Forum je dno dna
Page 5 of 12
Page 5 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Re: Forum je dno dna
jastreb wrote:Ma ne. Ima još jedan naziv za oplate,blažujke i šal-table. Sjetiću se.Leviathan2 wrote:oplate, metalne, dizalica stavlja na mjesto, covjek samo zakaci kad je u pravom polozajujastreb wrote:Još ima jedan naziv. Ne moghu se sjetit.jastreb wrote:Šal-table,blažujke ?Leviathan2 wrote:
evo mos kod mene na baustelu, ako imas volju slagat oplate za betoniranje,
Sa tim metaslnim oplatama nisam još imao prilike susresti se.
ne brigaj, profitirali biveber wrote:čovječe, kaj ti je?Leviathan2 wrote:bolje onda soru prebacit u svedsku, mi sveramo a ona preprodaje, ono sto popije za svoje potrebe joj provizija
pa spušili bi u startu.
ok, možemo godinu bez profita.
ali ako ne nađe 10 000 mušterija, ode profit.
upoznah crnogorca koji svera vino pivo i ostali alkohol u svedsku, veli da se jebeno isplati
Ne. Mislin da je to isključivo za visokogradnju.Leviathan2 wrote:jastreb wrote:Ma ne. Ima još jedan naziv za oplate,blažujke i šal-table. Sjetiću se.Leviathan2 wrote:oplate, metalne, dizalica stavlja na mjesto, covjek samo zakaci kad je u pravom polozajujastreb wrote:Još ima jedan naziv. Ne moghu se sjetit.jastreb wrote:
Šal-table,blažujke ?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
veber-
2014-12-30
ajmo u biznis. ti osiguraj distribuciju, ja proizvodnju. ako treba i mješalicu kupimLeviathan2 wrote:ne brigaj, profitirali biveber wrote:čovječe, kaj ti je?Leviathan2 wrote:bolje onda soru prebacit u svedsku, mi sveramo a ona preprodaje, ono sto popije za svoje potrebe joj provizija
pa spušili bi u startu.
upoznah crnogorca koji svera vino pivo i ostali alkohol u svedsku, veli da se jebeno isplati
2014-12-30
Nevjesta je jučer pisala.Sora wrote:Ne bih trošila sekunde svog vremena na ovaj forum, da mi ne dođe nekad da vidim koliko nisko mogu pasti
Hrvati u neznanju i nemoralu
A mogu dosta.
Na dno dna.
Pametni su rekli zbogom. GNJEC, nevjesta. I jos njih nekoliko.
Ostao suft . Prosjecni i ispodprosječni.
bez mjesalice nista :Dveber wrote:ajmo u biznis. ti osiguraj distribuciju, ja proizvodnju. ako treba i mješalicu kupimLeviathan2 wrote:ne brigaj, profitirali biveber wrote:čovječe, kaj ti je?Leviathan2 wrote:bolje onda soru prebacit u svedsku, mi sveramo a ona preprodaje, ono sto popije za svoje potrebe joj provizija
pa spušili bi u startu.
Jel i vama utekne vibrator, ko i onom siroti iz Križevaca ?Leviathan2 wrote:jastreb wrote:Ma ne. Ima još jedan naziv za oplate,blažujke i šal-table. Sjetiću se.Leviathan2 wrote:oplate, metalne, dizalica stavlja na mjesto, covjek samo zakaci kad je u pravom polozajujastreb wrote:Još ima jedan naziv. Ne moghu se sjetit.jastreb wrote:
Šal-table,blažujke ?
Guest- Guest
Prodaš bubreg i odeš bar na jedno.maggie13 wrote:samo volim slusat..cekam da dobijem na lotu..treba love za ta egzotična putovanjaLeviathan2 wrote:ah putovanjamaggie13 wrote:ja volim slušat o putovanjima..marco polo stil, i to...ja sam duhovni tipLeviathan2 wrote:znam, zenen vole kad pricam o mjesalicama :Dmaggie13 wrote:
ti si bar zabavan
to ih pocne asocirat na misicave momke koji ubacuju pjesak i cement u mjesalicu polugoli do pasa i povremeno potegnu iz flase rashladjeni hladni caj :D
zas ne sjedes na vlak avion il sto vec i zapalis negdje
Leviathan2 wrote:bez mjesalice nista :Dveber wrote:ajmo u biznis. ti osiguraj distribuciju, ja proizvodnju. ako treba i mješalicu kupimLeviathan2 wrote:ne brigaj, profitirali biveber wrote:čovječe, kaj ti je?Leviathan2 wrote:bolje onda soru prebacit u svedsku, mi sveramo a ona preprodaje, ono sto popije za svoje potrebe joj provizija
pa spušili bi u startu.
eto,ja narucio prototip niskoletala,ono mindestens 600kmh,do 20 metri visine,ispod radara i kontrola,sa maksimalno prigusenim zvukom..e sad,ne znam koliko ce tereta nositi...to bi trebalo izracunati da bude isplativo..
no paste ovako...sverati kvalitetnu cugu se ne isplati..ionako je to los alkohol pomijesan sa ekstraktima..
Bolje jest..investirati u jeftinu distileriju,ili naci nekog da rad ijeftini alkohol..tek toliko dobar da ne oslipe ljudi,i onda na licu mjesta,u Sveckoj,dodavati arome i ostalo...sto kuratz Svedi znaju sto je kvalitetna cuga? Ti se nalijevaju kao pajceki napojem..
Guest- Guest
Šalung.jastreb wrote:Još ima jedan naziv. Ne moghu se sjetit.jastreb wrote:Šal-table,blažujke ?Leviathan2 wrote:
ne diraj mi moje organcice..naci ce se i drugi nacin B-)Regoč wrote:Prodaš bubreg i odeš bar na jedno.maggie13 wrote:samo volim slusat..cekam da dobijem na lotu..treba love za ta egzotična putovanjaLeviathan2 wrote:ah putovanjamaggie13 wrote:ja volim slušat o putovanjima..marco polo stil, i to...ja sam duhovni tipLeviathan2 wrote:
znam, zenen vole kad pricam o mjesalicama :D
to ih pocne asocirat na misicave momke koji ubacuju pjesak i cement u mjesalicu polugoli do pasa i povremeno potegnu iz flase rashladjeni hladni caj :D
zas ne sjedes na vlak avion il sto vec i zapalis negdje
2014-04-12
Nije. Šal-table. Sjetio bih se.Regoč wrote:Šalung.jastreb wrote:Još ima jedan naziv. Ne moghu se sjetit.jastreb wrote:Šal-table,blažujke ?Leviathan2 wrote:
2014-04-22
Regoč-
2015-08-21
znaš kaj?Leviathan2 wrote:bez mjesalice nista :Dveber wrote:ajmo u biznis. ti osiguraj distribuciju, ja proizvodnju. ako treba i mješalicu kupimLeviathan2 wrote:ne brigaj, profitirali biveber wrote:čovječe, kaj ti je?Leviathan2 wrote:bolje onda soru prebacit u svedsku, mi sveramo a ona preprodaje, ono sto popije za svoje potrebe joj provizija
pa spušili bi u startu.
kupimo u bosni hrpu mješalica. u švedskoj otvorimo firmu. ja nafilam mješalice alkoholom, ti distriburiaš. dijelimo laplapo.
pride i mješalice prodamo
2014-12-30
To si napisal u drugom okviru.jastreb wrote:Nije. Šal-table. Sjetio bih se.Regoč wrote:Šalung.jastreb wrote:Još ima jedan naziv. Ne moghu se sjetit.jastreb wrote:Šal-table,blažujke ?Leviathan2 wrote:
PANELKA!!! Sjetio sam se.Regoč wrote:To si napisal u drugom okviru.jastreb wrote:Nije. Šal-table. Sjetio bih se.Regoč wrote:Šalung.jastreb wrote:Još ima jedan naziv. Ne moghu se sjetit.jastreb wrote:
Šal-table,blažujke ?
2014-04-22
from now on I speak with Mrs. Sora only on english, I recommend that to the other users as well, but feel free to act according to your will as always.
She's Irish, it's not a problem for her.kic wrote:
from now on I speak with Mrs. Sora only on english, I recommend that to the other users as well, but feel free to act according to your will as always.
Page 5 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Ebome irud koji forum našao..Forum bivših pripadnika nekadašnje JNA(konačno Jastreb,Crveni i Gnječ doma)
» RIP net.hr forum
» RIP FORUM
» Najludji forum u RH
» forum net.hr - RIP
» RIP net.hr forum
» RIP FORUM
» Najludji forum u RH
» forum net.hr - RIP
Page 5 of 12