Pravedna plaća
Page 3 of 9
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Pravedna plaća
kserks_ wrote:
p.s. i lokalna država je država,jelte.
a dva homoseksualca su obitelj
Guest- Guest
Pravedna je plaća ona koja je razmjerna vrsti posla koju radiš i koja ti omogućava da pokriješ bar osnovne životne potrebe.
pa ti poslodavac smanji bruto plaću za 500kn,a da ti 500 kn za putne troškove(na to nema davanja ni bruto 1 ni 2)aben wrote:kad žrtva spusti namet za par posto, unda je sritnijakserks_ wrote:dobro jedno, dva djeteta, žena ili eventualno baka kao uzdržavani član i nema ovog poreza i prireza:)mamin sin wrote:aben wrote:mamin sin wrote:
može neki izračun plaće gdje se vidi da država uzima 40% sebi, ovako su ovo samo fantazije nekog tko je očito frustriran
vlada iz doprinosa za mirovisnko, zdravstveno, i ostalih ovih polica osiguranja puni državni proračun?
a prirez ne ide državi
vama je sve država
p.s. i lokalna država je država,jelte.
i već smo došli sa 40% nameta na nekih 28%:)
ima načina...
Last edited by kserks_ on 26/10/2017, 22:50; edited 1 time in total
Gost- Guest
aben wrote:
kad žrtva spusti namet za par posto, unda je sritnija
koliko puta sam ponavljao da država kroz deficit može u potpunosti rasteretiti privatni sektor
ali ne, vama je deficit gori od kuge
vi bi da država vodi suficit i smanjuje dug
a kad Marić točno to napravi onda se prokline država
Guest- Guest
odlična definicija za lov u mutnom,catabbath wrote:Pravedna je plaća ona koja je razmjerna vrsti posla koju radiš i koja ti omogućava da pokriješ bar osnovne životne potrebe.
zaslužuješ orden reda sindikalnog povjerenika
2014-04-16
catabbath-
2015-08-22
poanta je da ako lupež vroti malo ukradenog, to niti nojmanje ne ekskulpiro lupežakserks_ wrote:pa ti poslodavac smanji bruto plaću za 500kn,a da ti 500 kn za putne troškove(na to nema davanja ni bruto 1 ni 2)aben wrote:
ima načina...
2014-04-16
ne, jo bi poso šaltera za 3 milijarde kun,catabbath wrote:A šta je tu krivo? Ti bi za posao šalteruše 30 000 kn?
ali to je besides the point,
ne postoju osnovne životne potribe
2014-04-16
aben wrote:čuješ,mamin sin wrote:ono što ide u državni proračunti uzima država, ako ne ide u državni džep onda pričate glupostiaben wrote:
a ča mene briga kako 40 hajduka razdili plijen?
meni je država glavon i bradon došla i rekla koliko joj triban ploćati. točno je da je izlistala neka stavke ča će ona učiniti isotima šoldima, ali ča mene briga na ča će oni to potrošiti?
i svaki put kad ne plotin neku od tih stavki, jel znoš ki me zove? država, glavon i bradon.
ti ako imaš obrt ne bi trebao plaćati nijednu od stavki
trošak države prebacuješ na kupca, na tvoju cijenu nadodaš ono što ide državi
nisi valjda iz svoje osnovice plaćao državu, a kupcu prodao uslugu/robu bez da si na njega prevalio poreze?
Guest- Guest
Ako šalteruša zaradi 30000 kn zašto ne?catabbath wrote:A šta je tu krivo? Ti bi za posao šalteruše 30 000 kn?
Trinity-
2014-04-17
ćo, ne moroš mi govoriti vi, vode na forumu smo svi drugovi,mamin sin wrote:aben wrote:
koliko puta sam ponavljao da država kroz deficit može u potpunosti rasteretiti privatni sektor
jo ne bi da država vodi deficit, ni da država vodi suficit,
jho bi da država ne vodi.
2014-04-16
kakav lupež? makli smo porez i prirez...što je ostalo? ostale stavke to sve dobiješ nazad.aben wrote:poanta je da ako lupež vroti malo ukradenog, to niti nojmanje ne ekskulpiro lupežakserks_ wrote:pa ti poslodavac smanji bruto plaću za 500kn,a da ti 500 kn za putne troškove(na to nema davanja ni bruto 1 ni 2)aben wrote:
ima načina...
Gost- Guest
mamin sin wrote:aben wrote:čuješ,mamin sin wrote:ono što ide u državni proračunti uzima država, ako ne ide u državni džep onda pričate glupostiaben wrote:
meni je država glavon i bradon došla i rekla koliko joj triban ploćati. točno je da je izlistala neka stavke ča će ona učiniti isotima šoldima, ali ča mene briga na ča će oni to potrošiti?
i svaki put kad ne plotin neku od tih stavki, jel znoš ki me zove? država, glavon i bradon.
nisi valjda iz svoje osnovice plaćao državu, a kupcu prodao uslugu/robu bez da si na njega prevalio poreze? :fpalm:
ali moja usluga je puno skuplja s mafijaškim opterećenjem.
ovako mi ostaje ili da više rodin ili da manje zarodin, cant you see
2014-04-16
vraga vidiaben wrote:mamin sin wrote:aben wrote:čuješ,mamin sin wrote:ono što ide u državni proračunti uzima država, ako ne ide u državni džep onda pričate glupostiaben wrote:
nisi valjda iz svoje osnovice plaćao državu, a kupcu prodao uslugu/robu bez da si na njega prevalio poreze?
Trinity-
2014-04-17
mamin sin wrote:aben wrote:
RH vodi cijelo vrijeme deficit, ali i diže poreze. Mene se jebe za čardakov deficit. Što se mene tiče , može biti i 1000000%. Ono što utječe na moj standard su porezi
Guest- Guest
a zoč mi unda ne uzmu samo ono ča ne vrotu?kserks_ wrote:kakav lupež? makli smo porez i prirez...što je ostalo? ostale stavke to sve dobiješ nazad.aben wrote:poanta je da ako lupež vroti malo ukradenog, to niti nojmanje ne ekskulpiro lupežakserks_ wrote:pa ti poslodavac smanji bruto plaću za 500kn,a da ti 500 kn za putne troškove(na to nema davanja ni bruto 1 ni 2)aben wrote:
ima načina...
ča ni skupo državi uzimati mi, pa vraćati?
2014-04-16
aben wrote:
nema više granica u Europi, prodaj imovinu i seli negdje drugdje gdje nema čardaka i gdje država nije lopov, gdje je bolji kapitalizam
Guest- Guest
neka odseli čardak, jo sun vode prvi došomamin sin wrote:aben wrote:
nema više granica u Europi, prodaj imovinu i seli negdje drugdje gdje nema čardaka i gdje država nije lopov, gdje je bolji kapitalizam
2014-04-16
jer sam ne bi plaćao zdravstveno, sam bi pročerdao mirovinu, kada stradaš na radu nebi plaćao osiguranje pa bi dobio ništa, nebi dobio naknadu sa biroa za nezaposlene ..svašta nešto..aben wrote:a zoč mi unda ne uzmu samo ono ča ne vrotu?kserks_ wrote:kakav lupež? makli smo porez i prirez...što je ostalo? ostale stavke to sve dobiješ nazad.aben wrote:poanta je da ako lupež vroti malo ukradenog, to niti nojmanje ne ekskulpiro lupežakserks_ wrote:pa ti poslodavac smanji bruto plaću za 500kn,a da ti 500 kn za putne troškove(na to nema davanja ni bruto 1 ni 2)aben wrote:
ima načina...
Gost- Guest
pa?kserks_ wrote:jer sam ne bi plaćao zdravstveno, sam bi pročerdao mirovinu, kada stradaš na radu nebi plaćao osiguranje pa bi dobio ništa, nebi dobio naknadu sa biroa za nezaposlene ..svašta nešto..aben wrote:a zoč mi unda ne uzmu samo ono ča ne vrotu?kserks_ wrote:kakav lupež? makli smo porez i prirez...što je ostalo? ostale stavke to sve dobiješ nazad.aben wrote:poanta je da ako lupež vroti malo ukradenog, to niti nojmanje ne ekskulpiro lupežakserks_ wrote:
pa ti poslodavac smanji bruto plaću za 500kn,a da ti 500 kn za putne troškove(na to nema davanja ni bruto 1 ni 2)
ima načina...
i onako svu zaradu trošion na rakiju,
želiš reći da bi mi država tribala uzesti sve, i vraćati samo kruva i mesa?
2014-04-16
Da, i?kserks_ wrote:jer sam ne bi plaćao zdravstveno, sam bi pročerdao mirovinu, kada stradaš na radu nebi plaćao osiguranje pa bi dobio ništa, nebi dobio naknadu sa biroa za nezaposlene ..svašta nešto..aben wrote:a zoč mi unda ne uzmu samo ono ča ne vrotu?kserks_ wrote:kakav lupež? makli smo porez i prirez...što je ostalo? ostale stavke to sve dobiješ nazad.aben wrote:poanta je da ako lupež vroti malo ukradenog, to niti nojmanje ne ekskulpiro lupežakserks_ wrote:
pa ti poslodavac smanji bruto plaću za 500kn,a da ti 500 kn za putne troškove(na to nema davanja ni bruto 1 ni 2)
ima načina...
Trinity-
2014-04-17
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Plaća od 2500 eura vas tamo zarobi i nemate života. Ta plaća je, uz sve troškove tamo, bezvrijedna
» tko plaća odštetu
» Sve se vraća, sve se plaća
» bruto plaća je 970 eura
» U Hrvatskoj najdramatičniji pad plaća
» tko plaća odštetu
» Sve se vraća, sve se plaća
» bruto plaća je 970 eura
» U Hrvatskoj najdramatičniji pad plaća
Page 3 of 9