forum net.hr - RIP
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
forum net.hr - RIP
u dubokoj žalosti javljam da je forum net.hr preminuo.
sad sam klikao na forum par puta, ali sve sto se pojavljuje je prazna stranica sa natpisom - The service is unavailable.
sad sam klikao na forum par puta, ali sve sto se pojavljuje je prazna stranica sa natpisom - The service is unavailable.
Baron- Posts : 295
2014-04-15
Re: forum net.hr - RIP
ček mal..ja mislio to ti napravio sliku!?!? to stvarno napravili net.hr-ovci?kic wrote:samo što su pogriješili s godinom reinkarnacije
genitalni_herpes-
2014-04-11
dajte jebo vas konj. Treba osposobit onaj forum, jer nismo uspjeli izvuč večinu posade
ja san otprilike 2008 i presta pisati, čini mi se da je portal bia prodan, prominia ime, ukinuli mi matični podforum i vozdra. drago mi je da je umra, baš.
2014-04-16
baš si zloban Kako si našao ovaj spin off?aben wrote:ja san otprilike 2008 i presta pisati, čini mi se da je portal bia prodan, prominia ime, ukinuli mi matični podforum i vozdra. drago mi je da je umra, baš.
scorpion-
2014-04-18
prijatelju, ovaj spin off makar funkcionirascorpion wrote:baš si zloban Kako si našao ovaj spin off?aben wrote:ja san otprilike 2008 i presta pisati, čini mi se da je portal bia prodan, prominia ime, ukinuli mi matični podforum i vozdra. drago mi je da je umra, baš.
vec je bilo stvarno jako loše na onomforumu..nit si mogaoslike stavit, nit video, pa 5-6 puta zaredom GREŠKA kad napišeš poruku..itd.
voliosam onaj forum, ali eto..imamo ovaj..mada nije vezan za portal, ali šljaka. i tu nas je dosta
Baron- Posts : 295
2014-04-15
Jest prijatelju, istina. Ali žao mi je što nemamo još vremena i sad se večina nije uspjela prebacit tu, a sad ne mogu nikako. Valjda će onaj proradit još malo pa da se večina prebaci tuBaron wrote:prijatelju, ovaj spin off makar funkcionirascorpion wrote:baš si zloban Kako si našao ovaj spin off?aben wrote:ja san otprilike 2008 i presta pisati, čini mi se da je portal bia prodan, prominia ime, ukinuli mi matični podforum i vozdra. drago mi je da je umra, baš.
vec je bilo stvarno jako loše na onomforumu..nit si mogaoslike stavit, nit video, pa 5-6 puta zaredom GREŠKA kad napišeš poruku..itd.
voliosam onaj forum, ali eto..imamo ovaj..mada nije vezan za portal, ali šljaka. i tu nas je dosta
scorpion-
2014-04-18
The service is unavailable. ---- Izgleda da ga je neka cudna gripa uvatila. Bilo je pitanje vremena.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Shit, nisam se izlogirao tamo, sad cu ostat zarobljen izmedju cyber svjetova i biti osudjen na vjecno lutanje prazninom.
omni-
2014-04-12
ma to je več bilo, vratit će se on opet. Ne može stari gad umrijet tako lako
I kad se vrati opet ce bit u banani .... .... .... ko i ova država.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
marcellus wrote:kad je ispraćaj pokojnika?
sad
crvenkasti-
2014-04-17
Sjetila sam se nečega: zanima me bi li se recimo moglo zamoliti sistemca na net.hr (Buffy je s nekim od njih u kontaktu) da napravi opciju kad netko klikne tag "forum" na net.hr, redirecta se ovamo.. ili se bar otvori stranica s obavijesti i linkom na ovaj forum? Informatičari, bi li to bilo teško izvesti? :silent:
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Ne bi uopce bilo tesko, ali zamisli sto bi potrcali da to urade :cyclops:r_nevjesta wrote:Sjetila sam se nečega: zanima me bi li se recimo moglo zamoliti sistemca na net.hr (Buffy je s nekim od njih u kontaktu) da napravi opciju kad netko klikne tag "forum" na net.hr, redirecta se ovamo.. ili se bar otvori stranica s obavijesti i linkom na ovaj forum? Informatičari, bi li to bilo teško izvesti? :silent:
omni-
2014-04-12
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ebome irud koji forum našao..Forum bivših pripadnika nekadašnje JNA(konačno Jastreb,Crveni i Gnječ doma)
» Forum je dno dna
» RIP net.hr forum
» Najludji forum u RH
» Ima li nade za net.hr.forum?
» Forum je dno dna
» RIP net.hr forum
» Najludji forum u RH
» Ima li nade za net.hr.forum?
Page 1 of 3