Najludji forum u RH
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Najludji forum u RH
Stvarno bih mogao staviti par linkova ali je to nepotrebno.
Glasajmo
Ja imam svoga favorita -------ex-iskon--------------
Glasajmo
Ja imam svoga favorita -------ex-iskon--------------
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Re: Najludji forum u RH
bikoz, stvarno nemam volje nesto ozbiljno pisati i raspravljati, kad vidim da je v_vlado u temi odmah je ne otvaram vise (nhf vlado)
Ajd ne tuguj.....nije sve tako crno....mora biti različitih mentalnih sklopova i QI....kic wrote:bikoz, stvarno nemam volje nesto ozbiljno pisati i raspravljati, kad vidim da je v_vlado u temi odmah je ne otvaram vise (nhf vlado)
sve su to hrvatski glasači,......
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Ovo razmišljam u potpis stavitikic wrote:bikoz, stvarno nemam volje nesto ozbiljno pisati i raspravljati, kad vidim da je v_vlado u temi odmah je ne otvaram vise (nhf vlado)
Guest- Guest
neka razlicitosti, ali tvoja je stalno ista i guseca.v_vlado wrote:Ajd ne tuguj.....nije sve tako crno....mora biti različitih mentalnih sklopova i QI....kic wrote:bikoz, stvarno nemam volje nesto ozbiljno pisati i raspravljati, kad vidim da je v_vlado u temi odmah je ne otvaram vise (nhf vlado)
Ako je tako....priznajem poraz....odjaviću se,ali hoću prije znati tko sve želi da napustim forum....osjećam se protjerankic wrote:neka razlicitosti, ali tvoja je stalno ista i guseca.v_vlado wrote:Ajd ne tuguj.....nije sve tako crno....mora biti različitih mentalnih sklopova i QI....kic wrote:bikoz, stvarno nemam volje nesto ozbiljno pisati i raspravljati, kad vidim da je v_vlado u temi odmah je ne otvaram vise (nhf vlado)
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
ja želin.
zbog srba na forumu su nacionalisti stalno na iglama i onda zazivaju državnu intervenciju, a koja onda mene košta.
zbog srba na forumu su nacionalisti stalno na iglama i onda zazivaju državnu intervenciju, a koja onda mene košta.
2014-04-16
stvarno te ne tjeram, prije cu ja napustit forum, stvar je u tom da toliko energije trosite na vrijedjenja, mislim i to razumijem, malo se ispuhati, ali brate mili nitko nikom nije ovdje nesto napravio da ces ga ici samo peckati s istim stvarima, ja mislim da se ne slazem s dzangom ni oko ceg, ali mislim da je ok tip, ne znam kako bih to objasnio.
hocu reci, s dzangom se cesto ne slazem, ali ga necu hvatati za svaki komentar, i mogu zamisliti da popricamo o nogometu ili nekoj gluposti cisto normalno, alj ne vidim da si ti to ikad napravio s treom, ne znam, opustite se..
kako to? ja se sa dobro đangom slažem.kic wrote:stvarno te ne tjeram, prije cu ja napustit forum, stvar je u tom da toliko energije trosite na vrijedjenja, mislim i to razumijem, malo se ispuhati, ali brate mili nitko nikom nije ovdje nesto napravio da ces ga ici samo peckati s istim stvarima, ja mislim da se ne slazem s dzangom ni oko ceg, ali mislim da je ok tip, ne znam kako bih to objasnio.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
zato spikaš s curicama, a ne s debilima. tu ne mislm na džanga.
2014-12-30
kic wrote:meni je 4um poceo ic na zivce :^^
Unda dajotkaz................za admina biram
gaya mabusa ili iknara.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ne znam koji je najluđi forum,ali pokojni net.hr je definitivno imao najviše budala.Taj je bio kao magnet za budale,to znam iz prve ruke.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ebome irud koji forum našao..Forum bivših pripadnika nekadašnje JNA(konačno Jastreb,Crveni i Gnječ doma)
» Forum je dno dna
» RIP net.hr forum
» RIP FORUM
» Gasi forum...
» Forum je dno dna
» RIP net.hr forum
» RIP FORUM
» Gasi forum...
Page 1 of 4