kakva šamarčina za ENDA ahahhaha
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
kakva šamarčina za ENDA ahahhaha
Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić, koji je u subotu s Real Madridom osvojio naslov pobjednika Lige prvaka, izabran je u najbolju momčad tog elitnog europskog nogometnog natjecanja, objavila je UEFA.
Najbolju obranu Lige prvaka čine Godin, Juanfran, (Atletico Madrid) Sergio Ramos, Thiago Silva, Marcelo (Real Madrid). Vezni red čine Gabi, Koke (Atletico Madrid), LUKA MODRIĆ, Toni Kroos (Real Madrid), Andres Iniesta (Barcelona). Najbolji napadači Lige prvaka su Antoine Griezmann (Atletico Madrid), Luis Suarez, Lionel Messi (Barcelona), Robert Lewandowski (Bayern Muenchen), Cristiano Ronaldo, Gareth Bale (Real Madrid).
Najbolju momčad Lige prvaka izabrao je UEFA-in tehnički tim u kojem su bili Ioan Lupescu, Sir Alex Ferguson, Jean-Paul Brigger, Gines Melendez, Mixu Paatelainen, Thomas Schaaf, Peter Rudbaek, Savo Milošević, David Moyes i Mircea Lucescu.
Najbolju obranu Lige prvaka čine Godin, Juanfran, (Atletico Madrid) Sergio Ramos, Thiago Silva, Marcelo (Real Madrid). Vezni red čine Gabi, Koke (Atletico Madrid), LUKA MODRIĆ, Toni Kroos (Real Madrid), Andres Iniesta (Barcelona). Najbolji napadači Lige prvaka su Antoine Griezmann (Atletico Madrid), Luis Suarez, Lionel Messi (Barcelona), Robert Lewandowski (Bayern Muenchen), Cristiano Ronaldo, Gareth Bale (Real Madrid).
Najbolju momčad Lige prvaka izabrao je UEFA-in tehnički tim u kojem su bili Ioan Lupescu, Sir Alex Ferguson, Jean-Paul Brigger, Gines Melendez, Mixu Paatelainen, Thomas Schaaf, Peter Rudbaek, Savo Milošević, David Moyes i Mircea Lucescu.
Re: kakva šamarčina za ENDA ahahhaha
a tko su ti klošari na čelu s najvećim klošarom svih klošara i predvodnikom Fergusonom IMT 533... da imalo razuma ovdje ima čmarnaldo ne bi bio na popisu, a kamoli prevara svih prevara.
End- Posts : 21177
2015-08-25
kakvo šamaranje demota, niti ne moram na avenue mall ovo je dosta
2015-08-25
majko mila pa opet si sam sebe našamarao...ti bi izbacio čovjeka koji je ove sezone zabio 16 golova u LP i najbolji je strijelac natjecanja ...
Što pljušte šamari sa obe strane endovog lica. S jedne strane ga šamara demonski, sa druge sam sebe
ne bi bio čovjek koji je zabio 16 golova u ligi prvakaEnd1899 wrote:a tko su ti klošari na čelu s najvećim klošarom svih klošara i predvodnikom Fergusonom IMT 533... da imalo razuma ovdje ima čmarnaldo ne bi bio na popisu, a kamoli prevara svih prevara.
16 golova nije niko nikad uspio zabit u povijesti lige prvaka (osim njega samog, kad je zabio 17 prije 2 godine)
Kako pljušte šamari
16 golova koji nisu o ničemu odlučivali, čak modrićev gol s treninga više vrijedi, kakvo šamaranje klošara jao još malo pa na facelifting
2015-08-25
Nisu ničemu odlučivali? Ni ona 3 komada što je Wolfsburgu uvaljao, nakon što je Wolfsburg prvu tekmu dobio 2:0, isto nisu ništa odlučivala? Bože dragi jel ima kraja tvojim idiotarijama?End1899 wrote:16 golova koji nisu o ničemu odlučivali, čak modrićev gol s treninga više vrijedi, kakvo šamaranje klošara jao još malo pa na facelifting
scorpion wrote:ne bi bio čovjek koji je zabio 16 golova u ligi prvakaEnd1899 wrote:a tko su ti klošari na čelu s najvećim klošarom svih klošara i predvodnikom Fergusonom IMT 533... da imalo razuma ovdje ima čmarnaldo ne bi bio na popisu, a kamoli prevara svih prevara.
16 golova nije niko nikad uspio zabit u povijesti lige prvaka (osim njega samog, kad je zabio 17 prije 2 godine)
Kako pljušte šamari
Guest- Guest
Nego, sta tu radi messi ...lol neuer, navas tri gola primio u ligi prvaka ove sezone ..kakva komedija
nowitzki-
2014-04-27
nowitzki wrote:Nego, sta tu radi messi ...lol neuer, navas tri gola primio u ligi prvaka ove sezone ..kakva komedija
mora, ljubi te brat-da se sektaši ne bi naljutili, a da merkel ne bi ponovo otvorila auschwitz...
Guest- Guest
Braćala wrote:scorpion wrote:ne bi bio čovjek koji je zabio 16 golova u ligi prvakaEnd1899 wrote:a tko su ti klošari na čelu s najvećim klošarom svih klošara i predvodnikom Fergusonom IMT 533... da imalo razuma ovdje ima čmarnaldo ne bi bio na popisu, a kamoli prevara svih prevara.
Kako pljušte šamari
a morali su i nekoga izabrati u postavu za koga su znali da će pušiti čmarnaldovu egocentričnu karu i da mu "diže" moral pa su izabrali modraru
2015-08-25
za šta da im diže moral, klošaru? pa prvaci su evrope, razumeš?
Guest- Guest
ne razume...Braćala wrote:za šta da im diže moral, klošaru? pa prvaci su evrope, razumeš?
jesu, i opet je barca bolja od njih to je ono šta ti na razumeš klošaru, ali glavno da nagelirani to jako dobro razumije
2015-08-25
End1899 wrote:jesu, i opet je barca bolja od njih to je ono šta ti na razumeš klošaru, ali glavno da nagelirani to jako dobro razumije
svakako, svakako. idi se leči, bog ti jebo mater bolesnu...
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kakva bolest kakva paranoja...svi se plase Srbije
» KAKVA SU DJECA VJERNIKA, A KAKVA DJECA ATEISTA?
» Kakva dominacija!
» Koja šamarčina... lol
» Kakva gluperda
» KAKVA SU DJECA VJERNIKA, A KAKVA DJECA ATEISTA?
» Kakva dominacija!
» Koja šamarčina... lol
» Kakva gluperda
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 3