PAPINA ŠAMARČINA
Page 13 of 34
Page 13 of 34 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 23 ... 34
Re: PAPINA ŠAMARČINA
ma ti idiot i kreten, primitivna debilčina koja doslovno shvaća frazu kao što je pustiti krvcu...nisi nikad čuo piti krv na slamčicu?pizzon wrote:ej, molim te
meni je uzasno i da pomislim da nekome porucim
da mu pustim krv, da ga ubijem, ako ne bude po njegovom
i posle,
ja sam cetnik, psujem ;)
da sam ti to rekla, proglasio bi me vampirom..e, šupljoglavi majmune, stvarno si jad i bijeda.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:drapit će ga moždani...šta drugomortal-joint wrote:razmišljam u šta će se pretvoriti sav ovaj tvoj bes i teorije onog trenutka kada Stepinca bez obzira na vaša nastojanja proglase svecem a hoćepizzon wrote:mortal-joint wrote:koji nastrani srbin pun mržnje besova i nekontrolepizzon wrote:
mars u picku materinu
ona ce meni da priziva smrt i to je ok
jebi si mater u picku ustasku
prava je sramota što takvi pišu na Hrvatskim forumima
teški apsurd što se takve kao pita mišljenje o Stepinčevoj kanonizaciji
najbolje da se pitaju oni koje bastine ustastvo
eto, mi se pitamo a vas ko yebe
vatikan nije haski sud
immortal-
2014-04-16
Kao prava kršćanka sva si ustreptala time da mu se to dogodi...mortal-joint wrote:Noor wrote:drapit će ga moždani...šta drugomortal-joint wrote:razmišljam u šta će se pretvoriti sav ovaj tvoj bes i teorije onog trenutka kada Stepinca bez obzira na vaša nastojanja proglase svecem a hoćepizzon wrote:mortal-joint wrote:
koji nastrani srbin pun mržnje besova i nekontrole
prava je sramota što takvi pišu na Hrvatskim forumima
teški apsurd što se takve kao pita mišljenje o Stepinčevoj kanonizaciji
najbolje da se pitaju oni koje bastine ustastvo
eto, mi se pitamo a vas ko yebe
vatikan nije haski sud
red wolf-
2016-02-10
ja mislila da nakon svake bitke i rata pušite ... hm... neću više :-Dpizzon wrote:ej, molim te
ja sam cetnik, psujem ;)
immortal-
2014-04-16
daj si mira...red wolf wrote:Kao prava kršćanka sva si ustreptala time da mu se to dogodi...mortal-joint wrote:
immortal-
2014-04-16
Još i nacionalistkinja...Kakav spoj...hahahahahahahahahahahahahahahamortal-joint wrote:ja mislila da nakon svake bitke i rata pušite ... hm... neću više :-Dpizzon wrote:ej, molim te
ja sam cetnik, psujem ;)
red wolf-
2016-02-10
Lol...Treba tebi sestro mira...Treba....mortal-joint wrote:daj si mira...red wolf wrote:Kao prava kršćanka sva si ustreptala time da mu se to dogodi...mortal-joint wrote:
red wolf-
2016-02-10
drži se teme... ne nagađajred wolf wrote:Lol...Treba tebi sestro mira...Treba....mortal-joint wrote:daj si mira...red wolf wrote:Kao prava kršćanka sva si ustreptala time da mu se to dogodi...mortal-joint wrote:
immortal-
2014-04-16
Ne nagađam...Znam da ti je potreban mir...Ali, nisam siguran da ćeš ga u skoro vrijeme naći...mortal-joint wrote:drži se teme... ne nagađajred wolf wrote:Lol...Treba tebi sestro mira...Treba....mortal-joint wrote:daj si mira...red wolf wrote:Kao prava kršćanka sva si ustreptala time da mu se to dogodi...mortal-joint wrote:
red wolf-
2016-02-10
Najzanimljivije je što upravo papu Franju napadaju najžešće kršćani...Oni konzervativni, desni...
red wolf-
2016-02-10
daj začepi šajkača, tko te šta pita...glupa si i primitivna ko i onkaja wrote:Pa odgovorio joj je samo, ona je napisala prva o puštanju krvi.
I ja bi ju poslala u picku materinu. Dobro ja ju pošaljem i ovako ..
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
zato što je crni papared wolf wrote:Najzanimljivije je što upravo papu Franju napadaju najžešće kršćani...Oni konzervativni, desni...
da je pravi Stepinac bi već bio svetac
Da si pravi katolik znao bi da Bog putem vjere i molitve ulijeva mir
2014-04-16
Je funkcija koju ne može imati sadašnji papa Franjo...mortal-joint wrote:zato što je crni papared wolf wrote:Najzanimljivije je što upravo papu Franju napadaju najžešće kršćani...Oni konzervativni, desni...
red wolf-
2016-02-10
joj bit će fajta. idem po kokice.Noor wrote:daj začepi šajkača, tko te šta pita...glupa si i primitivna ko i onkaja wrote:Pa odgovorio joj je samo, ona je napisala prva o puštanju krvi.
ili pršut, bolje je.
2014-12-30
crni papa funkcija... ili označava pripadnost duhared wolf wrote:Je funkcija koju ne može imati sadašnji papa Franjo...mortal-joint wrote:zato što je crni papared wolf wrote:Najzanimljivije je što upravo papu Franju napadaju najžešće kršćani...Oni konzervativni, desni...
immortal-
2014-04-16
Ne...To je funkcija čelnog čovjeka isusovačkog reda...mortal-joint wrote:crni papa funkcija... ili označava pripadnost duhared wolf wrote:Je funkcija koju ne može imati sadašnji papa Franjo...mortal-joint wrote:zato što je crni papared wolf wrote:Najzanimljivije je što upravo papu Franju napadaju najžešće kršćani...Oni konzervativni, desni...
red wolf-
2016-02-10
neće, večeras sam dovoljno zaprljala ruke s govnom pizzonom, još mi misliš i ova lajava oronula opajdara treba.veber wrote:joj bit će fajta. idem po kokice.Noor wrote:daj začepi šajkača, tko te šta pita...glupa si i primitivna ko i onkaja wrote:Pa odgovorio joj je samo, ona je napisala prva o puštanju krvi.
ili pršut, bolje je.
za svaki slučaj sam priredio par feta pršuta i sira. imam komišku pogaču. iločku graševinu, kapare.Noor wrote:neće, večeras sam dovoljno zaprljala ruke s govnom pizzonom, još mi misliš i ova lajava oronula opajdara treba.veber wrote:joj bit će fajta. idem po kokice.Noor wrote:daj začepi šajkača, tko te šta pita...glupa si i primitivna ko i onkaja wrote:Pa odgovorio joj je samo, ona je napisala prva o puštanju krvi.
ili pršut, bolje je.
eto spoj juga i sjevera, mada moram kćeri napravit program za sovu da ju na laseru izrežem. ali bit ću prisutan.
2014-12-30
veber wrote:a, sada je je?marcellus wrote:dobro, stepinac će postati svecem kad papa ponovo bude katolik
pravoslavac?
komunist
Nije...Doduše bio je blizak komunistima...Zapravo...Ovo je papa koji shvaća povezanost s komunistima kao nijedan prije papa...marcellus wrote:veber wrote:a, sada je je?marcellus wrote:dobro, stepinac će postati svecem kad papa ponovo bude katolik
pravoslavac?
komunist
red wolf-
2016-02-10
Daj šuti posrnuli patuljku na iskrivljenim štiklama , gledam neki film , I da, da ne zaboravim ...odi u picku materinu .Noor wrote:neće, večeras sam dovoljno zaprljala ruke s govnom pizzonom, još mi misliš i ova lajava oronula opajdara treba.veber wrote:joj bit će fajta. idem po kokice.Noor wrote:daj začepi šajkača, tko te šta pita...glupa si i primitivna ko i onkaja wrote:Pa odgovorio joj je samo, ona je napisala prva o puštanju krvi.
ili pršut, bolje je.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 13 of 34 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 23 ... 34
Similar topics
» Papina poruka - 'Otvorite vrata migrantima, to će spriječiti teroristička djela'
» Koja šamarčina... lol
» kakva šamarčina za ENDA ahahhaha
» ŠAMARČINA HRVATIMA OD BRITANSKOG ISTORIČARA
» NEMAČKA ŠAMARČINA HRVATIMA ZBOG SRBIJE
» Koja šamarčina... lol
» kakva šamarčina za ENDA ahahhaha
» ŠAMARČINA HRVATIMA OD BRITANSKOG ISTORIČARA
» NEMAČKA ŠAMARČINA HRVATIMA ZBOG SRBIJE
Page 13 of 34