Udala se najseksepilnija Hrvatica
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Udala se najseksepilnija Hrvatica
ima ona druge potencijalne probleme:Pdijagram wrote:bojim se da ce i sevka uskoro postati slicna:)maggie13 wrote:Crveni sve zna..to sto je stalno tjeskoban i nezadovoljan,druga je stvar..:D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
mislio sam da je ovo tema o onoj babi iz knina sto je uskok trazi ...onda nista
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
pa nije baš baba, ali da je svako gazio, pa izgleda da je..debotoijusto wrote:mislio sam da je ovo tema o onoj babi iz knina sto je uskok trazi ...onda nista
Ron Jeremy je ne bi primio niti za statiranje.
seksoje1- Posts : 97
2015-09-25
onako iz daleka pari koka , kad se kamera priblizi ima cunku domacice iz prigradskog naselja kojoj je muz kladionicar napravija 4 djece do 22 a kad progovori pusti otok/zadnja na svijetu bi mozda...ponavljam mozda dosao u napast ...no dobro , nije moj tip zene a svaka roba ima kupcakic wrote:pa nije baš baba, ali da je svako gazio, pa izgleda da je..debotoijusto wrote:mislio sam da je ovo tema o onoj babi iz knina sto je uskok trazi ...onda nista
2014-04-12
sad sam se izgubio ne znam više o kome govoriš, ali dobro.debotoijusto wrote:onako iz daleka pari koka , kad se kamera priblizi ima cunku domacice iz prigradskog naselja kojoj je muz kladionicar napravija 4 djece do 22 a kad progovori pusti otok/zadnja na svijetu bi mozda...ponavljam mozda dosao u napast ...no dobro , nije moj tip zene a svaka roba ima kupcakic wrote:pa nije baš baba, ali da je svako gazio, pa izgleda da je..debotoijusto wrote:mislio sam da je ovo tema o onoj babi iz knina sto je uskok trazi ...onda nista
ona iz knina ...ova radodajka koja zna sto hoce u zivotu mi nebitnakic wrote:sad sam se izgubio ne znam više o kome govoriš, ali dobro.debotoijusto wrote:onako iz daleka pari koka , kad se kamera priblizi ima cunku domacice iz prigradskog naselja kojoj je muz kladionicar napravija 4 djece do 22 a kad progovori pusti otok/zadnja na svijetu bi mozda...ponavljam mozda dosao u napast ...no dobro , nije moj tip zene a svaka roba ima kupcakic wrote:pa nije baš baba, ali da je svako gazio, pa izgleda da je..debotoijusto wrote:mislio sam da je ovo tema o onoj babi iz knina sto je uskok trazi ...onda nista
2014-04-12
kao sto rekoh , svaka roba ima kupca , meni nije napeta ali recimo rado bi se osladio s secerom sto plese u spotu blinding sto zalipetah maloprije na vip JBkic wrote:pretjeruješ, fizički je dobra, a sad ostalo..
Last edited by debotoijusto on Sat 26 Sep - 23:43; edited 1 time in total (Reason for editing : ht)
2014-04-12
Svetac je ipak u godinama kad se nešto manje birka...prosječna MILF-ača s mozgom domaće peradi...
darth_vader-
2014-04-17
Hahahaha, a jebote!jasambrend wrote:Svetac je ipak u godinama kad se nešto manje birka...prosječna MILF-ača s mozgom domaće peradi...
2014-12-30
Ona je svasta, samo nije glupa. Ona je izuzetno pametna zenska, Tutic se zakleo da ce ju unistiti, i umalo je i uspio.
Svi je komentiraju, kritiziraju, ogovaraju, zgrazaju se, ali Seve okrece lovu i vrhove top lista.
I cisto da se razumijemo, za svoje godine je vrhunska picka koja se zna jebati, cak i kad se nasmrka, za razliku od neke starletice koju sad ovdje ne bih spomenuo, koja se izvali ko djubar po livadi....
Svi je komentiraju, kritiziraju, ogovaraju, zgrazaju se, ali Seve okrece lovu i vrhove top lista.
I cisto da se razumijemo, za svoje godine je vrhunska picka koja se zna jebati, cak i kad se nasmrka, za razliku od neke starletice koju sad ovdje ne bih spomenuo, koja se izvali ko djubar po livadi....
Guest- Guest
Meni uvijek gabor bila...bez ženstvensti, imalo stila...klasična rankača, jbga...
darth_vader-
2014-04-17
meni isto, kad nisam ni znao tko je ona bio sam vidio neki intervju s njom na TVu, i nije znala dvije rečenice složiti o svom nekom albumu, ma bjaži.jasambrend wrote:Meni uvijek gabor bila...bez ženstvensti, imalo stila...klasična rankača, jbga...
ne jebe momčić nego novčić, tako da jedino je debljina novčanika preduvijet za biranje.. biranje na račun fizičkog izgleda i godina, možeš do 25godine NAJKASNIJE, nakon toga jebe novčićveber_1 wrote:Hahahaha, a jebote!jasambrend wrote:Svetac je ipak u godinama kad se nešto manje birka...prosječna MILF-ača s mozgom domaće peradi...
Guest- Guest
Meni je bila zeru dobra u početku karijere,no kasnije se olinjala i pohabala.jasambrend wrote:Meni uvijek gabor bila...bez ženstvensti, imalo stila...klasična rankača, jbga...
Ni operacije joj ne pomažu.
Skroz mi je odbojna.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Udala se mala
» Udala se Neve
» Udala se spličanka za vlaja...
» Bernardica-kako sam se nadala dobro sam se i udala
» Udala se za stranca na Mauricijusu i sve je bilo divno
» Udala se Neve