Forum je dno dna
Page 1 of 12
Page 1 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Forum je dno dna
Ne bih trošila sekunde svog vremena na ovaj forum, da mi ne dođe nekad da vidim koliko nisko mogu pasti
Hrvati u neznanju i nemoralu
A mogu dosta.
Na dno dna.
Pametni su rekli zbogom. GNJEC, nevjesta. I jos njih nekoliko.
Ostao suft . Prosjecni i ispodprosječni.
A mogu dosta.
Na dno dna.
Re: Forum je dno dna
Forum je zabava teta-Sora..ne treba ga preozbiljno shvatati niti srcu uzimati..kujis??
Ovo je opceniti forum..imas forume koji su posveceni samo jednoj jedinoj temi,i samo s o tome prica,primjer,imas forum,obozavatelja igre stalker,ili Metro..kujis??
Opet,dokazivati neku pamet na forumu,je po meni glupo,bolje onda trositi vrijeme na šule i njeno pohadjanje..bar ces zavrsiti sa nekom diplomom na kraju...
Ovo je opceniti forum..imas forume koji su posveceni samo jednoj jedinoj temi,i samo s o tome prica,primjer,imas forum,obozavatelja igre stalker,ili Metro..kujis??
Opet,dokazivati neku pamet na forumu,je po meni glupo,bolje onda trositi vrijeme na šule i njeno pohadjanje..bar ces zavrsiti sa nekom diplomom na kraju...
Guest- Guest
Zapravo nisu tu ostali Hrvati .
Nego Rvatine, rvatici, pseudorvati, dijasporci, kamenjarci i CARDAKLIJE
Da mi je znat koliko sami uviđate svoju intelektuslnu i duhovnu bijedu
Pocev od marcelka i Siljipetra
Nego Rvatine, rvatici, pseudorvati, dijasporci, kamenjarci i CARDAKLIJE
Da mi je znat koliko sami uviđate svoju intelektuslnu i duhovnu bijedu
Pocev od marcelka i Siljipetra
Sigurno unaj dividas,hombrus,spiritus.pismejker wrote:tk oje to ŠiljiPetar?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ha hapismejker wrote:tk oje to ŠiljiPetar?
Pa ja sebe moram nekako zabaviti
To je onaj sto mu nick pretencizsn u pizdu materinu
Neki obras postumas ..
bezobraz
Pa da tocnojastreb wrote:Gdje je nestao Provo?
I taj covjrk je bio vertikala u odnosu na ove propuh -intelektualce
Kaj su tu
Fakat, bas je tocno da isplivaju prazne tikve a potonu one pune
I odustanu
Nemres ti s skribomsnima i lažljivcima na kraj ..
I odustanu
Nemres ti s skribomsnima i lažljivcima na kraj ..
Gledaš preama gore, pa se ti samo čini.Sora wrote:Ne bih trošila sekunde svog vremena na ovaj forum, da mi ne dođe nekad da vidim koliko nisko mogu pasti
A mogu dosta.
Na dno dna.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
hehehehehe..neki dan,nakog Monumentalne Jebacine,Rujka mi rece nes slicno...Quratz Čuda Čini....Kserks_ wrote:alkohol čuda radi:)
Guest- Guest
dobro to su skroz druge relacije:)pismejker wrote:hehehehehe..neki dan,nakog Monumentalne Jebacine,Rujka mi rece nes slicno...Quratz Čuda Čini....Kserks_ wrote:alkohol čuda radi:)
Guest- Guest
lako za alkoholizam, to je bolest ovisnosti i moze se lijecit.Kserks_ wrote:alkohol čuda radi:)
Problem je sto jedna osoba u zrelim godinama, kad bismo svi trebali nauciti nesto iz zivota, postati mudriji, tolerantniji, svoji na dostojanstven nacin, iskazujuci moralnost, humanost, uvazavanje, u sebi sadrzi samo gorcinu, iskljucivost, osudjivanje i svadjalastvo.
A, ocekuje postovanje kao prema osobi kakva je trebala biti, dok iskazuje sve suprotno.
Tuzno i ruzno.
Prototip antiuzora.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
dopizdi i život:)maggie13 wrote:lako za alkoholizam, to je bolest ovisnosti i moze se lijecit.Kserks_ wrote:alkohol čuda radi:)
Problem je sto jedna osoba u zrelim godinama, kad bismo svi trebali nauciti nesto iz zivota, postati mudriji, tolerantniji, svoji na dostojanstven nacin, iskazujuci moralnost, humanost, uvazavanje, u sebi sadrzi samo gorcinu, iskljucivost, osudjivanje i svadjalastvo.
A, ocekuje postovanje kao prema osobi kakva je trebala biti, dok iskazuje sve suprotno.
Tuzno i ruzno.
Prototip antiuzora.
Guest- Guest
Samo okreneš žalac prema sebi..najlakše gristKserks_ wrote:dopizdi i život:)maggie13 wrote:lako za alkoholizam, to je bolest ovisnosti i moze se lijecit.Kserks_ wrote:alkohol čuda radi:)
Tuzno i ruzno.
Prototip antiuzora.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
danni1-
2014-04-16
pih..što god rekli sore je jedan od živopisnijih likova ovog i bivšeg foruma, sore je čista drama
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
što bi dobili da soru uokvirimo po jus-u...ništamaggie13 wrote:lako za alkoholizam, to je bolest ovisnosti i moze se lijecit.Kserks_ wrote:alkohol čuda radi:)
Tuzno i ruzno.
Prototip antiuzora.
trk, trljuc, bljuc a da ne kaže ništa
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 1 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Ebome irud koji forum našao..Forum bivših pripadnika nekadašnje JNA(konačno Jastreb,Crveni i Gnječ doma)
» RIP net.hr forum
» RIP FORUM
» Najludji forum u RH
» forum net.hr - RIP
» RIP net.hr forum
» RIP FORUM
» Najludji forum u RH
» forum net.hr - RIP
Page 1 of 12