Udala se najseksepilnija Hrvatica
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Udala se najseksepilnija Hrvatica
eh,da je brojcanika:-ottre911 wrote:Nije istu kilometražu prešla :)jasambrend wrote:Je Sanja je...ali ma što ti je...žena izgleda puno prirodnije, a i u obzir uzmi da je ista više od deset godina starija od Seve...
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
po koljenima se vidi da je seve napravila popriličnu kilometražu.maggie13 wrote:oko 10 godina,mislim..dobra genetika, razni popravci(k'o i na Sevi)..draze ti je njeno zracenje,i to je to..inace,po vratu se vidi da je Seve dosta mlađa ;)jasambrend wrote:Je Sanja je...ali ma što ti je...žena izgleda puno prirodnije, a i u obzir uzmi da je ista više od deset godina starija od Seve...
inače sevka točno zna što hoće i to napravi.
2014-12-30
Severina je godinama forsirana i gurana,kako bi se od nje napravila hrvastka varijanta Lepe Brene.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ne trebaš brojilo, pogledaš plc i sve vidiš ;)maggie13 wrote:eh,da je brojcanika:-ot
2014-12-30
žena ima odličan menadžment ;)albatros wrote:Severina je godinama forsirana i gurana,kako bi se od nje napravila hrvastka varijanta Lepe Brene.
2014-12-30
Ma da,sve se na celu vidi..naivno od vas:D
2014-04-12
:DD Ko zna možda bi se iznenadili svi :DDmaggie13 wrote:eh,da je brojcanika:-ottre911 wrote:Nije istu kilometražu prešla :)jasambrend wrote:Je Sanja je...ali ma što ti je...žena izgleda puno prirodnije, a i u obzir uzmi da je ista više od deset godina starija od Seve...
Guest- Guest
:Dtre911 wrote::DD Ko zna možda bi se iznenadili svi :DDmaggie13 wrote:eh,da je brojcanika:-ottre911 wrote:Nije istu kilometražu prešla :)jasambrend wrote:Je Sanja je...ali ma što ti je...žena izgleda puno prirodnije, a i u obzir uzmi da je ista više od deset godina starija od Seve...
Definitivno bi bilo brojnih iznenađenja.
2014-04-12
Čak su je nazvali Seve Nacionale,kao nekoliko godina prije njenu srpsku kolegicu Brena Nacionale.veber_1 wrote:žena ima odličan menadžment ;)albatros wrote:Severina je godinama forsirana i gurana,kako bi se od nje napravila hrvastka varijanta Lepe Brene.
Ako se sjećaš 1988.ili 1989. počeli su proizvoditi barbike sa likom Brene,a kasnije je to prekopirala i Severina pa su počeli u Hrvatskoj raditi i po njoj lutkice.
Dakle radilo se o planu stvaranja nacionalne ikone.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
pa nisam svetac da bi kupovao lutkice.albatros wrote:Čak su je nazvali Seve Nacionale,kao nekoliko godina prije njenu srpsku kolegicu Brena Nacionale.veber_1 wrote:žena ima odličan menadžment ;)albatros wrote:Severina je godinama forsirana i gurana,kako bi se od nje napravila hrvastka varijanta Lepe Brene.
Ako se sjećaš 1988.ili 1989. počeli su proizvoditi barbike sa likom Brene,a kasnije je to prekopirala i Severina pa su počeli u Hrvatskoj raditi i po njoj lutkice.
Dakle radilo se o planu stvaranja nacionalne ikone.
meni su draže one od krvi i mesa.
2014-12-30
Weberu,smijes ti i meni direktno kvotati,nema beda...nekom je nesto draze.. ..i drzim te za obecanu rijec da ces mi platiti curu...eto,moze tri noci,i ja biram..samo pazi..nis jeftino kod mene ne prolazi..
Guest- Guest
A jes ti argument..sad idemo kopati 100 najljepsih zena svijeta..No seve je hrvatica a ti gnjojas po njoj..nes ti patriote..jasambrend wrote:Evo primjera kako seksipilna žena u godinama može izgledati...avion za Severinu i slične starlete, a starija više od deset godina od dotične...
Guest- Guest
naveo sam samo jastreba, ti si bio uzgred. kao usporedba.bogomdani wrote:Weberu,smijes ti i meni direktno kvotati,nema beda...nekom je nesto draze.. ..i drzim te za obecanu rijec da ces mi platiti curu...eto,moze tri noci,i ja biram..samo pazi..nis jeftino kod mene ne prolazi..
nemaš beda, platim ti.
2014-12-30
super..!!!!..nema beda.za otvorenu misao sam...ajoj sad kad krenem birkati....veber_1 wrote:naveo sam samo jastreba, ti si bio uzgred. kao usporedba.bogomdani wrote:Weberu,smijes ti i meni direktno kvotati,nema beda...nekom je nesto draze.. ..i drzim te za obecanu rijec da ces mi platiti curu...eto,moze tri noci,i ja biram..samo pazi..nis jeftino kod mene ne prolazi..
nemaš beda, platim ti.
Guest- Guest
pa nije problem platiti.bogomdani wrote:super..!!!!..nema beda.za otvorenu misao sam...ajoj sad kad krenem birkati....veber_1 wrote:naveo sam samo jastreba, ti si bio uzgred. kao usporedba.bogomdani wrote:Weberu,smijes ti i meni direktno kvotati,nema beda...nekom je nesto draze.. ..i drzim te za obecanu rijec da ces mi platiti curu...eto,moze tri noci,i ja biram..samo pazi..nis jeftino kod mene ne prolazi..
nemaš beda, platim ti.
pa nisu žene deve da ih kupuješ.
prije bi se ubio nego ženi platio da legne sa mnom.
2014-12-30
slazem se..nikad niti ja nisam platio,ali ovo kad netko drugi plati...plus prvi puta bude..kao da idem na maturalnu zabavu nes vrhunsko povaliti...stvar je weberu u fillingu,koji i dojmu kojeg covjek dobiva..osjecam se kao srednjoskolac...veber_1 wrote:pa nije problem platiti.bogomdani wrote:super..!!!!..nema beda.za otvorenu misao sam...ajoj sad kad krenem birkati....veber_1 wrote:naveo sam samo jastreba, ti si bio uzgred. kao usporedba.bogomdani wrote:Weberu,smijes ti i meni direktno kvotati,nema beda...nekom je nesto draze.. ..i drzim te za obecanu rijec da ces mi platiti curu...eto,moze tri noci,i ja biram..samo pazi..nis jeftino kod mene ne prolazi..
nemaš beda, platim ti.
pa nisu žene deve da ih kupuješ.
prije bi se ubio nego ženi platio da legne sa mnom.
Guest- Guest
daj pročitaj prije nego što objaviš.bogomdani wrote:slazem se..nikad niti ja nisam platio,ali ovo kad netko drugi plati...plus prvi puta bude..kao da idem na maturalnu zabavu nes vrhunsko povaliti...stvar je weberu u fillingu,koji i dojmu kojeg covjek dobiva..osjecam se kao srednjoskolac...
žena će mi dati jer to želi, a ja ću prihvatiti jer to želim.
bilo koji dio ovog algoritma ako nije obostran, ne zanima me.
2014-12-30
Pa pazi..to je tvoj stav,i nemam nis protiv njega...S druge strane ja,dosad se nisam previse niti trebao truditi da postignem da me zena zeli,to mi je prestalo biti izazovno,jer hmmmm... lov je postao vise rutinska vjezba,nadam se da me kuzis..nema vise uzbudjenja iskonskog lova,sve se svodi na igre rijeci,i neka vjecita nadhebavanja...a to me zamara..no ovo,to je nes novo za mene,i zato kazem da se osjecam kao srednjoskolac..da se malo pušem po obicaju,kroz zivot,bogu zahvalan na svemu,izuzetno mali broj zena me nije htjelo..ebi ga..kazem,vremenom i to izgubi car i covjek se pozeli teskog lova,ali niti ovo nije lose...veber_1 wrote:daj pročitaj prije nego što objaviš.bogomdani wrote:slazem se..nikad niti ja nisam platio,ali ovo kad netko drugi plati...plus prvi puta bude..kao da idem na maturalnu zabavu nes vrhunsko povaliti...stvar je weberu u fillingu,koji i dojmu kojeg covjek dobiva..osjecam se kao srednjoskolac...
žena će mi dati jer to želi, a ja ću prihvatiti jer to želim.
bilo koji dio ovog algoritma ako nije obostran, ne zanima me.
Guest- Guest
lovac ostaje lovac.
i uvijek nešto ulovi. jel to zec ili lav.
nebitno.
i uvijek nešto ulovi. jel to zec ili lav.
nebitno.
2014-12-30
ja kužim.
da pojednostavnim, ne bi legao sa ženom, a da joj platim za to.
prosto ko pasulj.
da pojednostavnim, ne bi legao sa ženom, a da joj platim za to.
prosto ko pasulj.
2014-12-30
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Udala se mala
» Udala se Neve
» Udala se spličanka za vlaja...
» Bernardica-kako sam se nadala dobro sam se i udala
» Udala se za stranca na Mauricijusu i sve je bilo divno
» Udala se Neve
» Udala se spličanka za vlaja...
» Bernardica-kako sam se nadala dobro sam se i udala