toda opet ulovio ramu u lažima
Page 11 of 12
Page 11 of 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Re: toda opet ulovio ramu u lažima
U utorak ide na policiju u Londonu, bar se tak priča, sad o njima ovisi što će s njim.marcellus wrote:ali mene ne zanima toda, on je gotov, popušio.
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
Glup je ako se vraća, stavit ce ga u pritvor a gluoa raja će muslit da je to to...dok ovi vuku i grabe ko maroderiSabina Spielrein wrote:U utorak ide na policiju u Londonu, bar se tak priča, sad o njima ovisi što će s njim.marcellus wrote:ali mene ne zanima toda, on je gotov, popušio.
Kermit-
2014-04-17
marcellus wrote:
valjao je za karamarka, zato su ga i rušili
Karamarka je srušio sam HDZ jer su shvatili da ih ta politički potpuno nekompetetni i neuspješni idiot vodi u poraz na novim izborima.
Kako su te ipak na kraju uspjeli dobiti, usprkos Karamarkovim idiotarijama, nitko za Karamarkom na kraju ne žali, osim onog radikalnog dijela tzv. hrvatske desnice koja je sve samo ne domoljubna jer joj se većina aktivnosti svodi na izbor stranih gospodara kojima će se uvlačiti u analni otvor.
Guest- Guest
Sabina Spielrein wrote:U utorak ide na policiju u Londonu, bar se tak priča, sad o njima ovisi što će s njim.marcellus wrote:ali mene ne zanima toda, on je gotov, popušio.
Mislim da je njegova sudbina već određena s obzirom da za London nije politički relevantan na bilo koji način. A i mi smo ionako prije Brexita značajno popravili političke odnose sa Britanijom.
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:nemre on karamarka prezalitveber wrote:jebao te karamarko i cijeli kradezej i komunistička partija i ideologije.marcellus wrote:Leviathan2 wrote:moja preporuka ti je da se okanes ideoloskih ladica, nikad hdz nije valjao niti ce valjat kao ni sdp, presaltaj se i gledaj iz visinemarcellus wrote:a uostalom otkad je HDZ zabio nož u leđa onom kog su sami izabrali i onda izabrali onog kog im je Buzin izabrao ja pišem protiv njih, nije to niš novo, oni su sami sebe izdali a onda slijedom toga i hrvatsku
o ebote kru
to je bila zadnja šansa za spas države
Ma to je u cijeloj priči najbitnije jel.Sabina Spielrein wrote:U utorak ide na policiju u Londonu, bar se tak priča, sad o njima ovisi što će s njim.marcellus wrote:ali mene ne zanima toda, on je gotov, popušio.
Trinity-
2014-04-17
marcellus wrote:ja se okrenuo za 180?
Nisam, HDZ se okrenuo za 180 i danas je to stranka koja se ne razlikuje od KPJ ili onog madura u venecueli s dodatkom izdajničkog gena
oni su bili državotvorni jedino za franje tuđmana. poslije ... do kurca. od kanadera pa dalje .... kurac od ovce. a karamarko .... jebote tip se samoubio. iako, karamarko je veći demokrat nego ovi kojima je čvalja puna demokracije. vjerovali neki ili ne. nije mu prošao potez, dao ostavku. više ga cijenim nego druge.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
slidingdoorsoperator wrote:Sabina Spielrein wrote:U utorak ide na policiju u Londonu, bar se tak priča, sad o njima ovisi što će s njim.marcellus wrote:ali mene ne zanima toda, on je gotov, popušio.
Mislim da je njegova sudbina već određena s obzirom da za London nije politički relevantan na bilo koji način. A i mi smo ionako prije Brexita značajno popravili političke odnose sa Britanijom.
ono što je za london politički relevantno je to da se ne mogu donositi zakoni poput lex agrokora. Time bi najviše bili ugroženi interesi britanije. Kako više nema opasnosti da bi rusi mogli preuzeti Agrokor, ne vidim kojeg bi interesa Briti imali ne pustiti Hrvatsku niz vodu kad se bude odlučivalo o legalnosti Lexa u Londonu
marcellus wrote:Leviathan2 wrote:nemre on karamarka prezalitveber wrote:jebao te karamarko i cijeli kradezej i komunistička partija i ideologije.marcellus wrote:Leviathan2 wrote:
moja preporuka ti je da se okanes ideoloskih ladica, nikad hdz nije valjao niti ce valjat kao ni sdp, presaltaj se i gledaj iz visine
o ebote kru
Karamarko zadnja šansa za spas Hrvatske?
Ovo ne zvuči dobro ni kao loš vic.
Guest- Guest
hrvatska ima 90milijardi kuna izvoza robe proizvedene u pogonima.. jbt nemože cijela država samo od turizma živit, dosta se proizvede i izveze.. zanimljiva stvar, Hrvatski industrijski izvoz je višestruko veći nego izvoz u Yugi.. kako bi tek bilo da nema čardaka i lopova domoljuba, doslovno bi mogli biti ..austrijaveber wrote:pa ti si tvrdio da se proizvodnja ne isplati, kaj ne?marcellus wrote:problem je mentalitet, nikad hrvatska neće imat svoj bicikl
zato radimo lampe za insigniu, mercedes, bmw
haube, branike, blatobrane, unutrašnjost za renault i nissan
komandne ploče za fiat, chevrolet, hyundai.
jebeš bicikle, mala dodana vrijednost.
Guest- Guest
o kru te jebo s drzavommarcellus wrote:Leviathan2 wrote:nemre on karamarka prezalitveber wrote:jebao te karamarko i cijeli kradezej i komunistička partija i ideologije.marcellus wrote:Leviathan2 wrote:
moja preporuka ti je da se okanes ideoloskih ladica, nikad hdz nije valjao niti ce valjat kao ni sdp, presaltaj se i gledaj iz visine
o ebote kru
ebes drzavu
to je zadnje sto jednom covjeku treba
da hrvatska izvozi ko kina opet bi bilo isto, cardak je jaci veci i ljepsi u gladnijiPinochet wrote:hrvatska ima 90milijardi kuna izvoza robe proizvedene u pogonima.. jbt nemože cijela država samo od turizma živit, dosta se proizvede i izveze.. zanimljiva stvar, Hrvatski industrijski izvoz je višestruko veći nego izvoz u Yugi.. kako bi tek bilo da nema čardaka i lopova domoljuba, doslovno bi mogli biti ..austrijaveber wrote:pa ti si tvrdio da se proizvodnja ne isplati, kaj ne?marcellus wrote:problem je mentalitet, nikad hrvatska neće imat svoj bicikl
...mogli bi..ali to se slusa vec 100 godina...rajse je nasim ljudima prodavat zjake 8 sati u uredu..i ici na trznicu...Pinochet wrote:hrvatska ima 90milijardi kuna izvoza robe proizvedene u pogonima.. jbt nemože cijela država samo od turizma živit, dosta se proizvede i izveze.. zanimljiva stvar, Hrvatski industrijski izvoz je višestruko veći nego izvoz u Yugi.. kako bi tek bilo da nema čardaka i lopova domoljuba, doslovno bi mogli biti ..austrijaveber wrote:pa ti si tvrdio da se proizvodnja ne isplati, kaj ne?marcellus wrote:problem je mentalitet, nikad hrvatska neće imat svoj bicikl
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pa o tome se radi.. država RH, čitaj - čardak -domoljubni -lopovi, oni požderu svu tu lovu.. sve im je "daj , trpaj još, daj , samo daj, usse -nase -podase "- subota navečer cajke i jebačina sa kokom, u nedilju ujutro na ranu misu se ispovjedit za svih 7 smrtnih grijeha, i u ponedjeljak opet tako".. doslovno bi čardak njemačku državu doveo na prosijački štap..Leviathan2 wrote:da hrvatska izvozi ko kina opet bi bilo isto, cardak je jaci veci i ljepsi u gladnijiPinochet wrote:hrvatska ima 90milijardi kuna izvoza robe proizvedene u pogonima.. jbt nemože cijela država samo od turizma živit, dosta se proizvede i izveze.. zanimljiva stvar, Hrvatski industrijski izvoz je višestruko veći nego izvoz u Yugi.. kako bi tek bilo da nema čardaka i lopova domoljuba, doslovno bi mogli biti ..austrijaveber wrote:pa ti si tvrdio da se proizvodnja ne isplati, kaj ne?marcellus wrote:problem je mentalitet, nikad hrvatska neće imat svoj bicikl
nama bi bilo najbolje kada bi nas preuzeo netko sposobniji.. austrijanci, švabe, - i doslovno zabranili hrvatima da rade u državnim službama.. ništa. ono - natječaj za suca, poreznika, birokrata, ministra, pročelnika zavoda, - hrvatima zbog lopovskih kradoljubnih gena , zabranjeno prijavljivanje. samo mogu ljudi germanskog porijekla, .. onda bi to funkcioniralo... čak i srbi birokrati u yugi su puno manje krali od ovih naših domoljuba
šteta što nismo ostali dio austrije..
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:marcellus wrote:Leviathan2 wrote:nemre on karamarka prezalitveber wrote:jebao te karamarko i cijeli kradezej i komunistička partija i ideologije.marcellus wrote:
o ebote kru
Karamarko zadnja šansa za spas Hrvatske?
Ovo ne zvuči dobro ni kao loš vic.
Bilo je to ili okupacija, izabrali smo okupaciju
slidingdoorsoperator wrote:marcellus wrote:
ne vidim
Tvoj problem.
onda mi reci kojeg bi interesa London imao podržati jedan zakon koji je posve u suprotnosti sa svim međunarodnim normama o slobodi kretanja kapitala i zaštiti ulaganja.
Tim više što pol novca u britanskim bankama pripada rusima, druga polovica arapima.
marcellus wrote:
Bilo je to ili okupacija, izabrali smo okupaciju
Nekako nemam dojam da s emisli vraćati, više prekinuti status bjegunca kako bi mogao raditi dalje pravne poteze.asilovski wrote:Glup je ako se vraća, stavit ce ga u pritvor a gluoa raja će muslit da je to to...dok ovi vuku i grabe ko maroderiSabina Spielrein wrote:U utorak ide na policiju u Londonu, bar se tak priča, sad o njima ovisi što će s njim.marcellus wrote:ali mene ne zanima toda, on je gotov, popušio.
2016-02-22
slidingdoorsoperator wrote:Sabina Spielrein wrote:U utorak ide na policiju u Londonu, bar se tak priča, sad o njima ovisi što će s njim.marcellus wrote:ali mene ne zanima toda, on je gotov, popušio.
Britanci su inače zemlja političko poslovnih azilanata, svakako bi mogao kupiti mjesece dok traži azil. Osim, ako ne postoji dogovor visoke politike, što je zapravo i paradigma cijele situacije.
2016-02-22
Page 11 of 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Similar topics
» Toda ufatio Ramu da laže
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» tisuce dokaza o lazima holokausta
» bombardovanje srbije hranjeno lazima- 99.
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» tisuce dokaza o lazima holokausta
» bombardovanje srbije hranjeno lazima- 99.
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
Page 11 of 12