Udala se Neve
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Udala se Neve
He, he!
Nije naša Neva.
http://net.hr/hot/zvijezde/udala-se-najpoznatija-hrvatska-udavaca-neve-iz-ljubavi-na-selu-izrekla-sudbonosno-da/
Nije naša Neva.
http://net.hr/hot/zvijezde/udala-se-najpoznatija-hrvatska-udavaca-neve-iz-ljubavi-na-selu-izrekla-sudbonosno-da/
Re: Udala se Neve
Uplašil si se da te izigrala?pismejker wrote:uffff,štrecnuo sam se..
bogumi,Reg,nemam pojma,samo osjetih da mi Hertz poskoci troduplo...nemam pojma iz kojeg razloga...Regoč wrote:Uplašil si se da te izigrala?pismejker wrote:uffff,štrecnuo sam se..
Guest- Guest
aj, ne srami se, pa znamo mi da ti je Neve slaba točka :))pismejker wrote:bogumi,Reg,nemam pojma,samo osjetih da mi Hertz poskoci troduplo...nemam pojma iz kojeg razloga...Regoč wrote:Uplašil si se da te izigrala?pismejker wrote:uffff,štrecnuo sam se..
kad bi birala forumske parove, vi bi bili jedan od :))
Guest- Guest
n_razbojnik-
2014-04-15
neffeta jakocijenim,iako smo pocesto suprotnih misljenja...jako oke cura...Noor wrote:aj, ne srami se, pa znamo mi da ti je Neve slaba točka :))pismejker wrote:bogumi,Reg,nemam pojma,samo osjetih da mi Hertz poskoci troduplo...nemam pojma iz kojeg razloga...Regoč wrote:Uplašil si se da te izigrala?pismejker wrote:uffff,štrecnuo sam se..
kad bi birala forumske parove, vi bi bili jedan od :))
Guest- Guest
Šok ponekad osviesti prave osjećaje.pismejker wrote:bogumi,Reg,nemam pojma,samo osjetih da mi Hertz poskoci troduplo...nemam pojma iz kojeg razloga...Regoč wrote:Uplašil si se da te izigrala?pismejker wrote:uffff,štrecnuo sam se..
OZNA sve doznaNoor wrote:Slavko stavio šapu?!n_razbojnik wrote:neće Neve niđe
2014-04-15
Pa rekoh,Neffe mi je izuzetno draga,ali u frendovskom smislu..nist drugo..cak niti nemamo nikakav kontakt..Regoč wrote:Šok ponekad osviesti prave osjećaje.pismejker wrote:bogumi,Reg,nemam pojma,samo osjetih da mi Hertz poskoci troduplo...nemam pojma iz kojeg razloga...Regoč wrote:Uplašil si se da te izigrala?pismejker wrote:uffff,štrecnuo sam se..
Guest- Guest
awwwwn_razbojnik wrote:OZNA sve doznaNoor wrote:Slavko stavio šapu?!n_razbojnik wrote:neće Neve niđe
Guest- Guest
Svetče, još imaš šanse. Vidi malo na Jukeu kakav joj je glazbeni ukus, snimi joj kompilaciju, pošalji cvieće...
nemoj Slavku dizat živacRegoč wrote:Svetče, još imaš šanse. Vidi malo na Jukeu kakav joj je glazbeni ukus, snimi joj kompilaciju, pošalji cvieće...
Guest- Guest
A ne,ne,ne..pogrjesno ste shvatili..neffe mi je prirasla srcu kao veleumna cura,onog nekog opustenog stiha..sve je na nivou Platona...frendovi..Regoč wrote:Svetče, još imaš šanse. Vidi malo na Jukeu kakav joj je glazbeni ukus, snimi joj kompilaciju, pošalji cvieće...
Guest- Guest
n_razbojnik-
2014-04-15
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Neve je trudna!
» Udala se mala
» Udala se najseksepilnija Hrvatica
» Udala se spličanka za vlaja...
» Udala se za stranca na Mauricijusu i sve je bilo divno
» Udala se mala
» Udala se najseksepilnija Hrvatica