Udala se mala
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Udala se mala
UDALA SE ZA 35 GODINA STARIJEG MILIJUNAŠA
Uživa dok joj uvrede ne prestaju stizati: pogledajte kako luksuzno živi Bieberova bivša
E pa šta.................i ja bih je jebava ki rodjenu ženu............ništa joj ne fali
Mladja "puno " ovo- ono.................aj ostavite se tih zavidnih spika
Kad sam ima 32 God, sam iebava ( višekratno i opetovano ) curu od 16 god.
i to po njenoj želji ....................a to je bila jubav ............a ne ovo iz teme
--------------------------------------------------
Mladenka je nosila vjenčanicu slavnog libanonskog dizajnera Zuhaira Murada, kojeg nazivaju i jednim od najtalentiranijih modnih imena u sferi vjenčanica i svečane večernje odjeće. Kritičarima koji su osudili njezin izbor partnera zbog razlike u godinama obratila se citatom na Instagramu.
- Tko si ti da sudiš o mom životu? Nisam savršena i ne želim biti. Prije nego što počneš upirati prstom budi siguran da su ti ruke čiste - poručila im je.
---------------------------------------------------------------------------------------
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Re: Udala se mala
http://www.jutarnji.hr/spektakli/strane-zvijezde/foto-udala-se-za-35-godina-starijeg-milijunasa-uziva-dok-joj-uvrede-ne-prestaju-stizati-pogledajte-kako-luksuzno-zivi-bieberova-bivsa/5246507/
2014-04-20
kic wrote:sex s maloljetnicom nije za hvalit se baš, pogotovo ako si x2
Ljubomorkoooooooooo
To je bilo prije par god a i sada me traži mala
2014-04-20
Ja cu samo napomenuti da sam ja bio na obavijesnom razgovoru zbog puno manjeg prijestupa na forumima :D
Guest- Guest
joj i vi njemu svašta vjerujete... kak je moglo biti prije par godina kad je stavljao slike iz domovinskog rata na kojima je imao bar 27-28.... znači 32 je imao ili na kraju rata ili odmah koju godinu iza rata... a na toj slici je bio živi akrap tak da je upitno dal je ikada išta odrađivao, eventualno nekoj sljepici ak je platio i to duplo i po za osnovne radnje.... ;)))
2015-08-08
voli se kurčit sa glupostima, koje mu nisu na čast a on tog nije svijestan... ne mre ni biti jer ni ne zna što je čast.... ko i svetozar koji svako malo blebne da su sve žene kurve i drolje....kic wrote:ma ne vjerujem niš, nego ne razumijem potrebu za takvim pisanjem uopće..
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Daj brale gledam koja mala koliko ima godina a ono 27 ....uvatila zadnji voz ....sine to ima 27 godina ovo je do 22 provozalo pola Menhetena na kurzu.
Aj ključ i ne otvarajte više glupe teme.
Aj ključ i ne otvarajte više glupe teme.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
bogumi mala,i nije da nisi...Jack-pot za nas zrelije Kesonje...Yehudi wrote:
UDALA SE ZA 35 GODINA STARIJEG MILIJUNAŠA
Uživa dok joj uvrede ne prestaju stizati: pogledajte kako luksuzno živi Bieberova bivša
E pa šta.................i ja bih je jebava ki rodjenu ženu............ništa joj ne fali
Mladja "puno " ovo- ono.................aj ostavite se tih zavidnih spika
Kad sam ima 32 God, sam iebava ( višekratno i opetovano ) curu od 16 god.
i to po njenoj želji ....................a to je bila jubav ............a ne ovo iz teme
--------------------------------------------------
Mladenka je nosila vjenčanicu slavnog libanonskog dizajnera Zuhaira Murada, kojeg nazivaju i jednim od najtalentiranijih modnih imena u sferi vjenčanica i svečane večernje odjeće. Kritičarima koji su osudili njezin izbor partnera zbog razlike u godinama obratila se citatom na Instagramu.
- Tko si ti da sudiš o mom životu? Nisam savršena i ne želim biti. Prije nego što počneš upirati prstom budi siguran da su ti ruke čiste - poručila im je.
---------------------------------------------------------------------------------------
Inace takve cure bi trebale gledat izrelije likove,jer kad njima padnu ruku,Lik ima dovoljno pameti da cijeni dragulj sto mu Bog dade..Mmmda...!!!
Guest- Guest
dva brata wrote:želi da joj plaćaš alimentaciju
AAAAAAAAAAAAAAAA - DOBAR -
neeeee ludjo ( ki šta sam i sam )
nego zato jer najviše gušta u coitusima smenom
2014-04-20
udri Matori..!!!...Tak otreba..!!Yehudi wrote:kic wrote:sex s maloljetnicom nije za hvalit se baš, pogotovo ako si x2
Ljubomorkoooooooooo
To je bilo prije par god a i sada me traži mala
Guest- Guest
Inace svi smo ucili na 16stogodisnjakinjama,uz blagoslov njihovih roditelja...eee..daa...
Guest- Guest
Ma neka kurvetina iz Moldavije ....fašion model ....a daj.
https://en.wikipedia.org/wiki/Xenia_Deli
Pa profi kurva.
Pa profi kurva.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Pa da ima elemente za modela ima,to sto se e-be ne znaci da je Kurwa..uostalom sto znaci Kurwa??RayMabus wrote:Ma neka kurvetina iz Moldavije ....fašion model ....a daj.
Pa profi kurva.
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Udala se Neve
» Udala se spličanka za vlaja...
» Udala se najseksepilnija Hrvatica
» Udala se za stranca na Mauricijusu i sve je bilo divno
» Bernardica-kako sam se nadala dobro sam se i udala
» Udala se spličanka za vlaja...
» Udala se najseksepilnija Hrvatica