Papina poruka - 'Otvorite vrata migrantima, to će spriječiti teroristička djela'
Page 1 of 9
Page 1 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Papina poruka - 'Otvorite vrata migrantima, to će spriječiti teroristička djela'
'Otvorite vrata migrantima, to će spriječiti teroristička djela'
Otvaranje vrata migrantima najbolji je način sprečavanja "terorističkih djela vođenih mržnjom", rekao je papa Franjo u subotu ponovivši svoju zabrinutost za milijune ljudi...
Pročitajte više na: http://www.24sata.hr/news/otvorite-vrata-migrantima-to-ce-sprijeciti-terorsticka-djela-491528 - 24sata.hr
Otvaranje vrata migrantima najbolji je način sprečavanja "terorističkih djela vođenih mržnjom", rekao je papa Franjo u subotu ponovivši svoju zabrinutost za milijune ljudi koji su pobjegli pred ratovima i siromaštvom.
Papine primjedbe iznesene na susretu sa skupinom isusovaca stižu u doba dok se Europa bori s najvećim priljevom izbjeglica nakon Drugog svjetskog rata i bijesa dijela njemačke javnosti zbog migracijske politike dobrodošlice.
"Ohrabrujem vas da primite izbjeglice u svoje domove i zajednice tako da njihova prva iskustva u Europi nisu traumatična iskustva spavanja na hladnoći na ulicama, već topla ljudska dobrodošlica", rekao je papa Franjo.
"Upamtite da je autentična gostoljubivost duboka vrijednost Evanđelja koje njeguje ljubav i naše je najbolje jamstvo protiv terorističkih djela vođenih mržnjom", kazao je.
"Tragično je da je više od 65 milijuna ljudi silom raseljeno diljem svijeta. Te su brojke bez presedana i ne možemo ih ni zamisliti. Broj raseljenih u današnjem svijetu sada je veći od ukupnog broja stanovnika Italije", rekao je Papa.
Franjo, sin talijanskog iseljenika u Argentini, predani je zagovornik prava migranata i ostalih obespravljenih ljudi. Ranije ove godine posjetio je izbjeglički kamp u Grčkoj i vratio se u Vatikan sa 12 Sirijaca, kojima je ponuđen smještaj u katoličkoj zajednici u Rimu.
Guest- Guest
Re: Papina poruka - 'Otvorite vrata migrantima, to će spriječiti teroristička djela'
treba uzeti bogatima, onima koji imaju i dati siromašnima koji nemaju - onako kako je to radio Isus
Guest- Guest
Re: Papina poruka - 'Otvorite vrata migrantima, to će spriječiti teroristička djela'
I Isus je u prvom redu davao Židovima.deda ilerminatus wrote:treba uzeti bogatima, onima koji imaju i dati siromašnima koji nemaju - onako kako je to radio Isus
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
deda ilerminatus wrote:treba uzeti bogatima, onima koji imaju i dati siromašnima koji nemaju - onako kako je to radio Isus
Isus nije nikome uzimao, nije on bio komunjara.
mrincredible-
2014-04-16
mrincredible wrote:deda ilerminatus wrote:treba uzeti bogatima, onima koji imaju i dati siromašnima koji nemaju - onako kako je to radio Isus
Isus nije nikome uzimao, nije on bio komunjara.
kako nije, bog je čak ubijao one koji nisu htjeli predati sav imetak koji su posjedovali
http://biblija.biblija-govori.hr/glava.php?gid=1024&prijevod=sve
Guest- Guest
komunistička ideologija je proizašla iz kršćanstva, iz kršćanske filozofije, sve te njihove ideje i metode već pišu u Bibliji
Guest- Guest
Gdje to kršćanstvo zagovara rušenje postojećeg poretka i to nasilnim sredstvima?deda ilerminatus wrote:komunistička ideologija je proizašla iz kršćanstva, iz kršćanske filozofije, sve te njihove ideje i metode već pišu u Bibliji
Guest- Guest
Guest- Guest
Pa sto je onda uzeo samo jednu provjerenu obitelj u Vatikan. Neka otvori vrata i primi ih 500 000. Treba poslati poruku na istok kao svojedobno merkelicinu da ih Papa ceka i da su dobrodošli.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ajd Papa, odjebi!
U pakao ćeš, loš si katolik, svetogrdiš.Regoč wrote:Ajd Papa, odjebi!
Guest- Guest
Ne svetogrdim, Papa nije Bog.
Papa, tstststststs Juznoamericki revolucionar na baterije. Trpaj ih u Argentinu. Sreca pa sam se ispisao iz katolicke zajednice, dok je ovaj papa. Poslije bumo videli.
2014-04-14
Kreten glupi, strieljati ga kao primjer drugim petokolonašima.
papa je u pravu
moja vrata su otvorena
jos da se regoc emancipira i
to je to
moja vrata su otvorena
jos da se regoc emancipira i
to je to
dijagram-
2015-08-09
Ja u crkvu ne idem odkad je ovaj, bila sam par puta i vele svaki put na kraju pomolimo se za papu.abraham wrote:Papa, tstststststs Juznoamericki revolucionar na baterije. Trpaj ih u Argentinu. Sreca pa sam se ispisao iz katolicke zajednice, dok je ovaj papa. Poslije bumo videli.
Mislim si ajd u kurac i vi i on. Imam se za koga moliti sama.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
I moja su otvorena. A iza njih ja s astrom.
Kajo, ja mislio da ti u crkvu ne ideš otkad si se učlanila u Babe.
više nacional socijalistička..ostali su mogli primit pomazanje jedino ako pokažu otvorenu podređenost židovima:deda ilerminatus wrote:komunistička ideologija je proizašla iz kršćanstva, iz kršćanske filozofije, sve te njihove ideje i metode već pišu u Bibliji
Mt 15,21-28
21Isus zatim ode odande i povuče se u krajeve tirske i sidonske. 22I gle: žena neka, Kanaanka iz onih krajeva, iziđe vičući: "Smiluj mi se, Gospodine, Sine Davidov! Kći mi je teško opsjednuta!" 23Ali on joj ne uzvrati ni riječi. Pristupe mu na to učenici te ga moljahu: "Udovolji joj jer viče za nama." 24On odgovori: "Poslan sam samo k izgubljenim ovcama doma Izraelova." 25Ali ona priđe, pokloni mu se ničice i kaže: "Gospodine, pomozi mi!" 26On odgovori: "Ne priliči uzeti kruh djeci i baciti ga psićima." 27A ona će: "Da, Gospodine! Ali psići jedu od mrvica što padaju sa stola njihovih gospodara!" 28Tada joj Isus reče: "O ženo! Velika je vjera tvoja! Neka ti bude kako želiš." I ozdravi joj kći toga časa.
također iz navedenog se vidi da su resursi milosrđa ograničeni.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Vidi ti čifuta sebičnoga!
Page 1 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» PAPINA ŠAMARČINA
» Otvorite granice i pustite migrante
» "Hvala ti Srbijo" i "Otvorite kapiju"
» NOVA LJEVICA: Otvorite sve arhive do 2000-te!!!
» Savska 66: Hitno otvorite granicu i uspostavite vezu sa Srbijom
» Otvorite granice i pustite migrante
» "Hvala ti Srbijo" i "Otvorite kapiju"
» NOVA LJEVICA: Otvorite sve arhive do 2000-te!!!
» Savska 66: Hitno otvorite granicu i uspostavite vezu sa Srbijom
Page 1 of 9