ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

toda opet ulovio ramu u lažima

Page 7 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Next

Go down

toda opet ulovio ramu u lažima - Page 7 Empty Re: toda opet ulovio ramu u lažima

Post by Yehudi 5/11/2017, 18:38

marcellus wrote:radi se o pljački ali dobro je dobro da je toda u zatvoru i to čini sretnim

Tzna to i Toda, od početka, da je sve to napravljeno da bi se - adezej - redovito opskrbio živom lovom, kešom koji izvlače 

jaAgrokora od početka. Ćaća mu je financira - adezej - izabranike a on je to morao i nastaviti.

jačeno se pokrivalo novim muljažama sve dok taj balun nije puka....a jedan put je mora.

No Rusi su otkrili muljažu u Agrokoru i tigar od papira se raspada.

Toda je glup ako sada ne reče SVE, ali sve šta zna o pljački  adezeja.....još mu nije kasno.

Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

toda opet ulovio ramu u lažima - Page 7 Empty Re: toda opet ulovio ramu u lažima

Post by veber 5/11/2017, 18:40

Yehudi wrote:
marcellus wrote:radi se o pljački ali dobro je dobro da je toda u zatvoru i to čini sretnim

Tzna to i Toda, od početka, da je sve to napravljeno da bi se - adezej - redovito opskrbio živom lovom, kešom koji izvlače 

jaAgrokora od početka. Ćaća mu je financira - adezej - izabranike a on je to morao i nastaviti.

jačeno se pokrivalo novim muljažama sve dok taj balun nije puka....a jedan put je mora.

No Rusi su otkrili muljažu u Agrokoru i tigar od papira se raspada.

Toda je glup ako sada ne reče SVE, ali sve šta zna o pljački  adezeja.....još mu nije kasno.
otprilike to bi bilo to.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by marcellus 5/11/2017, 18:41

koji ste vi papci, al dobro veselite se narodi i dignite spomenik ramljaku i onom izdajničkom govnu od plenkovića jebovas

2014-04-16

Back to top Go down

Post by veber 5/11/2017, 18:43

marcellus wrote:

većina ljudi u hrvatskoj je pijana od sreće što je konačno stradao zli tajkun i franjo tahi todorić i što je "sve sad opet naše"
da nije lex agrokora rusi bi se jebali, no pitanje je od kuda potreba za lex agrokorom.

i kako to da je mene porezna provjeravala, doslovce, svaku godinu a ovog nisu godinama?

zašto linić nije išao provjerit jel štima blagajna u jednom konzumu i onda nakon toga zatvorit konzum na 3 dana i proporcionalno mu rebnut kaznu od milijardu kuna?

sve se zna.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by marcellus 5/11/2017, 18:44

veber wrote:
marcellus wrote:

većina ljudi u hrvatskoj je pijana od sreće što je konačno stradao zli tajkun i franjo tahi todorić i što je "sve sad opet naše"
da nije lex agrokora rusi bi se jebali, no pitanje je od kuda potreba za lex agrokorom.

i kako to da je mene porezna provjeravala, doslovce, svaku godinu a ovog nisu godinama?

zašto linić nije išao provjerit jel štima blagajna u jednom konzumu i onda nakon toga zatvorit konzum na 3 dana i proporcionalno mu rebnut kaznu od milijardu kuna?

sve se zna.

pa kaže ramljak da je toda preplatio lani i preklani porez jer je lažirao izvješća da plati više poreza

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 5/11/2017, 18:45

zapravo ramo kaže da je toda od 2006 u gubitku pa je znači platio milijardu eura poreza kojeg nije morao platit

al dobro ta sitna hrvatska malicioznost će nas sve doći glave, mislim da je stvarno vrijeme da i ja odselim odavde i zaradim si mirovinu u irskoj... ovdje tu u hrvatskoj uz takav odnos ljudi prema svojim ljudima i svojoj državi nema ničeg.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 5/11/2017, 18:46

uglavnom bitno je da švarca niko ne pita kak to da lidl i kaufland nikad nisu platili kune poreza u hrvatskoj, kao posluju s gubitkom

aha moš mislit, jebote

2014-04-16

Back to top Go down

Post by veber 5/11/2017, 18:46

marcellus wrote:koji ste vi papci, al dobro veselite se narodi i dignite spomenik ramljaku i onom izdajničkom govnu od plenkovića jebovas
ti si papak, jebao te todorić, ramljak i plenković u šupak.

pisao sam prije deset godina na ekonomskof forumu da ga treba maknut.

koji je kurac kupovao mercator, roto i sl.
koji kurac  nije plaćao dobavljačima po pola godine?
koji je kurac pokrao par milijardi kuna?

sjebao poljoprivredu, ajd ti nama objasni.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Kavran 5/11/2017, 18:47

marcellus wrote:vidim da se partijska vojska zločinačke dala u obranu plenkija i rame po portalima, todorić je sotona i gotovo

tu priču stvarno nije bilo teško prodati

kaj god. partija me nije vidjela niti će me ikada vidjeti. nabijem ih na kurac.

ali rekao sam prije. oni koji su ga stvorili ti će ga sada po potrebi i pojebati i raskupusati. da je pravi kapitalist svi oni bi mu već s osmjehom kurac mogli pušiti. a nije baš tak.

ča je život vengo fantazija.
Kavran
Kavran

2017-10-12

Back to top Go down

Post by veber 5/11/2017, 18:48

marcellus wrote:uglavnom bitno je da švarca niko ne pita kak to da lidl i kaufland nikad nisu platili kune poreza u hrvatskoj, kao posluju s gubitkom

aha moš mislit, jebote
pa i ja sam gdje sam mogao izbjegavao platiti porez.
koliko pdv-a uplate u proračun?

koliko je ono tdr imao dobit? 150kn, a puni proračun sa 7%

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber 5/11/2017, 18:49

Kavran wrote:ali rekao sam prije. oni koji su ga stvorili ti će ga sada po potrebi i pojebati i raskupusati. da je pravi kapitalist svi oni bi mu već s osmjehom kurac mogli pušiti. a nije baš tak.
naravno da nije. samo politika ga stvorila, politika će ga i uništiti.
no očito da se nema para pa izlaze kosturi iz ormara.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Kavran 5/11/2017, 18:54

veber wrote:
Kavran wrote:ali rekao sam prije. oni koji su ga stvorili ti će ga sada po potrebi i pojebati i raskupusati. da je pravi kapitalist svi oni bi mu već s osmjehom kurac mogli pušiti. a nije baš tak.

nek se dobro međusobno pohvataju za vratove što se mene tiče. možda štogod i korisnog iz toga dođe.
Kavran
Kavran

2017-10-12

Back to top Go down

Post by orion 5/11/2017, 18:54

marcellus wrote:
orion wrote:
marcellus wrote:uglavnom dobro, hrvati su sretni jer je uništena jedina hrvatska firma koja je išta predstavljala, živjet ćemo od seoskih gospodarstava s tri kravice, mićine ćevapare i kvartovskog kafića jer sad više druge industrije očito nemamo.

zaključak ti je skroz malicijozan ..... sigurna sam da je većina ljudi u Hrvatskoj u najmanju ruku zabrinuta /da ne idem u patetiku sreće i nesreće/ oko Agrokora i  nebulaza koji svakim danom kao krepane ribe isplivavaju na površinu mutne vode koja se zove lijepa naša. 

Meni osobno užasno žao , pogotovo što razvoj koji se dogodio nakon kapitulacije Todorića neće dobro završiti za državu, tj. svih nas koji ju činimo po tim nazivnikom.

to što sve skupa više ne vrijeid pet pišljivih kuna i što je knighthead zarado milijarde na propasti hrvatske privrede a lidl i kaufland preuzimaju sve i što konzum za godinu dvije neće više uopće postojati nije nikom baš važno, hajka na todorića traje 17 godina jer nije ničiji igrač u politici, igrao je za sebe a ne za partiju

.... u sredini u kojoj se krećem nije tako, al globalno ti si bolje informiran tak da nema razloga da sumnjam u to što kažeš.
orion
orion

2017-06-06

Back to top Go down

Post by Leviathan2 5/11/2017, 18:56

Kavran wrote:
Leviathan2 wrote:jebo vas toda vise da vas jebo, kad budete poceli vise koristit strik

kad u'vatimo anarhiste ... oni idu prvi na galge.

B-)
hehehe, al prvo pocistite ove parazite onda mozete krenut k nama :D

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Kavran 5/11/2017, 18:56

Kavran wrote:
veber wrote:

nek se dobro međusobno pohvataju za vratove što se mene tiče. možda štogod i korisnog iz toga dođe.

i da ... nadam se da će se prije ili kasnije i ono đubre tedeschi kad-tad probuditi s omčom oko vrata i s hoklicom pod nogama.

Last edited by Kavran on 5/11/2017, 18:59; edited 1 time in total
Kavran
Kavran

2017-10-12

Back to top Go down

Post by Kavran 5/11/2017, 18:58

Leviathan2 wrote:
Kavran wrote:
Leviathan2 wrote:jebo vas toda vise da vas jebo, kad budete poceli vise koristit strik

B-)

njihaljka ... ick ... ick ... ick ... B-)
Kavran
Kavran

2017-10-12

Back to top Go down

Post by Leviathan2 5/11/2017, 19:01

Kavran wrote:
Leviathan2 wrote:
Kavran wrote:

B-)

lako vama za anarhiste, imate ih par komada mozda u dnrh, eto aben i djelomicno yoda
mozda jos koji
pazite da vi u konacnici ne postanete anarho

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by marcellus 5/11/2017, 19:01

veber wrote:
marcellus wrote:koji ste vi papci, al dobro veselite se narodi i dignite spomenik ramljaku i onom izdajničkom govnu od plenkovića jebovas
ti si papak, jebao te todorić, ramljak i plenković u šupak.

pisao sam prije deset godina na ekonomskof forumu da ga treba maknut.

koji je kurac kupovao mercator, roto i sl.
koji kurac  nije plaćao dobavljačima po pola godine?
koji je kurac pokrao par milijardi kuna?

sjebao poljoprivredu, ajd ti nama objasni.

sjebao poljoprivredu kako?!

gdje je belje bilo prije todorića, šta su radili? Gubitke.

Ko je otkupljivao preskupe i loše domaće poljoprivredne proizvode, jedino toda.

aj mi reci šta će sad kad je srušen toda ostat od hrvatske poljoprivrede? Mljekarstov je nestalo otkad nema rajića, broj krava se prepolovio

http://www.glas-slavonije.hr/265986/1/U-Hrvatskoj-ima-gotovo-9000-muznih-krava-manje

2014-04-16

Back to top Go down

Post by veber 5/11/2017, 19:03

orion wrote:
.... u sredini u kojoj se krećem nije tako, al globalno ti si bolje informiran tak da nema razloga da sumnjam u to što kažeš.
nemoj mu previše vjerovat. prije desetak godina je tvrdio da hrvatskoj ne treba nikakva proizvodnja i da se sve može iz kine dofurat. sada isto tvrdi za agrokor. to sve se vuče odavno. radio sam u sličnoj firmi gdje su dva vlasnika izvlačila milijunske svote na mjesečnoj bazi da bi firma na kraju riknula.
kradezejovci su uredno dolazili u pohode, toliko su bili bahati da se nisu nalazili negdje vani već bi dolazili u firmu po reket.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Kavran 5/11/2017, 19:05

Leviathan2 wrote:
Kavran wrote:
Leviathan2 wrote:
Kavran wrote:

B-)

lako vama za anarhiste, imate ih par komada mozda u dnrh, eto aben i djelomicno yoda
mozda jos koji
pazite da vi u konacnici ne postanete anarho

gle ... lako mi s galgi pređemo na ..... 

toda opet ulovio ramu u lažima - Page 7 Guillotine-smiley-emoticon
Kavran
Kavran

2017-10-12

Back to top Go down

Post by veber 5/11/2017, 19:08

marcellus wrote:
sjebao poljoprivredu kako?!

gdje je belje bilo prije todorića, šta su radili? Gubitke.

Ko je otkupljivao preskupe i loše domaće poljoprivredne proizvode, jedino toda.

aj mi reci šta će sad kad je srušen toda ostat od hrvatske poljoprivrede? Mljekarstov je nestalo otkad nema rajića, broj krava se prepolovio

http://www.glas-slavonije.hr/265986/1/U-Hrvatskoj-ima-gotovo-9000-muznih-krava-manje
opet pišeš gluposti.

s tri krave ćeš ti prodavat mlijeko.

jebote jedan frend ima tovilište odojaka koje prodaje isključivo metrou. u turnusu ima 400 kom, a to je 1200 godišnje i po svakom ima 50kn netto.
ali ima i jebenu farmu, a ti pričaj i dalje. za par godina ćemo vidjet.

cromaris izvozi ribu po cijelom svijetu i jebeno su uspješni i žele biti jedna od top 10 proizvođača u svijetu.
i gle čuda radnici imaju velike plaće.

nemoj tipkat o nečem o čemu nemaš pojma. bio sam u toj industriji, kao i automobilskoj.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Next

Back to top

- Similar topics