"Jugoslavija je mogla da opstane..."
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: "Jugoslavija je mogla da opstane..."
Pa to smo konstatirali već...cassanowa wrote:Eto...ja sam izabrao slobodnom voljom da ne mogured wolf wrote:Ne...Ona ti samo omogućava izbor...A ti si izabrao...cassanowa wrote:Eto viš da ne mogu...slobodna volja mi ne dozvoljava...red wolf wrote:Slobodna volja...cassanowa wrote:
Ne mogu, jer ne želim...
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Jesmo.red wolf wrote:Pa to smo konstatirali već...cassanowa wrote:Eto...ja sam izabrao slobodnom voljom da ne mogured wolf wrote:Ne...Ona ti samo omogućava izbor...A ti si izabrao...cassanowa wrote:Eto viš da ne mogu...slobodna volja mi ne dozvoljava...red wolf wrote:
Slobodna volja...
Guest- Guest
kud baš 55 godinared wolf wrote:Dok postoji razjedinjenost, ne možeš postići mir...Dok je bila Jugoslavija, mir je trajao 55 godina...Slično je i s EU...Stvorena je radi mira...Danas kad mnogi govore o propasti EU, zapravo govore o svojem strahu, da će nestati mir...
neko je propustio časove matematike
bubne pa ostane zivčardak efendija wrote:kud baš 55 godinared wolf wrote:Dok postoji razjedinjenost, ne možeš postići mir...Dok je bila Jugoslavija, mir je trajao 55 godina...Slično je i s EU...Stvorena je radi mira...Danas kad mnogi govore o propasti EU, zapravo govore o svojem strahu, da će nestati mir...
neko je propustio časove matematike
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jednu stvar ne shvacam...blesavi srbi nikako da shvate da im mi stalno upozoravamo da nismo nikakva braca niti to ne zelimo ni ikad zeljeli..mozemo biti komsije i to je to......
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Problem je kod Hrvata iz BIH. Njima je utuvljeno u glavbu kako će pola Bosne i Hercegovine pripasti Hrvatskoj.vuksadinare wrote:jednu stvar ne shvacam...blesavi srbi nikako da shvate da im mi stalno upozoravamo da nismo nikakva braca niti to ne zelimo ni ikad zeljeli..mozemo biti komsije i to je to......
Od toga kako znamo nema ništa i sadas su duboko razočarani raspadom Jugopslavije,iako ti to nikad neće priznati.
Isto je i kod hrvatskih Srba,samo oni će ti odmah reći da žale zbog raspada.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
U stvari svi (osim Hrvata)priznaju svoju jugonostalgiju. Makedonci,Crnogorci,Srbi,Muslimani i Slovenci. Svi osim Hrvata .
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Bas nasuprotpizzon wrote:Pavlović smatra da je ta država mogla da opstane da je bila redefinisana na drugi način, da se odrekla "komunističkog balasta" i napravila kohezione faktore, privredne sisteme, jake banke, obrazovni sistem i da je krenula da ulazi u Evropu.
upravo, to ja kuckam godinama
s.m. nije hteo, mogao, smeo, nije mu dopušteno,
da se odrekne tokovina rovolucije
pa se sad odricemo u nastavcima, prisilno !
paralelno se odvija bogacenje onih koji namecu te nastavke,
kojima je borba za tekovine ustvari magla za pljacku.
SM se odrekao tekovina revolucije , prvenstveno nacionalne rwvnoteze i konsenzusa
U svim organima vlasti
SM je prvi tezi tome da u SKUPŠTINI JUGOSLSVIJE UVEDE SE princip nadglasavanja i majorizacije SRBIJE nad ostalima u sfrj
Zato je Se rastpala
Meni je najbliže objadnjenje zasto se drzava raspala u tome da je i bila napravljena da samu sebe razgradi
S onim principom o SAMOODREĐENJU NARODA
E sad .
Mogla je mirno. Cemu se ratovalo i koja je kretencina osim TUĐMANA I MILOSEVICA MOGLA SMISLITI . .
NIKOJA
Braca smovuksadinare wrote:jednu stvar ne shvacam...blesavi srbi nikako da shvate da im mi stalno upozoravamo da nismo nikakva braca niti to ne zelimo ni ikad zeljeli..mozemo biti komsije i to je to......
Da nismo. Ne bi se tako žestoko svadili
Logicno
Kad pogkedas koliko smo slicni upravo u ovoj politici danas ..sve isto
Tamo cetnici tu ustase
Zbljuuuv
veber-
2014-12-30
Hoce .
Jesi sad svrsio ili i,as jos koju originalnu ?
Jesi sad svrsio ili i,as jos koju originalnu ?
Svršio sam oko pola pet s jednom od 35, viski mi ne treba. Rakija bi bila bolja.
2014-12-30
Ali vidim, kod tebe antifriz od zore rane
2014-12-30
jastreb wrote:U stvari svi (osim Hrvata)priznaju svoju jugonostalgiju. Makedonci,Crnogorci,Srbi,Muslimani i Slovenci. Svi osim Hrvata .
Naravno da ju ne priznaju kada niti ne postoji. Kao društvemo relevantan fenomen. Postoji doduše na pojedinačnoj razini čemu si ti dokaz.
Guest- Guest
Da ok Antifrizveber wrote:Ali vidim, kod tebe antifriz od zore rane
Ajd svrsi sad opet
Nije ti problem, proslo dosta vremena od tvojeg sna
vuksadinare wrote:jednu stvar ne shvacam...blesavi srbi nikako da shvate da im mi stalno upozoravamo da nismo nikakva braca niti to ne zelimo ni ikad zeljeli..mozemo biti komsije i to je to......
Ma znaju oni to, ali se prave da bi opravdali svoje gluposti i nadasve neuspješnost, onu političku ali posebno vojnu. Jer ako nismo braća, kako to da je na kraju ispalo ama baš sve suprotno od onoga što su oni željeli?
Guest- Guest
Sora wrote:Bas nasuprotpizzon wrote:Pavlović smatra da je ta država mogla da opstane da je bila redefinisana na drugi način, da se odrekla "komunističkog balasta" i napravila kohezione faktore, privredne sisteme, jake banke, obrazovni sistem i da je krenula da ulazi u Evropu.
SM se odrekao tekovina revolucije , prvenstveno nacionalne rwvnoteze i konsenzusa
U svim organima vlasti
SM je prvi tezi tome da u SKUPŠTINI JUGOSLSVIJE UVEDE SE princip nadglasavanja i majorizacije SRBIJE nad ostalima u sfrj
Zato je Se rastpala
Meni je najbliže objadnjenje zasto se drzava raspala u tome da je i bila napravljena da samu sebe razgradi
E sad .
Mogla je mirno. Cemu se ratovalo i koja je kretencina osim TUĐMANA I MILOSEVICA MOGLA SMISLITI . .
NIKOJA
kako se odreko u hrvatskoj.
tako sto nije prihvatio jednostranu odluku o sececiji, nasilnim putem.
kako se odreko u BiH
tako što nije prihvatio koaliciju hrvata i muslimana protiv srba,
u drzavi gde je konsenzus i danas obavezan.
politicku i vojnu, i svaku drugu.
nije odreko tekovina revolucije, na tome je pao ispit pred zapadom.
Last edited by pizzon on 12/11/2017, 08:18; edited 1 time in total
Guest- Guest
vuksadinare wrote:jednu stvar ne shvacam...blesavi srbi nikako da shvate da im mi stalno upozoravamo da nismo nikakva braca niti to ne zelimo ni ikad zeljeli..mozemo biti komsije i to je to......
ne vucko, ti si konj.
pojam braća ima(lo) je politicku konotaciju a ne genetsku.
Guest- Guest
Sora wrote:Da ok Antifrizveber wrote:Ali vidim, kod tebe antifriz od zore rane
Ajd svrsi sad opet
Kravo pijana, od zore rane.
2014-12-30
Ma ne seri pizdonpizzon wrote:Sora wrote:Bas nasuprotpizzon wrote:Pavlović smatra da je ta država mogla da opstane da je bila redefinisana na drugi način, da se odrekla "komunističkog balasta" i napravila kohezione faktore, privredne sisteme, jake banke, obrazovni sistem i da je krenula da ulazi u Evropu.
U svim organima vlasti
Zato je Se rastpala
E sad .
NIKOJA
kako se odreko u hrvatskoj.
tako sto nije prihvatio jednostranu odluku o sececiji, nasilnim putem.
kako se odreko u BiH
tako što nije prihvatio koaliciju hrvata i muslimana protiv srba,
u drzai gde je koncenzus i danas obavezan.
politicku i vojnu, i svaku drugu.
nije odreko tekovina revolucije, na tome je pao ispit pred zapadom.
Antibirokratska revolucija je imala cilj ukidanja ustava iz 1974. I polozaja AP I REPUBLIKA
TIME JE SRUŠIO TEKOVINE REVOLUCIJE
I doveo nacionaliste u situaciju da ruse jugu
Hvalaveber wrote:Sora wrote:Da ok Antifrizveber wrote:Ali vidim, kod tebe antifriz od zore rane
Ajd svrsi sad opet
Kravo pijana, od zore rane.
Os jos malo drkati ili?
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Da je Jugoslavija preživela......
» Treća Jugoslavija
» Jugoslavija leti u orbitu
» Jugoslavija je bila utopija
» Užas: Jugoslavija na Siciliji
» Treća Jugoslavija