NIJE MOJA VOJSKA
NAPRAVIT ĆU VLASTITU
2014-04-11
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Kako je Orban preveo Plenkija zednog preko voda a Plenki:'Nema teorije,nema sanse,nece proci.'
» Plenki:'Nema sanse da je ovo Sanaderov HDZ ovo je moj HDZ'
» To je to.Plenki odlucio.Nema odgode kupnje zrakoplova
» Plenki:Nema prijevremenih izbora.Vecina stabilna
» Prgomet odlučno HNS-u i MOST-u:'Nema pregovora sa nama ako Plenki nije premijer'
» Plenki:'Nema sanse da je ovo Sanaderov HDZ ovo je moj HDZ'
» To je to.Plenki odlucio.Nema odgode kupnje zrakoplova
» Plenki:Nema prijevremenih izbora.Vecina stabilna
» Prgomet odlučno HNS-u i MOST-u:'Nema pregovora sa nama ako Plenki nije premijer'
Page 9 of 11