Jugoslavija leti u orbitu
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Jugoslavija leti u orbitu
Što se tiče planova, jako ih je puno. Između ostalog, namjera nam je postaviti zemaljske stanice u svakoj od ovih zemalja sudionika, koje će biti open source za istraživače. Ima jako puno open source satelita s kojima se može komunicirati sa Zemlje. Zašto Vlade brže ne reagiraju u pitanju pokretanja nacionalnih svemirskih programa? Ne znam. Ali znam da jako kasnimo.
S druge strane imamo bazu, ljude, mogućnost, volju. Iskreno se nadamo još jednoj bitnoj stvari, to da ćemo jednog dana od asocijacije prerasti u Agenciju. Sve počinje prvim korakom. Za nas je on već napravljen. Samo nam je svemir granica – veli Anes Hadžiomerović.
Hrvatska leti u orbitu! Naši reporteri doprli do Svemirske asocijacije: otkrivamo što će za nas raditi ‘mala kutijica‘
Zato šta ne mogu udarit PDV gore pa kad nema harača znači ne mogu uhljebi napunit svoje đepove onda nikom ništa.
S druge strane imamo bazu, ljude, mogućnost, volju. Iskreno se nadamo još jednoj bitnoj stvari, to da ćemo jednog dana od asocijacije prerasti u Agenciju. Sve počinje prvim korakom. Za nas je on već napravljen. Samo nam je svemir granica – veli Anes Hadžiomerović.
Hrvatska leti u orbitu! Naši reporteri doprli do Svemirske asocijacije: otkrivamo što će za nas raditi ‘mala kutijica‘
Zato šta ne mogu udarit PDV gore pa kad nema harača znači ne mogu uhljebi napunit svoje đepove onda nikom ništa.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Jugoslavija leti u orbitu
Izađeš iz tijela i putuješ di god oćeš.
Cijena: Nula kuna.
Po toj logici ja i još par nas s prostora ey Yu a za koje nitko nije čuja a niti će ( jer nas nije brige da se to čuje, svejedno nam je ) bi trebali tehnički gledano bit nekakvi astronauti.
Sasuli puste miljarde u svemirske programe a to samo izađeš iz tijela i odeš di god oćeš.
Cijena: Nula kuna.
Po toj logici ja i još par nas s prostora ey Yu a za koje nitko nije čuja a niti će ( jer nas nije brige da se to čuje, svejedno nam je ) bi trebali tehnički gledano bit nekakvi astronauti.
Sasuli puste miljarde u svemirske programe a to samo izađeš iz tijela i odeš di god oćeš.
2014-04-11
Prema mojim informacijama vi bi trebali uskoro stupit ljudskom nogom na Mars.
Već je 2023 godina a vi ništa. Ili vi kasnite ili moj izvor podataka nije dobar a šta čisto sumnjam al ok neko vremensko odstupanje je moguće posebno šta nije precizirao godinu nego otprilike negdje ovo doba, koja godina gore dole.
Jedan od izvora da ne bude zabune pošto ja ne vjerujem nikome nego sve provjeravam iz više izvora.
2024 i 2025 se spominje kad vanzemaljci s Marsa odlaze. Biže ća od vas. Dakle to je vrlo skoro kad vi dolazite tamo.
Utekli od ljudi ( homo sapiens sapiensa ). Neće da s stokom imaju posla ( dodira ).
Već je 2023 godina a vi ništa. Ili vi kasnite ili moj izvor podataka nije dobar a šta čisto sumnjam al ok neko vremensko odstupanje je moguće posebno šta nije precizirao godinu nego otprilike negdje ovo doba, koja godina gore dole.
Jedan od izvora da ne bude zabune pošto ja ne vjerujem nikome nego sve provjeravam iz više izvora.
2024 i 2025 se spominje kad vanzemaljci s Marsa odlaze. Biže ća od vas. Dakle to je vrlo skoro kad vi dolazite tamo.
Utekli od ljudi ( homo sapiens sapiensa ). Neće da s stokom imaju posla ( dodira ).
2014-04-11
Putovanje ljudi na Mars bit će spektakularno težak projekt, ali NASA ga planira izvesti 2023. godine, kada žele poslati astronaute na crveni planet u svojevrsnu izvidnicu. Bit će to najdalje svemirsko putovanje u povijesti, a astronauti će prijeći oko 54,2 milijuna kilometara i cijelim putem će biti izloženi ogromnim količinama radijacije zbog čega im prijeti opasnost od smanjivanja gustoće kostiju do toga da im se letjelica jednostavno sruši na Mars umjesto da sleti.
NASA planira uskoro poslati ljude na Mars
Pročitali da dolazite pa utekli.
Međuljudski odnosi problem su za sebe
Sve gore nabrojano samo su tehnički problemi, a još ozbiljnija prijetnja su mogući loši međuljudski odnosi. Naime, astronauti bi osam mjeseci samo putovali do Marsa i jednako toliko bi im trebalo za povratak, a cijelo vrijeme bili bi najdalje što je neki čovjek kročio u svemir. Inače, komunikacija s bazom na Zemlji kasnila bi oko 20 minuta, a dosad su na testiranjima pokazivali stres i pogoršanje performansa kad je kasnila samo 50 sekundi.NASA planira uskoro poslati ljude na Mars
Pročitali da dolazite pa utekli.
2014-04-11
Osan miseci in triba do Marsa.
Znaš koliko triba kad izađeš iz tijela ?
Jedna sekunda. Puno san i reka al eto da imate predožbu.
Udaljenost od 152 milijuna kilometara se odnosi na distancu kada je zemlja najudaljenija od sunca
Crveni planet je bio najbliži Zemlji 6. listopada kada se našao na oko 62 milijuna kilometara od Zemlje, a prvi put kad će nam idući put biti toliko blizu je 2035. Najbliže što nam je ikad bio je prije 60.000 godina kada je bio na udaljenosti od Marsa bila 55.76 milijuna kilometara.
Mars nam je nevjerojatno blizu
Kako se cijeli svemir širi, tako se i Zemlja kreće s našom galaktikom ili Mliječnim putem, prema zviježđu Vodena zmija i to brzinom od 550 km/s. Najbliža nam je zvijezda alfa Kentaur, koja je udaljena 4,2 godine svjetlosti.[13] Sunčev sustav se okreće oko centra Mliječnog puta, koji je udaljen 24 000 – 26 000 godina svjetlosti i jedan puni krug napravi za 230 milijuna godina.
Srednja udaljenost između Sunca i Zemlje je 149 600 000 km ili jedna astronomska jedinica (AJ), što svjetlost prijeđe za 8 minuta i 19 sekundi.
Uzimajući u obzir brzinu svjetlosti u svemiru, svjetlosti sa Sunca u prosjeku je potrebno 13 minuta da stigne do površine Marsa.
Источник: https://planetariodevitoria.org/espaco/quanto-tempo-leva-o-sinal-de-marte-a-terra.html
Sunce je u prosjeku udaljeno 228 milijuna km od Marsa. Sunčevoj svjetlosti treba 13 minuta da putuje od Sunca do Marsa snagom od 589 W/m2. Nije svijetlo kao na Zemlji (1367 W/m2).
https://marspedia.org/Sunlight
Znaš koliko triba kad izađeš iz tijela ?
Jedna sekunda. Puno san i reka al eto da imate predožbu.
Udaljenost od 152 milijuna kilometara se odnosi na distancu kada je zemlja najudaljenija od sunca
Crveni planet je bio najbliži Zemlji 6. listopada kada se našao na oko 62 milijuna kilometara od Zemlje, a prvi put kad će nam idući put biti toliko blizu je 2035. Najbliže što nam je ikad bio je prije 60.000 godina kada je bio na udaljenosti od Marsa bila 55.76 milijuna kilometara.
Mars nam je nevjerojatno blizu
Kako se cijeli svemir širi, tako se i Zemlja kreće s našom galaktikom ili Mliječnim putem, prema zviježđu Vodena zmija i to brzinom od 550 km/s. Najbliža nam je zvijezda alfa Kentaur, koja je udaljena 4,2 godine svjetlosti.[13] Sunčev sustav se okreće oko centra Mliječnog puta, koji je udaljen 24 000 – 26 000 godina svjetlosti i jedan puni krug napravi za 230 milijuna godina.
Srednja udaljenost između Sunca i Zemlje je 149 600 000 km ili jedna astronomska jedinica (AJ), što svjetlost prijeđe za 8 minuta i 19 sekundi.
Uzimajući u obzir brzinu svjetlosti u svemiru, svjetlosti sa Sunca u prosjeku je potrebno 13 minuta da stigne do površine Marsa.
Источник: https://planetariodevitoria.org/espaco/quanto-tempo-leva-o-sinal-de-marte-a-terra.html
Sunce je u prosjeku udaljeno 228 milijuna km od Marsa. Sunčevoj svjetlosti treba 13 minuta da putuje od Sunca do Marsa snagom od 589 W/m2. Nije svijetlo kao na Zemlji (1367 W/m2).
https://marspedia.org/Sunlight
2014-04-11
Pet minuti do Marsa da putuješ brzinom svjetlosti.
To je sporo. Galaktička federacija je u osnovi galaktička konfederacija a u osnovi puno ime toga je galaktička konfederacija svjetlosti.
Brže to ide za anđeosku hijerarhiju i majistore svjetlosti. Puno brže.
To je sporo. Galaktička federacija je u osnovi galaktička konfederacija a u osnovi puno ime toga je galaktička konfederacija svjetlosti.
Brže to ide za anđeosku hijerarhiju i majistore svjetlosti. Puno brže.
2014-04-11
Ravan 2 brzinu svjetlosti na drugu potenciju (c2). Ravnina 3 brzine svjetlosti na treću potenciju (c3). Ravnina 4 brzine svjetlosti na četvrtu potenciju (c4). Ravnina 5 i 6 brzine svjetlosti na petu potenciju (c5). I tako dalje.
Fizička konstanta (c) = brzina svjetlosti 300.000 km. na sat
Ravan 2 brzinu svjetlosti na drugu potenciju (c2) = 90000000000 km na sat
Međutim ovo je previše za omjere unutar sunčevog sustava pa da vidimo koliko pređe kilometara u minuti a to znači podijeli s brojem 60
1500000000 kilometara u minuti
I ovo je previše za sunčev sustav pa ćemo vidit koliko je to kilometara u sekundi pa podijeli opet s 60
25 000 000 kilometara u sekundi
Ima puno nula a moraš ga dovest ovako na sekunde jer sunčev sustav je mali
25 miljona kilometara u sekundi
Ova brzina svjetlosti na kvadrat vam je za one s teškim egom jer je ego poput utega i usporava dakle kriminalce, iskompleksirane osobe, teške karaktere totalno itd.
Njima do Marsa treba dvije sekunde, malo više nekih 2.3 sekude il tako nešto zavisi u kojem položaju je Mars od Zemlje.
Prosječna osoba na Zemlji nije ni majistor svjetlosti a nit ova kategorija nego negdje između dakle to je još brže tako da ono jedna sekunda i manje do Marsa.
Eto toliko van triba.
Ravan 2 brzinu svjetlosti na drugu potenciju (c2) = 90000000000 km na sat
Međutim ovo je previše za omjere unutar sunčevog sustava pa da vidimo koliko pređe kilometara u minuti a to znači podijeli s brojem 60
1500000000 kilometara u minuti
I ovo je previše za sunčev sustav pa ćemo vidit koliko je to kilometara u sekundi pa podijeli opet s 60
25 000 000 kilometara u sekundi
Ima puno nula a moraš ga dovest ovako na sekunde jer sunčev sustav je mali
25 miljona kilometara u sekundi
Ova brzina svjetlosti na kvadrat vam je za one s teškim egom jer je ego poput utega i usporava dakle kriminalce, iskompleksirane osobe, teške karaktere totalno itd.
Njima do Marsa treba dvije sekunde, malo više nekih 2.3 sekude il tako nešto zavisi u kojem položaju je Mars od Zemlje.
Prosječna osoba na Zemlji nije ni majistor svjetlosti a nit ova kategorija nego negdje između dakle to je još brže tako da ono jedna sekunda i manje do Marsa.
Eto toliko van triba.
2014-04-11
Treba bi napravit tablicu za ovo jer je sunčev sustav mali a kad iden računat koliko in triba vremenski do Alpha Centurija opet morat preračunavat koliko kilometara ima do tamo itd.
Ima 4 svjetlosne godine.
10 512 000 000 km
Ravan 2 brzinu svjetlosti na drugu potenciju (c2) = 90 000 000 000 km na sat
1 500 000 000 kilometara u minuti
Znači kilometar u minuti je ok mjerna jedinica
7 minuta
I to je za ove krimose. S utezima. Malo jačim utezima. S velikim egom. Ego je poput utega. Usporava brzinu.
Ima 4 svjetlosne godine.
10 512 000 000 km
Ravan 2 brzinu svjetlosti na drugu potenciju (c2) = 90 000 000 000 km na sat
1 500 000 000 kilometara u minuti
Znači kilometar u minuti je ok mjerna jedinica
7 minuta
I to je za ove krimose. S utezima. Malo jačim utezima. S velikim egom. Ego je poput utega. Usporava brzinu.
2014-04-11
Ravan 2 brzinu svjetlosti na drugu potenciju (c2). Ravnina 3 brzine svjetlosti na treću potenciju (c3). Ravnina 4 brzine svjetlosti na četvrtu potenciju (c4). Ravnina 5 i 6 brzine svjetlosti na petu potenciju (c5). I tako dalje.
Ravnine 5 i 6 su vam majistori svjetlosti i anđeoska hijerarhija.
Zato se nemojte čudit kad vam počmem pričat priče o rubu svemira pa kako je tamo opna i Ništavilo tj sloj njih pa kad izađeš tj prođeš kroz tu opnu a trebaš ne emitirat misli jer tamo opna odma dijeluje na pokrete ( misao kao energija pa te zarobi ko konopi ako emitiraš išta ) pa onda kad lagano to prođeš onda izlaziš iz svemira i ugledaš nekakva jaja a to su paralelni svemiri ( drugi materijalni svemiri poput ovog našeg ).
Jedino ima ovaj naglednik koji odma opazi da je nešto izašlo pa ti on dopilota i mrš natrag.
To je ovi :
Aes:
Oni nadziru ravnotežu svemira; to su Entiteti u službi EON-a. Oni bdiju nad fizičkom strukturom svemira.
Zato se nemojte čudit kad vam počmem pričat priče o rubu svemira pa kako je tamo opna i Ništavilo tj sloj njih pa kad izađeš tj prođeš kroz tu opnu a trebaš ne emitirat misli jer tamo opna odma dijeluje na pokrete ( misao kao energija pa te zarobi ko konopi ako emitiraš išta ) pa onda kad lagano to prođeš onda izlaziš iz svemira i ugledaš nekakva jaja a to su paralelni svemiri ( drugi materijalni svemiri poput ovog našeg ).
Jedino ima ovaj naglednik koji odma opazi da je nešto izašlo pa ti on dopilota i mrš natrag.
To je ovi :
Aes:
Oni nadziru ravnotežu svemira; to su Entiteti u službi EON-a. Oni bdiju nad fizičkom strukturom svemira.
2014-04-11
Treba to tablicu napravit jer ovdje su ljudi vrijeme podijelili na 60 tj sat ima 60 minuta a minuta 60 sekundi pa jedan dan ima 24 sata pa godina 365 dana i onda opet mjerna jedinica za dužinu je metar i sad ja to moran sve izračunavat na novo.
Na drugim planetama su druge mjerne jedinice i drukčije računaju ove stvari ( drugi omjeri, nije im godina tj kruženje oko zvijezde u središtu sustava nekakvih 365 dana nego nešto drugo i zato to nikad nije isto kako tamo drugi računaju plus i mjerne jedinice za prostor tj linearnu dužinu istog su im nešto drugo a ne jedan metar nego neka druga dužina itd ).
Tablicu triba napravit za ovaj sustav šta, koliko daleko i s tom brzinom koliko vremena triba.
Ja sam general GF s pet zvjezdica a taj pet vam je ta brzina svjetlosti na petu.
To kad te ugleda najeba si.
Na drugim planetama su druge mjerne jedinice i drukčije računaju ove stvari ( drugi omjeri, nije im godina tj kruženje oko zvijezde u središtu sustava nekakvih 365 dana nego nešto drugo i zato to nikad nije isto kako tamo drugi računaju plus i mjerne jedinice za prostor tj linearnu dužinu istog su im nešto drugo a ne jedan metar nego neka druga dužina itd ).
Tablicu triba napravit za ovaj sustav šta, koliko daleko i s tom brzinom koliko vremena triba.
Ja sam general GF s pet zvjezdica a taj pet vam je ta brzina svjetlosti na petu.
To kad te ugleda najeba si.
2014-04-11
Samo šta se meni ne trči za vama jer kad bi ja trča za svakon budalon di bi ja bija.
Pošalju me negdi. Uvale mi taj posal. Vidi s visine jer šta veća duhovna razina to si kao ono ko kao s planine vidiš više nego ovaj dole u nizini jel. Čisto da van predočim kako to izgleda. Uglavno taj glavonja vam je da slobodnu volju. Živi i pusti druge da žive. Jebe se meni za vas. Stvar je ako mi nešto upadne u oko a ja vidim iglu u plastu sijena čim mi je to upalo u oko već si u problemima.
Pošalju me negdi. Uvale mi taj posal. Vidi s visine jer šta veća duhovna razina to si kao ono ko kao s planine vidiš više nego ovaj dole u nizini jel. Čisto da van predočim kako to izgleda. Uglavno taj glavonja vam je da slobodnu volju. Živi i pusti druge da žive. Jebe se meni za vas. Stvar je ako mi nešto upadne u oko a ja vidim iglu u plastu sijena čim mi je to upalo u oko već si u problemima.
2014-04-11
Nema ništa zanimljivo na Marsu. Gomila kamenja i prašine a i puše. Ima dole neke spilje pa tu malo manje puše i atmosfera je gušća al svejedno gomila kamenja.
Ovo vam je puno zanimljivije kad je ovaj sustav u pitanju :
Ganimed (grč. Γανυμήδης) je sedmi satelit Jupitera i najveći prirodni satelit u Sunčevu sustavu. Kruži oko Jupitera na udaljenosti od 1 070 400 km. Polumjer Ganimeda je 2631 km, a masa 1.48 × 1023kg.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Ganimed_(mjesec)
Titan (također Saturn VI) je prirodni satelit Saturna. Kruži oko Saturna na udaljenosti 1 221 830 km. Titanov polumjer iznosi 2575 km, a masa 1.35 × 1023 kg. Titan najvjerojatnije Saturnu uvijek pokazuju istu stranu (tj. ima sinkronu rotaciju), pa jedan dan na Titanu traje jednako kao i njegov ophod oko Saturna - 15 dana, 22 sata, 41 minuta i 24 sekunde.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Titan_(mjesec)
Ovo vam je puno zanimljivije kad je ovaj sustav u pitanju :
Ganimed (grč. Γανυμήδης) je sedmi satelit Jupitera i najveći prirodni satelit u Sunčevu sustavu. Kruži oko Jupitera na udaljenosti od 1 070 400 km. Polumjer Ganimeda je 2631 km, a masa 1.48 × 1023kg.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Ganimed_(mjesec)
Titan (također Saturn VI) je prirodni satelit Saturna. Kruži oko Saturna na udaljenosti 1 221 830 km. Titanov polumjer iznosi 2575 km, a masa 1.35 × 1023 kg. Titan najvjerojatnije Saturnu uvijek pokazuju istu stranu (tj. ima sinkronu rotaciju), pa jedan dan na Titanu traje jednako kao i njegov ophod oko Saturna - 15 dana, 22 sata, 41 minuta i 24 sekunde.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Titan_(mjesec)
2014-04-11
U suštini je vaš sunčev sustav mali. U osnovi svi su. Zvjezda i onda par kamenčića koji se vrte oko nje.
To tako izgleda nekome kome triba deset sekunda da pređe udaljenost od 50 svjetlosnih godina.
Zato i je ono general GALAKTIČKE federacije ( u osnovi je konfederacija ).
To je njemu samo jedan sustav u moru njih.
Za sto sekundi pređe 500 svjetlosni godina.
Čisto da dobijete predožbu šta je taj.
To tako izgleda nekome kome triba deset sekunda da pređe udaljenost od 50 svjetlosnih godina.
Zato i je ono general GALAKTIČKE federacije ( u osnovi je konfederacija ).
To je njemu samo jedan sustav u moru njih.
Za sto sekundi pređe 500 svjetlosni godina.
Čisto da dobijete predožbu šta je taj.
2014-04-11
I opet je taj svemir ograničen.
Dobro imaju i ti drugi svemiri, može se i tamo al ono kao kreiran si u ovome pa eto ti je kao prostor za igru.
Život je igra. I sad će to trajat još nekoliko miljarda godina. Već mi je muka.
Triba vas i strpit tako glupe toliko. Majke ti Božje.
Dobro imaju i ti drugi svemiri, može se i tamo al ono kao kreiran si u ovome pa eto ti je kao prostor za igru.
Život je igra. I sad će to trajat još nekoliko miljarda godina. Već mi je muka.
Triba vas i strpit tako glupe toliko. Majke ti Božje.
2014-04-11
Mogu van i opisat kako izgleda ovi lik za kojeg vi nikad niste čuli a kamo li ga vidjeli.RayMabus wrote:Ravan 2 brzinu svjetlosti na drugu potenciju (c2). Ravnina 3 brzine svjetlosti na treću potenciju (c3). Ravnina 4 brzine svjetlosti na četvrtu potenciju (c4). Ravnina 5 i 6 brzine svjetlosti na petu potenciju (c5). I tako dalje.
To je ovi :
Aes:
Doktor nauka.
Možda bi ga bilo bolje nazvati STRUKTURA jer to ga vama bolje opisuje šta je on tj oni : građevinari.
2014-04-11
Ako se netko bavi nadzorom i popravkom fizičke strukture svemira jel on mora ili ne mora imat znanje o npr kemiji u malom prstu ?
Normalno da mora.
Magistri kemije i svih prirodnih znanosti.
Normalno da mora.
Magistri kemije i svih prirodnih znanosti.
2014-04-11
Ovako vam izgleda svemir iz točke gledišta Boga kreatora : zamislite praznu kuglu i u njoj je on i na obodima te kugle su neakakve izbočine a to su fizički svemiri koji ima nekakvih 20-ak i unutra su konceptualna bića koje je on stvorio i dao im je slobodnu volju i te odluke stvaraju na nekin način alternativne svijetove al samo jedan od tih svijetova će nastavit postojati kroz prostor i vrijeme do samoga kraja dok ostali presuše poput rijeke kad presuši.
Koja je poveznica ove priče i slobodne volje ?
Ti svjetovi su nekakvi njegovi vrtovi i svaki novi ciklus nakon šta dođe od stvaranja do kraja svemira se duhovno podiže za oktavu jer postoji proces učenja kroz tu slobodnu volju svih živih bića a koji su opet njegova kreacija.
Postoji veza.
Ovaj STRUKTURA odnosno oni su neke njegove ruke koje popravljaju te fizičke svijetove uključujući i ove paralelne i alternativne.
To su mu ko ruke.
Koja je poveznica ove priče i slobodne volje ?
Ti svjetovi su nekakvi njegovi vrtovi i svaki novi ciklus nakon šta dođe od stvaranja do kraja svemira se duhovno podiže za oktavu jer postoji proces učenja kroz tu slobodnu volju svih živih bića a koji su opet njegova kreacija.
Postoji veza.
Ovaj STRUKTURA odnosno oni su neke njegove ruke koje popravljaju te fizičke svijetove uključujući i ove paralelne i alternativne.
To su mu ko ruke.
2014-04-11
I sad uđemo u neki od tih 20-ak fizičkih svemira na obodu te kugle i vidimo neku malu mrljicu u daljini a to su galaksije i sad odemo tamo pa vidimo ovu galaksiju pa vidimo ovo sazvježđe pa ovu planetu i Europu itd.
Ovo sad obrnuto radim kako izgleda kad mu s njegove fotelje putuješ negdi.
Ovo sad obrnuto radim kako izgleda kad mu s njegove fotelje putuješ negdi.
2014-04-11
I onda dođeš i gledaš ovu rasu humanoidnih majmuna na površini ove planete kako tehničkim metodama želi doći do iduće i datum danas i onda Japan i čitaš ovo :
Japan je uništio novu raketu koju je lansirao prema svemiru jer se motor drugog stepena letjelice nije uspio uključiti.
Raketa H3, visoka 57 metara lansirana je iz Tanegashime, svemirskog centra Japanske agencije za istraživanje svemira (JAXA), nakon što je prošlog mjeseca obustavljeno lansiranje.
H3 je sa sobom u orbitu ponio ALOS-3, satelit za promatranje i upravljanje u katastrofama koji je opremljen i za otkrivanje lansiranja sjevernokorejskih balističkih raketa.
No, JAXA je navela da je nakon kvara na motoru poslala signal za samouništenje rakete. Takav potez je udarac za nastojanja Japana da proširi pristup svemiru i bude konkurentan na globalnom tržištu lansiranja raketa koje je uzburkala kompanija SpaceX Elona Muska.
I onda se smiješ jer putovanja svemirom koštaju nula kuna.
Japan je uništio novu raketu koju je lansirao prema svemiru jer se motor drugog stepena letjelice nije uspio uključiti.
Raketa H3, visoka 57 metara lansirana je iz Tanegashime, svemirskog centra Japanske agencije za istraživanje svemira (JAXA), nakon što je prošlog mjeseca obustavljeno lansiranje.
H3 je sa sobom u orbitu ponio ALOS-3, satelit za promatranje i upravljanje u katastrofama koji je opremljen i za otkrivanje lansiranja sjevernokorejskih balističkih raketa.
No, JAXA je navela da je nakon kvara na motoru poslala signal za samouništenje rakete. Takav potez je udarac za nastojanja Japana da proširi pristup svemiru i bude konkurentan na globalnom tržištu lansiranja raketa koje je uzburkala kompanija SpaceX Elona Muska.
I onda se smiješ jer putovanja svemirom koštaju nula kuna.
2014-04-11
Bog je jednostavan.
Ljudi očekuju nešto komplicirano a ono prazna kugla u kojem je njemu fotelja a na plaštu te kugle oko 20-ak izbočina i to su materijalni svemiri a jedan od njih je i ovaj naš dok bi nama ovi drugi bili paralelni svemiri slični našemu ( ne i isti jer se druge stvari dešavaju tamo dakle nije isto al je na istu šemu ) i uđeš u njega i tamo neka mrljica u daljini i to je ovaj dio di su u tom fizičkom svemiru galaksije.
Čista jednostavnost konstrukcija. Ne može jednostavnije da ga jebeš.
Ljudi očekuju nešto komplicirano a ono prazna kugla u kojem je njemu fotelja a na plaštu te kugle oko 20-ak izbočina i to su materijalni svemiri a jedan od njih je i ovaj naš dok bi nama ovi drugi bili paralelni svemiri slični našemu ( ne i isti jer se druge stvari dešavaju tamo dakle nije isto al je na istu šemu ) i uđeš u njega i tamo neka mrljica u daljini i to je ovaj dio di su u tom fizičkom svemiru galaksije.
Čista jednostavnost konstrukcija. Ne može jednostavnije da ga jebeš.
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Balkan pada u rusku orbitu!?!
» Svaka tica svome jatu leti :D
» Karamarko: Orešković leti, a s Mostom od sada drugačije
» ...malo trosi,a jos i leti..
» Plenković leti, ali veoma nisko
» Svaka tica svome jatu leti :D
» Karamarko: Orešković leti, a s Mostom od sada drugačije
» ...malo trosi,a jos i leti..