PAPINA ŠAMARČINA
Page 14 of 34
Page 14 of 34 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 24 ... 34
Re: PAPINA ŠAMARČINA
Daj šuti posrnuli patuljku na iskrivljenim štiklama , gledam neki film , I da, da ne zaboravim ...odi u picku materinu .Noor wrote:neće, večeras sam dovoljno zaprljala ruke s govnom pizzonom, još mi misliš i ova lajava oronula opajdara treba.veber wrote:joj bit će fajta. idem po kokice.Noor wrote:daj začepi šajkača, tko te šta pita...glupa si i primitivna ko i onkaja wrote:Pa odgovorio joj je samo, ona je napisala prva o puštanju krvi.
I ja bi ju poslala u picku materinu. Dobro ja ju pošaljem i ovako ..
ili pršut, bolje je.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
imam i finih maslina, znao sam. znaokaja wrote:Daj šuti posrnuli patuljku na iskrivljenim štiklama , gledam neki film , I da, da ne zaboravim ...odi u picku materinu .Noor wrote:neće, večeras sam dovoljno zaprljala ruke s govnom pizzonom, još mi misliš i ova lajava oronula opajdara treba.veber wrote:joj bit će fajta. idem po kokice.Noor wrote:daj začepi šajkača, tko te šta pita...glupa si i primitivna ko i onkaja wrote:Pa odgovorio joj je samo, ona je napisala prva o puštanju krvi.
ili pršut, bolje je.
cure, daj te se posvadite malo kasnije da kćeri završim program. bum ga fotkal i stavio na net. mislim ne program već sovu.
2014-12-30
Gledam film, ne mrem se baviti patuljastim pincom sa rasfucanom perikomveber wrote:imam i finih maslina, znao sam. znaokaja wrote:Daj šuti posrnuli patuljku na iskrivljenim štiklama , gledam neki film , I da, da ne zaboravim ...odi u picku materinu .Noor wrote:neće, večeras sam dovoljno zaprljala ruke s govnom pizzonom, još mi misliš i ova lajava oronula opajdara treba.veber wrote:joj bit će fajta. idem po kokice.Noor wrote:
daj začepi šajkača, tko te šta pita...glupa si i primitivna ko i on
ili pršut, bolje je.
cure, daj te se posvadite malo kasnije da kćeri završim program. bum ga fotkal i stavio na net. mislim ne program već sovu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
super, taman završim crtež, generiram program za sutra i eto me na fajtu.
2014-12-30
ahaha, nema goreg od ljubomore jedne poderane kalašture...aj napuši se srpskihkaja wrote:Daj šuti posrnuli patuljku na iskrivljenim štiklama , gledam neki film , I da, da ne zaboravim ...odi u picku materinu .Noor wrote:neće, večeras sam dovoljno zaprljala ruke s govnom pizzonom, još mi misliš i ova lajava oronula opajdara treba.veber wrote:joj bit će fajta. idem po kokice.Noor wrote:daj začepi šajkača, tko te šta pita...glupa si i primitivna ko i onkaja wrote:Pa odgovorio joj je samo, ona je napisala prva o puštanju krvi.
ili pršut, bolje je.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Može alo je slikovito.kaja wrote:mogu ja reći?dzango wrote:Ako nije na nacionalnoj, onda je na račun nedostataka. Ja sam malo sporiji i ti to obilato koristiš.maggie13 wrote:sad se vec srami :-} jedini tko ovdje spominje nacionalnost si ti, pa na mene prebacujes..*-* :-Ddzango wrote:Možda u tome i jeste problem. Ti to mene na nacionalnoj osnovi. Znaš gde će da boli pa onda onako sa smeškom.maggie13 wrote:
Pola od toga već jesam i ne vidim nekog drastičnog utjecaja na moje psihičko stanje
Ma ti to hiniš da te kinjim..
O tvom psihičkom zdravlju bolje da preskočimo.
Priroda me obdarila iznimnom britkoscu i racionalnoscu, ali hvala sto istices :-))
Čime te još obdarila?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
je, tvoja usrano žuta skeljena metla je baš superkaja wrote:Gledam film, ne mrem se baviti patuljastim pincom sa rasfucanom perikomveber wrote:imam i finih maslina, znao sam. znaokaja wrote:Daj šuti posrnuli patuljku na iskrivljenim štiklama , gledam neki film , I da, da ne zaboravim ...odi u picku materinu .Noor wrote:neće, večeras sam dovoljno zaprljala ruke s govnom pizzonom, još mi misliš i ova lajava oronula opajdara treba.veber wrote:
joj bit će fajta. idem po kokice.
ili pršut, bolje je.
mislin, kurac ko kurac, ne razumin kako je to ženi uvrjeda
2014-04-16
Nije lepo zezati ljude zato što su sporijimaggie13 wrote:A, ti druge zezas tamo gdje su jaki?! :-Ddzango wrote:Ako nije na nacionalnoj, onda je na račun nedostataka. Ja sam malo sporiji i ti to obilato koristiš.maggie13 wrote:sad se vec srami :-} jedini tko ovdje spominje nacionalnost si ti, pa na mene prebacujes..*-* :-Ddzango wrote:Možda u tome i jeste problem. Ti to mene na nacionalnoj osnovi. Znaš gde će da boli pa onda onako sa smeškom.maggie13 wrote:
Pola od toga već jesam i ne vidim nekog drastičnog utjecaja na moje psihičko stanje
Ma ti to hiniš da te kinjim..
O tvom psihičkom zdravlju bolje da preskočimo.
Priroda me obdarila iznimnom britkoscu i racionalnoscu, ali hvala sto istices :-))
Čime te još obdarila?
Strpljivoscu, ocito :-))
E jebiga onda.
Ajde da neće.slidingdoorsoperator wrote:dzango wrote:
Božije vreme može biti i za 100 godina. Ili nikada.
Točno, to može biti tako, ali u ovom slučaju ipak neće. :)
Božje vrijeme je u slučaju Stepinca i Međugorja slijedeća godina i to na obljetnicu proglašenja Stepinca blaženim od strane Ivana Pavla II.
2014-04-19
U Drugom svjetskom ratu su Srbi i Hrvati ratovali jedan uz drugoga...A to neki žele da zaboravite...
red wolf-
2016-02-10
I da, crvena petokraka na kapi ih je spajala...
red wolf-
2016-02-10
A u domovinskom su srbi radili..što?red wolf wrote:U Drugom svjetskom ratu su Srbi i Hrvati ratovali jedan uz drugoga...A to neki žele da zaboravite...
2017-10-06
Nažalost potpali su pod propagandu...Ali njihovi preci su pod zvijezdom zajedno s Hrvatima pobijedili okupatora i njihove saveznike na ovim područjima, četnike i ustaše...Noor wrote:A u domovinskom su srbi radili..što?red wolf wrote:U Drugom svjetskom ratu su Srbi i Hrvati ratovali jedan uz drugoga...A to neki žele da zaboravite...
red wolf-
2016-02-10
Tepali ustaše.Noor wrote:A u domovinskom su srbi radili..što?red wolf wrote:U Drugom svjetskom ratu su Srbi i Hrvati ratovali jedan uz drugoga...A to neki žele da zaboravite...
2014-04-19
Svetosavsku velikosrpsku propagandu misliš? Pa to im i jest jedina zvijezda vodilja...i dan danas.
Nisam na to mislio...Noor wrote:Svetosavsku velikosrpsku propagandu misliš? Pa to im i jest jedina zvijezda vodilja...i dan danas.
red wolf-
2016-02-10
Pali traktor i sevajdzango wrote:Tepali ustaše.Noor wrote:red wolf wrote:U Drugom svjetskom ratu su Srbi i Hrvati ratovali jedan uz drugoga...A to neki žele da zaboravite...
A u domovinskom su srbi radili..što?
2017-10-06
Nego?red wolf wrote:Nisam na to mislio...Noor wrote:Svetosavsku velikosrpsku propagandu misliš? Pa to im i jest jedina zvijezda vodilja...i dan danas.
2017-10-06
Odgovorio sam ti na to...Noor wrote:Nego?red wolf wrote:Nisam na to mislio...Noor wrote:Svetosavsku velikosrpsku propagandu misliš? Pa to im i jest jedina zvijezda vodilja...i dan danas.
red wolf-
2016-02-10
Page 14 of 34 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 24 ... 34
Similar topics
» Papina poruka - 'Otvorite vrata migrantima, to će spriječiti teroristička djela'
» Koja šamarčina... lol
» kakva šamarčina za ENDA ahahhaha
» ŠAMARČINA HRVATIMA OD BRITANSKOG ISTORIČARA
» NEMAČKA ŠAMARČINA HRVATIMA ZBOG SRBIJE
» Koja šamarčina... lol
» kakva šamarčina za ENDA ahahhaha
» ŠAMARČINA HRVATIMA OD BRITANSKOG ISTORIČARA
» NEMAČKA ŠAMARČINA HRVATIMA ZBOG SRBIJE
Page 14 of 34