Forum je dno dna
Page 6 of 12
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Re: Forum je dno dna
Regoč wrote:She's Irish, it's not a problem for her.kic wrote:
from now on I speak with Mrs. Sora only on english, I recommend that to the other users as well, but feel free to act according to your will as always.
Green English Catholics
Green is colour of Ireland.kic wrote:Regoč wrote:She's Irish, it's not a problem for her.kic wrote:
from now on I speak with Mrs. Sora only on english, I recommend that to the other users as well, but feel free to act according to your will as always.
Green English Catholics
ok we will, from now.kic wrote:
(smijemo li piti gemište dok pijemo s njom, upsss tipkamo?)
u njemačkoj lako objasnim "gemišt"
u engleskoj... no čens, plesa two dl vine and spakrkling water.
aaaa you from germany!!!!
2014-12-30
nemre vibru svaki bauštelac koristiti... preskupo je ostavljat ih na dnu betonskog lijeva... ;)Kserks_ wrote:Jel i vama utekne vibrator, ko i onom siroti iz Križevaca ?Leviathan2 wrote:jastreb wrote:Ma ne. Ima još jedan naziv za oplate,blažujke i šal-table. Sjetiću se.Leviathan2 wrote:oplate, metalne, dizalica stavlja na mjesto, covjek samo zakaci kad je u pravom polozajujastreb wrote:
Još ima jedan naziv. Ne moghu se sjetit.
Sa tim metaslnim oplatama nisam još imao prilike susresti se.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ma ne treba ti to... evo imam ja par sto litri prepeke od 23 grada i prodam jeftino u đuture... sebi ostavim petaka tek toliko da imam što na stol stavit kad gosti navrnupismejker wrote:Leviathan2 wrote:bez mjesalice nista :Dveber wrote:ajmo u biznis. ti osiguraj distribuciju, ja proizvodnju. ako treba i mješalicu kupimLeviathan2 wrote:ne brigaj, profitirali biveber wrote:
čovječe, kaj ti je?
pa spušili bi u startu.
ok, možemo godinu bez profita.
ali ako ne nađe 10 000 mušterija, ode profit.
upoznah crnogorca koji svera vino pivo i ostali alkohol u svedsku, veli da se jebeno isplati
eto,ja narucio prototip niskoletala,ono mindestens 600kmh,do 20 metri visine,ispod radara i kontrola,sa maksimalno prigusenim zvukom..e sad,ne znam koliko ce tereta nositi...to bi trebalo izracunati da bude isplativo..
no paste ovako...sverati kvalitetnu cugu se ne isplati..ionako je to los alkohol pomijesan sa ekstraktima..
Bolje jest..investirati u jeftinu distileriju,ili naci nekog da rad ijeftini alkohol..tek toliko dobar da ne oslipe ljudi,i onda na licu mjesta,u Sveckoj,dodavati arome i ostalo...sto kuratz Svedi znaju sto je kvalitetna cuga? Ti se nalijevaju kao pajceki napojem..
2015-08-08
pa baš bi i mogli navrnut jedan dan....
mislim ne svetac, u biti ako ga pozoveš. tvoj problem
2014-12-30
on se poji špecijem uz dodatak nekog vinjaka... :))).... odoh ti ja u najkraćem roku u minken bojnu... riješio neke uredovne pizdarije, odradio ergo testove i sad još jedna konntrola i i odoh put bavarske...veber wrote:pa baš bi i mogli navrnut jedan dan....
2015-08-08
pilule i suplemenete mogu i gore zvakati triput na dan a onaj slijedeći što treba udariti tak svejedno jel udari tu kod kuće ili gore u minkenu... :))
2015-08-08
Sora wrote:Ne bih trošila sekunde svog vremena na ovaj forum, da mi ne dođe nekad da vidim koliko nisko mogu pasti
Hrvati u neznanju i nemoralu
A mogu dosta.
Na dno dna.
Pametni su rekli zbogom. GNJEC, nevjesta. I jos njih nekoliko.
Ostao suft . Prosjecni i ispodprosječni.
Nemoj tako, došao je čardakefendija, on je osvježio forum.
crvenkasti-
2014-04-17
ides ko turista il ides sljakat?michaellcmacha wrote:pilule i suplemenete mogu i gore zvakati triput na dan a onaj slijedeći što treba udariti tak svejedno jel udari tu kod kuće ili gore u minkenu... :))
Oktoberfest je prošao...Leviathan2 wrote:ides ko turista il ides sljakat?michaellcmacha wrote:pilule i suplemenete mogu i gore zvakati triput na dan a onaj slijedeći što treba udariti tak svejedno jel udari tu kod kuće ili gore u minkenu... :))
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
Ovdje sve antialkoholičari, možda se zbog toga nekima forum ne sviđa :)veber wrote:mara ne pije alkohol
Guest- Guest
dis mate, loto te pogodilo :Dmativka wrote:Ovdje sve antialkoholičari, možda se zbog toga nekima forum ne sviđa :)veber wrote:mara ne pije alkohol
Guest- Guest
na oktoberfestu, ne!Regoč wrote:Postoji i bezalkoholno pivo.veber wrote:mara ne pije alkohol
2014-12-30
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Ebome irud koji forum našao..Forum bivših pripadnika nekadašnje JNA(konačno Jastreb,Crveni i Gnječ doma)
» RIP net.hr forum
» RIP FORUM
» Najludji forum u RH
» forum net.hr - RIP
» RIP net.hr forum
» RIP FORUM
» Najludji forum u RH
» forum net.hr - RIP
Page 6 of 12