ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hajduk Split

Page 37 of 50 Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50  Next

Go down

Hajduk Split - Page 37 Empty Re: Hajduk Split

Post by sat2 29/5/2016, 21:40

amper1950 wrote:
sat2 wrote:

Gdje ćeš u Hrvatskoj naći 6-7 mil. eura, a koliko je Dinamo dobio za Brekala? I Hajduk bi prodao i Vlašića i bilo kojeg drugog igrača da dobije takovu ponudu. No, ponude nema, jer nema rezultata ...
Da je za taj novac Dinamo prodao Brekala, ne vjerujem. Slična je priča bila s onim Šimunovićem i Celticom, slična priča po medijima, dok škotski klub nije objavija svoj financijski izvještaj  (cjeloviti, ne ko neki)...  :)

Hajduk za takvu ponudu bi trenutno teško prodao Vlašića, istini za volju ovog ljeta ona neće ni doći jer je igrač uglavnom bio ozljeđen ovu polusezonu. 
No opet, sve to nema nikakve veze s moji postom, probaj pročitati što sam napisao...

Neka ga je prodao za 3-4 mil. eura, ako će ti biti lakše, opet je to iznos, koji ćeš teško skupiti kako ti kažeš:
"Miljun puta sam ponovija da ima dosta modela kako osigurati novac za klub, pa i privatnog novca bez da privatnik postane vlasnik."
Nije bitno ime igrača u suštini da u Hrvatskoj ne možeš opstati bez dobre prodaje igrača. Opet, da bi ga dobro prodao moraš imati rezultate.

sat2

2015-09-28

Back to top Go down

Post by FRANK 29/5/2016, 21:41

Vratit ce se zeko najebat ce neko..... zeko lopove zeko lopove zeko lopove jebemo ti sve

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Zeko 29/5/2016, 21:45

pablo_escobar wrote:Vratit ce se zeko najebat ce neko..... zeko lopove zeko lopove zeko lopove jebemo ti sve
Mir narkić.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by FRANK 29/5/2016, 21:47

Vratit ce se zeko najebat ce neko..... zeko lopove zeko lopove zeko lopove jebemo ti sve

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by FRANK 29/5/2016, 21:48

Jeli reci ni kopile lazljivo ko te okotio tako lazljivs.... kakav je filing kad ti seku zenu itd jebe gazda dinama

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Guest 30/5/2016, 20:13

sat2 wrote:
amper1950 wrote:
sat2 wrote:
http://sportske.jutarnji.hr/osvajac-zute-majice-sn-a--transferom-bih-hajduku-osigurao-sedam-mjeseci-zivota-/1574846/

Njihov najskuplji igrač ... reprezentativac ....
Još jedan članak s "jakim" naslovom...  :) No reka bi ti, ovaj novinar je vjerovatno realan i objektivan, poput Reića, jel...  :D

Sušić je trenutno najbolji igrač Hajduka, ali nije najvrijedniji...  ;) AK razmeš...

Sad je Transferarket mjerodavan? Ili ipak stvarno tržište? Ne znam koliko je objektivan, ali nije ni pretenciozan, a  niti kreće sa predrasudama. Jesu plače tolike koliko navodi novinar (mjesečno za sve igrače) i koliko će od transfera dobiti Hajduk ...

Sušić nije najvrijedniji, financijski igrač Hajduka. Pusti transfermarkt i njegove procjene. Sigurno da je Vlašić vrijedniji,zbog talenta i svojih godina.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/5/2016, 20:16

sat2 wrote:

Neka ga je prodao za 3-4 mil. eura, ako će ti biti lakše, opet je to iznos, koji ćeš teško skupiti kako ti kažeš:
"Miljun puta sam ponovija da ima dosta modela kako osigurati novac za klub, pa i privatnog novca bez da privatnik postane vlasnik."
Nije bitno ime igrača u suštini da u Hrvatskoj ne možeš opstati bez dobre prodaje igrača. Opet, da bi ga dobro prodao moraš imati rezultate.
Nema što mene biti lakše, teže, suhoparne činjenice su da se Dinamovi transferi po medijima prenapumpavaju, a vrlo često imaš primjer gdje se to demantira. Primjerice transfer Jedvaja, kojeg je sama Roma demantirala službenim dokumentom - točnije iznos istog, transfer Halilovića, itd.

Citiraš moj dio, i opet nisi shvatija poantu postu. Pročitaj cijeli post s razumijevanjem, nemoj samo dio...  ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sat2 30/5/2016, 20:57

amper1950 wrote:
sat2 wrote:

Nema što mene biti lakše, teže, suhoparne činjenice su da se Dinamovi transferi po medijima prenapumpavaju, a vrlo često imaš primjer gdje se to demantira. Primjerice transfer Jedvaja, kojeg je sama Roma demantirala službenim dokumentom - točnije iznos istog, transfer Halilovića, itd.

Citiraš moj dio, i opet nisi shvatija poantu postu. Pročitaj cijeli post s razumijevanjem, nemoj samo dio...  ;)
Evo tvoj cijeli post:
"Marketing, sponzori i sve ostalo je malo širok pojam. Miljun puta sam ponovija da ima dosta modela kako osigurati novac za klub, pa i privatnog novca bez da privatnik postane vlasnik. 
A transfera će uvik biti, htio ili ne (jer sigurno nekog tko je klasa nećeš moći vječno tu zadržati, ali nećeš ni morati prodavati prerano), samo ćeš te iznose moći korisnije potrošiti, primjerice na ulaganje u OŠ, infrastrukturu, ulaganje u A momčad..."
I dalje tvrdim da napredak u rezultatu nema bez brzih prihoda, a to je prodaja igrača. Ne možeš dobar rezultat postići ni u HNL-u sa prihodima samo od marketinga i ulaznica. Da bi dobro prodao igrača moraš imati rezultat i pojavljivati se redovito na europskoj sceni. Pitanje je koliko možeš čekati, kada ti prvi prihodi nisu dovoljni.
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 30/5/2016, 21:02

sat2 wrote:
Evo tvoj cijeli post:
"Marketing, sponzori i sve ostalo je malo širok pojam. Miljun puta sam ponovija da ima dosta modela kako osigurati novac za klub, pa i privatnog novca bez da privatnik postane vlasnik. 
A transfera će uvik biti, htio ili ne (jer sigurno nekog tko je klasa nećeš moći vječno tu zadržati, ali nećeš ni morati prodavati prerano), samo ćeš te iznose moći korisnije potrošiti, primjerice na ulaganje u OŠ, infrastrukturu, ulaganje u A momčad..."
I dalje tvrdim da napredak u rezultatu nema bez brzih prihoda, a to je prodaja igrača. Ne možeš dobar rezultat postići ni u HNL-u sa prihodima samo od marketinga i ulaznica. Da bi dobro prodao igrača moraš imati rezultat i pojavljivati se redovito na europskoj sceni. Pitanje je koliko možeš čekati, kada ti prvi prihodi nisu dovoljni.
Ti opet nisi svatija poantu posta. A poanta je da operativno poslovanje kluba dovedeš do toga da ne ovisiš o prodaji igrača. A naglasit ću ti najbitniji dio koji nisi pročitao ili razumio:  samo ćeš te iznose moći korisnije potrošiti, primjerice na ulaganje u OŠ, infrastrukturu, ulaganje u A momčad..." Dakle, od transfera ćeš moči jačati klub, ili kao pojačanja za  A momčad, ili ulaganje u OŠ, infrastrukturu. To je poanta mog posta, nisam reka da neće biti nikakvih transfera, naravno da će ih biti ka šta ih je bilo prije, pa neće ti Vlašić tu igrati do 35-e...  ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre 1/6/2016, 22:04

MARIJAN PUŠNIK novi je trener Hajduka. Slovenski trener, 56-godišnjak, u karijeri je vodio Celje, Dravograd, Korotan, Klagenfurt, Pasargad Tehran, Maribor, Rudar Velenje, Damash, Avispa Fukuoku i Olimpiju.

Hajduk Split - Page 37 6b8efe2f85c2b63406b2Hajduk Split - Page 37 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Hajduk Split - Page 37 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 1/6/2016, 22:04

prezime u skladu rezultata hajduka... :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre 1/6/2016, 22:04

Ono što se također šuška već neko vrijeme, povratak je Senijada Ibričića u Hajduk, a i sam igrač te je špekulacije prokomentirao ovako:

''Vidjet ćemo sve ovih dana.''

Hajduk Split - Page 37 6b8efe2f85c2b63406b2Hajduk Split - Page 37 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Hajduk Split - Page 37 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 1/6/2016, 22:24

Sbi mislili hajduk gotov, kad ono marijan puskin novi trener hajduka.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 1/6/2016, 22:30

Prvi put čujem za tog slovenca. Vidjeli u Hajduku da je Rijeka pogodila s Kekom pa bi i oni.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko 1/6/2016, 22:33

Braćala wrote:prezime u skladu rezultata hajduka... :D
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by jalnirajko 1/6/2016, 22:37

Zeko wrote:
Braćala wrote:prezime u skladu rezultata hajduka... :D
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by muckodjubre 1/6/2016, 22:43

operw wrote:Sbi mislili hajduk gotov, kad ono marijan puskin novi trener hajduka.
što vi mene više razjebete ja dodam gas i senijad ibričić je novi igrač hajduka

muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by muckodjubre 1/6/2016, 22:45

kaže slovenski cruyff

Hajduk bi u njegovom mandatu trebao izgledati vrlo ofenzivno, tvrdi naš sugovornik, preferira stil nogometa kakav je utemeljio Johan Cruyff, najveći naglasak stavlja na brz protok lopte, a napade završava preko krilnih napadača.

samo da ne bude guardiola

muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 1/6/2016, 22:48

majstor presinga, kao tata martino...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko 1/6/2016, 22:49

alpski srbin  ;)
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by sat2 1/6/2016, 23:08

amper1950 wrote:
sat2 wrote:
Evo tvoj cijeli post:
Ti opet nisi svatija poantu posta. A poanta je da operativno poslovanje kluba dovedeš do toga da ne ovisiš o prodaji igrača. A naglasit ću ti najbitniji dio koji nisi pročitao ili razumio:  samo ćeš te iznose moći korisnije potrošiti, primjerice na ulaganje u OŠ, infrastrukturu, ulaganje u A momčad..." Dakle, od transfera ćeš moči jačati klub, ili kao pojačanja za  A momčad, ili ulaganje u OŠ, infrastrukturu. To je poanta mog posta, nisam reka da neće biti nikakvih transfera, naravno da će ih biti ka šta ih je bilo prije, pa neće ti Vlašić tu igrati do 35-e...  ;)
A poanta je da to u Hrvatskoj ne možeš bez prodaje igrača.
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 37 of 50 Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics