toda opet ulovio ramu u lažima
Page 6 of 12
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Re: toda opet ulovio ramu u lažima
recimo velebitsko pivo nije uopće htijelo u konzum, kutjevo je odjebalo konzum pa su preko trećeg dovozili vino.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
marcellus wrote:i da neće više grdi grof toda otkupljivat za sitniš mandarine pa ih ne plaćat po godinu dana. Sad ih neće niko otkupljivat ionako.
mogu lijepo ko sedamdesetih, stat uz cestu i prodavat sa štandova turistima. Zajeb jedino što više niko ne ide magistralom u dubrovnik.
i neće više morat radit kod tode za 3000 kuna, lidl plaća 4000 doduše ne plaća rad nedjeljom i noću, prekovremene, i radi se triput više, nema praznog hoda ko u konzumu i muvanja i u principu se radi deset sati a ne osam
Aj priznaj da se inatis, jebo ga ti...meni je pola rodbine isprepleteno s Todom pa mi ne pada na pamet ga braniti...znam puno dulje vremena koliki je supak...
darth_vader-
2014-04-17
Ma ni trava više neće rasti nakon Agrokora.
Trinity-
2014-04-17
ma ni kamen na kamenuTriny wrote:Ma ni trava više neće rasti nakon Agrokora.
inače marc plaća u lidlu, kauflandu i šparu je 5500 i sve je plaćeno.
tako da ne seri bez veze.
2014-12-30
Triny wrote:Ma ni trava više neće rasti nakon Agrokora.
Ujebao je lik puno toga sto ce sjesti poreznim obveznicima na vrat...ono sto je on radio veze nema s kapitalizmom, socijalizam na najjace...I Kikas princip, ja sam gazda, zdrav razum samo smeta...kockar jebeni koji se kockao tudim novcem, investirao drzavni novac, a jasno, aktivu sebi izvlacio krivotvoreci poslovne knjige...nikakvo muljanje drugih s Lex Agrokorom ga ne amnestira...uostalom, do lesinara je on doveo Agrokor, ma koliko neki zatvarali oci pred cinjenicama...
Last edited by jasambrend on Sun 5 Nov - 18:14; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-17
Ni ptice vise ne dolaze na prozor :(Triny wrote:Ma ni trava više neće rasti nakon Agrokora.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
a i šišmiši su otišlikaja wrote:Ni ptice vise ne dolaze na prozor :(Triny wrote:Ma ni trava više neće rasti nakon Agrokora.
2014-12-30
Ako nije mogao poslovati, trebalo ga je pustiti tržištu.jasambrend wrote:Triny wrote:Ma ni trava više neće rasti nakon Agrokora.
Ujebao je lik puno toga sto ce sjesti poreznim obveznicima na vrat...ono sto je on radio veze nema s kapitalizmom, socijalizam na najjace...I Kikas princip, ja sam gazda, zdrav razum samo smeta...kockar jebeni koji se kockao tudim novcem, investirao drzavni novac, a jasno, aktivu sebi izvlacio krivotvoreci poslovne knjige...nikakvo muljanje drugih s Lex Agrokorom ga ne amnestira...uostalom, do lesinara je on doveo Agrokor, ma koliko neki zatvarali oci pred cinjenicama...
Pljuvanje po njemu osobno tu nema mjesta.
Trinity-
2014-04-17
nego po kome?Triny wrote:Ako nije mogao poslovati, trebalo ga je pustiti tržištu.
po susjedu štefu koji kuppuje u lokalnom dućanu?
2014-12-30
Triny wrote:Ako nije mogao poslovati, trebalo ga je pustiti tržištu.jasambrend wrote:Triny wrote:Ma ni trava više neće rasti nakon Agrokora.
Kakvo trziste, lik je sinonim za kaznena djela zluloupotreba u poslovanju enormnih razmjera...tko zna koliko je love poreznih obveznika i izreketarenih vjerovnika pronevjerio...poduzetnistvo na hrvatski nacin...da je Sperbank usao u Agrokor, lik bi se spasio znajucu da mu je lova izvucena i na sigurnom, a Rusi bi dobili istinabog trziste i masu toga, ali i iscijedene firme od bilo kakve aktive...ja uopce nisam za linc u ovom slucaju, ja sam za atomsku bombu jer nema tu vise pomoci pa cisto da se ljudi ne muce vise...
darth_vader-
2014-04-17
jebo vas toda vise da vas jebo, kad budete poceli vise koristit strik
Kakvo trziste, lik je sinonim za kaznena djela zluloupotreba u poslovanju enormnih razmjera...tko zna koliko je love poreznih obveznika i izreketarenih vjerovnika pronevjerio...poduzetnistvo na hrvatski nacin...da je Sperbank usao u Agrokor, lik bi se spasio znajucu da mu je lova izvucena i na sigurnom, a Rusi bi dobili istinabog trziste i masu toga, ali i iscijedene firme od bilo kakve aktive...ja uopce nisam za linc u ovom slucaju, ja sam za atomsku bombu jer nema tu vise pomoci pa cisto da se ljudi ne muce vise...
pa na tržištu je napravio kaos u 20 godina
2015-08-15
On je nekog uništio? Pa što su poslovali s njim?
Kad ti netko ne plati, prekidaš suradnju...
Trinity-
2014-04-17
marcellus wrote:Kavran wrote:todo heroj, a ne zločinac. svi smo mi todo!
vidjet ćeš, za deset godina će svi žaliti za njim.
hoće. k'o otprilike za kutlom. suzama mi okupano lice.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
jer su znali da iza njega stoji država i mislili su biti će plaćeno kad tad...tako je funkcioniralo godinama..Triny wrote:On je nekog uništio? Pa što su poslovali s njim?
2015-08-15
Leviathan2 wrote:jebo vas toda vise da vas jebo, kad budete poceli vise koristit strik
kad u'vatimo anarhiste ... oni idu prvi na galge.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
vidim da se partijska vojska zločinačke dala u obranu plenkija i rame po portalima, todorić je sotona i gotovo
tu priču stvarno nije bilo teško prodati
tu priču stvarno nije bilo teško prodati
marcellus wrote:uglavnom dobro, hrvati su sretni jer je uništena jedina hrvatska firma koja je išta predstavljala, živjet ćemo od seoskih gospodarstava s tri kravice, mićine ćevapare i kvartovskog kafića jer sad više druge industrije očito nemamo.
zaključak ti je skroz malicijozan ..... sigurna sam da je većina ljudi u Hrvatskoj u najmanju ruku zabrinuta /da ne idem u patetiku sreće i nesreće/ oko Agrokora i nebulaza koji svakim danom kao krepane ribe isplivavaju na površinu mutne vode koja se zove lijepa naša.
Meni osobno užasno žao , pogotovo što razvoj koji se dogodio nakon kapitulacije Todorića neće dobro završiti za državu, tj. svih nas koji ju činimo po tim nazivnikom.
orion- Posts : 2287
2017-06-06
kaja wrote:jer su znali da iza njega stoji država i mislili su biti će plaćeno kad tad...tako je funkcioniralo godinama..Triny wrote:On je nekog uništio? Pa što su poslovali s njim?
da je država ikad stajala iza njega mogao bi dobit ko lidl kredit po 1 posto u bilo kojoj domaćoj banci a ne da mora od njemačke do rusije dizat kredite po 9%... i nikad ne bi mediji napisali jednu lošu riječ o njemu
kvaka je da hrvastka država nikad nije stajala ni iza jedne hrvatske firme, samo gleda kako će ih uništiti i izreketariti i onda uzeti proviziju od stranaca koji će ovdje prooširit svoj posao.
orion wrote:marcellus wrote:uglavnom dobro, hrvati su sretni jer je uništena jedina hrvatska firma koja je išta predstavljala, živjet ćemo od seoskih gospodarstava s tri kravice, mićine ćevapare i kvartovskog kafića jer sad više druge industrije očito nemamo.
zaključak ti je skroz malicijozan ..... sigurna sam da je većina ljudi u Hrvatskoj u najmanju ruku zabrinuta /da ne idem u patetiku sreće i nesreće/ oko Agrokora i nebulaza koji svakim danom kao krepane ribe isplivavaju na površinu mutne vode koja se zove lijepa naša.
Meni osobno užasno žao , pogotovo što razvoj koji se dogodio nakon kapitulacije Todorića neće dobro završiti za državu, tj. svih nas koji ju činimo po tim nazivnikom.
većina ljudi u hrvatskoj je pijana od sreće što je konačno stradao zli tajkun i franjo tahi todorić i što je "sve sad opet naše"
to što sve skupa više ne vrijeid pet pišljivih kuna i što je knighthead zarado milijarde na propasti hrvatske privrede a lidl i kaufland preuzimaju sve i što konzum za godinu dvije neće više uopće postojati nije nikom baš važno, hajka na todorića traje 17 godina jer nije ničiji igrač u politici, igrao je za sebe a ne za partiju
marcellus wrote:radi se o pljački ali dobro je dobro da je toda u zatvoru i to čini sretnim
Tzna to i Toda, od početka, da je sve to napravljeno da bi se - adezej - redovito opskrbio živom lovom, kešom koji izvlače
jaAgrokora od početka. Ćaća mu je financira - adezej - izabranike a on je to morao i nastaviti.
jačeno se pokrivalo novim muljažama sve dok taj balun nije puka....a jedan put je mora.
No Rusi su otkrili muljažu u Agrokoru i tigar od papira se raspada.
Toda je glup ako sada ne reče SVE, ali sve šta zna o pljački adezeja.....još mu nije kasno.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Toda ufatio Ramu da laže
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» tisuce dokaza o lazima holokausta
» bombardovanje srbije hranjeno lazima- 99.
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» tisuce dokaza o lazima holokausta
» bombardovanje srbije hranjeno lazima- 99.
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
Page 6 of 12