ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hajduk Split

Page 36 of 50 Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50  Next

Go down

Hajduk Split - Page 36 Empty Re: Hajduk Split

Post by FRANK 29/5/2016, 16:59

Braćala wrote:opštepoznato-dinamo je udbaški klub, kao i crveno beli brat mu iz beograda...
Kompleksi tebe sine bas jebu... dinamo je institucija za tvoj mizerni u zagrebu osnovani klub. Dinamo kao najveci hrvatski klub ima eurotrofej a partizan ina samo sjecanje na to da ga je real pokrao ko niko nikada u povijesti.....  i hvala realu na toj kradji

FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by jalnirajko 29/5/2016, 17:00

pablo_escobar wrote:
Braćala wrote:opštepoznato-dinamo je udbaški klub, kao i crveno beli brat mu iz beograda...
Kompleksi tebe sine bas jebu... dinamo je institucija za tvoj mizerni u zagrebu osnovani klub. Dinamo kao najveci hrvatski klub ima eurotrofej a partizan ina samo sjecanje na to da ga je real pokrao ko niko nikada u povijesti.....  i hvala realu na toj kradji
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by FRANK 29/5/2016, 17:04

Dinamo pa hajduk su najpokradeniji klubovi u jugoslaviji sve u znak "bratstva i jedinstva" i genocidisanih srpskih klubova u koje su silom odvlaceni igraci poput BOBEKA, ZEBECA CAJKOVSKOG I JOS MNOGO NJIH

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Guest 29/5/2016, 17:36

suza suzicu sustiže... B-)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by FRANK 29/5/2016, 18:05

I ovde samaranje glodara

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by jalnirajko 29/5/2016, 18:06

ovu sramotu ne može ništa izbrisati. kakvo gaženje čmartizana.

jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest 29/5/2016, 18:07

uvek ste bili mitomani... B-) 
ne znam gde ti dinamo vidiš...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko 29/5/2016, 18:10

da nismo stali završilo bi 10:0  :)
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by FRANK 29/5/2016, 18:12

Koje samaranje

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Guest 29/5/2016, 18:14

ovo je najveće šamaranje svih vremena. slađe od bilo koje pobede, ma i da nekog nabiješ 20:0... :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/5/2016, 18:15

kako zakmeča mali ustaša: ,,ijaoooo''  Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by FRANK 29/5/2016, 18:17

Onih 5:0 je velicanstvenije od hajdukovih 1:6 u beogradu

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by FRANK 29/5/2016, 18:18

Kakva je ovo utakmica..... Kosarka ??? Na sta se vadi jadnik

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by FRANK 29/5/2016, 18:19

Gledan proje koji dan kosarkasice crvene zvezde silovale komplex tin sa pun kiki razlike

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Zeko 29/5/2016, 18:42

pablo_escobar wrote:Zeko cigane od ciganke..... zeko ti si smrdljivi udbas i tata ti je bio udbas....
Mir narkić.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by FRANK 29/5/2016, 19:32

Jel gazda dao malo bilog

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Guest 29/5/2016, 20:23

pablo_escobar wrote:Dinamo pa hajduk su najpokradeniji klubovi u jugoslaviji sve u znak "bratstva i jedinstva"
neće se baš svi složiti s tobom u činjenici da su Hajduk krali, ali dobro...  :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/5/2016, 20:24

pablo_escobar wrote:Jel gazda dao malo bilog
Prošle su zlatne godine, jedva sad gazda rješi pravu robu za sebe...  :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sat2 29/5/2016, 21:32

amper1950 wrote:
sat2 wrote:
http://sportske.jutarnji.hr/osvajac-zute-majice-sn-a--transferom-bih-hajduku-osigurao-sedam-mjeseci-zivota-/1574846/

Njihov najskuplji igrač ... reprezentativac ....
Još jedan članak s "jakim" naslovom...  :) No reka bi ti, ovaj novinar je vjerovatno realan i objektivan, poput Reića, jel...  :D

Sušić je trenutno najbolji igrač Hajduka, ali nije najvrijedniji...  ;) AK razmeš...

Sad je Transferarket mjerodavan? Ili ipak stvarno tržište? Ne znam koliko je objektivan, ali nije ni pretenciozan, a  niti kreće sa predrasudama. Jesu plače tolike koliko navodi novinar (mjesečno za sve igrače) i koliko će od transfera dobiti Hajduk ...
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Zeko 29/5/2016, 21:35

amper1950 wrote:
pablo_escobar wrote:Jel gazda dao malo bilog
Prošle su zlatne godine, jedva sad gazda rješi pravu robu za sebe...  :)
Mir narkići. K nozi !
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by sat2 29/5/2016, 21:40

amper1950 wrote:
sat2 wrote:

Gdje ćeš u Hrvatskoj naći 6-7 mil. eura, a koliko je Dinamo dobio za Brekala? I Hajduk bi prodao i Vlašića i bilo kojeg drugog igrača da dobije takovu ponudu. No, ponude nema, jer nema rezultata ...
Da je za taj novac Dinamo prodao Brekala, ne vjerujem. Slična je priča bila s onim Šimunovićem i Celticom, slična priča po medijima, dok škotski klub nije objavija svoj financijski izvještaj  (cjeloviti, ne ko neki)...  :)

Hajduk za takvu ponudu bi trenutno teško prodao Vlašića, istini za volju ovog ljeta ona neće ni doći jer je igrač uglavnom bio ozljeđen ovu polusezonu. 
No opet, sve to nema nikakve veze s moji postom, probaj pročitati što sam napisao...

Neka ga je prodao za 3-4 mil. eura, ako će ti biti lakše, opet je to iznos, koji ćeš teško skupiti kako ti kažeš:
"Miljun puta sam ponovija da ima dosta modela kako osigurati novac za klub, pa i privatnog novca bez da privatnik postane vlasnik."
Nije bitno ime igrača u suštini da u Hrvatskoj ne možeš opstati bez dobre prodaje igrača. Opet, da bi ga dobro prodao moraš imati rezultate.
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 36 of 50 Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics