Udala se za stranca na Mauricijusu i sve je bilo divno
Page 1 of 1
Udala se za stranca na Mauricijusu i sve je bilo divno
https://superzena.b92.net/veze-i-odnosi.php?yyyy=2020&mm=06&nav_id=1690613
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Udala se za stranca na Mauricijusu i sve je bilo divno
Srpkinje, retko glupe žene ...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Pretjerujes sada. Glupe Srpkinje nisu gluplje od glupih zena drugih nacija.Serbinho-3 wrote:Srpkinje, retko glupe žene ...
omni-
2014-04-12
nemojmo pretjerivati..sve su zene iste..vrhunski domet 3mjesecna moda i Kulinarka na sto nacina...omni wrote:Pretjerujes sada. Glupe Srpkinje nisu gluplje od glupih zena drugih nacija.Serbinho-3 wrote:Srpkinje, retko glupe žene ...
Guest- Guest
Ali stvarno glupača .. možda je taj sa MAurcijusa bio kurat i njoj se svidjeloLegendovich wrote:nemojmo pretjerivati..sve su zene iste..vrhunski domet 3mjesecna moda i Kulinarka na sto nacina...omni wrote:Pretjerujes sada. Glupe Srpkinje nisu gluplje od glupih zena drugih nacija.Serbinho-3 wrote:Srpkinje, retko glupe žene ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
tko smo mi da sudimo sto je zenami bitno..jel...Ringo10 wrote:Ali stvarno glupača .. možda je taj sa MAurcijusa bio kurat i njoj se svidjeloLegendovich wrote:nemojmo pretjerivati..sve su zene iste..vrhunski domet 3mjesecna moda i Kulinarka na sto nacina...omni wrote:Pretjerujes sada. Glupe Srpkinje nisu gluplje od glupih zena drugih nacija.Serbinho-3 wrote:Srpkinje, retko glupe žene ...
Guest- Guest
DA sam na mjestu Srba ja bih je permanentno odpremio na MauricijusLegendovich wrote:tko smo mi da sudimo sto je zenami bitno..jel...Ringo10 wrote:Ali stvarno glupača .. možda je taj sa MAurcijusa bio kurat i njoj se svidjeloLegendovich wrote:nemojmo pretjerivati..sve su zene iste..vrhunski domet 3mjesecna moda i Kulinarka na sto nacina...omni wrote:Pretjerujes sada. Glupe Srpkinje nisu gluplje od glupih zena drugih nacija.Serbinho-3 wrote:Srpkinje, retko glupe žene ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Similar topics
» ŠTA BI BILO KAD BI BILO Kako bi izgledala Jugoslavija ako bi se danas OBNOVILA? (VIDEO)
» Gdje god žive Srbi, to je Srbija, bilo u Srbiji, bilo u BiH, Vojvodini, Crnoj Gori ili na drugim mjestima
» Kako je bilo to bilo prije točno 28 godina nakon pobjede HDZ-a na prvim izborima!Utisci iz revije START
» Izetbegović: Bilo je što je bilo, Hrvatska je izvršila agresiju na BiH
» To divno okretište
» Gdje god žive Srbi, to je Srbija, bilo u Srbiji, bilo u BiH, Vojvodini, Crnoj Gori ili na drugim mjestima
» Kako je bilo to bilo prije točno 28 godina nakon pobjede HDZ-a na prvim izborima!Utisci iz revije START
» Izetbegović: Bilo je što je bilo, Hrvatska je izvršila agresiju na BiH
» To divno okretište
Page 1 of 1