PAPINA ŠAMARČINA
Page 8 of 34
Page 8 of 34 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 21 ... 34
Re: PAPINA ŠAMARČINA
ne znam..sam se nudis za sve opcije..reci ti meni @-@dzango wrote:Opet tvoji fetiši. Čas sam Hrvat, čas sam peder. Kao da to nije jedno te isto.maggie13 wrote:nije ti jos kasno da prijedjes u toplu bracu.dzango wrote:Ove žene moraju uvek sve da upropaste.kaja wrote:naravno.maggie13 wrote:
mi smo prakticne, muskarce glupi ego kosta cesto, pa i glave.
:-D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Je l' dolazi dogodine ili ne? To se obično zna 2 godine ranije. Jesili siguran da je dogodine pravo vreme? Ili za koju godinu. Ili 10.slidingdoorsoperator wrote:dzango wrote:Ili ne.slidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:....plus glupoj papcini plenkovicu sto te uopce pozvao u hr ..ionako neces doci..
Papa Franjo?
Naravno da će doći, slijedeće godina i iskoristiti će taj posjet da formalno i svečano Stepinca proglasi svecem Katoličke Crkve. :)
Svakako da. :)
Odluka je donesena i prije nego je mješovita komisija završila sa svojim radom.
Odluka je donesena već u vrijeme kada je Ivan Pavao II proglasio Stepinca blaženikom i samo se čeka najbolje vrijeme za njenu formalnu i javnu objavu.
Dapače, vrh SPC nikada nije gajio niti grama iluzije da će mješovita komisija odnosno njihovo sudjelovanje u njoj bilo što promjeniti u tom smislu. :)
Oni su samo iskoristili taj prostor koji im je pružen za dodatnu propagandu protiv Stepinca i tu se njihova moć zaustavlja. :)
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ja se uvek nudim. Ali ne za tvoje fetiše. Večito me nešto kinjiš.maggie13 wrote:ne znam..sam se nudis za sve opcije..reci ti meni @-@dzango wrote:Opet tvoji fetiši. Čas sam Hrvat, čas sam peder. Kao da to nije jedno te isto.maggie13 wrote:nije ti jos kasno da prijedjes u toplu bracu.dzango wrote:Ove žene moraju uvek sve da upropaste.kaja wrote:
naravno.
2014-04-19
dzango wrote:
Je l' dolazi dogodine ili ne? To se obično zna 2 godine ranije. Jesili siguran da je dogodine pravo vreme?
Da. Slijedeće godine je u Hrvatskoj. Zbog Stepinca i Međugorja.
Ovaj papa će se nakon njegove smrti pamtiti kao možda i najpopularniji papa u Hrvatskoj. Ili eventualno kao drugi najpopularniji, odmah iza Ivana Pavla II.
Guest- Guest
nudis i ispunjavas :-Pdzango wrote:Ja se uvek nudim. Ali ne za tvoje fetiše. Večito me nešto kinjiš.maggie13 wrote:ne znam..sam se nudis za sve opcije..reci ti meni @-@dzango wrote:Opet tvoji fetiši. Čas sam Hrvat, čas sam peder. Kao da to nije jedno te isto.maggie13 wrote:nije ti jos kasno da prijedjes u toplu bracu.dzango wrote:
Ove žene moraju uvek sve da upropaste.
Kako te onda smijem kinjit...ucinilo ti se, to ja samo strogi zvucim :-D
2014-04-12
Pa što ga onda po forumu pljuju i jebu mu majku?slidingdoorsoperator wrote:dzango wrote:
Je l' dolazi dogodine ili ne? To se obično zna 2 godine ranije. Jesili siguran da je dogodine pravo vreme?
Da. Slijedeće godine je u Hrvatskoj. Zbog Stepinca i Međugorja.
Ovaj papa će se nakon njegove smrti pamtiti kao možda i najpopularniji papa u Hrvatskoj. Ili eventualno kao drugi najpopularniji, odmah iza Ivana Pavla II.
2014-04-19
Kakva je razlika između blaženika i sveca? Zašto blaženik može, a svetac ne može?
crvenkasti-
2014-04-17
Svetac je kao narodni heroj,a blaženik je ipak nosioc nekog manjeg odlikovanja.crvenkasti wrote:Kakva je razlika između blaženika i sveca? Zašto blaženik može, a svetac ne može?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Neću onda više da budem ni Hrvat, ni peder, ni išta slično. Ti mene samo obrlatiš i onda ispadnem ovakav i onakav.maggie13 wrote:nudis i ispunjavas :-Pdzango wrote:Ja se uvek nudim. Ali ne za tvoje fetiše. Večito me nešto kinjiš.maggie13 wrote:ne znam..sam se nudis za sve opcije..reci ti meni @-@dzango wrote:Opet tvoji fetiši. Čas sam Hrvat, čas sam peder. Kao da to nije jedno te isto.maggie13 wrote:
nije ti jos kasno da prijedjes u toplu bracu.
2014-04-19
Kurac na biciklu. Ili jesi, ili nisi.jastreb wrote:Svetac je kao narodni heroj,a blaženik je ipak nosioc nekog manjeg odlikovanja.crvenkasti wrote:Kakva je razlika između blaženika i sveca? Zašto blaženik može, a svetac ne može?
2014-04-19
To meni ne smeta..mislim da više tebe zabrinjava što se predobro osjećaš u novoj kožidzango wrote:Neću onda više da budem ni Hrvat, ni peder, ni išta slično. Ti mene samo obrlatiš i onda ispadnem ovakav i onakav.maggie13 wrote:nudis i ispunjavas :-Pdzango wrote:Ja se uvek nudim. Ali ne za tvoje fetiše. Večito me nešto kinjiš.maggie13 wrote:ne znam..sam se nudis za sve opcije..reci ti meni @-@dzango wrote:
Opet tvoji fetiši. Čas sam Hrvat, čas sam peder. Kao da to nije jedno te isto.
2014-04-12
Opet me kinjiš. Budi ti od sad peder i Hrvat i sve ostalo, pa da vidimo kako će tebi da bude.maggie13 wrote:To meni ne smeta..mislim da više tebe zabrinjava što se predobro osjećaš u novoj kožidzango wrote:Neću onda više da budem ni Hrvat, ni peder, ni išta slično. Ti mene samo obrlatiš i onda ispadnem ovakav i onakav.maggie13 wrote:nudis i ispunjavas :-Pdzango wrote:Ja se uvek nudim. Ali ne za tvoje fetiše. Večito me nešto kinjiš.maggie13 wrote:
ne znam..sam se nudis za sve opcije..reci ti meni @-@
2014-04-19
Pola od toga već jesam i ne vidim nekog drastičnog utjecaja na moje psihičko stanjedzango wrote:Opet me kinjiš. Budi ti od sad peder i Hrvat i sve ostalo, pa da vidimo kako će tebi da bude.maggie13 wrote:To meni ne smeta..mislim da više tebe zabrinjava što se predobro osjećaš u novoj kožidzango wrote:Neću onda više da budem ni Hrvat, ni peder, ni išta slično. Ti mene samo obrlatiš i onda ispadnem ovakav i onakav.maggie13 wrote:nudis i ispunjavas :-Pdzango wrote:
Ja se uvek nudim. Ali ne za tvoje fetiše. Večito me nešto kinjiš.
Ma ti to hiniš da te kinjim..
2014-04-12
Mr's konjino...nepodojenadebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:Sjetit cete se vi svi postova od mene..kad vam opet miris baruta i krvi zatitra nosnice..jer ovo je predratno stanje..cak gore nego 91...tada su pred sam rat komunicirali koliko toliko franjo,slobo,alija..danas uopce nema komunikacije izmedju hr i sr a padaju teze rijeci nego onda..rat je tu..i neka je..da rijesimo to ili mi ili oni..
odi se bavit paintballom za ubit vrime do vojne vjezbe " istra 2017 "
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Memorandum 3 ili ne...vidjet cemo tko ce biti u pravujastreb wrote:Da,Memorandum 3 je napisan. Nema nazad.vuksadinare wrote:[size=42]Se bumo videli..se[/size]pismejker wrote:Fuk u predRatnoj Extazi ...vuksadinare wrote:Sjetite se da ste svi postovi od mene .. ako vam opet miris baruta i krvi zatitra nosnice .. ovo je predratno stanje .. cak gore nego 91 ... onda su pred sam rat komunicirao koliko toliko franjo, slobo, alija .. danas uopce nema komunikacija izmedju hr i sr a padaju teze rijeci nego onda..rat je tu..i neka je .. da rijesimo to ili mi ili oni ..
Eto sto znaci kad se druzi s opaljenim borcima na vojnom vježbi ..
2015-09-08
Papa franjo i odlucno 'mozda'slidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:....plus glupoj papcini plenkovicu sto te uopce pozvao u hr ..ionako neces doci..
Papa Franjo?
Naravno da će doći, slijedeće godina i iskoristiti će taj posjet da formalno i svečano Stepinca proglasi svecem Katoličke Crkve. :)
2015-09-08
Možda u tome i jeste problem. Ti to mene na nacionalnoj osnovi. Znaš gde će da boli pa onda onako sa smeškom.maggie13 wrote:Pola od toga već jesam i ne vidim nekog drastičnog utjecaja na moje psihičko stanjedzango wrote:Opet me kinjiš. Budi ti od sad peder i Hrvat i sve ostalo, pa da vidimo kako će tebi da bude.maggie13 wrote:To meni ne smeta..mislim da više tebe zabrinjava što se predobro osjećaš u novoj kožidzango wrote:Neću onda više da budem ni Hrvat, ni peder, ni išta slično. Ti mene samo obrlatiš i onda ispadnem ovakav i onakav.maggie13 wrote:
nudis i ispunjavas :-P
Ma ti to hiniš da te kinjim..
O tvom psihičkom zdravlju bolje da preskočimo.
vuksadinare wrote:Da papi posaljemo slike svecenuka spc-a sa mizraljezima i pokraj tenkova za vrijeme agresije na hr i bih
koje agresije, kad je to bilo
to postoji samo u vasim glavama
gradjanski rat, vucko, gadno je to
Guest- Guest
Ja mislim da će da vas zajebe. Po svakom osnovu.vuksadinare wrote:Papa franjo i odlucno 'mozda'slidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:....plus glupoj papcini plenkovicu sto te uopce pozvao u hr ..ionako neces doci..
Papa Franjo?
2014-04-19
Hm da..bolje nemoj..opet cu te samarat dokazimapizzon wrote:vuksadinare wrote:Da papi posaljemo slike svecenuka spc-a sa mizraljezima i pokraj tenkova za vrijeme agresije na hr i bih
2015-09-08
vuksadinare wrote:Hm da..bolje nemoj..opet cu te samarat dokazimapizzon wrote:vuksadinare wrote:Da papi posaljemo slike svecenuka spc-a sa mizraljezima i pokraj tenkova za vrijeme agresije na hr i bih
ti mozes do jutra da mases hr papirima
Guest- Guest
Page 8 of 34 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 21 ... 34
Similar topics
» Papina poruka - 'Otvorite vrata migrantima, to će spriječiti teroristička djela'
» Koja šamarčina... lol
» kakva šamarčina za ENDA ahahhaha
» ŠAMARČINA HRVATIMA OD BRITANSKOG ISTORIČARA
» NEMAČKA ŠAMARČINA HRVATIMA ZBOG SRBIJE
» Koja šamarčina... lol
» kakva šamarčina za ENDA ahahhaha
» ŠAMARČINA HRVATIMA OD BRITANSKOG ISTORIČARA
» NEMAČKA ŠAMARČINA HRVATIMA ZBOG SRBIJE
Page 8 of 34