Stevo Culej bi vršio opštu mobilizaciju
Page 3 of 22
Page 3 of 22 • 1, 2, 3, 4 ... 12 ... 22
Re: Stevo Culej bi vršio opštu mobilizaciju
Ko Stevo??? Nece on nego je to dugi i tih projekat njegove partijedijagram wrote:Zato sto bi ti neki mogli doci u tvoj dom, , silovati, zatociti i muciti, ubiti, sve razoriti ili uzurpirati, a tebe nogirati.mativka wrote:Za što bi se danas-sutra ljudi borili?
naravno ,skupa s bliznjima
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Čim ju hrani Stevo to je za tebe svetinjaKavran wrote:asilovski wrote:Hehe eo Stevo naranio 70 svinjaKavran wrote:asilovski wrote:Biti ko Stevo voziti BMVEJ primati pare i pišati po sirotinji...neprocjenjivodijagram wrote:Biti ratnik je nesto posebno.
Tko zna zna, tko ne zna nikada nece ni znati.
nabijem i tebe i bmw i culeja na kurac. i sirotinju isto nabijem na kurac. eto.
a tebi ništa? jebiga, i svinja je zaslužila nekakav napoj, korisna je to živina ... za razliku od tebe.
Kermit-
2014-04-17
Što na kraju dobiješ?
Znaš noga u guzicu više boli kada je netko tvoj u pitanju.
Znaš noga u guzicu više boli kada je netko tvoj u pitanju.
Guest- Guest
Kometiras ispoljavajuci osobne frustracije i niske strasti.asilovski wrote:Samo komentiram usput ti se suosjećaš sa stevom koji piša po hrvatima sa ili bez BMVEJAdijagram wrote:A jesi jadan i frustriran majko milaasilovski wrote:Biti ko Stevo voziti BMVEJ primati pare i pišati po sirotinji...neprocjenjivodijagram wrote:Biti ratnik je nesto posebno.
Ti bi tog bemvejca, kako si ga priskrbiti, najbolje u partiju pa ako prodje prodje:)
Jebo vas bemve, mogtu si ga kupiti kad hocu ali necu nikada, no ti takve ljude ne poznajes, a i da upoznas ne bi ih razumio jer si glupavo deriste
Glede culeja, nemam blage veze s njim niti mi je zanimljiv.
Kada govorim o vrijednostima ratnika onda mislim na one posebne, ne na stevu i slicne.
No ti to ne razumijes iako je jako jednostavno.
dijagram-
2015-08-09
Udružena obrana druga Culeja bravo drugarice Nurka heheNoor wrote:a ti ne bi bio da si u životu nesposoban na svim poljima, ko on?dijagram wrote:A jesi jadan i frustriran majko milaasilovski wrote:Biti ko Stevo voziti BMVEJ primati pare i pišati po sirotinji...neprocjenjivodijagram wrote:Biti ratnik je nesto posebno.
Kermit-
2014-04-17
Noor wrote:e, ako i kad se to desi, fino će zbrisati i očekivati da mu ti i takvi kao ti obranite dom.dijagram wrote:Zato sto bi ti neki mogli doci u tvoj dom, , silovati, zatociti i muciti, ubiti, sve razoriti ili uzurpirati, a tebe nogirati.mativka wrote:Za što bi se danas-sutra ljudi borili?
već viđeno!
naravno. sada kad nema rokanja su najglasniji ''za koga'' i za ''sirotinju''. ne dao bog - ako padne ''prva'' brišu štaksi u rupe ne bi ih niti đavao našao.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Kakve veze ratnici imaju veze sa temom koja se bavi sitnozub spinom?dijagram wrote:Kometiras ispoljavajuci osobne frustracije i niske strasti.asilovski wrote:Samo komentiram usput ti se suosjećaš sa stevom koji piša po hrvatima sa ili bez BMVEJAdijagram wrote:A jesi jadan i frustriran majko milaasilovski wrote:Biti ko Stevo voziti BMVEJ primati pare i pišati po sirotinji...neprocjenjivodijagram wrote:Biti ratnik je nesto posebno.
Ti bi tog bemvejca, kako si ga priskrbiti, najbolje u partiju pa ako prodje prodje:)
Jebo vas bemve, mogtu si ga kupiti kad hocu ali necu nikada, no ti takve ljude ne poznajes, a i da upoznas ne bi ih razumio jer si glupavo deriste
Glede culeja, nemam blage veze s njim niti mi je zanimljiv.
Kada govorim o vrijednostima ratnika onda mislim na one posebne, ne na stevu i slicne.
No ti to ne razumijes iako je jako jednostavno.
Kermit-
2014-04-17
Stari, ne pale vise te price ... give up...pripada prošlosti.dijagram wrote:Zato sto bi ti neki mogli doci u tvoj dom, , silovati, zatociti i muciti, ubiti, sve razoriti ili uzurpirati, a tebe nogirati.mativka wrote:Za što bi se danas-sutra ljudi borili?
Stvoreno je nepravedno korumpirano društvo . Ljudi su ti za to zainteresirani danas kao da kada bi Franjo Tahi išao probuditi domoljublje kod Matije i seljaka da brane državu , a ovi zainteresirani samo da njega nabodu na vile.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
daj se skini s tog culeja, nema on veze s ovim o čemu pišemasilovski wrote:Udružena obrana druga Culeja bravo drugarice Nurka heheNoor wrote:a ti ne bi bio da si u životu nesposoban na svim poljima, ko on?dijagram wrote:A jesi jadan i frustriran majko milaasilovski wrote:Biti ko Stevo voziti BMVEJ primati pare i pišati po sirotinji...neprocjenjivodijagram wrote:Biti ratnik je nesto posebno.
svako sam stvara sliku o sebi, tako i stevo culej, a tako i ti.
Daleko su oni od Slavonije, il su na vrijeme zbrisali.Kavran wrote:Noor wrote:e, ako i kad se to desi, fino će zbrisati i očekivati da mu ti i takvi kao ti obranite dom.dijagram wrote:Zato sto bi ti neki mogli doci u tvoj dom, , silovati, zatociti i muciti, ubiti, sve razoriti ili uzurpirati, a tebe nogirati.mativka wrote:Za što bi se danas-sutra ljudi borili?
već viđeno!
naravno. sada kad nema rokanja su najglasniji ''za koga'' i za ''sirotinju''. ne dao bog - ako padne ''prva'' brišu štaksi u rupe ne bi ih niti đavao našao.
Guest- Guest
trče glavom bez obzira, usranih peta i viču..upomooooć!Kavran wrote:Noor wrote:e, ako i kad se to desi, fino će zbrisati i očekivati da mu ti i takvi kao ti obranite dom.dijagram wrote:Zato sto bi ti neki mogli doci u tvoj dom, , silovati, zatociti i muciti, ubiti, sve razoriti ili uzurpirati, a tebe nogirati.mativka wrote:Za što bi se danas-sutra ljudi borili?
već viđeno!
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Pa nije baš isto on je javna ličnost ja nisam ja samo ukazujem da padaju govna a to vam smetaNoor wrote:daj se skini s tog culeja, nema on veze s ovim o čemu pišemasilovski wrote:Udružena obrana druga Culeja bravo drugarice Nurka heheNoor wrote:a ti ne bi bio da si u životu nesposoban na svim poljima, ko on?dijagram wrote:A jesi jadan i frustriran majko milaasilovski wrote:
Biti ko Stevo voziti BMVEJ primati pare i pišati po sirotinji...neprocjenjivo
Kermit-
2014-04-17
Sve ok, docekajte ove koje spominjem i navedite im razloge vase pasivnosti i nezainteresiranosti za sve oko vas.kaja wrote:Stari, ne pale vise te price ... give up...pripada prošlosti.dijagram wrote:Zato sto bi ti neki mogli doci u tvoj dom, , silovati, zatociti i muciti, ubiti, sve razoriti ili uzurpirati, a tebe nogirati.mativka wrote:Za što bi se danas-sutra ljudi borili?
Stvoreno je nepravedno korumpirano društvo . Ljudi su ti za to zainteresirani danas kao da kada bi Franjo Tahi išao probuditi domoljublje kod Matije i seljaka da brane državu , a ovi zainteresirani samo da njega nabodu na vile.
Mozda vas postede:)
dijagram-
2015-08-09
Pa isti koji mobiliziraju su i najveći neprijatelji to je paradoks...ili nedijagram wrote:Sve ok, docekajte ove koje spominjem i navedite im razloge vase pasivnosti i nezainteresiranosti za sve oko vas.kaja wrote:Stari, ne pale vise te price ... give up...pripada prošlosti.dijagram wrote:Zato sto bi ti neki mogli doci u tvoj dom, , silovati, zatociti i muciti, ubiti, sve razoriti ili uzurpirati, a tebe nogirati.mativka wrote:Za što bi se danas-sutra ljudi borili?
Kermit-
2014-04-17
Ti ćeš, jer mi graničari ćemo otići.dijagram wrote:Sve ok, docekajte ove koje spominjem i navedite im razloge vase pasivnosti i nezainteresiranosti za sve oko vas.kaja wrote:Stari, ne pale vise te price ... give up...pripada prošlosti.dijagram wrote:Zato sto bi ti neki mogli doci u tvoj dom, , silovati, zatociti i muciti, ubiti, sve razoriti ili uzurpirati, a tebe nogirati.mativka wrote:Za što bi se danas-sutra ljudi borili?
Guest- Guest
ako je tko govno, neka padne, ja s tim nemam problema, ali ti generaliziraš i u tome svirepo i umobolno uživaš.asilovski wrote:Pa nije baš isto on je javna ličnost ja nisam ja samo ukazujem da padaju govna a to vam smetaNoor wrote:daj se skini s tog culeja, nema on veze s ovim o čemu pišemasilovski wrote:Udružena obrana druga Culeja bravo drugarice Nurka heheNoor wrote:a ti ne bi bio da si u životu nesposoban na svim poljima, ko on?dijagram wrote:
A jesi jadan i frustriran majko mila
Samo ti to kazi eventualnom agresoru, mozda i tebi prodje prica, sretno:)asilovski wrote:Pa isti koji mobiliziraju su i najveći neprijatelji to je paradoks...ili nedijagram wrote:Sve ok, docekajte ove koje spominjem i navedite im razloge vase pasivnosti i nezainteresiranosti za sve oko vas.kaja wrote:Stari, ne pale vise te price ... give up...pripada prošlosti.dijagram wrote:Zato sto bi ti neki mogli doci u tvoj dom, , silovati, zatociti i muciti, ubiti, sve razoriti ili uzurpirati, a tebe nogirati.mativka wrote:Za što bi se danas-sutra ljudi borili?
dijagram-
2015-08-09
Tako je bilo i 91mativka wrote:Ti ćeš, jer mi graničari ćemo otići.dijagram wrote:Sve ok, docekajte ove koje spominjem i navedite im razloge vase pasivnosti i nezainteresiranosti za sve oko vas.kaja wrote:Stari, ne pale vise te price ... give up...pripada prošlosti.dijagram wrote:Zato sto bi ti neki mogli doci u tvoj dom, , silovati, zatociti i muciti, ubiti, sve razoriti ili uzurpirati, a tebe nogirati.mativka wrote:Za što bi se danas-sutra ljudi borili?
vecina otisla, manjina ostala a legenda DOSLA
dijagram-
2015-08-09
kaja wrote:Inače mislim da Hrvati nemaju vise interesa ratovati za sinkopicne i anemične i kraljevićem todorice kako netko reče . Napasti ih neće nitko jer nije lud da si ovako nešto želi a oni neće napasti nikoga.
Tako da , vladajuća kasta mora paziti samo na jedno , na neki veći prosvjed koji bi ih mobilizirao ( ne znam doduše sto bi to moglo biti) jer ako ih dva krenut gazit u saboru i ostalih sto hiljada ce.
Kako, pa imaš prosvjed. Idu ljudi u neke zemlje i imamo pad nezaposlenosti.
2014-12-30
Eto, imaš iskustva i sjećanja :)dijagram wrote:Tako je bilo i 91mativka wrote:Ti ćeš, jer mi graničari ćemo otići.dijagram wrote:Sve ok, docekajte ove koje spominjem i navedite im razloge vase pasivnosti i nezainteresiranosti za sve oko vas.kaja wrote:Stari, ne pale vise te price ... give up...pripada prošlosti.dijagram wrote:
Zato sto bi ti neki mogli doci u tvoj dom, , silovati, zatociti i muciti, ubiti, sve razoriti ili uzurpirati, a tebe nogirati.
vecina otisla, manjina ostala a legenda DOSLA
Guest- Guest
mativka wrote:Daleko su oni od Slavonije, il su na vrijeme zbrisali.Kavran wrote:Noor wrote:e, ako i kad se to desi, fino će zbrisati i očekivati da mu ti i takvi kao ti obranite dom.dijagram wrote:Zato sto bi ti neki mogli doci u tvoj dom, , silovati, zatociti i muciti, ubiti, sve razoriti ili uzurpirati, a tebe nogirati.mativka wrote:Za što bi se danas-sutra ljudi borili?
već viđeno!
tko oni? ja nisam slavonac, ali kad je zapucalo bilo me po slavoniji ... i ne samo po slavoniji. da bi mi neka jebena esekerska budala tamo '97. jednom rekla - znaš, mi vas iz xy onako dosta ne volimo jer ovdje se ratovalo, a vi ste visili po kafićima. poludio sam. pa da ti pičku materinu jebem idiote, ja sam iz xy bio u tvojoj slavoniji dok si ti u xy studirao pičku si matere svoje. veli on bio mi brat, velim mu ja ako ti je bio brat ali ti nisi govedo jedno. otjero ga u pičku materinu i niti riječi s njim otada progovorio nisam. nek se jebe.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Page 3 of 22 • 1, 2, 3, 4 ... 12 ... 22
Similar topics
» HDZ-ovac Stevo Culej sramotno izvrijeđao Veljka Kajtazija
» HUTI ULAZE U RAT NA STRANI HAMASA? Sprovode opštu mobilizaciju za učešće u sukobu u Gazi
» Stevo skitnica
» Stevo piša po Hrvatima
» stevo popusio za sicu
» HUTI ULAZE U RAT NA STRANI HAMASA? Sprovode opštu mobilizaciju za učešće u sukobu u Gazi
» Stevo skitnica
» Stevo piša po Hrvatima
» stevo popusio za sicu
Page 3 of 22