PAPINA ŠAMARČINA
Page 16 of 34
Page 16 of 34 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 25 ... 34
Re: PAPINA ŠAMARČINA
Kaja ce pripremiti jedino tebi, nedojebanoj usamljenoj i zapostavljenoj domaćici šamarčinu po toj glupoj njušci i to takvu da nećeš znati jel ti to metla na glavi ili frizura .Noor wrote:kako neće uskakat kad opajdara zajedno s njim sprema salatu za kroate.čardak efendija wrote:nemam vremena pa da te opetdzango wrote:Evo zadušne babe koja gura nos gse mu nije mesto. Posle cvili kada dobije po istom.čardak efendija wrote:ti držo sveću pa znaš?red wolf wrote:
Moraš biti obazriv, ipak nije dugo...
ajde ova srpska prekodrinska gluperda
sa svojim idiotckim fazonima
al koji kurac mu ti držiš štangu za
te šovinističke idiotarije
iskreno delovao si mi pametnije
aportiram keru prekodrinski
a što se tiče nosa tvoj je u
kajinom dupetu pa zato uvek i
uskačeš kada se njih dve dokače
majke ti mile, koji je to smrdljivi gnoj gnojeva ta glupača
Kužiš patuljasti gnoju ...
Last edited by kaja on 2/11/2017, 08:41; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nitko se tu nije dohvatio iako si hobittu ciganski razotkrivala podatke od ljudi al ja hoću... samo da nađem satak za tebe , nego te zaboravim pa i dalje seres sigurna među svojim ajvarima, suprugom na aparatima i neukusnim štiklama ..
2015-08-15
fight je dobar..kaja wrote:Kaja ce pripremiti jedino tebi, nedojebanoj usamljenoj i zapostavljenoj domaćici šamarčinu po toj glupoj njušci i to takvu da nećeš znati jel ti to metla na glavi ili frizura .Noor wrote:kako neće uskakat kad opajdara zajedno s njim sprema salatu za kroate.čardak efendija wrote:nemam vremena pa da te opetdzango wrote:Evo zadušne babe koja gura nos gse mu nije mesto. Posle cvili kada dobije po istom.čardak efendija wrote:
ti držo sveću pa znaš?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
sto ti znaci ovo ajvarima..kaja wrote:Nitko se tu nije dohvatio iako si hobittu ciganski razotkrivala podatke od ljudi al ja hoću... samo da nađem satak za tebe , nego te zaboravim pa i dalje seres sigurna među svojim ajvarima, suprugom na aparatima i neukusnim štiklama ..
2015-09-08
opa, vidi gnojnice šta se uzjebala...ha-ha, jako sam te se prepala roktačo štakastakaja wrote:Kaja ce pripremiti jedino tebi, nedojebanoj usamljenoj i zapostavljenoj domaćici šamarčinu po toj glupoj njušci i to takvu da nećeš znati jel ti to metla na glavi ili frizura .Noor wrote:kako neće uskakat kad opajdara zajedno s njim sprema salatu za kroate.čardak efendija wrote:nemam vremena pa da te opetdzango wrote:Evo zadušne babe koja gura nos gse mu nije mesto. Posle cvili kada dobije po istom.čardak efendija wrote:
ti držo sveću pa znaš?
al to volim...kad ti postiščem ventile, pa ovako kmečiš i skvičiš ..
ajd još malo...3, 2, 1....kreni....sad!
Pa to je tvoja prijateljica, pitaj ju, ni do rajngle ne moze bez cipela od 15 centimetara picka joj materina smanjena bezhipofizna.vuksadinare wrote:sto ti znaci ovo ajvarima..kaja wrote:Nitko se tu nije dohvatio iako si hobittu ciganski razotkrivala podatke od ljudi al ja hoću... samo da nađem satak za tebe , nego te zaboravim pa i dalje seres sigurna među svojim ajvarima, suprugom na aparatima i neukusnim štiklama ..
2015-08-15
meni su sve prijateljice pa i ti.. ...znas kako se kaze mala ali vatrenakaja wrote:Pa to je tvoja prijateljica, pitaj ju, ni do rajngle ne moze bez cipela od 15 centimetara picka joj materina smanjena bezhipofizna.vuksadinare wrote:sto ti znaci ovo ajvarima..kaja wrote:Nitko se tu nije dohvatio iako si hobittu ciganski razotkrivala podatke od ljudi al ja hoću... samo da nađem satak za tebe , nego te zaboravim pa i dalje seres sigurna među svojim ajvarima, suprugom na aparatima i neukusnim štiklama ..
2015-09-08
Ventile postisci muzu u krevetu, zrak, tlak, voda.
A mene si utjecala čisto zato jer vidim da si se ufurala , a tebe pustit je ko da štakora pustiš blizu špeka pa mislis da neće
A mene si utjecala čisto zato jer vidim da si se ufurala , a tebe pustit je ko da štakora pustiš blizu špeka pa mislis da neće
2015-08-15
A ponavlja uvijek istih par tuđih poštapalica , aj bjež tamo u blato , igraj se svinjama
2015-08-15
ma bijedo i nakazo, šta ćeš ti? napušit se srpskih opet? a to sigurno...samo dajkaja wrote:Nitko se tu nije dohvatio iako si hobittu ciganski razotkrivala podatke od ljudi al ja hoću... samo da nađem satak za tebe , nego te zaboravim pa i dalje seres sigurna među svojim ajvarima, suprugom na aparatima i neukusnim štiklama ..
ajmo kalašturo, još malo...vrišt...vriiiišt!!kaja wrote:Pa to je tvoja prijateljica, pitaj ju, ni do rajngle ne moze bez cipela od 15 centimetara picka joj materina smanjena bezhipofizna.vuksadinare wrote:sto ti znaci ovo ajvarima..kaja wrote:Nitko se tu nije dohvatio iako si hobittu ciganski razotkrivala podatke od ljudi al ja hoću... samo da nađem satak za tebe , nego te zaboravim pa i dalje seres sigurna među svojim ajvarima, suprugom na aparatima i neukusnim štiklama ..
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
kaja wrote:Nitko se tu nije dohvatio iako si hobittu ciganski razotkrivala podatke od ljudi al ja hoću... samo da nađem satak za tebe , nego te zaboravim pa i dalje seres sigurna među svojim ajvarima, suprugom na aparatima i neukusnim štiklama ..
evo ti, kreni odavde...
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t21330-orban-u-ofenzivi-protiv-sorosa#955249
a o štiklama bolje nemoj...ti i štikle ko krava i sedlo.
2017-10-06
Kada o sebi počneš da pričaš u trećem licu, jasno ti je da su mentalno dobrano popustio.Noor wrote:norka ti je rekla da pališ traktor i sevaš....pametnom dosta!dzango wrote:Kaje nema na ovoj temi. Ni Norka se nije bunila. Jedino se tvoj nos u mom dupetu našao pogođenim. Zato i kažem da ga ne guraš gde mu nije mesto. Jeste da si pičketina i jajara, ali opet.čardak efendija wrote:nemam vremena pa da te opetdzango wrote:Evo zadušne babe koja gura nos gse mu nije mesto. Posle cvili kada dobije po istom.čardak efendija wrote:
ti držo sveću pa znaš?
i nađi gluperdo gde ja to cvilim
samo jedan post ako možeš
vidi se da si lažljiva stoka prekodrinska
to vam je u krvi
ali, ne i tebi.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Kada o sebi počneš da pričaš u trećem licu, jasno ti je da su mentalno dobrano popustio.Noor wrote:norka ti je rekla da pališ traktor i sevaš....pametnom dosta!dzango wrote:Kaje nema na ovoj temi. Ni Norka se nije bunila. Jedino se tvoj nos u mom dupetu našao pogođenim. Zato i kažem da ga ne guraš gde mu nije mesto. Jeste da si pičketina i jajara, ali opet.čardak efendija wrote:nemam vremena pa da te opetdzango wrote:
Evo zadušne babe koja gura nos gse mu nije mesto. Posle cvili kada dobije po istom.
to vam je u krvi
ali, ne i tebi.
dabome
kaja wrote:
Kaja ce pripremiti jedino tebi, nedojebanoj usamljenoj i zapostavljenoj domaćici šamarčinu po toj glupoj njušci i to takvu da nećeš znati jel ti to metla na glavi ili frizura .
2017-10-06
Meni se čini da se ona referirala na tvoje mentalno iskakanje.Noor wrote:dzango wrote:Kada o sebi počneš da pričaš u trećem licu, jasno ti je da su mentalno dobrano popustio.Noor wrote:norka ti je rekla da pališ traktor i sevaš....pametnom dosta!dzango wrote:Kaje nema na ovoj temi. Ni Norka se nije bunila. Jedino se tvoj nos u mom dupetu našao pogođenim. Zato i kažem da ga ne guraš gde mu nije mesto. Jeste da si pičketina i jajara, ali opet.čardak efendija wrote:
nemam vremena pa da te opet
to vam je u krvi
ali, ne i tebi.
dabomekaja wrote:
Kaja ce pripremiti jedino tebi, nedojebanoj usamljenoj i zapostavljenoj domaćici šamarčinu po toj glupoj njušci i to takvu da nećeš znati jel ti to metla na glavi ili frizura .
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
a meni se čini da je efendija u pravu, glede tvog nosadzango wrote:Meni se čini da se ona referirala na tvoje mentalno iskakanje.Noor wrote:dzango wrote:Kada o sebi počneš da pričaš u trećem licu, jasno ti je da su mentalno dobrano popustio.Noor wrote:norka ti je rekla da pališ traktor i sevaš....pametnom dosta!dzango wrote:
Kaje nema na ovoj temi. Ni Norka se nije bunila. Jedino se tvoj nos u mom dupetu našao pogođenim. Zato i kažem da ga ne guraš gde mu nije mesto. Jeste da si pičketina i jajara, ali opet.
ali, ne i tebi.
dabomekaja wrote:
al budući da je žena retardirana, shvaćam tvoj nesebični angažman u pojašnjavanju ovako komplicirane materije...
aj ti s njom bolje spremaj salatu i dalje. to joj i s tom retardacijom ide od ruke.
2017-10-06
meni ne trebaju štikle od ranog jutra, dovoljno sam visoka i bosa, niti natapirana frizura na metlu , a sa svim tim zajedno imaš metar i pol, tragično.Noor wrote:kaja wrote:Nitko se tu nije dohvatio iako si hobittu ciganski razotkrivala podatke od ljudi al ja hoću... samo da nađem satak za tebe , nego te zaboravim pa i dalje seres sigurna među svojim ajvarima, suprugom na aparatima i neukusnim štiklama ..
evo ti, kreni odavde...
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t21330-orban-u-ofenzivi-protiv-sorosa#955249
a o štiklama bolje nemoj...ti i štikle ko krava i sedlo.
nego ne trebaš se ti referirati na salate, davna je to prošlost a nitko ovdje ne misli kuhati hrvate bez brige , jedino ću ja tebi zaljepiti šamarčinu (mada moram razmisliti kako jer imaš metar i 20, možda da čučnem pa onda)
tako da svoje gadljivosti ne moraš spuštati na međunacionalne sukobe ne bi li dobila podršku od puknutih boraca (a ni oni nisu toliko pukniti)
2015-08-15
Koliko čovjek mora biti bedast da drugome spočitava visinu na koju ovaj nema apsolutno nikakvog utjecaja niti može znanjem, trudom ili radom to poboljšati? Nekako nedostojno i nisko.
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
Efendija bolje da izvadi nos iz mog dupeta umesto što mi se stalno šunja iza istog. Kaja nije ni bila na temi dok smo ćaskali.Noor wrote:a meni se čini da je efendija u pravu, glede tvog nosadzango wrote:Meni se čini da se ona referirala na tvoje mentalno iskakanje.Noor wrote:dzango wrote:Kada o sebi počneš da pričaš u trećem licu, jasno ti je da su mentalno dobrano popustio.Noor wrote:
norka ti je rekla da pališ traktor i sevaš....pametnom dosta!
ali, ne i tebi.
dabomekaja wrote:
al budući da je žena retardirana, shvaćam tvoj nesebični angažman u pojašnjavanju ovako komplicirane materije...
aj ti s njom bolje spremaj salatu i dalje. to joj i s tom retardacijom ide od ruke.
nekako sam dojma da ce admini morati intervenirati...
2015-09-08
Page 16 of 34 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 25 ... 34
Similar topics
» Papina poruka - 'Otvorite vrata migrantima, to će spriječiti teroristička djela'
» Koja šamarčina... lol
» kakva šamarčina za ENDA ahahhaha
» ŠAMARČINA HRVATIMA OD BRITANSKOG ISTORIČARA
» NEMAČKA ŠAMARČINA HRVATIMA ZBOG SRBIJE
» Koja šamarčina... lol
» kakva šamarčina za ENDA ahahhaha
» ŠAMARČINA HRVATIMA OD BRITANSKOG ISTORIČARA
» NEMAČKA ŠAMARČINA HRVATIMA ZBOG SRBIJE
Page 16 of 34