toda opet ulovio ramu u lažima
Page 2 of 12
Page 2 of 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Re: toda opet ulovio ramu u lažima
meni ništa ne znači što imamo 200 bogatih hrvatskih obitelji a la todorićmarcellus wrote:dobro, ja sam davno rekao, ili ćemo imat 200 bogatih hrvatskih obitelji ili 20 najbogatijih svjetskih obitelji koje će preuzet sve u hrvatskoj
a švarc je spram todorića ono što je mafijaški don spram lokalnog džeparoša
po istom principu
otac sekretar ili udbaš zažnirao pare, kao štrok, grgić, todorić a dječica postala instant čardak domoljubi koja su malverzacijama, pogodovanjem, nelojalnom konkurencijom, ekonomskim zakonima u njihovu korist zažnirala daljnje milione i prebacili ih na sejšele.
mene to zaista ne čini ponosnom, dapače ljuti me.
a kupila ja prašak u hrvatskom kozmu ili austrijskom mulleru tako mi je svejedno...
Last edited by kaja on 4/11/2017, 18:14; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
uglavnom prestani se druži sa Zrinkom K.marcellus wrote:uglavnom dok njemačka država daje švarcu kredite po 1% da se širi na hrvatsku i to iz javnih fondova mi istražujemo ko je kreditirao todorića
todorić je dobivao milijarde, beskamatno.
odjebi s tim forama.
2014-12-30
istinakaja wrote:
a kupila ja prašak u hrvatskom kozmu ili austrijskom mulleru tako mi je svejedno...
konzum, u biti cijelu grupaciju ignoriram maksimalno.
kada smo kod praška. u lidlu je saponin jeftiniji negu u konzumu na akciji.
2014-12-30
ja imam dodat i sto se tode tice ende..onaj tko placa radnika 2600 kuna gdje radnik radi po 10,12 sati u skladistima gdje u komadu dobiju 10 dana godisnje najvise...e onda neka si jebe mater pred menom se ne moze oprat za sto godina da sad ne znam ramu i ramice ulovi u lazi ili zajebe deset puta..jebi se marcel ti i toda..sjeti se radnika u konzumu..moja zena u lidlu 5500 kuna kao radnica i to joj stranac plati a krmak domaci toda domaceg covika plati minimalac ma mars
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
to isto.vuksadinare wrote:ja imam dodat i sto se tode tice ende..onaj tko placa radnika 2600 kuna gdje radnik radi po 10,12 sati u skladistima gdje u komadu dobiju 10 dana godisnje najvise...e onda neka si jebe mater pred menom se ne moze oprat za sto godina da sad ne znam ramu i ramice ulovi u lazi ili zajebe deset puta..jebi se marcel ti i toda..sjeti se radnika u konzumu..moja zena u lidlu 5500 kuna kao radnica i to joj stranac plati a krmak domaci toda domaceg covika plati minimalac ma mars
jedna moja frendica radi u dm-u i lijepih 8500 spremi, kada je prekovremeno ide to i na više.
2014-12-30
a bespovratna sredstva iz fondova, pa sve su pokupile njegove firme i još od par tajkunaveber wrote:uglavnom prestani se druži sa Zrinkom K.marcellus wrote:uglavnom dok njemačka država daje švarcu kredite po 1% da se širi na hrvatsku i to iz javnih fondova mi istražujemo ko je kreditirao todorića
todorić je dobivao milijarde, beskamatno.
odjebi s tim forama.
i sada ako zaključiš da je to nepravedno, namješteno ljubomoran si
e pa jebi ga...
2015-08-15
zena mi dobije u lidlu 1500 kuna bozicnice na karticu od lidla,1600 kuna tegresa bozic,uskrs se ne radi 2 tjedna u komadu godisnji sve stranac dao a krmcina tzv domaca toda svog covjeka robovski iskoristvavat..i kako rece onaj radnik u skladistu konzuma najveca bi mu kazna bila poslat ga radit u skladiste konzuma da vidi kako se kicma lomi i grbaci za 3000 kuna..ako marcel ne vjeruje za placu u lidlu bozicnicu tegres nadjemo se donesem mu liste od place od moje zene a nakon toga mu hracnem u liceveber wrote:to isto.vuksadinare wrote:ja imam dodat i sto se tode tice ende..onaj tko placa radnika 2600 kuna gdje radnik radi po 10,12 sati u skladistima gdje u komadu dobiju 10 dana godisnje najvise...e onda neka si jebe mater pred menom se ne moze oprat za sto godina da sad ne znam ramu i ramice ulovi u lazi ili zajebe deset puta..jebi se marcel ti i toda..sjeti se radnika u konzumu..moja zena u lidlu 5500 kuna kao radnica i to joj stranac plati a krmak domaci toda domaceg covika plati minimalac ma mars
jedna moja frendica radi u dm-u i lijepih 8500 spremi, kada je prekovremeno ide to i na više.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Tako i moja susjeda, čak i više.veber wrote:to isto.vuksadinare wrote:ja imam dodat i sto se tode tice ende..onaj tko placa radnika 2600 kuna gdje radnik radi po 10,12 sati u skladistima gdje u komadu dobiju 10 dana godisnje najvise...e onda neka si jebe mater pred menom se ne moze oprat za sto godina da sad ne znam ramu i ramice ulovi u lazi ili zajebe deset puta..jebi se marcel ti i toda..sjeti se radnika u konzumu..moja zena u lidlu 5500 kuna kao radnica i to joj stranac plati a krmak domaci toda domaceg covika plati minimalac ma mars
Ali eto, prokleti stranci.
Trinity-
2014-04-17
firma u kojoj sam prije radio imala je halu poveću.kaja wrote:a bespovratna sredstva iz fondova, pa sve su pokupile njegove firme i još od par tajkuna
e pa jebi ga...
i veber mlad i naivan, da bi dobili sredstva iz EU fondova i smanjili potrošak struje, krenuo tražit sredstva iz fonda.
100% je ovukao agrokor, a matere mi pokojne nema dva panela sve zajedno.
to je takvo mračenje love....
2014-12-30
mislim, šta bi mi trebali..reći...hvala ti bože na žužulima što su ofarbali tunel za 8 miljona kuna umjesto za miljon i 3 dali sanaderu , ipak su naši, neka ih, ne daj bože da neka strana firma farba za miljon...Triny wrote:Tako i moja susjeda, čak i više.veber wrote:to isto.vuksadinare wrote:ja imam dodat i sto se tode tice ende..onaj tko placa radnika 2600 kuna gdje radnik radi po 10,12 sati u skladistima gdje u komadu dobiju 10 dana godisnje najvise...e onda neka si jebe mater pred menom se ne moze oprat za sto godina da sad ne znam ramu i ramice ulovi u lazi ili zajebe deset puta..jebi se marcel ti i toda..sjeti se radnika u konzumu..moja zena u lidlu 5500 kuna kao radnica i to joj stranac plati a krmak domaci toda domaceg covika plati minimalac ma mars
Ali eto, prokleti stranci.
2015-08-15
pa znam ja to..ne za konkretan slučaj ali njemu su dali sve, njemu, onom iz adris grupe..veber wrote:firma u kojoj sam prije radio imala je halu poveću.kaja wrote:a bespovratna sredstva iz fondova, pa sve su pokupile njegove firme i još od par tajkuna
e pa jebi ga...
i veber mlad i naivan, da bi dobili sredstva iz EU fondova i smanjili potrošak struje, krenuo tražit sredstva iz fonda.
100% je ovukao agrokor, a matere mi pokojne nema dva panela sve zajedno.
to je takvo mračenje love....
2015-08-15
marcelu treba dulje dok shvat, jest da mi je frend, ali burke-neki put sere ko grlica.vuksadinare wrote:zena mi dobije u lidlu 1500 kuna bozicnice na karticu od lidla,1600 kuna tegresa bozic,uskrs se ne radi 2 tjedna u komadu godisnji sve stranac dao a krmcina tzv domaca toda svog covjeka robovski iskoristvavat..i kako rece onaj radnik u skladistu konzuma najveca bi mu kazna bila poslat ga radit u skladiste konzuma da vidi kako se kicma lomi i grbaci za 3000 kuna..ako marcel ne vjeruje za placu u lidlu bozicnicu tegres nadjemo se donesem mu liste od place od moje zene a nakon toga mu hracnem u lice
i lidl dobavljačima plati u 30 dana.
2014-12-30
cccc...ti stranci...veber wrote:marcelu treba dulje dok shvat, jest da mi je frend, ali burke-neki put sere ko grlica.vuksadinare wrote:zena mi dobije u lidlu 1500 kuna bozicnice na karticu od lidla,1600 kuna tegresa bozic,uskrs se ne radi 2 tjedna u komadu godisnji sve stranac dao a krmcina tzv domaca toda svog covjeka robovski iskoristvavat..i kako rece onaj radnik u skladistu konzuma najveca bi mu kazna bila poslat ga radit u skladiste konzuma da vidi kako se kicma lomi i grbaci za 3000 kuna..ako marcel ne vjeruje za placu u lidlu bozicnicu tegres nadjemo se donesem mu liste od place od moje zene a nakon toga mu hracnem u lice
Trinity-
2014-04-17
ma daj 2014e su mi reki da ne zovem do 2020e.kaja wrote:pa znam ja to..ne za konkretan slučaj ali njemu su dali sve, njemu, onom iz adris grupe..
a nije bila mala firma. rekao sam ti koja je. ne želim sada navodit zbog ugovorne klauzule.
za ne bilivit.
2014-12-30
pa ja mislim da je bilo u pitanju mito i korupcija :), on voli novinare koji afirmativno pišu o njemuveber wrote:marcelu treba dulje dok shvat, jest da mi je frend, ali burke-neki put sere ko grlica.vuksadinare wrote:zena mi dobije u lidlu 1500 kuna bozicnice na karticu od lidla,1600 kuna tegresa bozic,uskrs se ne radi 2 tjedna u komadu godisnji sve stranac dao a krmcina tzv domaca toda svog covjeka robovski iskoristvavat..i kako rece onaj radnik u skladistu konzuma najveca bi mu kazna bila poslat ga radit u skladiste konzuma da vidi kako se kicma lomi i grbaci za 3000 kuna..ako marcel ne vjeruje za placu u lidlu bozicnicu tegres nadjemo se donesem mu liste od place od moje zene a nakon toga mu hracnem u lice
druga varijanta bi bila da je marcel glup a znamo da nije...znači ta otpada
2015-08-15
ostaneš pafff jednostavnoveber wrote:ma daj 2014e su mi reki da ne zovem do 2020e.kaja wrote:pa znam ja to..ne za konkretan slučaj ali njemu su dali sve, njemu, onom iz adris grupe..
a nije bila mala firma. rekao sam ti koja je. ne želim sada navodit zbog ugovorne klauzule.
za ne bilivit.
2015-08-15
Pinochet wrote:marcellus wrote:veber wrote:kretena od todorića treba u zatvor. to ziher.
o tome da ledo, jamnica i mladina nisu u njegovom vlasništu pisao sam prije par godina, da je staniću dao juice pod dug isto tako.
nikaj novog i neočekivanog. treba ih sve strpat u zatvor, cijelu obitelj s malom djecom isto tako. ili djecu dati na posvojenje ciganima.
pride bandića, ramljaka i ekipu i kolindu i plenkovića zbog lex pljačkam.
čime je mene toda oštetio, ničim
ako je lažirao izvješća ko što ramo kaže onda je platio milijardu eura poreza kojeg nije trebao platit
a jamica i ledo su trebali postat vlasništvo sberbanke do sad, a ovako idu usa lešinarima a odšteta rusima iz mog džepa, dakle hapsit ramu i plenkija a za todu me boli kurac.
neman šta dodat
Naravno da nemaš kada si štetočinska kretenčina.
Guest- Guest
pička im materina. treba konzum i agrokor podržavat.Triny wrote:cccc...ti stranci...
oni ti ne plate po godinu dana, pride ti uvale i kompenzeciju.
ŽIVIJO, JOŽA, MARCEL I AGROKOR
2014-12-30
ne bumo dalje o ljudima koje znamo, nije loša premisakaja wrote:pa ja mislim da je bilo u pitanju mito i korupcija :), on voli novinare koji afirmativno pišu o njemu
druga varijanta bi bila da je marcel glup a znamo da nije...znači ta otpada
2014-12-30
veber wrote:za todorića odavno tvrdim da je lopovčina teža, ti ga stalno braniš.
Na starom forumu je pisao panegirike Todoriću i Agrokoru, a sad samo nastavlja sa tom praksom. Zlobnici bi tu mogli svašta zaključiti, ali mi nismo zlobni pa nećemo. Samo ćemo reći da je marc malo jače pogubljen u bespućima segmenta prostorvremena u kojem obitavamo.
Guest- Guest
Marc ima fobiju od stranog ulaganja i stranog kapitala.veber wrote:pička im materina. treba konzum i agrokor podržavat.Triny wrote:cccc...ti stranci...
oni ti ne plate po godinu dana, pride ti uvale i kompenzeciju.
ŽIVIJO, JOŽA, MARCEL I AGROKOR
Trinity-
2014-04-17
Page 2 of 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Similar topics
» Toda ufatio Ramu da laže
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» tisuce dokaza o lazima holokausta
» bombardovanje srbije hranjeno lazima- 99.
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» tisuce dokaza o lazima holokausta
» bombardovanje srbije hranjeno lazima- 99.
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
Page 2 of 12