ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Udala se najseksepilnija Hrvatica

Page 2 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Udala se najseksepilnija Hrvatica - Page 2 Empty Re: Udala se najseksepilnija Hrvatica

Post by L'âme Sat 26 Sep - 21:54

dijagram wrote:
maggie13 wrote:Crveni sve zna..to sto je stalno tjeskoban i nezadovoljan,druga je stvar..:D
bojim se da ce i sevka uskoro postati slicna:)
ima ona druge potencijalne probleme:P

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Udala se najseksepilnija Hrvatica - Page 2 Empty Re: Udala se najseksepilnija Hrvatica

Post by debotoijusto Sat 26 Sep - 22:39

mislio sam da je ovo tema o onoj babi iz knina sto je uskok trazi ...onda nista
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by darth_vader Sat 26 Sep - 23:02

:blj :blj :blj :blj :blj :blj :blj :blj :blj :blj :blj :blj :blj :blj :blj :blj :blj :blj :blj :blj :blj :blj :blj :blj :blj :blj :blj :blj :blj :blj :blj :blj :blj :blj :blj :blj :blj :blj :blj :blj :blj :blj :blj :blj :blj :blj :blj :blj :blj :blj :blj :blj :blj :blj :blj :blj
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by kic Sat 26 Sep - 23:09

I crkva svašta vjenča.
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by kic Sat 26 Sep - 23:10

debotoijusto wrote:mislio sam da je ovo tema o onoj babi iz knina sto je uskok trazi ...onda nista
pa nije baš baba, ali da je svako gazio, pa izgleda da je..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by seksoje1 Sat 26 Sep - 23:11

Ron Jeremy je ne bi primio niti za statiranje.
seksoje1
seksoje1

2015-09-25

Back to top Go down

Post by debotoijusto Sat 26 Sep - 23:22

kic wrote:
debotoijusto wrote:mislio sam da je ovo tema o onoj babi iz knina sto je uskok trazi ...onda nista
onako iz daleka pari koka , kad se kamera priblizi ima cunku domacice iz prigradskog naselja kojoj je muz kladionicar napravija 4 djece do 22 a kad progovori pusti otok/zadnja na svijetu bi mozda...ponavljam mozda dosao u napast  :D ...no dobro , nije moj tip zene a svaka roba ima kupca
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by kic Sat 26 Sep - 23:26

debotoijusto wrote:
kic wrote:
onako iz daleka pari koka , kad se kamera priblizi ima cunku domacice iz prigradskog naselja kojoj je muz kladionicar napravija 4 djece do 22 a kad progovori pusti otok/zadnja na svijetu bi mozda...ponavljam mozda dosao u napast  :D ...no dobro , nije moj tip zene a svaka roba ima kupca
sad sam se izgubio ne znam više o kome govoriš, ali dobro.
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by debotoijusto Sat 26 Sep - 23:30

kic wrote:
debotoijusto wrote:
kic wrote:
sad sam se izgubio ne znam više o kome govoriš, ali dobro.
ona iz knina ...ova radodajka koja zna sto hoce u zivotu mi nebitna
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by kic Sat 26 Sep - 23:31

pretjeruješ, fizički je dobra, a sad ostalo..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by debotoijusto Sat 26 Sep - 23:42

kic wrote:pretjeruješ, fizički je dobra, a sad ostalo..
kao sto rekoh , svaka roba ima kupca , meni nije napeta ali recimo rado bi se osladio s secerom sto plese u spotu blinding sto zalipetah maloprije na vip JB

Last edited by debotoijusto on Sat 26 Sep - 23:43; edited 1 time in total (Reason for editing : ht)
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by kic Sat 26 Sep - 23:50

spontano pleše, sviđa mi se.
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest Sat 26 Sep - 23:50

Seve ima bogomdano tijelo...mda... :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sat 26 Sep - 23:56

Udala se najseksepilnija Hrvatica - Page 2 Severina-plijeni-poglede-u-uskoj-haljini-41054-611x916-201304080923
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darth_vader Sun 27 Sep - 0:40

Svetac je ipak u godinama kad se nešto manje birka...prosječna MILF-ača s mozgom domaće peradi...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by veber Sun 27 Sep - 0:48

jasambrend wrote:Svetac je ipak u godinama kad se nešto manje birka...prosječna MILF-ača s mozgom domaće peradi...
Hahahaha, a jebote!

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest Sun 27 Sep - 1:19

Ona je svasta, samo nije glupa. Ona je izuzetno pametna zenska, Tutic se zakleo da ce ju unistiti, i umalo je i uspio.

Svi je komentiraju, kritiziraju, ogovaraju, zgrazaju se, ali Seve okrece lovu i vrhove top lista.

I cisto da se razumijemo, za svoje godine je vrhunska picka koja se zna jebati, cak i kad se nasmrka, za razliku od neke starletice koju sad ovdje ne bih spomenuo, koja se izvali ko djubar po livadi....
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darth_vader Sun 27 Sep - 1:25

Meni uvijek gabor bila...bez ženstvensti, imalo stila...klasična rankača, jbga...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by kic Sun 27 Sep - 1:26

jasambrend wrote:Meni uvijek gabor bila...bez ženstvensti, imalo stila...klasična rankača, jbga...
meni isto, kad nisam ni znao tko je ona bio sam vidio neki intervju s njom na TVu, i nije znala dvije rečenice složiti o svom nekom albumu, ma bjaži.
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest Sun 27 Sep - 1:28

veber_1 wrote:
jasambrend wrote:Svetac je ipak u godinama kad se nešto manje birka...prosječna MILF-ača s mozgom domaće peradi...
Hahahaha, a jebote!
ne jebe momčić nego novčić, tako da jedino je debljina novčanika preduvijet za biranje.. biranje na račun fizičkog izgleda i godina, možeš do 25godine NAJKASNIJE, nakon toga jebe novčić
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb Sun 27 Sep - 8:14

jasambrend wrote:Meni uvijek gabor bila...bez ženstvensti, imalo stila...klasična rankača, jbga...
Meni je bila zeru dobra u početku karijere,no kasnije se olinjala i pohabala.

Ni operacije joj ne pomažu.

Skroz mi je odbojna.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top

- Similar topics