ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

toda opet ulovio ramu u lažima

Page 6 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next

Go down

toda opet ulovio ramu u lažima - Page 6 Empty Re: toda opet ulovio ramu u lažima

Post by veber Sun 5 Nov - 18:05

recimo velebitsko pivo nije uopće htijelo u konzum, kutjevo je odjebalo konzum pa su preko trećeg dovozili vino.

veber

2014-12-30

Back to top Go down

toda opet ulovio ramu u lažima - Page 6 Empty Re: toda opet ulovio ramu u lažima

Post by darth_vader Sun 5 Nov - 18:05

marcellus wrote:i da neće više grdi grof toda otkupljivat za sitniš mandarine pa ih ne plaćat po godinu dana. Sad ih neće niko otkupljivat ionako.

mogu lijepo ko sedamdesetih, stat uz cestu i prodavat sa štandova turistima. Zajeb jedino što više niko ne ide magistralom u dubrovnik.

i neće više morat radit kod tode za 3000 kuna, lidl plaća 4000 doduše ne plaća rad nedjeljom i noću, prekovremene, i radi se triput više, nema praznog hoda ko u konzumu i muvanja i u principu se radi deset sati a ne osam

Aj priznaj da se inatis, jebo ga ti...meni je pola rodbine isprepleteno s Todom pa mi ne pada na pamet ga braniti...znam puno dulje vremena koliki je supak...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Trinity Sun 5 Nov - 18:06

Ma ni trava više neće rasti nakon Agrokora.
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by veber Sun 5 Nov - 18:08

Triny wrote:Ma ni trava više neće rasti nakon Agrokora.
ma ni kamen na kamenu

inače marc plaća u lidlu, kauflandu i šparu je 5500 i sve je plaćeno.
tako da ne seri bez veze.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by darth_vader Sun 5 Nov - 18:12

Ujebao je lik puno toga sto ce sjesti poreznim obveznicima na vrat...ono sto je on radio veze nema s kapitalizmom, socijalizam na najjace...I Kikas princip, ja sam gazda, zdrav razum samo smeta...kockar jebeni koji se kockao tudim novcem, investirao drzavni novac, a jasno, aktivu sebi izvlacio krivotvoreci poslovne knjige...nikakvo muljanje drugih s Lex Agrokorom ga ne amnestira...uostalom, do lesinara je on doveo Agrokor, ma koliko neki zatvarali oci pred cinjenicama...

Last edited by jasambrend on Sun 5 Nov - 18:14; edited 1 time in total
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by kaya Sun 5 Nov - 18:12

Ni ptice vise ne dolaze na prozor :(
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by veber Sun 5 Nov - 18:16

kaja wrote:
Ni ptice vise ne dolaze na prozor :(
a i šišmiši su otišli :D

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Trinity Sun 5 Nov - 18:16

jasambrend wrote:

Ujebao je lik puno toga sto ce sjesti poreznim obveznicima na vrat...ono sto je on radio veze nema s kapitalizmom, socijalizam na najjace...I Kikas princip, ja sam gazda, zdrav razum samo smeta...kockar jebeni koji se kockao tudim novcem, investirao drzavni novac, a jasno, aktivu sebi izvlacio krivotvoreci poslovne knjige...nikakvo muljanje drugih s Lex Agrokorom ga ne amnestira...uostalom, do lesinara je on doveo Agrokor, ma koliko neki zatvarali oci pred cinjenicama...
Ako nije mogao poslovati, trebalo ga je pustiti tržištu.
Pljuvanje po njemu osobno tu nema mjesta.
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by veber Sun 5 Nov - 18:21

Triny wrote:Ako nije mogao poslovati, trebalo ga je pustiti tržištu.
nego po kome?
po susjedu štefu koji kuppuje u lokalnom dućanu?

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by darth_vader Sun 5 Nov - 18:23

Triny wrote:
jasambrend wrote:

Kakvo trziste, lik je sinonim za kaznena djela zluloupotreba u poslovanju enormnih razmjera...tko zna koliko je love poreznih obveznika i izreketarenih vjerovnika pronevjerio...poduzetnistvo na hrvatski nacin...da je Sperbank usao u Agrokor, lik bi se spasio znajucu da mu je lova izvucena i na sigurnom, a Rusi bi dobili istinabog trziste i masu toga, ali i iscijedene firme od bilo kakve aktive...ja uopce nisam za linc u ovom slucaju, ja sam za atomsku bombu jer nema tu vise pomoci pa cisto da se ljudi ne muce vise...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Leviathan2 Sun 5 Nov - 18:26

jebo vas toda vise da vas jebo, kad budete poceli vise koristit strik

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by kaya Sun 5 Nov - 18:27

jasambrend wrote:
Triny wrote:
jasambrend wrote:

Kakvo trziste, lik je sinonim za kaznena djela zluloupotreba u poslovanju enormnih razmjera...tko zna koliko je love poreznih obveznika i izreketarenih vjerovnika pronevjerio...poduzetnistvo na hrvatski nacin...da je Sperbank usao u Agrokor, lik bi se spasio znajucu da mu je lova izvucena i na sigurnom, a Rusi bi dobili istinabog trziste i masu toga, ali i iscijedene firme od bilo kakve aktive...ja uopce nisam za linc u ovom slucaju, ja sam za atomsku bombu jer nema tu vise pomoci pa cisto da se ljudi ne muce vise...
:tu
pa na tržištu je napravio kaos u  20 godina
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Trinity Sun 5 Nov - 18:27

On je nekog uništio? Pa što su poslovali s njim?
Kad ti netko ne plati, prekidaš suradnju...
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kavran Sun 5 Nov - 18:28

marcellus wrote:
Kavran wrote:todo heroj, a ne zločinac. svi smo mi todo!

:freddie

vidjet ćeš, za deset godina će svi žaliti za njim.

hoće. k'o otprilike za kutlom. suzama mi okupano lice.

:wine

ča je život vengo fantazija.
Kavran
Kavran

2017-10-12

Back to top Go down

Post by kaya Sun 5 Nov - 18:29

Triny wrote:On je nekog uništio? Pa što su poslovali s njim?
jer su znali da iza njega stoji država i mislili su biti će plaćeno kad tad...tako je funkcioniralo godinama..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Kavran Sun 5 Nov - 18:30

Leviathan2 wrote:jebo vas toda vise da vas jebo, kad budete poceli vise koristit strik

kad u'vatimo anarhiste ... oni idu prvi na galge.

B-)

ča je život vengo fantazija.
Kavran
Kavran

2017-10-12

Back to top Go down

Post by marcellus Sun 5 Nov - 18:31

vidim da se partijska vojska zločinačke dala u obranu plenkija i rame po portalima, todorić je sotona i gotovo

tu priču stvarno nije bilo teško prodati

2014-04-16

Back to top Go down

Post by orion Sun 5 Nov - 18:32

marcellus wrote:uglavnom dobro, hrvati su sretni jer je uništena jedina hrvatska firma koja je išta predstavljala, živjet ćemo od seoskih gospodarstava s tri kravice, mićine ćevapare i kvartovskog kafića jer sad više druge industrije očito nemamo.

zaključak ti je skroz malicijozan ..... sigurna sam da je većina ljudi u Hrvatskoj u najmanju ruku zabrinuta /da ne idem u patetiku sreće i nesreće/ oko Agrokora i  nebulaza koji svakim danom kao krepane ribe isplivavaju na površinu mutne vode koja se zove lijepa naša. 

Meni osobno užasno žao , pogotovo što razvoj koji se dogodio nakon kapitulacije Todorića neće dobro završiti za državu, tj. svih nas koji ju činimo po tim nazivnikom.
orion
orion

2017-06-06

Back to top Go down

Post by marcellus Sun 5 Nov - 18:33

kaja wrote:
Triny wrote:On je nekog uništio? Pa što su poslovali s njim?
jer su znali da iza njega stoji država i mislili su biti će plaćeno kad tad...tako je funkcioniralo godinama..

da je država ikad stajala iza njega mogao bi dobit ko lidl kredit po 1 posto u bilo kojoj domaćoj banci a ne da mora od njemačke do rusije dizat kredite po 9%... i nikad ne bi mediji napisali jednu lošu riječ o njemu

kvaka je da hrvastka država nikad nije stajala ni iza jedne hrvatske firme, samo gleda kako će ih uništiti i izreketariti i onda uzeti proviziju od stranaca koji će ovdje prooširit svoj posao.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus Sun 5 Nov - 18:36

orion wrote:
marcellus wrote:uglavnom dobro, hrvati su sretni jer je uništena jedina hrvatska firma koja je išta predstavljala, živjet ćemo od seoskih gospodarstava s tri kravice, mićine ćevapare i kvartovskog kafića jer sad više druge industrije očito nemamo.

zaključak ti je skroz malicijozan ..... sigurna sam da je većina ljudi u Hrvatskoj u najmanju ruku zabrinuta /da ne idem u patetiku sreće i nesreće/ oko Agrokora i  nebulaza koji svakim danom kao krepane ribe isplivavaju na površinu mutne vode koja se zove lijepa naša. 

Meni osobno užasno žao , pogotovo što razvoj koji se dogodio nakon kapitulacije Todorića neće dobro završiti za državu, tj. svih nas koji ju činimo po tim nazivnikom.

većina ljudi u hrvatskoj je pijana od sreće što je konačno stradao zli tajkun i franjo tahi todorić i što je "sve sad opet naše"

to što sve skupa više ne vrijeid pet pišljivih kuna i što je knighthead zarado milijarde na propasti hrvatske privrede a lidl i kaufland preuzimaju sve i što konzum za godinu dvije neće više uopće postojati nije nikom baš važno, hajka na todorića traje 17 godina jer nije ničiji igrač u politici, igrao je za sebe a ne za partiju

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Yehudi Sun 5 Nov - 18:38

marcellus wrote:radi se o pljački ali dobro je dobro da je toda u zatvoru i to čini sretnim

Tzna to i Toda, od početka, da je sve to napravljeno da bi se - adezej - redovito opskrbio živom lovom, kešom koji izvlače 

jaAgrokora od početka. Ćaća mu je financira - adezej - izabranike a on je to morao i nastaviti.

jačeno se pokrivalo novim muljažama sve dok taj balun nije puka....a jedan put je mora.

No Rusi su otkrili muljažu u Agrokoru i tigar od papira se raspada.

Toda je glup ako sada ne reče SVE, ali sve šta zna o pljački  adezeja.....još mu nije kasno.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next

Back to top

- Similar topics