Forum je dno dna
Page 7 of 12
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Re: Forum je dno dna
na oktoberfestu, ne!Regoč wrote:Postoji i bezalkoholno pivo.veber wrote:mara ne pije alkohol
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Postoje i tete koje nose pivo :Dveber wrote:na oktoberfestu, ne!Regoč wrote:Postoji i bezalkoholno pivo.veber wrote:mara ne pije alkohol
Guest- Guest
, aj tebe struja, bolje i to od onog jadnika u djurdjevcu sto ga tresao vibrator :Dmativka wrote:Ma, jok, struja danas :)Leviathan2 wrote:dis mate, loto te pogodilo :Dmativka wrote:Ovdje sve antialkoholičari, možda se zbog toga nekima forum ne sviđa :)veber wrote:mara ne pije alkohol
Znaš kako me stresla, al zvala sam električara i sutra će sve biti ok, nadam se :)
A, jadničak, pokvarilo mu zadovoljstvo :)Leviathan2 wrote:, aj tebe struja, bolje i to od onog jadnika u djurdjevcu sto ga tresao vibrator :Dmativka wrote:Ma, jok, struja danas :)Leviathan2 wrote:dis mate, loto te pogodilo :Dmativka wrote:Ovdje sve antialkoholičari, možda se zbog toga nekima forum ne sviđa :)veber wrote:mara ne pije alkohol
Znaš kako me stresla, al zvala sam električara i sutra će sve biti ok, nadam se :)
Guest- Guest
kada me murja skinula s 284, svi su tipkali o tome. i to mjesec dana.
frajerčina si-vozio sam i brže ali mi se kamion nasrao pa sam maknuo nogu s gasa.
naravno kaznili me i dobar dio ekipe je znao za to.
kako je ovom čovjeku?
u biti licemjerno pitam jer sam objavio temu.
ležiš u sobi i tip pokraj te pita; ej pajdo, imaš bateriju za posudit?
zvala me mama jel to onaj???
jebote....
frajerčina si-vozio sam i brže ali mi se kamion nasrao pa sam maknuo nogu s gasa.
naravno kaznili me i dobar dio ekipe je znao za to.
kako je ovom čovjeku?
u biti licemjerno pitam jer sam objavio temu.
ležiš u sobi i tip pokraj te pita; ej pajdo, imaš bateriju za posudit?
zvala me mama jel to onaj???
jebote....
2014-12-30
ipak gledam s neke sućutne strane.mativka wrote:Veberu, ti u svakom slučaju ispadaš frajer, a što on? :)
nije čovjeku lako.
2014-12-30
ko to kaže ko to lažeLeviathan2 wrote:nema alkohola na bausteli :D
aha, a zas se cerekas i dalje :Dveber wrote:ipak gledam s neke sućutne strane.mativka wrote:Veberu, ti u svakom slučaju ispadaš frajer, a što on? :)
nije čovjeku lako.
Guest- Guest
sućut i smijeh nisu nužno povezani.Leviathan2 wrote:aha, a zas se cerekas i dalje :Dveber wrote:ipak gledam s neke sućutne strane.mativka wrote:Veberu, ti u svakom slučaju ispadaš frajer, a što on? :)
nije čovjeku lako.
kada si ovo napisao riknul sam opet i kći me upitno sa smješkom pogledala
2014-12-30
zapne ti lopata u šupku?Leviathan2 wrote:ma dogadjaju se i gore stvari :D
sam sam gledal travicu i malo sam išel na rikverc i pol lopate mi šupku,
slučajno....
2014-12-30
ma šljakati naravno... dhl plus neki vid dostave ona dodatna 4 sataLeviathan2 wrote:ides ko turista il ides sljakat?michaellcmacha wrote:pilule i suplemenete mogu i gore zvakati triput na dan a onaj slijedeći što treba udariti tak svejedno jel udari tu kod kuće ili gore u minkenu... :))
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
to i ja kažem, svuda flaše..i po baušteli i po sobama, popiju dvolitrenu bocu dobrog crnog vina do pola i ostave je nadzoručardak efendija wrote:ko to kaže ko to lažeLeviathan2 wrote:nema alkohola na bausteli :D
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ispričavam se, nismo nikada komunicirali ali ostavljao si dojam osobe kojoj se takvo što ne može dogoditi...michaellcmacha wrote:ma šljakati naravno... dhl plus neki vid dostave ona dodatna 4 sataLeviathan2 wrote:ides ko turista il ides sljakat?michaellcmacha wrote:pilule i suplemenete mogu i gore zvakati triput na dan a onaj slijedeći što treba udariti tak svejedno jel udari tu kod kuće ili gore u minkenu... :))
Guest- Guest
znači do podneva si pijana ko deva?Noor wrote:to i ja kažem, svuda flaše..i po baušteli i po sobama, popiju dvolitrenu bocu dobrog crnog vina do pola i ostave je nadzoručardak efendija wrote:ko to kaže ko to lažeLeviathan2 wrote:nema alkohola na bausteli :D
2014-12-30
ne pijem u radno vrijeme ništa :)veber wrote:znači do podneva si pijana ko deva?Noor wrote:to i ja kažem, svuda flaše..i po baušteli i po sobama, popiju dvolitrenu bocu dobrog crnog vina do pola i ostave je nadzoručardak efendija wrote:ko to kaže ko to lažeLeviathan2 wrote:nema alkohola na bausteli :D
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:ne pijem u radno vrijeme ništa :)veber wrote:znači do podneva si pijana ko deva?Noor wrote:to i ja kažem, svuda flaše..i po baušteli i po sobama, popiju dvolitrenu bocu dobrog crnog vina do pola i ostave je nadzoručardak efendija wrote:ko to kaže ko to lažeLeviathan2 wrote:nema alkohola na bausteli :D
Čekaj, ja sam nešto pobrkala,Noor wrote:ne pijem u radno vrijeme ništa :)veber wrote:znači do podneva si pijana ko deva?Noor wrote:to i ja kažem, svuda flaše..i po baušteli i po sobama, popiju dvolitrenu bocu dobrog crnog vina do pola i ostave je nadzoručardak efendija wrote:ko to kaže ko to lažeLeviathan2 wrote:nema alkohola na bausteli :D
jesu li Sora i Nor prijateljice? :)
Guest- Guest
ni vodu?Noor wrote:ne pijem u radno vrijeme ništa :)veber wrote:znači do podneva si pijana ko deva?Noor wrote:to i ja kažem, svuda flaše..i po baušteli i po sobama, popiju dvolitrenu bocu dobrog crnog vina do pola i ostave je nadzoručardak efendija wrote:ko to kaže ko to lažeLeviathan2 wrote:nema alkohola na bausteli :D
2014-12-30
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Ebome irud koji forum našao..Forum bivših pripadnika nekadašnje JNA(konačno Jastreb,Crveni i Gnječ doma)
» RIP net.hr forum
» RIP FORUM
» Najludji forum u RH
» forum net.hr - RIP
» RIP net.hr forum
» RIP FORUM
» Najludji forum u RH
» forum net.hr - RIP
Page 7 of 12