Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: Hajduk Split
kuracodigraca wrote:znam da si kalinića hvalio još dok je u karlovcu bio ak se ne varam. već je tu krenula prepirka tebe i caspera oko hajdukovih golmana . a grbića bum pratio sad, vidim da imaš nos za golmaneamper1950 wrote:kuracodigraca wrote: Za Kalinića sam uvik tvrdija A mali Grbić je isto veliki talent
Ma rasprava je bila Blažević-Kalinić, a ja sam pričao da bi prije dao priliku Kaliniću nego dovodio Blaževića koji je solidan HNL golman i ništa više od toga. A ona sam ja ispa netko tko bi uništija klub. No nema, veze. Tako danas tvrdim da je bolje, kad se proda Kalinić da na gol stave Grbića koji eto ima 20 godina, brani za Hajduk B, odigra je par utakmica i za A momčad (pretežno kup), evo zadnju prvenstveno i pokazuje veliki potencijal, nego primjerice da brani Stipica ili da dovode nekog golmana iz HNL-a. Danas je dosta bitna visina, pogotovo kod naših golmana. Trener golmana Chelsea je lani nafalija Subašića i reka za njega da može igrati bilo di u Španjolskoj, Italiji ili Njemačkoj, ali da mu za Englesku fali visine?!? Subašić ima 1:91, i možda je trener golmana Chelsea malo pretjera, ali isto je znakovito to što je rekao. Kalinić ima 2:01, primjerice ko Blažević i obojici nije jača strana ispucavanje, premda je to kod Kalinića opet prolazno, a Blažević bi skoro sam sebi loptu u gol napuca kad bi bija pod presingom. Mali Grbić nije toliko krakat,ima 1:95, reka bi taman možda i zbog toga ima dobru tehniku i dobro ispucava lopte. Od mladih golmana koji dolaze dosta hvale Leticu iz Hajduka i Šempera iz Dinama, ali nisam obojicu gleda na djelu pa ne mogu govoriti...
Guest- Guest
šempera sam gledao i mislim da bi dinamo napokon mogao iznjedriti pravog golmana. kaj se tiče visine i ja se s time slažem. volim kad je golman visok a ne da je metar i žilet. nego gdje nam je casperla, jel znaš možda? fali na forumu par hajdukovaca, ovak je kamilica
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Hajduk je uvijek imao vhunske golmane. Što se reprezentacije tiće, ja bih na golu radije vidio Kalinića. Bez obzira na gru sa nogom. Čitao sam da je Ltica pozvan u jednu od mladih reprezentacija.
sat2-
2015-09-28
"Imam svega 17 igrača na raspolaganju. Mi dominiramo, a nas mlate, posebno Tina Sušića, kojem ne mogu oduzeti loptu pa ga stalno ruše. Također, mi kao momčad težimo nadigravanju, a u takvoj nas igri pokušavaju spriječiti ne nadigravanjem nego udaranjem", rekao je Burić
otišao brbljić pa umjesto njega kmečavu palicu preuzeo bubrljić...
otišao brbljić pa umjesto njega kmečavu palicu preuzeo bubrljić...
sitting_bull-
2015-09-28
sat2 wrote:Hajduk je uvijek imao vhunske golmane.
logično.
uvijek na gol idu oni koji ne znaju igrati.
zato su tovari rasadnik talenata za golmane...
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:sat2 wrote:Hajduk je uvijek imao vhunske golmane.
logično.
uvijek na gol idu oni koji ne znaju igrati.
zato su tovari rasadnik talenata za golmane...
koji volej...
Guest- Guest
sat2 wrote:Hajduk je uvijek imao vhunske golmane. Što se reprezentacije tiće, ja bih na golu radije vidio Kalinića. Bez obzira na gru sa nogom. Čitao sam da je Ltica pozvan u jednu od mladih reprezentacija.
I ja bi radije vidio Kalinića zbog njegove vrijednosti,ali realno je da je Subašić ispred njega. Stariji je, iskusniji i ima puno više jačih utakmica u nogama. Ne znam čemu toliko priče oko Subašića, možda zbog stvari koje nemaju veze s njegovim golmanskim kvalitetama (uvjek bez dlake na jeziku, nerijetko kritizirao HNS)...
Guest- Guest
pošto zoki ide u aek možda dolazi burkesitting_bull wrote:Također, mi kao momčad težimo nadigravanju, a u takvoj nas igri pokušavaju spriječiti ne nadigravanjem nego udaranjem", rekao je Burić
2015-08-19
Ovaj Rostov je procvao otkad su otišli Plete i Milić. Bore se za naslov prvaka, 6 utakmica nisu gol dobili. Prije s njima stalno borba za opstanak. Još bude ispalo da je "koljeno" od svih tih golmana najbolju karijeru napravio.
Guest- Guest
FEŠTA U SPLITU
Europa iduće sezone ponovno na Poljudu: Bijeli slomili Lokose i osigurali treće mjesto!
STRIJELCI: 1-0 Sušić (75-11m), 2-0 Juranović (90)
jel bio penal?
Europa iduće sezone ponovno na Poljudu: Bijeli slomili Lokose i osigurali treće mjesto!
STRIJELCI: 1-0 Sušić (75-11m), 2-0 Juranović (90)
jel bio penal?
Nije, nemoguće da je Hajduk izborio penal...muckodjubre wrote:
jel bio penal?
Guest- Guest
pitanje za ampera. hoćete li napokon dobiti riječke pičke da nam malo olakšate?
2015-08-19
kuracodigraca wrote:pitanje za ampera. hoćete li napokon dobiti riječke pičke da nam malo olakšate?
izbor riječi je dobar, redosljed riječi (padeži i slično) upitan!
primjer mogućeg anagramiranja: hoćete li se zbog nas napokon olakšati kad opet dobijete od rijeke malo po pički?
sitting_bull-
2015-09-28
Penal je čist, ali i da nije više bi bolo u oči ono kad nije pustio prednost za 100 %-u priliku. Ustvari, više bi volio da je to pustija (šta je triba) nego to šta je svira penal koji je btw bija...kuracodigraca wrote:gurnul ga je rukom sleđa
Guest- Guest
kuracodigraca wrote:pitanje za ampera. hoćete li napokon dobiti riječke pičke da nam malo olakšate?
Mislim da bi bilo vrime. Iako, nije dobro šta nismo kompletni. Nadam se da će igrati Velasquez i Sušić jer su obojica jako potrebni. Šteta šta nema Vlašića, pa i Veleza, ali što je tu je. Bilo bi dobro i da zolja odigra bar pola sata, jučer je u par minuta odmah odlično proša po livoj strani i stvorija priliku suigračima. Inaće na proliće se vidi trenerska ruka Burića. Hajduk zadnji 7 kola nije primija gol, sveukupno samo 5 golova u prvenstvu ovog prolića. S tim da su na početku ove polusezone ušli s brojnim ozljedama+ prodaja bitnih igrača. Hajduk defanzivno igra jako dobro cilu sezonu (zanemarimo uzvrat kupa kad se bezglavo jurilom 2:0, ostale utakmice protiv rijeke i dinama je Hajduk odigrao dobro, neke jako dobro, posebno mislim na prvenstvo). No nedostaje više prilika i golova, tu fali kvalitete i tu triba pojačati momčad.
Guest- Guest
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 50