toda opet ulovio ramu u lažima
Page 12 of 12
Page 12 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Re: toda opet ulovio ramu u lažima
slidingdoorsoperator wrote:Sabina Spielrein wrote:U utorak ide na policiju u Londonu, bar se tak priča, sad o njima ovisi što će s njim.marcellus wrote:ali mene ne zanima toda, on je gotov, popušio.
Mislim da je njegova sudbina već određena s obzirom da za London nije politički relevantan na bilo koji način. A i mi smo ionako prije Brexita značajno popravili političke odnose sa Britanijom.
Britanci su inače zemlja političko poslovnih azilanata, svakako bi mogao kupiti mjesece dok traži azil. Osim, ako ne postoji dogovor visoke politike, što je zapravo i paradigma cijele situacije.
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
Ono što od početka Marc i ja govorimo nije da stari nema putra na glavi, već da se putem neustavnih zakona frustriranoj i nesvjesnoj masi može činiti što se želi, da smo lopta s kojom se napucavaju kako tko i kad god želi.
Anomija.
Anomija.
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
Sabina Spielrein wrote:slidingdoorsoperator wrote:Sabina Spielrein wrote:U utorak ide na policiju u Londonu, bar se tak priča, sad o njima ovisi što će s njim.marcellus wrote:ali mene ne zanima toda, on je gotov, popušio.
Mislim da je njegova sudbina već određena s obzirom da za London nije politički relevantan na bilo koji način. A i mi smo ionako prije Brexita značajno popravili političke odnose sa Britanijom.
Britanci su inače zemlja političko poslovnih azilanata, svakako bi mogao kupiti mjesece dok traži azil. Osim, ako ne postoji dogovor visoke politike, što je zapravo i paradigma cijele situacije.
O tome sam i govorio.
Guest- Guest
Page 12 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Toda ufatio Ramu da laže
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» tisuce dokaza o lazima holokausta
» bombardovanje srbije hranjeno lazima- 99.
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» tisuce dokaza o lazima holokausta
» bombardovanje srbije hranjeno lazima- 99.
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
Page 12 of 12