Udala se najseksepilnija Hrvatica
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Udala se najseksepilnija Hrvatica
Meni je bila zeru dobra u početku karijere,no kasnije se olinjala i pohabala.jasambrend wrote:Meni uvijek gabor bila...bez ženstvensti, imalo stila...klasična rankača, jbga...
Ni operacije joj ne pomažu.
Skroz mi je odbojna.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Seve je mrak zena. Izgleda super i u cetrdesetima. Uvijel postoje 'tipovi i preferencije',ali se ne moze reci da super ne izgleda. Csk i bolje sad.
2014-04-12
uf što ste izbirljivi...muf je muf,orgazam je orgazam...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Istina, kaže moj prijatelj zlajo da mu je narastao barem 5 cm kad je kupio merđuabraham wrote:Treba kupiti zestok auto. To je kazu dobra zamjena za malen pimpek.
Guest- Guest
Meni je odbojna jer znam da takvu ženu nikad nisam imao niti ću ikad imati.
crvenkasti-
2014-04-17
Mda..prosjecna..no ti ipak najbolje znas... ...mozak..dobro,no kad cura ima mozak,onda te hvata panika..jasambrend wrote:Svetac je ipak u godinama kad se nešto manje birka...prosječna MILF-ača s mozgom domaće peradi...
http://www.beautiful-women-pedia.com/severina-vuckovic-pictures.html
http://beauty-around.com/en/tops/item/1032-most-beautiful-croatian-women
Kakogod,cura je na vrhunskim casopisima za zensku ljepotu,Maxim,Cosmoploitan,etc...svi oni tupci naravno ne znaju sto je zgodna cura,ali ti znas,da ne valja,jer nema mozag...
Guest- Guest
Vanilla-Boy,drz se ti automobilskih masina...zene su puno slozenija materija za razmisljanje..veber_1 wrote:Hahahaha, a jebote!jasambrend wrote:Svetac je ipak u godinama kad se nešto manje birka...prosječna MILF-ača s mozgom domaće peradi...
Last edited by bogomdani on 27/9/2015, 10:55; edited 1 time in total
Guest- Guest
zato mnogi i laju po njoj i pljuckaju da"nema mozag"..ali ti si fer pa priznas...crvenkasti wrote:Meni je odbojna jer znam da takvu ženu nikad nisam imao niti ću ikad imati.
Guest- Guest
Ofucana i ispijena (umorna) faca sa onim groznim madežom i prenapuhanim usnama.
Slamnata kosa.
Okošćale noge.
Ne znam što je tu tako lijepo??? :S:
Slamnata kosa.
Okošćale noge.
Ne znam što je tu tako lijepo??? :S:
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ženska solidarnost.maggie13 wrote:Seve je mrak zena. Izgleda super i u cetrdesetima. Uvijel postoje 'tipovi i preferencije',ali se ne moze reci da super ne izgleda. Csk i bolje sad.
budimo realni ne izgleda, dapače vidi se na njoj da je dosta ofucana.
2014-12-30
posteno..:Dcrvenkasti wrote:Meni je odbojna jer znam da takvu ženu nikad nisam imao niti ću ikad imati.
Nebitno cega..:P
2014-04-12
nije,mislim tako. Istina da je puno novaca i truda ulozeno u taj izgled,cega prosjecna Hrvatica bas nema,ali mnogima ne bi ni to pomoglo;)veber_1 wrote:ženska solidarnost.maggie13 wrote:Seve je mrak zena. Izgleda super i u cetrdesetima. Uvijel postoje 'tipovi i preferencije',ali se ne moze reci da super ne izgleda. Csk i bolje sad.
budimo realni ne izgleda, dapače vidi se na njoj da je dosta ofucana.
2014-04-12
neka ti bude :Dmaggie13 wrote:
nije,mislim tako. Istina da je puno novaca i truda ulozeno u taj izgled,cega prosjecna Hrvatica bas nema,ali mnogima ne bi ni to pomoglo;)
znam žene koje puno bolje izgledaju od nje i u tim su godinama. i nemaju toliko para za fasadu, prirodna ljepota.
2014-12-30
ima i takvih,naravno..dobri geni,miran zivot..:)veber_1 wrote:neka ti bude :Dmaggie13 wrote:
nije,mislim tako. Istina da je puno novaca i truda ulozeno u taj izgled,cega prosjecna Hrvatica bas nema,ali mnogima ne bi ni to pomoglo;)
znam žene koje puno bolje izgledaju od nje i u tim su godinama. i nemaju toliko para za fasadu, prirodna ljepota.
2014-04-12
naravno.maggie13 wrote:ima i takvih,naravno..dobri geni,miran zivot..:)
zaboravila si redoviti seks....
2014-12-30
Evo primjera kako seksipilna žena u godinama može izgledati...avion za Severinu i slične starlete, a starija više od deset godina od dotične...
darth_vader-
2014-04-17
I ta ti je 'sređena',k'o i Seve..slici na Sanju Vejnovic,je li to ona?;)
2014-04-12
Je Sanja je...ali ma što ti je...žena izgleda puno prirodnije, a i u obzir uzmi da je ista više od deset godina starija od Seve...
Last edited by jasambrend on 27/9/2015, 14:00; edited 1 time in total (Reason for editing : k)
darth_vader-
2014-04-17
oko 10 godina,mislim..dobra genetika, razni popravci(k'o i na Sevi)..draze ti je njeno zracenje,i to je to..inace,po vratu se vidi da je Seve dosta mlađa ;)jasambrend wrote:Je Sanja je...ali ma što ti je...žena izgleda puno prirodnije, a i u obzir uzmi da je ista više od deset godina starija od Seve...
2014-04-12
Nije istu kilometražu prešla :)jasambrend wrote:Je Sanja je...ali ma što ti je...žena izgleda puno prirodnije, a i u obzir uzmi da je ista više od deset godina starija od Seve...
Guest- Guest
eh,da je brojcanika:-ottre911 wrote:Nije istu kilometražu prešla :)jasambrend wrote:Je Sanja je...ali ma što ti je...žena izgleda puno prirodnije, a i u obzir uzmi da je ista više od deset godina starija od Seve...
2014-04-12
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Udala se mala
» Udala se Neve
» Udala se spličanka za vlaja...
» Bernardica-kako sam se nadala dobro sam se i udala
» Udala se za stranca na Mauricijusu i sve je bilo divno
» Udala se Neve
» Udala se spličanka za vlaja...
» Bernardica-kako sam se nadala dobro sam se i udala
» Udala se za stranca na Mauricijusu i sve je bilo divno