ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Udala se najseksepilnija Hrvatica

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Udala se najseksepilnija Hrvatica - Page 5 Empty Re: Udala se najseksepilnija Hrvatica

Post by veber Sun 27 Sep - 17:12

ja kužim.
da pojednostavnim, ne bi legao sa ženom, a da joj platim za to.
prosto ko pasulj.

veber

2014-12-30

Back to top Go down

Udala se najseksepilnija Hrvatica - Page 5 Empty Re: Udala se najseksepilnija Hrvatica

Post by Guest Sun 27 Sep - 17:16

dobro,nemoj onda..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber Sun 27 Sep - 17:39

neću

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest Sun 27 Sep - 17:41

ja hoću.... :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber Sun 27 Sep - 17:52

plati!
što bi ti ja?

netko mora platiti.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest Sun 27 Sep - 17:52

Mnogi plate, a da nisu niti svjesni da trguju  :P :^0 od ljubavi ni LJ, ali imaju kupoprodajni odnos.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb Sun 27 Sep - 17:57

veber_1 wrote:ja kužim.
da pojednostavnim, ne bi legao sa ženom, a da joj platim za to.
prosto ko pasulj.
Pa možda je bolje i platiti,nego je vucarati sa sobom po restoranima,kupiti joj još k tome i zlatnu ogrlicu i bundu,a onda se sutra još mamuran probudiš sam u krevetu. A ni u kući je nema.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by veber Sun 27 Sep - 17:57

zanimljiva pojavljivanja.

svetac, džepna

antifa, iknar

bugi, ewac

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by darth_vader Sun 27 Sep - 18:15

bogomdani wrote:
jasambrend wrote:Evo primjera kako seksipilna žena u godinama može izgledati...avion za Severinu i slične starlete, a starija više od deset godina od dotične...Udala se najseksepilnija Hrvatica - Page 5 Sanji-vejnovic-druga-zena-zeli-oteti-supruga-gorana-504x335-20080414-20101019005346-80200_s-67
A jes ti argument..sad idemo kopati 100 najljepsih zena svijeta..No seve je hrvatica a ti gnjojas po njoj..nes ti patriote.. king

A isto ko i argument da je najseksipilnija žena u Hrvatskoj(namjerno izbjegavam termin Hrvatica)...nije...živim blizu grada na obali(nije Split) gdje ti oči svaki put ispadnu kakvih sve komada ima kad izađeš van... za dotičnu su space shuttle...jednostavno ona je debeli overrated fenomen zanimljiv tek ponekim Balkancima bez stila i ukusa...jebat ga, ali napeta mi je ko što je  spomenuo deboto, eventualno na pustom otoku...ima nešto u sebi jako odobojno da ne kažem jeftini seljački gard zanimljiv eventualno starim kamionđijama i zagorenim drkađijama...eto rekao sam više manje sve o tom fenomenu...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Sun 27 Sep - 18:31

veber_1 wrote:zanimljiva pojavljivanja.

svetac, džepna

antifa, iknar

bugi, ewac

Kaj inventura?? Suspect 👅
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 27 Sep - 18:34

jasambrend wrote:
bogomdani wrote:
jasambrend wrote:Evo primjera kako seksipilna žena u godinama može izgledati...avion za Severinu i slične starlete, a starija više od deset godina od dotične...Udala se najseksepilnija Hrvatica - Page 5 Sanji-vejnovic-druga-zena-zeli-oteti-supruga-gorana-504x335-20080414-20101019005346-80200_s-67
A jes ti argument..sad idemo kopati 100 najljepsih zena svijeta..No seve je hrvatica a ti gnjojas po njoj..nes ti patriote.. king

A isto ko i argument da je najseksipilnija žena u Hrvatskoj(namjerno izbjegavam termin Hrvatica)...nije...živim blizu grada na obali(nije Split) gdje ti oči svaki put ispadnu kakvih sve komada ima kad izađeš van... za dotičnu su space shuttle...jednostavno ona je debeli overrated fenomen zanimljiv tek ponekim Balkancima bez stila i ukusa...jebat ga, ali napeta mi je ko što je  spomenuo deboto, eventualno na pustom otoku...ima nešto u sebi jako odobojno da ne kažem jeftini seljački gard zanimljiv eventualno starim kamionđijama i zagorenim drkađijama...eto rekao sam više manje sve o tom fenomenu...

:D
Meni Sevka isto nije lijepa žena, zgodno tijelo,provokativna,bez karizme.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 27 Sep - 19:49

Sanja Vejnovic je jako lijepa, nema sumnje.

Severina je vise atraktivna, temperamentna.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dzango Sun 27 Sep - 20:58

Meni je bolja ona košarkašica. I mlađa je.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by v_vlado Sun 27 Sep - 22:44

Nek se je udala....bolje ona  nego ja...
v_vlado
v_vlado

2015-07-28

Back to top Go down

Post by Guest Mon 28 Sep - 0:36

veber_1 wrote:plati!
što bi ti ja?

netko mora platiti.
Ti ces platiti,tako si obecao.. king
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya Mon 28 Sep - 8:07

Pa dobro, nije da me zanima ali ako su odlučili podijeliti. Najseksipilnija bas i nije, mislim zgodna je ali nesto mi je antipatično oko usta, mozda ona bradavica madež bepa jozef i onako kada diže usnicu i titra s njom kao da u ustima ima kiseli krastavac, limun, Ariel i drek. Ne znaš hoće povratiti ili reci nesto. Al ostalo je ok.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya Mon 28 Sep - 8:16

A Vejnovicka je ljepša ali ona jest ljepša i da si ih usporedio s 20 . Ova ima ta glupava usta i dizne gornju usnicu kada govori , pa ne izlazi joj glas iz gornjih zubiju da ju mora podizati
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Stanojko Mon 28 Sep - 9:55

Vejnoviceva? Odlicna! Alfi Kabiljo - BRAVO!!!

2014-05-05

Back to top Go down

Post by guma_1 Mon 28 Sep - 10:07

....udala se Rozga????  jocolor

Male
2015-09-02

Back to top Go down

Post by prckov Mon 28 Sep - 10:39

crvenkasti wrote:Meni je odbojna jer znam da takvu ženu nikad nisam imao niti ću ikad imati.
e sad pokazi svojoj zeni ovaj post da vidi kolko si podbacio
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by prckov Mon 28 Sep - 10:42

albatros wrote:Ofucana i ispijena (umorna) faca sa onim groznim madežom i prenapuhanim usnama.

Slamnata kosa.

Okošćale noge.

Ne znam što je tu tako lijepo??? :S:
ajd da i ti jednom nesto kvalitetno napises
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Back to top

- Similar topics