PAPINA ŠAMARČINA
Page 24 of 34
Page 24 of 34 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29 ... 34
Re: PAPINA ŠAMARČINA
daj budalo budi malo bar pametan, to je bilo figurativno, pa ne bi ja tebe...draguljče ovog forumapizzon wrote:Triny wrote:Napravili ste musaku od teme.
to norka, preti mi pustanjem krvi ako stepinac prodje vatikan:):)
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Vujadinka...jesi svršila na policiji?kaja wrote:evo me opet, di je Ilija Čvorović s perikom ...?
Ajd, neka.
2017-10-06
Noor wrote:daj budalo budi malo bar pametan, to je bilo figurativno, pa ne bi ja tebe...draguljče ovog forumapizzon wrote:Triny wrote:Napravili ste musaku od teme.
bueehehehehe .... klasa optimist??
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
meni sve lijepo stoji...a tebi će najbolje ona na crno bijele pruge...vizualno će ti smanjiti opseg, ako niš drugoTriny wrote:Bez brige, ima ona i vašu uniformu u ormaru...začas se presvuče...pizzon wrote:Triny wrote:Napravili ste musaku od teme.
2017-10-06
jesi ti to memorirala u svojoj evidenciji..neka, nekaNoor wrote:Vujadinka...jesi svršila na policiji?kaja wrote:evo me opet, di je Ilija Čvorović s perikom ...?
Ajd, neka.
a da si ugrožena znamo
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
aha, predivnoNoor wrote:meni sve lijepo stoji...a tebi će najbolje ona na crno bijele pruge...vizualno će ti smanjiti opseg, ako niš drugoTriny wrote:Bez brige, ima ona i vašu uniformu u ormaru...začas se presvuče...pizzon wrote:Triny wrote:Napravili ste musaku od teme.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Noor wrote:meni sve lijepo stoji...a tebi će najbolje ona na crno bijele pruge...vizualno će ti smanjiti opseg, ako niš drugoTriny wrote:Bez brige, ima ona i vašu uniformu u ormaru...začas se presvuče...pizzon wrote:Triny wrote:Napravili ste musaku od teme.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
e dobro da je dosao đango..cujem da dolazi danas 2000 sipaca na utakmicu..a i nesto dron spominju..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ne znam što je bilo u pitanju, ali da sam se smijala do suza kad sam ih probala - jesam.. i da su završile u smeću - jesuslidingdoor wrote:Nema šanse da si pretjerala s krumpirom ako su bile pretvrde.
Prije će biti da si ih premjesila odnosno da ti je tijesto predugo stajalo.
ali u obranu svojih balističkih knedlica mogu reći bar to da bude dobro raspoloženje
radila sam je 2-3 puta.. ali ne kad imam na raspolaganju samo sat vremenakavran wrote:uhehehehe ..... nego ... pašticada?? radiš ju?
a da, njoke kupim gotove
neva- Posts : 4367
2014-04-12
je'l ti to cura?dzango wrote:Noor wrote:meni sve lijepo stoji...a tebi će najbolje ona na crno bijele pruge...vizualno će ti smanjiti opseg, ako niš drugoTriny wrote:Bez brige, ima ona i vašu uniformu u ormaru...začas se presvuče...pizzon wrote:Triny wrote:Napravili ste musaku od teme.
2015-09-08
Joj veselja kada bi stvarno došli. Ove sa dronom su navatali još na grani. Smestili dron na mesto rezervnog točka.vuksadinare wrote:e dobro da je dosao đango..cujem da dolazi danas 2000 sipaca na utakmicu..a i nesto dron spominju..
2014-04-19
kazu ovi iz preseva dolaze a ima ih i u beogradu..dzango wrote:Joj veselja kada bi stvarno došli. Ove sa dronom su navatali još na grani. Smestili dron na mesto rezervnog točka.vuksadinare wrote:e dobro da je dosao đango..cujem da dolazi danas 2000 sipaca na utakmicu..a i nesto dron spominju..
2015-09-08
Ne. Triny na crno bele pruge.vuksadinare wrote:je'l ti to cura?dzango wrote:Noor wrote:meni sve lijepo stoji...a tebi će najbolje ona na crno bijele pruge...vizualno će ti smanjiti opseg, ako niš drugoTriny wrote:Bez brige, ima ona i vašu uniformu u ormaru...začas se presvuče...pizzon wrote:
pruge vizualno proširuju, a ne smanjujuNoor wrote:meni sve lijepo stoji...a tebi će najbolje ona na crno bijele pruge...vizualno će ti smanjiti opseg, ako niš drugo
uostalom, Triny mi izgleda kao vitka cura, možda joj ne bi loše stajalo
neva- Posts : 4367
2014-04-12
cuj vidim da cigosi pisu..'neka dođu dosli među svoje'
2015-09-08
Ajde da vidimo. Gde ih ima u Beogradu?vuksadinare wrote:kazu ovi iz preseva dolaze a ima ih i u beogradu..dzango wrote:Joj veselja kada bi stvarno došli. Ove sa dronom su navatali još na grani. Smestili dron na mesto rezervnog točka.vuksadinare wrote:e dobro da je dosao đango..cujem da dolazi danas 2000 sipaca na utakmicu..a i nesto dron spominju..
2014-04-19
Čergarski kompleksi.vuksadinare wrote:cuj vidim da cigosi pisu..'neka dođu dosli među svoje'
2014-04-19
pa ne znam citam na b92...da neki pisu da ih u beogradu ima dosta...sad oni zive u beogradu pa vljda znaju koga ima koga nema..dzango wrote:Ajde da vidimo. Gde ih ima u Beogradu?vuksadinare wrote:kazu ovi iz preseva dolaze a ima ih i u beogradu..dzango wrote:Joj veselja kada bi stvarno došli. Ove sa dronom su navatali još na grani. Smestili dron na mesto rezervnog točka.vuksadinare wrote:e dobro da je dosao đango..cujem da dolazi danas 2000 sipaca na utakmicu..a i nesto dron spominju..
2015-09-08
evo malo komentara herr đango..
http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=1320818
http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=1320818
2015-09-08
vodoravne da, no okomite smanjuju...pa to su elementarni postulati dobrog odijevanja :)Neve wrote:pruge vizualno proširuju, a ne smanjujuNoor wrote:meni sve lijepo stoji...a tebi će najbolje ona na crno bijele pruge...vizualno će ti smanjiti opseg, ako niš drugo
2017-10-06
Dobro se odjenuti po mom smatranju znači obući zimsku jaknu, šal, kapu i rukavice, a ne nekakve pruge, vodoravne ili okomite...Noor wrote:vodoravne da, no okomite smanjuju...pa to su elementarni postulati dobrog odijevanja :)Neve wrote:pruge vizualno proširuju, a ne smanjujuNoor wrote:meni sve lijepo stoji...a tebi će najbolje ona na crno bijele pruge...vizualno će ti smanjiti opseg, ako niš drugo
T.- Posts : 17558
2014-04-14
Page 24 of 34 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29 ... 34
Similar topics
» Papina poruka - 'Otvorite vrata migrantima, to će spriječiti teroristička djela'
» Koja šamarčina... lol
» kakva šamarčina za ENDA ahahhaha
» ŠAMARČINA HRVATIMA OD BRITANSKOG ISTORIČARA
» NEMAČKA ŠAMARČINA HRVATIMA ZBOG SRBIJE
» Koja šamarčina... lol
» kakva šamarčina za ENDA ahahhaha
» ŠAMARČINA HRVATIMA OD BRITANSKOG ISTORIČARA
» NEMAČKA ŠAMARČINA HRVATIMA ZBOG SRBIJE
Page 24 of 34