Ebome irud koji forum našao..Forum bivših pripadnika nekadašnje JNA(konačno Jastreb,Crveni i Gnječ doma)
Page 1 of 1
Ebome irud koji forum našao..Forum bivših pripadnika nekadašnje JNA(konačno Jastreb,Crveni i Gnječ doma)
http://jna-sfrj.forum-aktiv.com
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Ebome irud koji forum našao..Forum bivših pripadnika nekadašnje JNA(konačno Jastreb,Crveni i Gnječ doma)
Znam za taj forum odawno. Wojni forum.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Ebome irud koji forum našao..Forum bivših pripadnika nekadašnje JNA(konačno Jastreb,Crveni i Gnječ doma)
ma ja njega bezveze naisao..trazio nesto o karaulama jna...zbog teme o rusijii nasao ovoRayMabus wrote:Znam za taj forum odawno. Wojni forum.
2015-09-08
Ewo :vuksadinare wrote:..trazio nesto o karaulama jna...
http://www.paluba.info/smf/index.php/topic,19661.0.html
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kud si mene, ja sam Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
ma ti si..ti i ti...crvenkasti wrote:Kud si mene, ja sam Hrvat.
2015-09-08
Similar topics
» konačno će popraviti stari forum?
» Povlastene mirovine u RH-a dobija 7200 bivsih pripadnika JNA i 16000 clanova obitelji pripadnika NOB-a
» Za sve koji su pobjegli na forum.hr
» Svjetski ekonomski forum - koji je najbolji nacin za uciti djecu da citaju
» Priprema drugog Nurnberškog suda koji goni odgovorne za skandal Covid-19 kojim manipulira forum u Davosu.
» Povlastene mirovine u RH-a dobija 7200 bivsih pripadnika JNA i 16000 clanova obitelji pripadnika NOB-a
» Za sve koji su pobjegli na forum.hr
» Svjetski ekonomski forum - koji je najbolji nacin za uciti djecu da citaju
» Priprema drugog Nurnberškog suda koji goni odgovorne za skandal Covid-19 kojim manipulira forum u Davosu.
Page 1 of 1