ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hajduk Split

Page 43 of 50 Previous  1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50  Next

Go down

Hajduk Split - Page 43 Empty Re: Hajduk Split

Post by amperinho 5/7/2016, 23:07

sat2 wrote:
Znači ... ulica ne vodi klub ...?
Koja ulica? Sarajevska, Solinska, Vukovarska?  :D
Da ih je policija našla, bili policija vodila klub?  :)
Super ti je razmišljanje...

amperinho

2016-04-07

Back to top Go down

Post by amperinho 5/7/2016, 23:09

sat2 wrote:
Zagorac ...
cheers Moga bi i Zdravko Reić...  :rofl
amperinho
amperinho

2016-04-07

Back to top Go down

Post by amperinho 5/7/2016, 23:11

sat2 wrote:
Gledao sam sinoć finale kupa iz 2001. na Poljudu! Hajduk gubi 2:0 i pred kraj ulijeću dva huligana na teren prema Šokoti (bio je strijelac) ... uliječe par redara i sa igračima Hajduka ih MOLE da izađu ... stvar se zakuhava i ulazi kordon policajaca (i interventna). Nakon toga grupa huligana probija kapiju i udara palicama policajce, koji najprije ne odgovara, a što je ove ohrabrilo pa su počeli bacati kamenje na policajce. Nakon nekog vremena ovi ipak ulijeću na tribinu, a sa ostatka tribine sa čuje Cigani i Bando crvena! Jbt. odavno oni vladaju Hajdukom. Ovi huligani u kravatama u ložama su mila majka.
2001?  cheers cheers cheers
Ti prvo moraš naučiti što znači riječ VLADATI...  A to će potrajati, javi se kroz po godine...  ;)
amperinho
amperinho

2016-04-07

Back to top Go down

Post by sat2 6/7/2016, 08:30

amperinho wrote:
sat2 wrote:
Gledao sam sinoć finale kupa iz 2001. na Poljudu! Hajduk gubi 2:0 i pred kraj ulijeću dva huligana na teren prema Šokoti (bio je strijelac) ... uliječe par redara i sa igračima Hajduka ih MOLE da izađu ... stvar se zakuhava i ulazi kordon policajaca (i interventna). Nakon toga grupa huligana probija kapiju i udara palicama policajce, koji najprije ne odgovara, a što je ove ohrabrilo pa su počeli bacati kamenje na policajce. Nakon nekog vremena ovi ipak ulijeću na tribinu, a sa ostatka tribine sa čuje Cigani i Bando crvena! Jbt. odavno oni vladaju Hajdukom. Ovi huligani u kravatama u ložama su mila majka.
2001?  cheers cheers cheers
Ti prvo moraš naučiti što znači riječ VLADATI...  A to će potrajati, javi se kroz po godine...  ;)
I onda se čudiš Sportu ...
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by sat2 6/7/2016, 08:32

amperinho wrote:
sat2 wrote:
Znači ... ulica ne vodi klub ...?
Koja ulica? Sarajevska, Solinska, Vukovarska?  :D
Da ih je policija našla, bili policija vodila klub?  :)
Super ti je razmišljanje...
Dok je god ovakovih Hajduk ne mora brinuti ... nema budućnosti ...
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 6/7/2016, 10:52

Rog je apsolutno zaslužio da bude na EP, to je dokazao tamo gdje je najvažnije, na terenu. I u dresu Dinama i u dresu reprezentacije.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre 6/7/2016, 11:11

Tommy Ramone wrote:Rog je apsolutno zaslužio da bude na EP, to je dokazao tamo gdje je najvažnije, na terenu. I u dresu Dinama i u dresu reprezentacije.
Pjaca još i više...samo kod naših ljudi je bilo ovo: kada ga je poveo na ep onda ga je poveo radi mamića i prodaje,a kada ga nije uveo ranije protiv portugala onda koji ga kurac nije uveo jer je dečko pokazao da je klasa...nikako ugoditi ili nije vrag da su skužili da je dečko kvalitetan tek nakon španjolske!?

Hajduk Split - Page 43 6b8efe2f85c2b63406b2Hajduk Split - Page 43 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Hajduk Split - Page 43 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by sat2 6/7/2016, 13:01

muckodjubre wrote:
Tommy Ramone wrote:Rog je apsolutno zaslužio da bude na EP, to je dokazao tamo gdje je najvažnije, na terenu. I u dresu Dinama i u dresu reprezentacije.
Pjaca još i više...samo kod naših ljudi je bilo ovo: kada ga je poveo na ep onda ga je poveo radi mamića i prodaje,a kada ga nije uveo ranije protiv portugala onda koji ga kurac nije uveo jer je dečko pokazao da je klasa...nikako ugoditi ili nije vrag da su skužili da je dečko kvalitetan tek nakon španjolske!?
Definitivno ..., a to najviše dolazi od Hajdukovaca, koji imaju čudnu logiku. Čekam da pokrenu inicijativu o izmjeni Zakona o sportu pa da po ključu u reprezentaciji budu igrači jednake zastupljenosti po klubovima ... Naravno, Hajduk, jer je "najveći" obavezno daje najmanje pet reprezentativaca.
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by FRANK 6/7/2016, 13:21

A da se ukine ta hnl... nebi bilo zgorega prvenstvo se ionako znade koje prvak toga. Hajduk se bori sa vjetrecanjama DInamo se nazalost pretvorio u prciju jednog manijaka i kriminalca i krivokletnika kojemu je sugoslavija bila najsretnija drzava na svijetu. Najhrvatskiji klub nekada ponos hrvata vodi smece koje po beogradu casti i placa vecere Arkanovin "junacinama" .... jebem li mu mater sa onim tko toga brani i hvali

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by FRANK 6/7/2016, 13:23

Rijeka je ionako prcija i satelit a i mali su klub da nekaj pokusaju. Njima je ionako vaznije da hajduk propadne i sva ostala trecerazredna konkurencija da se oni konacno mogu predstaviti kso druga nogometna sila u hrvata

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by FRANK 6/7/2016, 13:26

Jos kad vidim da lik koji casti arkanove "herojcine" poznate po silovanjima pedofiliji pljackama i ubijanjima civila nakon toga organizira rodjendanski tulum plavokosoj kokosurini koja sebe naziva predsjednicom hrvata i nezaboravlja nikad spomenuti da dolazi iz partizanske obitelji pitam se QUO VADIS CROATIA???

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by darth_vader 6/7/2016, 13:32

pablo_escobar wrote:A da se ukine ta hnl... nebi bilo zgorega prvenstvo se ionako znade koje prvak toga. Hajduk se bori sa vjetrecanjama DInamo se nazalost pretvorio u prciju jednog manijaka i kriminalca i krivokletnika kojemu je sugoslavija bila najsretnija drzava na svijetu. Najhrvatskiji klub nekada ponos hrvata vodi smece koje po beogradu casti i placa vecere Arkanovin "junacinama" .... jebem li mu mater sa onim tko toga brani i hvali
:cru
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by darth_vader 6/7/2016, 13:34

pablo_escobar wrote:Jos kad vidim da lik koji casti arkanove "herojcine" poznate po silovanjima pedofiliji pljackama i ubijanjima civila nakon toga organizira rodjendanski tulum plavokosoj kokosurini koja sebe naziva predsjednicom hrvata i nezaboravlja nikad spomenuti da dolazi iz partizanske obitelji pitam se QUO VADIS CROATIA???

Ispada veći promašaj od Josipovića...ajme nama svima...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by FRANK 6/7/2016, 14:11

Ajde brate pa ko jos viruje hdzovoj domoljublju. Svi mi znamo da je ta stranka stvorena od udbaske kamarile. Vidis da im se neda nista jbg tudja krv Ante Paradzika Blaza Kraljevica i ostalih dolazi na naplatu. Kolinda je kokos koja se hvali partizanskin izdajnicina u obitelji i jos ka tomu je poslusnica BILDERBERG GRUPE obe sotonske RR obitelji koja je svoje dno dotaknula kada je primila dinacije i dopustila da joj party placa ratni profiter dezerter simpatizer jugoslavije i prijatelj arkanovih ubojica..

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by FRANK 6/7/2016, 14:13

Stidin se i sramin kad vidin koji jadnik upravlja mojim klubon

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Guest 6/7/2016, 17:04

pablo_escobar wrote:A da se ukine ta hnl... nebi bilo zgorega prvenstvo se ionako znade koje prvak toga. Hajduk se bori sa vjetrecanjama DInamo se nazalost pretvorio u prciju jednog manijaka i kriminalca i krivokletnika kojemu je sugoslavija bila najsretnija drzava na svijetu. Najhrvatskiji klub nekada ponos hrvata vodi smece koje po beogradu casti i placa vecere Arkanovin "junacinama" .... jebem li mu mater sa onim tko toga brani i hvali
Ne treba se ukinuti liga nego očistiti, od sudačke organizacije preko HNS-a pa do vodstva lige. Što se tiče Dinama on će i bez Mamića harati još dugo vremena. Problem je što bi neki kod nas htjeli oslabiti Dinamo i spustiti na svoj niski nivo umjesto da teže da se dignu na Dinamov nivo.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by FRANK 6/7/2016, 18:04

Koji samar amperu od tomceka haha

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Zeko 6/7/2016, 21:50

VRIJEME JE DA POČNU ZABIJATI Legenda se vratila u Hajduk!

Ovo je daleko najbolji potez Hajduka unazad nekoliko godina tj. od trenutka kad je otjeran (bio je pomoćnik Miše). Zlatko Vujović je osvjedočeni hajdukovac, legenda Hajduka, izvanredan čovjek kojeg i osobno poznajem i jedan od malobrojnih dalmatinaca koji su realn, jer za posrtanje Hajduka unazad 10-ak godina nisu mu krivi ni Mamić, ni Šuker, ni HNS, već isključivo katastrofalna klupska (i kadrovska i igračka) politika Hajduka.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by sitting_bull 8/7/2016, 00:17

gledah slovenca i bile tiće večeras. nisam impresioniran i pomalo me strah kako će proći kontra Rumunja.

imali su česi lijepih prilika puno više od hajduka, ali je presudio trenutak koncentracije vlašića.

počela je i ljetna euforija o lovu hajduka na naslov prvaka hrvatske...

sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by sat2 8/7/2016, 18:41

Tommy Ramone wrote:
Ne treba se ukinuti liga nego očistiti, od sudačke organizacije preko HNS-a pa do vodstva lige. Što se tiče Dinama on će i bez Mamića harati još dugo vremena. Problem je što bi neki kod nas htjeli oslabiti Dinamo i spustiti na svoj niski nivo umjesto da teže da se dignu na Dinamov nivo.
:cru
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by sat2 9/7/2016, 11:34

http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/hajduk-ovo-ne-pamti-u-svojoj-105-godisnjoj-povijesti-na-kojem-ce-se-jeziku-pricati-u-klubu/4510850/
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 43 of 50 Previous  1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics