Udala se najseksepilnija Hrvatica
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Udala se najseksepilnija Hrvatica
ja kužim.
da pojednostavnim, ne bi legao sa ženom, a da joj platim za to.
prosto ko pasulj.
prosto ko pasulj.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
veber-
2014-12-30
Mnogi plate, a da nisu niti svjesni da trguju od ljubavi ni LJ, ali imaju kupoprodajni odnos.
Guest- Guest
Pa možda je bolje i platiti,nego je vucarati sa sobom po restoranima,kupiti joj još k tome i zlatnu ogrlicu i bundu,a onda se sutra još mamuran probudiš sam u krevetu. A ni u kući je nema.veber_1 wrote:ja kužim.
prosto ko pasulj.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
zanimljiva pojavljivanja.
svetac, džepna
antifa, iknar
bugi, ewac
svetac, džepna
antifa, iknar
bugi, ewac
2014-12-30
bogomdani wrote:A jes ti argument..sad idemo kopati 100 najljepsih zena svijeta..No seve je hrvatica a ti gnjojas po njoj..nes ti patriote..jasambrend wrote:Evo primjera kako seksipilna žena u godinama može izgledati...avion za Severinu i slične starlete, a starija više od deset godina od dotične...
A isto ko i argument da je najseksipilnija žena u Hrvatskoj(namjerno izbjegavam termin Hrvatica)...nije...živim blizu grada na obali(nije Split) gdje ti oči svaki put ispadnu kakvih sve komada ima kad izađeš van... za dotičnu su space shuttle...jednostavno ona je debeli overrated fenomen zanimljiv tek ponekim Balkancima bez stila i ukusa...jebat ga, ali napeta mi je ko što je spomenuo deboto, eventualno na pustom otoku...ima nešto u sebi jako odobojno da ne kažem jeftini seljački gard zanimljiv eventualno starim kamionđijama i zagorenim drkađijama...eto rekao sam više manje sve o tom fenomenu...
darth_vader-
2014-04-17
veber_1 wrote:zanimljiva pojavljivanja.
svetac, džepna
antifa, iknar
bugi, ewac
Kaj inventura??
Guest- Guest
jasambrend wrote:bogomdani wrote:A jes ti argument..sad idemo kopati 100 najljepsih zena svijeta..No seve je hrvatica a ti gnjojas po njoj..nes ti patriote..jasambrend wrote:Evo primjera kako seksipilna žena u godinama može izgledati...avion za Severinu i slične starlete, a starija više od deset godina od dotične...
A isto ko i argument da je najseksipilnija žena u Hrvatskoj(namjerno izbjegavam termin Hrvatica)...nije...živim blizu grada na obali(nije Split) gdje ti oči svaki put ispadnu kakvih sve komada ima kad izađeš van... za dotičnu su space shuttle...jednostavno ona je debeli overrated fenomen zanimljiv tek ponekim Balkancima bez stila i ukusa...jebat ga, ali napeta mi je ko što je spomenuo deboto, eventualno na pustom otoku...ima nešto u sebi jako odobojno da ne kažem jeftini seljački gard zanimljiv eventualno starim kamionđijama i zagorenim drkađijama...eto rekao sam više manje sve o tom fenomenu...
:D
Meni Sevka isto nije lijepa žena, zgodno tijelo,provokativna,bez karizme.
Guest- Guest
Sanja Vejnovic je jako lijepa, nema sumnje.
Severina je vise atraktivna, temperamentna.
Severina je vise atraktivna, temperamentna.
Guest- Guest
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Nek se je udala....bolje ona nego ja...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Ti ces platiti,tako si obecao..veber_1 wrote:plati!
što bi ti ja?
netko mora platiti.
Guest- Guest
Pa dobro, nije da me zanima ali ako su odlučili podijeliti. Najseksipilnija bas i nije, mislim zgodna je ali nesto mi je antipatično oko usta, mozda ona bradavica madež bepa jozef i onako kada diže usnicu i titra s njom kao da u ustima ima kiseli krastavac, limun, Ariel i drek. Ne znaš hoće povratiti ili reci nesto. Al ostalo je ok.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
A Vejnovicka je ljepša ali ona jest ljepša i da si ih usporedio s 20 . Ova ima ta glupava usta i dizne gornju usnicu kada govori , pa ne izlazi joj glas iz gornjih zubiju da ju mora podizati
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
....udala se Rozga????
2015-09-02
e sad pokazi svojoj zeni ovaj post da vidi kolko si podbaciocrvenkasti wrote:Meni je odbojna jer znam da takvu ženu nikad nisam imao niti ću ikad imati.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ajd da i ti jednom nesto kvalitetno napisesalbatros wrote:Ofucana i ispijena (umorna) faca sa onim groznim madežom i prenapuhanim usnama.
Slamnata kosa.
Okošćale noge.
Ne znam što je tu tako lijepo??? :S:
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Udala se mala
» Udala se Neve
» Udala se spličanka za vlaja...
» Bernardica-kako sam se nadala dobro sam se i udala
» Udala se za stranca na Mauricijusu i sve je bilo divno