toda opet ulovio ramu u lažima
Page 3 of 12
Page 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Re: toda opet ulovio ramu u lažima
Marc ima fobiju od stranog ulaganja i stranog kapitala.veber wrote:pička im materina. treba konzum i agrokor podržavat.Triny wrote:cccc...ti stranci...
oni ti ne plate po godinu dana, pride ti uvale i kompenzeciju.
ŽIVIJO, JOŽA, MARCEL I AGROKOR
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
ja ga opravdam tako, premisa je olakšavajuća okolnost :)veber wrote:ne bumo dalje o ljudima koje znamo, nije loša premisakaja wrote:pa ja mislim da je bilo u pitanju mito i korupcija :), on voli novinare koji afirmativno pišu o njemu
druga varijanta bi bila da je marcel glup a znamo da nije...znači ta otpada
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Normalno u zakonskim rokovimaveber wrote:marcelu treba dulje dok shvat, jest da mi je frend, ali burke-neki put sere ko grlica.vuksadinare wrote:zena mi dobije u lidlu 1500 kuna bozicnice na karticu od lidla,1600 kuna tegresa bozic,uskrs se ne radi 2 tjedna u komadu godisnji sve stranac dao a krmcina tzv domaca toda svog covjeka robovski iskoristvavat..i kako rece onaj radnik u skladistu konzuma najveca bi mu kazna bila poslat ga radit u skladiste konzuma da vidi kako se kicma lomi i grbaci za 3000 kuna..ako marcel ne vjeruje za placu u lidlu bozicnicu tegres nadjemo se donesem mu liste od place od moje zene a nakon toga mu hracnem u lice
i lidl dobavljačima plati u 30 dana.
..jos fali da toda napise kako eto on nije placao u zakonskim rokovima zbog politicar..ma marcell ide za onim hrvatska firma u hrvatskim rukama makar ovi ropski iskoristavali ljude...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
da pafff, ono....kaj ste rekli?kaja wrote:ostaneš pafff jednostavnoveber wrote:ma daj 2014e su mi reki da ne zovem do 2020e.kaja wrote:pa znam ja to..ne za konkretan slučaj ali njemu su dali sve, njemu, onom iz adris grupe..
a nije bila mala firma. rekao sam ti koja je. ne želim sada navodit zbog ugovorne klauzule.
za ne bilivit.
blabla
da vas upitam na engleskom?
ne, netrebate. javite se 2020e
ono 2020 sam možda mrtav
pa onda netko iz vaše firme.
a, znam da nema jednogjedinog panela na konzumu.
2014-12-30
kaja wrote:
Ima inteligentnih ljudi koji su za neke posebne teme ne glupi nego nepodnošljivo i nepopravljivo glupi. Netko za politiku, netko za sport, netko za gospodarstvo, a netko za znanost, religiju itd.
Nije sve za svakoga.
Problem je i u tome da ima i onih koji misle da je sve za njih i da se u sve dobro razumiju, makar to evidentno nije slučaj.
Guest- Guest
pa dobro, hajde, ima...al ovo mi je malo previšeslidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:
Ima inteligentnih ljudi koji su za neke posebne teme ne glupi nego nepodnošljivo i nepopravljivo glupi. Netko za politiku, netko za sport, netko za gospodarstvo, a netko za znanost, religiju itd.
Nije sve za svakoga.
Problem je i u tome da ima i onih koji misle da je sve za njih i da se u sve dobro razumiju, makar to evidentno nije slučaj.
ajde da je tata todorić podvalio javnosti da je bio politički zatvorenik u jugi
al da ivica može podvaliti isto..pa nemam riječi
2015-08-15
možda i on ima one konkluzije, kolvuzije, devijacine....ma ono kada upališ brod i isjeckaš talijane na jedrilici.kaja wrote:ja ga opravdam tako, premisa je olakšavajuća okolnost :)veber wrote:ne bumo dalje o ljudima koje znamo, nije loša premisakaja wrote:pa ja mislim da je bilo u pitanju mito i korupcija :), on voli novinare koji afirmativno pišu o njemu
karpačo? jel to?
2014-12-30
mislim da neveber wrote:možda i on ima one konkluzije, kolvuzije, devijacine....ma ono kada upališ brod i isjeckaš talijane na jedrilici.kaja wrote:ja ga opravdam tako, premisa je olakšavajuća okolnost :)veber wrote:ne bumo dalje o ljudima koje znamo, nije loša premisakaja wrote:pa ja mislim da je bilo u pitanju mito i korupcija :), on voli novinare koji afirmativno pišu o njemu
karpačo? jel to?
2015-08-15
prije sam već navo, ne znam jel na ovoj temi. frend odjebao agrokor jer mu nisu plaćali po pola godine.vuksadinare wrote:Normalno u zakonskim rokovima
..jos fali da toda napise kako eto on nije placao u zakonskim rokovima zbog politicar..ma marcell ide za onim hrvatska firma u hrvatskim rukama makar ovi ropski iskoristavali ljude...
ja sam ima svoju firmu i s končarom dogovor, ne ugovor, dogovor. 90 dana odgoda. 89i dan bi mi platili.
2014-12-30
sinopsis?kaja wrote:mislim da neveber wrote:možda i on ima one konkluzije, kolvuzije, devijacine....ma ono kada upališ brod i isjeckaš talijane na jedrilici.kaja wrote:ja ga opravdam tako, premisa je olakšavajuća okolnost :)veber wrote:ne bumo dalje o ljudima koje znamo, nije loša premisakaja wrote:pa ja mislim da je bilo u pitanju mito i korupcija :), on voli novinare koji afirmativno pišu o njemu
karpačo? jel to?
tako nekaj
2014-12-30
kaja wrote:
Pa gle, ako nešto kod nas uz političare i politiku ne valja, onda su to prvenstveno mediji i novinari.
Kako oni s tzv. ljevice tako i oni s tzv. desnice. Tu nema objektivnosti niti u tragovima, jer se tome niti ne teži.
A marc je tipičan primjer domaćeg novinara s tzv. desnice bez nekog radikalno objektivnog i šireg uvida u materiju.
Svi oni žive od ponavljanja mantri koje njihova publika želi čuti i onda se na kraju čudimo zašto birači glasuju na izborima za ove ili one. Ovo društvo je doslovce izluđeno kako političarima tako i medijima koji stoje iza njih.
Guest- Guest
istina.slidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:
Pa gle, ako nešto kod nas uz političare i politiku ne valja, onda su to prvenstveno mediji i novinari.
Kako oni s tzv. ljevice tako i oni s tzv. desnice. Tu nema objektivnosti niti u tragovima, jer se tome niti ne teži.
A marc je tipičan primjer domaćeg novinara s tzv. desnice bez nekog radikalno objektivnog i šireg uvida u materiju.
Svi oni žive od ponavljanja mantri koje njihova publika želi čuti i onda se na kraju čudimo zašto birači glasuju na izborima za ove ili one. Ovo društvo je doslovce izluđeno kako političarima tako i medijima koji stoje iza njih.
2015-08-15
Ova farsa sa Todorićem i Ramljakom više prelazi sve granice. Da ne bi rusi sada će ameri jednoga dana pokazati
.... i zbog to svi skačemo od radosti.
.... i zbog to svi skačemo od radosti.
orion- Posts : 2287
2017-06-06
lex platitemojedugove koštat će nas pun kurac.
2014-12-30
kaja wrote:meni ništa ne znači što imamo 200 bogatih hrvatskih obitelji a la todorićmarcellus wrote:dobro, ja sam davno rekao, ili ćemo imat 200 bogatih hrvatskih obitelji ili 20 najbogatijih svjetskih obitelji koje će preuzet sve u hrvatskoj
a švarc je spram todorića ono što je mafijaški don spram lokalnog džeparoša
po istom principu
otac sekretar ili udbaš zažnirao pare, kao štrok, grgić, todorić a dječica postala instant čardak domoljubi koja su malverzacijama, pogodovanjem, nelojalnom konkurencijom, ekonomskim zakonima u njihovu korist zažnirala daljnje milione i prebacili ih na sejšele.
mene to zaista ne čini ponosnom, dapače ljuti me.
a kupila ja prašak u hrvatskom kozmu ili austrijskom mulleru tako mi je svejedno...
zašto onda nijemci pomažu schwartzu i daju mu kredite po nula posto kamata od državnog novca, umjesto da su dali lovu todoriću da se proširi na njemačku i da tamo satre lidl
marcellus wrote:kaja wrote:meni ništa ne znači što imamo 200 bogatih hrvatskih obitelji a la todorićmarcellus wrote:dobro, ja sam davno rekao, ili ćemo imat 200 bogatih hrvatskih obitelji ili 20 najbogatijih svjetskih obitelji koje će preuzet sve u hrvatskoj
po istom principu
otac sekretar ili udbaš zažnirao pare, kao štrok, grgić, todorić a dječica postala instant čardak domoljubi koja su malverzacijama, pogodovanjem, nelojalnom konkurencijom, ekonomskim zakonima u njihovu korist zažnirala daljnje milione i prebacili ih na sejšele.
a kupila ja prašak u hrvatskom kozmu ili austrijskom mulleru tako mi je svejedno...
zašto onda nijemci pomažu schwartzu i daju mu kredite po nula posto kamata od državnog novca, umjesto da su dali lovu todoriću da se proširi na njemačku i da tamo satre lidl
pa i u Agorkor su se slijevala sredstva iz svih dostupih pozicija, sve dok god je servisirao dospjele obaveze.
Nijemac očito ima bolju ekipu no što su Marić&co .....
2017-06-06
orion wrote:marcellus wrote:kaja wrote:meni ništa ne znači što imamo 200 bogatih hrvatskih obitelji a la todorićmarcellus wrote:dobro, ja sam davno rekao, ili ćemo imat 200 bogatih hrvatskih obitelji ili 20 najbogatijih svjetskih obitelji koje će preuzet sve u hrvatskoj
po istom principu
pa i u Agorkor su se slijevala sredstva iz svih dostupih pozicija, sve dok god je servisirao dospjele obaveze.
ne nego nijemci pomažu svojima da uspiju čak i kad su ultimativno robovlasničko smeće kao schwarz
a plaće veće nego u konzumu i plaća dobavljačima u 30 dana.
2014-12-30
veber wrote:a plaće veće nego u konzumu i plaća dobavljačima u 30 dana.
jesu samo što ne plaća prekovremene, špijunira radnike, i ima sisteme ucjene
ono posao je uvijek na određeno i to deset dana u mjesecu kao ali u biti možeš radit i sve dane samo onda ne pitaj za radno vrijeme.
pogledaj malo "crnu knjigu" o lidlu i skandal sa špijuniranjem
marcellus wrote:orion wrote:marcellus wrote:kaja wrote:meni ništa ne znači što imamo 200 bogatih hrvatskih obitelji a la todorićmarcellus wrote:dobro, ja sam davno rekao, ili ćemo imat 200 bogatih hrvatskih obitelji ili 20 najbogatijih svjetskih obitelji koje će preuzet sve u hrvatskoj
po istom principu
ne nego nijemci pomažu svojima da uspiju čak i kad su ultimativno robovlasničko smeće kao schwarz
Očito je naša dika postala bure bez dna .... makar mislim da je tu bitnu ulogu odigrao pozadinski momenat u tipu bilateralnih, trilateralnih, xlateralnih mafijaških obračuna.
2017-06-06
bumo slijedeće godine o konzumu.
već si imao takvih gafova i prije, kao što kaja reče; nisi glup. znači mitoman si.
već si imao takvih gafova i prije, kao što kaja reče; nisi glup. znači mitoman si.
2014-12-30
Page 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Toda ufatio Ramu da laže
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» tisuce dokaza o lazima holokausta
» bombardovanje srbije hranjeno lazima- 99.
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» tisuce dokaza o lazima holokausta
» bombardovanje srbije hranjeno lazima- 99.
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
Page 3 of 12