Stevo Culej bi vršio opštu mobilizaciju
Page 5 of 22
Page 5 of 22 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22
Re: Stevo Culej bi vršio opštu mobilizaciju
naravno, kriticna masa bi se naslaNoor wrote:oće, oće...znam da to znašdijagram wrote:kako je krenulo nece ga imati tko pojesti,sve utece:)Noor wrote:mene ćeš "ovaj puta" povesti sa sobom, obećajdijagram wrote:Naravno, a i znanja objasniti vama neukima, spremnima na obranu ili ekipi spremnoj za bjezaniju:)mativka wrote:
Eto, imaš iskustva i sjećanja :)
ne mogu se više uspeti na uže, al znam skuvat fini grah
no nikada vise kako je bilo, to vrijeme nece se ponoviti, zato i jesam ponosan na te dane i te ljude
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
Noor wrote:uvatilo se za banderu i ne puštaKavran wrote:mativka wrote:Bilo je tu iz svih krajeva Lijepe naše, i bilo je to vrijeme zajedništva. Znalo se tko je neprijatelj. Danas, više nisi siguran i sve je drugačije. Pogotovo nakon poratnih godina.Kavran wrote:mativka wrote:
Daleko su oni od Slavonije, il su na vrijeme zbrisali.
tko oni? ja nisam slavonac, ali kad je zapucalo bilo me po slavoniji ... i ne samo po slavoniji. da bi mi neka jebena esekerska budala tamo '97. jednom rekla - znaš, mi vas iz xy onako dosta ne volimo jer ovdje se ratovalo, a vi ste visili po kafićima. poludio sam. pa da ti pičku materinu jebem idiote, ja sam iz xy bio u tvojoj slavoniji dok si ti u xy studirao pičku si matere svoje. veli on bio mi brat, velim mu ja ako ti je bio brat ali ti nisi govedo jedno. otjero ga u pičku materinu i niti riječi s njim otada progovorio nisam. nek se jebe.
Baza je bila u Đakovu u to vrijeme :)
znam ja dobro gdje je i što bilo. išlo je to ovdje jednog jebača rumene kadulje koji stalno kmeči o nekakvoj jebenoj sirotinji. jebote tip je debilčina na entu. kad ti je tako loše ovdje, koji kurac ne odeš odavde? oš braniti, neš braniti, tvoje je. makni se s puta onima koji hoće. točka.
i ne pušta i ne pušta .... a živote moj. pet minuta me ne može zadržati mjesto gdje se ne osjećam svoj. niti toliko.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
A dobro, bolje mir :)dijagram wrote:Je, kao i ti:)mativka wrote:Kaja je u pravu.
Pametniji popušta :D
Guest- Guest
sto ti nisi u hns-u?asilovski wrote:Ko Stevo??? Nece on nego je to dugi i tih projekat njegove partijedijagram wrote:Zato sto bi ti neki mogli doci u tvoj dom, , silovati, zatociti i muciti, ubiti, sve razoriti ili uzurpirati, a tebe nogirati.mativka wrote:Za što bi se danas-sutra ljudi borili?
naravno ,skupa s bliznjima
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
dijagram wrote:kako je krenulo nece ga imati tko pojesti,sve utece:)Noor wrote:mene ćeš "ovaj puta" povesti sa sobom, obećajdijagram wrote:Naravno, a i znanja objasniti vama neukima, spremnima na obranu ili ekipi spremnoj za bjezaniju:)mativka wrote:Eto, imaš iskustva i sjećanja :)dijagram wrote:
Tako je bilo i 91
vecina otisla, manjina ostala a legenda DOSLA
ne mogu se više uspeti na uže, al znam skuvat fini grah
neka ... grah s ljutim kobasicama, hladno pivo .... jooooj .....
2017-10-12
Svi su veliki ratnici, domoljubi..u ratu, a pogotovo u miru :)
Guest- Guest
pitanje je sasvim legitimno. i ispravno.Kavran wrote:kaja wrote:Moze li mi netko reci jednog političara 90 ih koji je poslao sina u rat?
glupost. tebi je to važno?
Inače u prošlosti kada bi Europljani objavili jedni drugima rat, onda bi naravno elita išla u prve redove ginuti a kralj je svaki put bio na bojnom polju i redovito juriša.
eto , tako bi i ovi Čardak HDZovci trebali na čelu sa domoljubima poput Sinkope , Anemija i sličnih trebali prvi povesti juriš, zajedno sa svojom djecom. Onda idu ostali. Kao nekada u Europi
Guest- Guest
koji odron, to nisu istinePinochet wrote:recimo da izbije rat, zašto misliš da u budućem ratu, recimo pola Hrvata nebi bilo na strani protivnika? kao što je recimo većina Hrvata 91 , otišla na stranu HVa a skoro nitko za JNA. Zašto u budućem sukobu isto, većina Hrvata nebi išla na stranu nove Hrvatske Vojske, a samo manjina se ratovala za Čardak?danni1 wrote:Rata će biti, to je sigurno. Nitko se neće tući za Todoriće nego za zemlju. To što mi ne znamo što sa zemljom,morem i ostalim resursima ne znači da ne znaju što bi s tim drugi.kaja wrote:Inače mislim da Hrvati nemaju vise interesa ratovati za sinkopicne i anemične i kraljevićem todorice kako netko reče . Napasti ih neće nitko jer nije lud da si ovako nešto želi a oni neće napasti nikoga.
Tako da , vladajuća kasta mora paziti samo na jedno , na neki veći prosvjed koji bi ih mobilizirao ( ne znam doduše sto bi to moglo biti) jer ako ih dva krenut gazit u saboru i ostalih sto hiljada ce.
Neće nitko napasti Hrvatsku u nekom izoliranom sukobu ono 1 na 1, kad se zakuha globalnije sranje Hrvatska pada ko kruška u roku par dana. Ima da nas rasčereče ko budalu, nećemo ni znati što se dogodilo.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
ajd yoda ne seri..i vi iz splita se ne javljajte cujes li mePinochet wrote:recimo da izbije rat, zašto misliš da u budućem ratu, recimo pola Hrvata nebi bilo na strani protivnika? kao što je recimo većina Hrvata 91 , otišla na stranu HVa a skoro nitko za JNA. Zašto u budućem sukobu isto, većina Hrvata nebi išla na stranu nove Hrvatske Vojske, a samo manjina se ratovala za Čardak?danni1 wrote:Rata će biti, to je sigurno. Nitko se neće tući za Todoriće nego za zemlju. To što mi ne znamo što sa zemljom,morem i ostalim resursima ne znači da ne znaju što bi s tim drugi.kaja wrote:Inače mislim da Hrvati nemaju vise interesa ratovati za sinkopicne i anemične i kraljevićem todorice kako netko reče . Napasti ih neće nitko jer nije lud da si ovako nešto želi a oni neće napasti nikoga.
Tako da , vladajuća kasta mora paziti samo na jedno , na neki veći prosvjed koji bi ih mobilizirao ( ne znam doduše sto bi to moglo biti) jer ako ih dva krenut gazit u saboru i ostalih sto hiljada ce.
Neće nitko napasti Hrvatsku u nekom izoliranom sukobu ono 1 na 1, kad se zakuha globalnije sranje Hrvatska pada ko kruška u roku par dana. Ima da nas rasčereče ko budalu, nećemo ni znati što se dogodilo.
2015-09-08
...pas mater usrali se poziva u pricuvu ko da u rat idu..dobro je napoleon rekao daj rata isplivat ce na povrsinu heroji ali i govna
2015-09-08
kod čačića u reformistima...čačića koji je zamjenik predsjednika upravnog vijeća Hrvatskih voda.vuksadinare wrote:sto ti nisi u hns-u?asilovski wrote:Ko Stevo??? Nece on nego je to dugi i tih projekat njegove partijedijagram wrote:Zato sto bi ti neki mogli doci u tvoj dom, , silovati, zatociti i muciti, ubiti, sve razoriti ili uzurpirati, a tebe nogirati.mativka wrote:Za što bi se danas-sutra ljudi borili?
naravno ,skupa s bliznjima
jel mu to gazda ispada uhljeb i čardaklija?
Last edited by Noor on 25/10/2017, 18:14; edited 1 time in total
2017-10-06
šta je odron. zašto ti misliš, šta mene motivira recimo da nas napadne Putin i Rusija. Kojemu nebi bilo u interesu da pobije Hrvate i naseli Ruse, nego samo da nas recimo "očisti od Američkih vojnih baza" u budućem ratu. Zašto ti misliš ,da bi u tom slučaju recimo većina Hrvata trebala biti na strani Čardaka, a ne na strani protivnika. Zašto nebi Hrvati otišli recimo "hipotetski" Rusima, i onda zajedno sa Rusima i domaćim domoljubima, porazili Čardak vojsku, i kasnije uspostavili novu pro-Rusku Hrvatsku, i potrpali Čardakovce u logore. To je sasvim realno. Zašto misliš da taj scenarij nije izvjestan=?Noor wrote:koji odron, to nisu istinePinochet wrote:recimo da izbije rat, zašto misliš da u budućem ratu, recimo pola Hrvata nebi bilo na strani protivnika? kao što je recimo većina Hrvata 91 , otišla na stranu HVa a skoro nitko za JNA. Zašto u budućem sukobu isto, većina Hrvata nebi išla na stranu nove Hrvatske Vojske, a samo manjina se ratovala za Čardak?danni1 wrote:Rata će biti, to je sigurno. Nitko se neće tući za Todoriće nego za zemlju. To što mi ne znamo što sa zemljom,morem i ostalim resursima ne znači da ne znaju što bi s tim drugi.kaja wrote:Inače mislim da Hrvati nemaju vise interesa ratovati za sinkopicne i anemične i kraljevićem todorice kako netko reče . Napasti ih neće nitko jer nije lud da si ovako nešto želi a oni neće napasti nikoga.
Guest- Guest
odron vol.2Pinochet wrote:šta je odron. zašto ti misliš, šta mene motivira recimo da nas napadne Putin i Rusija. Kojemu nebi bilo u interesu da pobije Hrvate i naseli Ruse, nego samo da nas recimo "očisti od Američkih vojnih baza" u budućem ratu. Zašto ti misliš ,da bi u tom slučaju recimo većina Hrvata trebala biti na strani Čardaka, a ne na strani protivnika. Zašto nebi Hrvati otišli recimo "hipotetski" Rusima, i onda zajedno sa Rusima i domaćim domoljubima, porazili Čardak vojsku, i kasnije uspostavili novu pro-Rusku Hrvatsku, i potrpali Čardakovce u logore. To je sasvim realno. Zašto misliš da taj scenarij nije izvjestan=?Noor wrote:koji odron, to nisu istinePinochet wrote:recimo da izbije rat, zašto misliš da u budućem ratu, recimo pola Hrvata nebi bilo na strani protivnika? kao što je recimo većina Hrvata 91 , otišla na stranu HVa a skoro nitko za JNA. Zašto u budućem sukobu isto, većina Hrvata nebi išla na stranu nove Hrvatske Vojske, a samo manjina se ratovala za Čardak?danni1 wrote:Rata će biti, to je sigurno. Nitko se neće tući za Todoriće nego za zemlju. To što mi ne znamo što sa zemljom,morem i ostalim resursima ne znači da ne znaju što bi s tim drugi.kaja wrote:Inače mislim da Hrvati nemaju vise interesa ratovati za sinkopicne i anemične i kraljevićem todorice kako netko reče . Napasti ih neće nitko jer nije lud da si ovako nešto želi a oni neće napasti nikoga.
2017-10-06
osla pizda ovi u nesvjest padaju....joj joj moj frend
2015-09-08
kralju nisam se ja usra, vidi se da nisi baš pre pametan. dapače, ja cijenim ratnike ,a rat je nažalost normalna stvar ljudskoj vrsti. samo postavljam logična pitanja, što motivira mlade Hrvate da se ratuju za Sinkopu, Anemiju i Čardak, a ne da odu protivniku?vuksadinare wrote:...pas mater usrali se poziva u pricuvu ko da u rat idu..dobro je napoleon rekao daj rata isplivat ce na povrsinu heroji ali i govna
Guest- Guest
ej gle ovakve gluposti ni miPinochet wrote:šta je odron. zašto ti misliš, šta mene motivira recimo da nas napadne Putin i Rusija. Kojemu nebi bilo u interesu da pobije Hrvate i naseli Ruse, nego samo da nas recimo "očisti od Američkih vojnih baza" u budućem ratu. Zašto ti misliš ,da bi u tom slučaju recimo većina Hrvata trebala biti na strani Čardaka, a ne na strani protivnika. Zašto nebi Hrvati otišli recimo "hipotetski" Rusima, i onda zajedno sa Rusima i domaćim domoljubima, porazili Čardak vojsku, i kasnije uspostavili novu pro-Rusku Hrvatsku, i potrpali Čardakovce u logore. To je sasvim realno. Zašto misliš da taj scenarij nije izvjestan=?Noor wrote:koji odron, to nisu istinePinochet wrote:recimo da izbije rat, zašto misliš da u budućem ratu, recimo pola Hrvata nebi bilo na strani protivnika? kao što je recimo većina Hrvata 91 , otišla na stranu HVa a skoro nitko za JNA. Zašto u budućem sukobu isto, većina Hrvata nebi išla na stranu nove Hrvatske Vojske, a samo manjina se ratovala za Čardak?danni1 wrote:Rata će biti, to je sigurno. Nitko se neće tući za Todoriće nego za zemlju. To što mi ne znamo što sa zemljom,morem i ostalim resursima ne znači da ne znaju što bi s tim drugi.kaja wrote:Inače mislim da Hrvati nemaju vise interesa ratovati za sinkopicne i anemične i kraljevićem todorice kako netko reče . Napasti ih neće nitko jer nije lud da si ovako nešto želi a oni neće napasti nikoga.
srbi ne drobimo
ma, nisi se usra, ti si se zasra!Pinochet wrote:kralju nisam se ja usra, vidi se da nisi baš pre pametan. dapače, ja cijenim ratnike ,a rat je nažalost normalna stvar ljudskoj vrsti. samo postavljam logična pitanja, što motivira mlade Hrvate da se ratuju za Sinkopu, Anemiju i Čardak, a ne da odu protivniku?vuksadinare wrote:...pas mater usrali se poziva u pricuvu ko da u rat idu..dobro je napoleon rekao daj rata isplivat ce na povrsinu heroji ali i govna
2017-10-06
Ima jedan razlog zasto ljudi nece doslovno vise ici pod oruzje...
Isli su,obranili drzavu,stvorili je,vratili se doma,nije bilo vise njihovih radnih mjesta,njihjove firme su bile ili propale ili privatizirane...paralelno sa time se pojavljuje novi soj gradjana..bogatuni uskrsli na temeljima "privatizacije",odnosno lopovluka,otimanja,pljacke,dotad narodne imovine,"zlatna mladez",sa svim benefitima i statusom,kojim se mogu pohvaliti i bogatunaska djeca u americi,engleskoj,Japanu..s jednom razlikom,sto su njihovi roditelji bogatstvo radom stvarali,itakodalljeitakodalje..
Ma sve u redu,sve 6..nemam nis protiv bogatih,to je dobro,to je ugodno,eto i ja volim pare vise,nego bilo sto..
Problem jest,da je nekad,a opet i sad,se javljaju glasovi,koji pozivaju na "domoljublje",pozivaju siromasne,obicne,seoske i gradjanske duse,da se pribiljeze,da budu spremni,da odu u vatre rata,da ginu,da ostaju invalidi,jer sigurno nece ici bogatuni i njihova djeca,ciji zivoti se moraju zastititi..oni ce na studije po americi,vamo i tamo,starci su imionako kao yelowstonski medjedi zasticeni,a naravno..tko ce drugi,nego siromasni,seoski,gradjanski ljudi i njihova djeca,svi oni koji poticu istinski iz naroda..
E zato ja seve svoje prodao doli,i nemama sto da stitim,a kutja od stare,e pa ako je Bog hoce spaliti,neka je spali...budala vise nizakog ne budem..
Odlicno mi je u Svabiji,imam svoje mjesto,svoj glas,svoja prava,koja nikad doli nisam imao iti ostvario..jer nisam iz Bogatih..nakon šuleta,ceka me posao,usput hvala svapskoj drzavi,sto mi je pomagala u svakom koraku integriranja u drustvu ,ali i tezim situacijama
hvala na tome sto me je primila,i hvala svapskom narodu,sto me je prigrlio,onako kako se jedan gradjan treba osjecati dobrodoslo i sigurno..
za svabiju bi mi bila cast odjenuti uniformu i fajtati se za nju,jerbo je i ona meni pomagala i pomaze..svoji mzakonima,svojim postenjem,svojom jednakom pravednoscu za sve narode,svojim pruzanjem sanse za zivot,kojem je limit samo osobna sposobnosti i naucenost..van mor tajm..
THANKS GERMANY,MY NEW HOMELAND..
Isli su,obranili drzavu,stvorili je,vratili se doma,nije bilo vise njihovih radnih mjesta,njihjove firme su bile ili propale ili privatizirane...paralelno sa time se pojavljuje novi soj gradjana..bogatuni uskrsli na temeljima "privatizacije",odnosno lopovluka,otimanja,pljacke,dotad narodne imovine,"zlatna mladez",sa svim benefitima i statusom,kojim se mogu pohvaliti i bogatunaska djeca u americi,engleskoj,Japanu..s jednom razlikom,sto su njihovi roditelji bogatstvo radom stvarali,itakodalljeitakodalje..
Ma sve u redu,sve 6..nemam nis protiv bogatih,to je dobro,to je ugodno,eto i ja volim pare vise,nego bilo sto..
Problem jest,da je nekad,a opet i sad,se javljaju glasovi,koji pozivaju na "domoljublje",pozivaju siromasne,obicne,seoske i gradjanske duse,da se pribiljeze,da budu spremni,da odu u vatre rata,da ginu,da ostaju invalidi,jer sigurno nece ici bogatuni i njihova djeca,ciji zivoti se moraju zastititi..oni ce na studije po americi,vamo i tamo,starci su imionako kao yelowstonski medjedi zasticeni,a naravno..tko ce drugi,nego siromasni,seoski,gradjanski ljudi i njihova djeca,svi oni koji poticu istinski iz naroda..
E zato ja seve svoje prodao doli,i nemama sto da stitim,a kutja od stare,e pa ako je Bog hoce spaliti,neka je spali...budala vise nizakog ne budem..
Odlicno mi je u Svabiji,imam svoje mjesto,svoj glas,svoja prava,koja nikad doli nisam imao iti ostvario..jer nisam iz Bogatih..nakon šuleta,ceka me posao,usput hvala svapskoj drzavi,sto mi je pomagala u svakom koraku integriranja u drustvu ,ali i tezim situacijama
hvala na tome sto me je primila,i hvala svapskom narodu,sto me je prigrlio,onako kako se jedan gradjan treba osjecati dobrodoslo i sigurno..
za svabiju bi mi bila cast odjenuti uniformu i fajtati se za nju,jerbo je i ona meni pomagala i pomaze..svoji mzakonima,svojim postenjem,svojom jednakom pravednoscu za sve narode,svojim pruzanjem sanse za zivot,kojem je limit samo osobna sposobnosti i naucenost..van mor tajm..
THANKS GERMANY,MY NEW HOMELAND..
Guest- Guest
ne, coek je hipotetski dobro postavio, aj nek izbije rat i nek se krene s nekom idejom, formira se vojska, na jednoj stranu nova vojska sa novom idejom na drugoj strani stara vojska sa cardakomNoor wrote:koji odron, to nisu istinePinochet wrote:recimo da izbije rat, zašto misliš da u budućem ratu, recimo pola Hrvata nebi bilo na strani protivnika? kao što je recimo većina Hrvata 91 , otišla na stranu HVa a skoro nitko za JNA. Zašto u budućem sukobu isto, većina Hrvata nebi išla na stranu nove Hrvatske Vojske, a samo manjina se ratovala za Čardak?danni1 wrote:Rata će biti, to je sigurno. Nitko se neće tući za Todoriće nego za zemlju. To što mi ne znamo što sa zemljom,morem i ostalim resursima ne znači da ne znaju što bi s tim drugi.kaja wrote:Inače mislim da Hrvati nemaju vise interesa ratovati za sinkopicne i anemične i kraljevićem todorice kako netko reče . Napasti ih neće nitko jer nije lud da si ovako nešto želi a oni neće napasti nikoga.
os da ti cetnik siluje mater i prikolje rodbinu ko '42 i '91?...nemas posla sa kultiviranim susjedima nego hunima i gorim od njih...shvatam ako te napadne kultivizirani...ali zbo 3000 kuna ti bi digao peraje i pustio divljacima da kolju i palePinochet wrote:kralju nisam se ja usra, vidi se da nisi baš pre pametan. dapače, ja cijenim ratnike ,a rat je nažalost normalna stvar ljudskoj vrsti. samo postavljam logična pitanja, što motivira mlade Hrvate da se ratuju za Sinkopu, Anemiju i Čardak, a ne da odu protivniku?vuksadinare wrote:...pas mater usrali se poziva u pricuvu ko da u rat idu..dobro je napoleon rekao daj rata isplivat ce na povrsinu heroji ali i govna
2015-09-08
.
a nu .... legitimno je NE.
zato si i obrisao resto mojeg posta.
no kad već veliš - braniš sebe, svoju familiju, one koji se ne mogu sami obraniti, braniš svoj narod i zemlju. narod i zemlju voliš ma kakvi bili, ma koliko sinkopirani, anemični .... ili ne voliš, pa bježiš od mobilizacijskih poziva ili čak preko granice, a kad sve prođe onda seruckaš ''za koga'' i o ''sirotinji''.
eto. svaki je takav od TIH. po defaultu.
Pinochet wrote:pitanje je sasvim legitimno. i ispravno.Kavran wrote:kaja wrote:Moze li mi netko reci jednog političara 90 ih koji je poslao sina u rat?
glupost. tebi je to važno?
Inače u prošlosti kada bi Europljani objavili jedni drugima rat, onda bi naravno elita išla u prve redove ginuti a kralj je svaki put bio na bojnom polju i redovito juriša.
eto , tako bi i ovi Čardak HDZovci trebali na čelu sa domoljubima poput Sinkope , Anemija i sličnih trebali prvi povesti juriš, zajedno sa svojom djecom. Onda idu ostali. Kao nekada u Europi
a nu .... legitimno je NE.
zato si i obrisao resto mojeg posta.
no kad već veliš - braniš sebe, svoju familiju, one koji se ne mogu sami obraniti, braniš svoj narod i zemlju. narod i zemlju voliš ma kakvi bili, ma koliko sinkopirani, anemični .... ili ne voliš, pa bježiš od mobilizacijskih poziva ili čak preko granice, a kad sve prođe onda seruckaš ''za koga'' i o ''sirotinji''.
eto. svaki je takav od TIH. po defaultu.
ča je život vengo fantazija.
2017-10-12
Page 5 of 22 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22
Similar topics
» HDZ-ovac Stevo Culej sramotno izvrijeđao Veljka Kajtazija
» HUTI ULAZE U RAT NA STRANI HAMASA? Sprovode opštu mobilizaciju za učešće u sukobu u Gazi
» Stevo skitnica
» Stevo piša po Hrvatima
» stevo popusio za sicu
» HUTI ULAZE U RAT NA STRANI HAMASA? Sprovode opštu mobilizaciju za učešće u sukobu u Gazi
» Stevo skitnica
» Stevo piša po Hrvatima
» stevo popusio za sicu
Page 5 of 22