ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Udala se najseksepilnija Hrvatica

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Udala se najseksepilnija Hrvatica - Page 4 Empty Re: Udala se najseksepilnija Hrvatica

Post by L'âme Sun 27 Sep - 14:33

tre911 wrote:
jasambrend wrote:Je Sanja je...ali ma što ti je...žena izgleda puno prirodnije, a i u obzir uzmi da je ista više od deset godina starija od Seve...
Nije istu kilometražu prešla :)
eh,da je brojcanika:-ot

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Udala se najseksepilnija Hrvatica - Page 4 Empty Re: Udala se najseksepilnija Hrvatica

Post by veber Sun 27 Sep - 14:34

maggie13 wrote:
jasambrend wrote:Je Sanja je...ali ma što ti je...žena izgleda puno prirodnije, a i u obzir uzmi da je ista više od deset godina starija od Seve...
oko 10 godina,mislim..dobra genetika, razni popravci(k'o i na Sevi)..draze ti je njeno zracenje,i to je to..inace,po vratu se vidi da je Seve dosta mlađa ;)
po koljenima se vidi da je seve napravila popriličnu kilometražu.

inače sevka točno zna što hoće i to napravi.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by jastreb Sun 27 Sep - 14:35

Severina je godinama forsirana i gurana,kako bi se od nje napravila hrvastka varijanta Lepe Brene.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by veber Sun 27 Sep - 14:38

maggie13 wrote:eh,da je brojcanika:-ot
ne trebaš brojilo, pogledaš plc i sve vidiš ;)

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber Sun 27 Sep - 14:39

albatros wrote:Severina je godinama forsirana i gurana,kako bi se od nje napravila hrvastka varijanta Lepe Brene.
žena ima odličan menadžment ;)

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by L'âme Sun 27 Sep - 14:39

Ma da,sve se na celu vidi..naivno od vas:D

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest Sun 27 Sep - 14:40

maggie13 wrote:
tre911 wrote:
 :DD Ko zna možda bi se iznenadili svi :DD
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by L'âme Sun 27 Sep - 14:41

tre911 wrote:
maggie13 wrote:
tre911 wrote:
 :DD Ko zna možda bi se iznenadili svi :DD
:D
Definitivno bi bilo brojnih iznenađenja.

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by jastreb Sun 27 Sep - 14:45

veber_1 wrote:
albatros wrote:Severina je godinama forsirana i gurana,kako bi se od nje napravila hrvastka varijanta Lepe Brene.
Čak su je nazvali Seve Nacionale,kao nekoliko godina prije njenu srpsku kolegicu Brena Nacionale.

Ako se sjećaš 1988.ili 1989. počeli su proizvoditi barbike sa likom Brene,a kasnije je to prekopirala i Severina pa su počeli u Hrvatskoj raditi i po njoj lutkice.

Dakle radilo se o planu stvaranja nacionalne ikone.

Udala se najseksepilnija Hrvatica - Page 4 Lutka-Lepa-Brena_slika_O_11474665

Udala se najseksepilnija Hrvatica - Page 4 Lutka%20profimedia-0231328776_400x0
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by veber Sun 27 Sep - 16:04

albatros wrote:
veber_1 wrote:
Čak su je nazvali Seve Nacionale,kao nekoliko godina prije njenu srpsku kolegicu Brena Nacionale.

Ako se sjećaš 1988.ili 1989. počeli su proizvoditi barbike sa likom Brene,a kasnije je to prekopirala i Severina pa su počeli u Hrvatskoj raditi i po njoj lutkice.

Dakle radilo se o planu stvaranja nacionalne ikone.

Udala se najseksepilnija Hrvatica - Page 4 Lutka-Lepa-Brena_slika_O_11474665

Udala se najseksepilnija Hrvatica - Page 4 Lutka%20profimedia-0231328776_400x0
pa nisam svetac da bi kupovao lutkice.
meni su draže one od krvi i mesa.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest Sun 27 Sep - 16:37

Weberu,smijes ti i meni direktno kvotati,nema beda...nekom je nesto draze.. pirat..i drzim te za obecanu rijec da ces mi platiti curu...eto,moze tri noci,i ja biram..samo pazi..nis jeftino kod mene ne prolazi..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 27 Sep - 16:41

jasambrend wrote:Evo primjera kako seksipilna žena u godinama može izgledati...avion za Severinu i slične starlete, a starija više od deset godina od dotične...Udala se najseksepilnija Hrvatica - Page 4 Sanji-vejnovic-druga-zena-zeli-oteti-supruga-gorana-504x335-20080414-20101019005346-80200_s-67
A jes ti argument..sad idemo kopati 100 najljepsih zena svijeta..No seve je hrvatica a ti gnjojas po njoj..nes ti patriote.. king
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber Sun 27 Sep - 16:42

bogomdani wrote:Weberu,smijes ti i meni direktno kvotati,nema beda...nekom je nesto draze.. pirat..i drzim te za obecanu rijec da ces mi platiti curu...eto,moze tri noci,i ja biram..samo pazi..nis jeftino kod mene ne prolazi..
naveo sam samo jastreba, ti si bio uzgred. kao usporedba.

nemaš beda, platim ti.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest Sun 27 Sep - 16:46

veber_1 wrote:
bogomdani wrote:Weberu,smijes ti i meni direktno kvotati,nema beda...nekom je nesto draze.. pirat..i drzim te za obecanu rijec da ces mi platiti curu...eto,moze tri noci,i ja biram..samo pazi..nis jeftino kod mene ne prolazi..

nemaš beda, platim ti.
super..!!!!..nema beda.za otvorenu misao sam...ajoj sad kad krenem birkati.... king king king
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber Sun 27 Sep - 16:52

bogomdani wrote:
veber_1 wrote:

nemaš beda, platim ti.
super..!!!!..nema beda.za otvorenu misao sam...ajoj sad kad krenem birkati.... king king king
pa nije problem platiti.

pa nisu žene deve da ih kupuješ.

prije bi se ubio nego ženi platio da legne sa mnom.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest Sun 27 Sep - 16:54

veber_1 wrote:
bogomdani wrote:
veber_1 wrote:

nemaš beda, platim ti.
pa nije problem platiti.

pa nisu žene deve da ih kupuješ.

prije bi se ubio nego ženi platio da legne sa mnom.
slazem se..nikad niti ja nisam platio,ali ovo kad netko drugi plati...plus prvi puta bude..kao da idem na maturalnu zabavu nes vrhunsko povaliti...stvar je weberu u fillingu,koji i dojmu kojeg covjek dobiva..osjecam se kao srednjoskolac... Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber Sun 27 Sep - 16:59

bogomdani wrote:slazem se..nikad niti ja nisam platio,ali ovo kad netko drugi plati...plus prvi puta bude..kao da idem na maturalnu zabavu nes vrhunsko povaliti...stvar je weberu u fillingu,koji i dojmu kojeg covjek dobiva..osjecam se kao srednjoskolac... Basketball
daj pročitaj prije nego što objaviš.

žena će mi dati jer to želi, a ja ću prihvatiti jer to želim.
bilo koji dio ovog algoritma ako nije obostran, ne zanima me.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest Sun 27 Sep - 17:05

veber_1 wrote:
bogomdani wrote:slazem se..nikad niti ja nisam platio,ali ovo kad netko drugi plati...plus prvi puta bude..kao da idem na maturalnu zabavu nes vrhunsko povaliti...stvar je weberu u fillingu,koji i dojmu kojeg covjek dobiva..osjecam se kao srednjoskolac... Basketball
daj pročitaj prije nego što objaviš.

žena će mi dati jer to želi, a ja ću prihvatiti jer to želim.
bilo koji dio ovog algoritma ako nije obostran, ne zanima me.
Pa pazi..to je tvoj stav,i nemam nis protiv njega...S druge strane ja,dosad se nisam previse niti trebao truditi da postignem da me zena zeli,to mi je prestalo biti izazovno,jer hmmmm... lov je postao vise rutinska vjezba,nadam se da me kuzis..nema vise uzbudjenja iskonskog lova,sve se svodi na igre rijeci,i neka vjecita nadhebavanja...a to me zamara..no ovo,to je nes novo za mene,i zato kazem da se osjecam kao srednjoskolac..da se malo pušem po obicaju,kroz zivot,bogu zahvalan na svemu,izuzetno mali broj zena me nije htjelo..ebi ga..kazem,vremenom i to izgubi car i covjek se pozeli teskog lova,ali niti ovo nije lose... :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber Sun 27 Sep - 17:07

lovac ostaje lovac.
i uvijek nešto ulovi. jel to zec ili lav.
nebitno.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest Sun 27 Sep - 17:09

ej-men...kuzis stvar...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber Sun 27 Sep - 17:12

ja kužim.
da pojednostavnim, ne bi legao sa ženom, a da joj platim za to.
prosto ko pasulj.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top

- Similar topics