PAPINA ŠAMARČINA
Page 15 of 34
Page 15 of 34 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 24 ... 34
Re: PAPINA ŠAMARČINA
Odgovorio sam ti na to...Noor wrote:Nego?red wolf wrote:Nisam na to mislio...Noor wrote:Svetosavsku velikosrpsku propagandu misliš? Pa to im i jest jedina zvijezda vodilja...i dan danas.
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Mogu sutra da te sevnem?Noor wrote:Pali traktor i sevajdzango wrote:Tepali ustaše.Noor wrote:red wolf wrote:U Drugom svjetskom ratu su Srbi i Hrvati ratovali jedan uz drugoga...A to neki žele da zaboravite...
A u domovinskom su srbi radili..što?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Moraš biti obazriv, ipak nije dugo...dzango wrote:Mogu sutra da te sevnem?Noor wrote:Pali traktor i sevajdzango wrote:Tepali ustaše.Noor wrote:red wolf wrote:U Drugom svjetskom ratu su Srbi i Hrvati ratovali jedan uz drugoga...A to neki žele da zaboravite...
red wolf-
2016-02-10
Nisi rekao na koju propagandu si mislio....reci sadared wolf wrote:Odgovorio sam ti na to...Noor wrote:Nego?red wolf wrote:Nisam na to mislio...Noor wrote:Svetosavsku velikosrpsku propagandu misliš? Pa to im i jest jedina zvijezda vodilja...i dan danas.
Bome nisam.red wolf wrote:Moraš biti obazriv, ipak nije dugo vidjela ovakvu budalu kao što sam ja..dzango wrote:Mogu sutra da te sevnem?Noor wrote:Pali traktor i sevajdzango wrote:Tepali ustaše.Noor wrote:
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Jedina zvijezda koja je povezala moj hrvatski narod sa srpskim je crvena zvijezda....Tako zajedno otpuhali smo naciste, fašiste, četnike, ustaše i ostale kvizlinge sa ovih prostora...Noor wrote:Nisi rekao na koju propagandu si mislio....reci sadared wolf wrote:Odgovorio sam ti na to...Noor wrote:Nego?red wolf wrote:Nisam na to mislio...Noor wrote:Svetosavsku velikosrpsku propagandu misliš? Pa to im i jest jedina zvijezda vodilja...i dan danas.
red wolf-
2016-02-10
2017-10-06
A jesi jadna takva...Kakva jesi...Noor wrote:Bome nisam.red wolf wrote:Moraš biti obazriv, ipak nije dugo vidjela ovakvu budalu kao što sam ja..dzango wrote:Mogu sutra da te sevnem?Noor wrote:Pali traktor i sevajdzango wrote:
Tepali ustaše.
red wolf-
2016-02-10
Wolf....puno pričaš, ništ ne kažeš, vrtiš se u krug ko pas koji si grize rep...kako ti se da!?
Sve sam ti rekao, ali tvoj mozak je takav kakav jest...Tu ne mogu puno učiniti...Noor wrote:Wolf....puno pričaš, ništ ne kažeš, vrtiš se u krug ko pas koji si grize rep...kako ti se da!?
red wolf-
2016-02-10
Slobodno...Noor wrote:Odem ...ln
red wolf-
2016-02-10
ti držo sveću pa znaš?red wolf wrote:Moraš biti obazriv, ipak nije dugo...dzango wrote:Mogu sutra da te sevnem?Noor wrote:Pali traktor i sevajdzango wrote:Tepali ustaše.Noor wrote:
ajde ova srpska prekodrinska gluperda
sa svojim idiotckim fazonima
al koji kurac mu ti držiš štangu za
te šovinističke idiotarije
iskreno delovao si mi pametnije
čardak efendija wrote:ti držo sveću pa znaš?red wolf wrote:Moraš biti obazriv, ipak nije dugo...dzango wrote:Mogu sutra da te sevnem?Noor wrote:Pali traktor i sevajdzango wrote:
Tepali ustaše.
djelovao ti je pametnije? Ezek? Daj ne seri, Ezek nikad nije djelovao pametnije ni od gnua s dawn sindromom kamoli forumskih četnika, od njih je samo pižon ekstremno glup
moraš malo čoveku da daš poticaja :pmarcellus wrote:čardak efendija wrote:ti držo sveću pa znaš?red wolf wrote:Moraš biti obazriv, ipak nije dugo...dzango wrote:Mogu sutra da te sevnem?Noor wrote:
Pali traktor i sevaj
djelovao ti je pametnije? Ezek? Daj ne seri, Ezek nikad nije djelovao pametnije ni od gnua s dawn sindromom kamoli forumskih četnika, od njih je samo pižon ekstremno glup
Evo zadušne babe koja gura nos gse mu nije mesto. Posle cvili kada dobije po istom.čardak efendija wrote:ti držo sveću pa znaš?red wolf wrote:Moraš biti obazriv, ipak nije dugo...dzango wrote:Mogu sutra da te sevnem?Noor wrote:Pali traktor i sevajdzango wrote:
Tepali ustaše.
2014-04-19
nemam vremena pa da te opetdzango wrote:Evo zadušne babe koja gura nos gse mu nije mesto. Posle cvili kada dobije po istom.čardak efendija wrote:ti držo sveću pa znaš?red wolf wrote:Moraš biti obazriv, ipak nije dugo...dzango wrote:Mogu sutra da te sevnem?Noor wrote:
Pali traktor i sevaj
aportiram keru prekodrinski
a što se tiče nosa tvoj je u
kajinom dupetu pa zato uvek i
uskačeš kada se njih dve dokače
i nađi gluperdo gde ja to cvilim
samo jedan post ako možeš
vidi se da si lažljiva stoka prekodrinska
to vam je u krvi
Kaje nema na ovoj temi. Ni Norka se nije bunila. Jedino se tvoj nos u mom dupetu našao pogođenim. Zato i kažem da ga ne guraš gde mu nije mesto. Jeste da si pičketina i jajara, ali opet.čardak efendija wrote:nemam vremena pa da te opetdzango wrote:Evo zadušne babe koja gura nos gse mu nije mesto. Posle cvili kada dobije po istom.čardak efendija wrote:ti držo sveću pa znaš?red wolf wrote:Moraš biti obazriv, ipak nije dugo...dzango wrote:
Mogu sutra da te sevnem?
to vam je u krvi
2014-04-19
kako neće uskakat kad opajdara zajedno s njim sprema salatu za kroate.čardak efendija wrote:nemam vremena pa da te opetdzango wrote:Evo zadušne babe koja gura nos gse mu nije mesto. Posle cvili kada dobije po istom.čardak efendija wrote:ti držo sveću pa znaš?red wolf wrote:Moraš biti obazriv, ipak nije dugo...dzango wrote:
Mogu sutra da te sevnem?
majke ti mile, koji je to smrdljivi gnoj gnojeva ta glupača
2017-10-06
norka ti je rekla da pališ traktor i sevaš....pametnom dosta!dzango wrote:Kaje nema na ovoj temi. Ni Norka se nije bunila. Jedino se tvoj nos u mom dupetu našao pogođenim. Zato i kažem da ga ne guraš gde mu nije mesto. Jeste da si pičketina i jajara, ali opet.čardak efendija wrote:nemam vremena pa da te opetdzango wrote:Evo zadušne babe koja gura nos gse mu nije mesto. Posle cvili kada dobije po istom.čardak efendija wrote:ti držo sveću pa znaš?red wolf wrote:
Moraš biti obazriv, ipak nije dugo...
to vam je u krvi
ali, ne i tebi.
2017-10-06
Kaja ce pripremiti jedino tebi, nedojebanoj usamljenoj i zapostavljenoj domaćici šamarčinu po toj glupoj njušci i to takvu da nećeš znati jel ti to metla na glavi ili frizura .Noor wrote:kako neće uskakat kad opajdara zajedno s njim sprema salatu za kroate.čardak efendija wrote:nemam vremena pa da te opetdzango wrote:Evo zadušne babe koja gura nos gse mu nije mesto. Posle cvili kada dobije po istom.čardak efendija wrote:ti držo sveću pa znaš?red wolf wrote:
Moraš biti obazriv, ipak nije dugo...
majke ti mile, koji je to smrdljivi gnoj gnojeva ta glupača
Kužiš patuljasti gnoju ...
Last edited by kaja on 2/11/2017, 08:41; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 15 of 34 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 24 ... 34
Similar topics
» Papina poruka - 'Otvorite vrata migrantima, to će spriječiti teroristička djela'
» Koja šamarčina... lol
» kakva šamarčina za ENDA ahahhaha
» ŠAMARČINA HRVATIMA OD BRITANSKOG ISTORIČARA
» NEMAČKA ŠAMARČINA HRVATIMA ZBOG SRBIJE
» Koja šamarčina... lol
» kakva šamarčina za ENDA ahahhaha
» ŠAMARČINA HRVATIMA OD BRITANSKOG ISTORIČARA
» NEMAČKA ŠAMARČINA HRVATIMA ZBOG SRBIJE
Page 15 of 34