PAPINA ŠAMARČINA
Page 9 of 34
Page 9 of 34 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 21 ... 34
Re: PAPINA ŠAMARČINA
vuksadinare wrote:Hm da..bolje nemoj..opet cu te samarat dokazimapizzon wrote:vuksadinare wrote:Da papi posaljemo slike svecenuka spc-a sa mizraljezima i pokraj tenkova za vrijeme agresije na hr i bih
koje agresije, kad je to bilo
to postoji samo u vasim glavama
gradjanski rat, vucko, gadno je to
ti mozes do jutra da mases hr papirima
Guest- Guest
Državni sekretar Svete stolice Pjetro Parolin, kojeg je papa imenovao za svog zamenika, poručio je da će kanonizacija Alojzija Stepinca pričekati "Božje vreme".
pozdrav iz vatikana )
stepinac " svetac "
pozdrav iz vatikana )
stepinac " svetac "
Guest- Guest
sad se vec srami :-} jedini tko ovdje spominje nacionalnost si ti, pa na mene prebacujes..*-* :-Ddzango wrote:Možda u tome i jeste problem. Ti to mene na nacionalnoj osnovi. Znaš gde će da boli pa onda onako sa smeškom.maggie13 wrote:Pola od toga već jesam i ne vidim nekog drastičnog utjecaja na moje psihičko stanjedzango wrote:Opet me kinjiš. Budi ti od sad peder i Hrvat i sve ostalo, pa da vidimo kako će tebi da bude.maggie13 wrote:To meni ne smeta..mislim da više tebe zabrinjava što se predobro osjećaš u novoj kožidzango wrote:
Neću onda više da budem ni Hrvat, ni peder, ni išta slično. Ti mene samo obrlatiš i onda ispadnem ovakav i onakav.
Ma ti to hiniš da te kinjim..
O tvom psihičkom zdravlju bolje da preskočimo.
Priroda me obdarila iznimnom britkoscu i racionalnoscu, ali hvala sto istices :-))
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Bice..kad dodje europski papa..ovaj je vec star i sat mu otkucava..pizzon wrote:Državni sekretar Svete stolice Pjetro Parolin, kojeg je papa imenovao za svog zamenika, poručio je da će kanonizacija Alojzija Stepinca pričekati "Božje vreme".
pozdrav iz vatikana )
stepinac " svetac "
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Sto se na sudu prizna?...papirnati dokaz ili usmeni...na usmenim ste i izgradili mitovepizzon wrote:vuksadinare wrote:Hm da..bolje nemoj..opet cu te samarat dokazimapizzon wrote:vuksadinare wrote:Da papi posaljemo slike svecenuka spc-a sa mizraljezima i pokraj tenkova za vrijeme agresije na hr i bih
koje agresije, kad je to bilo
to postoji samo u vasim glavama
gradjanski rat, vucko, gadno je to
ti mozes do jutra da mases hr papirima
...rekla baba ili djed
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ako nije na nacionalnoj, onda je na račun nedostataka. Ja sam malo sporiji i ti to obilato koristiš.maggie13 wrote:sad se vec srami :-} jedini tko ovdje spominje nacionalnost si ti, pa na mene prebacujes..*-* :-Ddzango wrote:Možda u tome i jeste problem. Ti to mene na nacionalnoj osnovi. Znaš gde će da boli pa onda onako sa smeškom.maggie13 wrote:Pola od toga već jesam i ne vidim nekog drastičnog utjecaja na moje psihičko stanjedzango wrote:Opet me kinjiš. Budi ti od sad peder i Hrvat i sve ostalo, pa da vidimo kako će tebi da bude.maggie13 wrote:
To meni ne smeta..mislim da više tebe zabrinjava što se predobro osjećaš u novoj koži
Priroda me obdarila iznimnom britkoscu i racionalnoscu, ali hvala sto istices :-))
Čime te još obdarila?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
maggie13 wrote:
Priroda me obdarila iznimnom britkoscu i racionalnoscu :-))
Mene velikim pimpekom.
crvenkasti-
2014-04-17
Šta ti vredi kad si Hrvat?crvenkasti wrote:maggie13 wrote:
Mene velikim pimpekom.
2014-04-19
pizzon wrote:Državni sekretar Svete stolice Pjetro Parolin, kojeg je papa imenovao za svog zamenika, poručio je da će kanonizacija Alojzija Stepinca pričekati "Božje vreme".
pozdrav iz vatikana )
stepinac " svetac "
Božje vrijeme znači pravi trenutak za formalno proglašenje Stepinca svecem Katoličke Crkve. :)
Samo što to retardirani srpski novinari i oni koji uzimaju za ozbiljno njihova blebetanja nikako ne uspjevaju shvatiti.
Guest- Guest
Božije vreme može biti i za 100 godina. Ili nikada.slidingdoorsoperator wrote:pizzon wrote:Državni sekretar Svete stolice Pjetro Parolin, kojeg je papa imenovao za svog zamenika, poručio je da će kanonizacija Alojzija Stepinca pričekati "Božje vreme".
pozdrav iz vatikana )
stepinac " svetac "
Božje vrijeme znači pravi trenutak za formalno proglašenje Stepinca svecem Katoličke Crkve. :)
Samo što to retardirani srpski novinari i oni koji uzimaju za ozbiljno njihova blebetanja nikako ne uspjevaju shvatiti.
2014-04-19
mogu ja reći?dzango wrote:Ako nije na nacionalnoj, onda je na račun nedostataka. Ja sam malo sporiji i ti to obilato koristiš.maggie13 wrote:sad se vec srami :-} jedini tko ovdje spominje nacionalnost si ti, pa na mene prebacujes..*-* :-Ddzango wrote:Možda u tome i jeste problem. Ti to mene na nacionalnoj osnovi. Znaš gde će da boli pa onda onako sa smeškom.maggie13 wrote:Pola od toga već jesam i ne vidim nekog drastičnog utjecaja na moje psihičko stanjedzango wrote:
Opet me kinjiš. Budi ti od sad peder i Hrvat i sve ostalo, pa da vidimo kako će tebi da bude.
Čime te još obdarila?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
e ova tema samo zbog tebe ide u favorite, kad Stepinac postane svetac, da ti ispustimo tu zatrovanu srpsku krvcupizzon wrote:grdno se varate da je to samovolja ovog pape
zivi bili pa videli
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
dzango wrote:
Božije vreme može biti i za 100 godina. Ili nikada.
Točno, to može biti tako, ali u ovom slučaju ipak neće. :)
Božje vrijeme je u slučaju Stepinca i Međugorja slijedeća godina i to na obljetnicu proglašenja Stepinca blaženim od strane Ivana Pavla II.
Guest- Guest
Kad ti netko kaže da ces dobiti nešto u božje vrijeme to znaci nikada.
Ja recimo ne bi voljela dobiti placu u božje vrijeme ili crvene cizme koje mi se jako dopadaju..
Ja recimo ne bi voljela dobiti placu u božje vrijeme ili crvene cizme koje mi se jako dopadaju..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
A, ti druge zezas tamo gdje su jaki?! :-Ddzango wrote:Ako nije na nacionalnoj, onda je na račun nedostataka. Ja sam malo sporiji i ti to obilato koristiš.maggie13 wrote:sad se vec srami :-} jedini tko ovdje spominje nacionalnost si ti, pa na mene prebacujes..*-* :-Ddzango wrote:Možda u tome i jeste problem. Ti to mene na nacionalnoj osnovi. Znaš gde će da boli pa onda onako sa smeškom.maggie13 wrote:Pola od toga već jesam i ne vidim nekog drastičnog utjecaja na moje psihičko stanjedzango wrote:
Opet me kinjiš. Budi ti od sad peder i Hrvat i sve ostalo, pa da vidimo kako će tebi da bude.
Čime te još obdarila?
Strpljivoscu, ocito :-))
2014-04-12
oš crne? imam negdje i fotku.kaja wrote:Kad ti netko kaže da ces dobiti nešto u božje vrijeme to znaci nikada.
2014-12-30
u kakvoj je to korelaciji s mozgom? @-@crvenkasti wrote:maggie13 wrote:
Mene velikim pimpekom.
2014-04-12
kod njega u proporcionalnoj.maggie13 wrote:u kakvoj je to korelaciji s mozgom? @-@crvenkasti wrote:maggie13 wrote:
Mene velikim pimpekom.
2014-12-30
pristojan si i milostiv, veberu :-Pveber wrote:kod njega u proporcionalnoj.maggie13 wrote:u kakvoj je to korelaciji s mozgom? @-@crvenkasti wrote:maggie13 wrote:
Mene velikim pimpekom.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Page 9 of 34 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 21 ... 34
Similar topics
» Papina poruka - 'Otvorite vrata migrantima, to će spriječiti teroristička djela'
» Koja šamarčina... lol
» kakva šamarčina za ENDA ahahhaha
» ŠAMARČINA HRVATIMA OD BRITANSKOG ISTORIČARA
» NEMAČKA ŠAMARČINA HRVATIMA ZBOG SRBIJE
» Koja šamarčina... lol
» kakva šamarčina za ENDA ahahhaha
» ŠAMARČINA HRVATIMA OD BRITANSKOG ISTORIČARA
» NEMAČKA ŠAMARČINA HRVATIMA ZBOG SRBIJE
Page 9 of 34