Stevo Culej bi vršio opštu mobilizaciju
Page 13 of 22
Page 13 of 22 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 22
Re: Stevo Culej bi vršio opštu mobilizaciju
pa ne čini mi se da su baš beskurice, svi pokazuju baš kontra...a i djecu su napravili ..evo, ja dva junaka izrodila, neki ovdje i višeasilovski wrote:Hehe baš pa to su sve beskurice čak ih i brani baba kad se spotakno o vladtiti čmar baš strahota od talogaPinochet wrote:dođi bliže da vidiš šta će pičkaprckov wrote:on je mamin sinNoor wrote:ma tele jedno nedozrelo, reci mi koje privilegije ja imam? o čemu ti drobiš, majke ti???Pinochet wrote:
ti i ekipa sa "privilegijima" bi a te privilegije u RH se dobijaju "use-nase-podase daj , sve mi daj, trpaj, tko je jamio jamio" ste razočarani, što žrtve pljačke ne žele služiti lopovima i pljačkarošima, pa ih proizvate da su yugosloveni i srbi, iako je i moj otac bio u ratu, i kajin otac, i svetac itd
citav zivot ce bit picka
biće da si baš ti beskurica..i puške se bojiš
Last edited by Noor on 25/10/2017, 21:36; edited 1 time in total
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Sorry ali mi jednostavno nisi napeta, ma koliko jos tupastih upadica imala...kaja wrote:Cardak i susjed ... oni misle da brane sami sebe braneći cardak jer si neće priznati neke stvari, oni čak i ne misle nešto lose. Oni su nešto kao partizani koji su si mislili 1947 -a u kurac , ništa sad cu braniti ovo do kraja kad je vec ovako!
Kserks je ekstra budala.
Kavrana ne znam.
Nurka je zena debil , ona se tako upucava nekom
Tako da odustanite, do smrti ce tako bubati . Ništa njima neće biti bistrije sto god vi napisali..
Gost- Guest
Pa ako sam ja eseker onda ja imam e....i kurac i onda te ja prćim nesrećo heheKavran wrote:asilovski wrote:Jesam. Hoces da te posvojim?Kavran wrote:asilovski wrote:Sta sam rekao drug kavurna hehe vašarski okotKavran wrote:
a vidi ga? višak energije ....??
eto ... ima vojnih poligona ... taman za ispucati se.
ne seri. jesi ili nisi?
neću. ali te nabijem na esekerski kurac. samo to.
aj bok!
Kermit-
2014-04-17
Znam dosta ljudi i iz Nuštra :)Iskra wrote:Ma ima tih Čuljaka kao u priči. :-)epikur37 wrote:mativka wrote:Hahahhaha, jel se još bavi s autima? :)epikur37 wrote:mativka wrote:
Dijagram, jes ti iz Cerića? :)
Iz Cerića je Ivica Čuljak.
Ivica aka Satan Panonski je 2 metra ispod zemlje a brat mu je i dalje vodio citroen servis...premda sam ja popravljao kod mehaničara ispod bosutskog mosta.
Guest- Guest
Hehe ksekse ostaju ti pice iz muća ili da zoveš podvođiju iz sinjakserks_ wrote:Sorry ali mi jednostavno nisi napeta, ma koliko jos tupastih upadica imala...kaja wrote:Cardak i susjed ... oni misle da brane sami sebe braneći cardak jer si neće priznati neke stvari, oni čak i ne misle nešto lose. Oni su nešto kao partizani koji su si mislili 1947 -a u kurac , ništa sad cu braniti ovo do kraja kad je vec ovako!
Kserks je ekstra budala.
Kavrana ne znam.
Tako da odustanite, do smrti ce tako bubati . Ništa njima neće biti bistrije sto god vi napisali..
Kermit-
2014-04-17
:-)mativka wrote:Znam dosta ljudi i iz Nuštra :)Iskra wrote:Ma ima tih Čuljaka kao u priči. :-)epikur37 wrote:mativka wrote:Hahahhaha, jel se još bavi s autima? :)epikur37 wrote:
Iz Cerića je Ivica Čuljak.
Ivica aka Satan Panonski je 2 metra ispod zemlje a brat mu je i dalje vodio citroen servis...premda sam ja popravljao kod mehaničara ispod bosutskog mosta.
Guest- Guest
Bolje i to nego u pelagicevo:)asilovski wrote:Hehe ksekse ostaju ti pice iz muća ili da zoveš podvođiju iz sinjakserks_ wrote:Sorry ali mi jednostavno nisi napeta, ma koliko jos tupastih upadica imala...kaja wrote:Cardak i susjed ... oni misle da brane sami sebe braneći cardak jer si neće priznati neke stvari, oni čak i ne misle nešto lose. Oni su nešto kao partizani koji su si mislili 1947 -a u kurac , ništa sad cu braniti ovo do kraja kad je vec ovako!
Kserks je ekstra budala.
Kavrana ne znam.
dijagram-
2015-08-09
Atila koji to jezikom pišeš,a stvarno?... Svi ste isfrustrirani ko kurcine, opalite glavom u zid i resetirajte tikvu na nulu.asilovski wrote:Metastaze, sad brane i stevu culeja za godinu dana će krasti komšiju frižiderkaja wrote:Cardak i susjed ... oni misle da brane sami sebe braneći cardak jer si neće priznati neke stvari, oni čak i ne misle nešto lose. Oni su nešto kao partizani koji su si mislili 1947 -a u kurac , ništa sad cu braniti ovo do kraja kad je vec ovako!
Kserks je ekstra budala.
Kavrana ne znam.
Gost- Guest
Kod susida dvi studentice unajmile stan...došla svježa krvasilovski wrote:Hehe ksekse ostaju ti pice iz muća ili da zoveš podvođiju iz sinjakserks_ wrote:Sorry ali mi jednostavno nisi napeta, ma koliko jos tupastih upadica imala...kaja wrote:Cardak i susjed ... oni misle da brane sami sebe braneći cardak jer si neće priznati neke stvari, oni čak i ne misle nešto lose. Oni su nešto kao partizani koji su si mislili 1947 -a u kurac , ništa sad cu braniti ovo do kraja kad je vec ovako!
Kserks je ekstra budala.
Kavrana ne znam.
Gost- Guest
Sta je kavurna tvoj sinčić? Fino bome đecu si izrodila. Što se tiče oružja imam dozvolu za pištolj i pušku a bojim se Culeja i onih koji brane tog razbojnikaNoor wrote:pa ne čini mi se da su baš beskurice, svi pokazuju baš kontra...a i djecu su napravili ..evo, ja dva junaka izrodila, neki ovdje i višeasilovski wrote:Hehe baš pa to su sve beskurice čak ih i brani baba kad se spotakno o vladtiti čmar baš strahota od talogaPinochet wrote:dođi bliže da vidiš šta će pičkaprckov wrote:on je mamin sinNoor wrote:
ma tele jedno nedozrelo, reci mi koje privilegije ja imam? o čemu ti drobiš, majke ti???
citav zivot ce bit picka
Kermit-
2014-04-17
ma asila je tetkica
2014-04-19
Zemlja zove space!kserks_ wrote:Atila koji to jezikom pišeš,a stvarno?... Svi ste isfrustrirani ko kurcine, opalite glavom u zid i resetirajte tikvu na nulu.asilovski wrote:Metastaze, sad brane i stevu culeja za godinu dana će krasti komšiju frižiderkaja wrote:Cardak i susjed ... oni misle da brane sami sebe braneći cardak jer si neće priznati neke stvari, oni čak i ne misle nešto lose. Oni su nešto kao partizani koji su si mislili 1947 -a u kurac , ništa sad cu braniti ovo do kraja kad je vec ovako!
Kserks je ekstra budala.
Kavrana ne znam.
Guest- Guest
Jeste ukurcu dvi vas tetke zavade..ma koje alfe, niste ni Bete..ispljuvali ste se ko kanalski štakori
Gost- Guest
šta vrijedi, kad nemaš muda.asilovski wrote:Sta je kavurna tvoj sinčić? Fino bome đecu si izrodila. Što se tiče oružja imam dozvolu za pištolj i pušku a bojim se Culeja i onih koji brane tog razbojnikaNoor wrote:pa ne čini mi se da su baš beskurice, svi pokazuju baš kontra...a i djecu su napravili ..evo, ja dva junaka izrodila, neki ovdje i višeasilovski wrote:Hehe baš pa to su sve beskurice čak ih i brani baba kad se spotakno o vladtiti čmar baš strahota od talogaPinochet wrote:dođi bliže da vidiš šta će pičkaprckov wrote:
on je mamin sin
citav zivot ce bit picka
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Gradačac u biiti, ali no drago mi je što me pratiš hehe zla baba nurka raspoređuje svoje marodere i beskuricedijagram wrote:Bolje i to nego u pelagicevo:)asilovski wrote:Hehe ksekse ostaju ti pice iz muća ili da zoveš podvođiju iz sinjakserks_ wrote:Sorry ali mi jednostavno nisi napeta, ma koliko jos tupastih upadica imala...kaja wrote:Cardak i susjed ... oni misle da brane sami sebe braneći cardak jer si neće priznati neke stvari, oni čak i ne misle nešto lose. Oni su nešto kao partizani koji su si mislili 1947 -a u kurac , ništa sad cu braniti ovo do kraja kad je vec ovako!
Kserks je ekstra budala.
Kavrana ne znam.
Kermit-
2014-04-17
Hahaha, prvo pa blizu.asilovski wrote:Gradačac u biiti, ali no drago mi je što me pratiš hehe zla baba nurka raspoređuje svoje marodere i beskuricedijagram wrote:Bolje i to nego u pelagicevo:)asilovski wrote:Hehe ksekse ostaju ti pice iz muća ili da zoveš podvođiju iz sinjakserks_ wrote:Sorry ali mi jednostavno nisi napeta, ma koliko jos tupastih upadica imala...kaja wrote:Cardak i susjed ... oni misle da brane sami sebe braneći cardak jer si neće priznati neke stvari, oni čak i ne misle nešto lose. Oni su nešto kao partizani koji su si mislili 1947 -a u kurac , ništa sad cu braniti ovo do kraja kad je vec ovako!
Kserks je ekstra budala.
Kavrana ne znam.
Ratovao sam i tamo, eto,
Mozda sam ti punicu uplasio:)
dijagram-
2015-08-09
jesu li ti rekli dijagnozu ili je skrivaju od tebe?asilovski wrote:Gradačac u biiti, ali no drago mi je što me pratiš hehe zla baba nurka raspoređuje svoje marodere i beskuricedijagram wrote:Bolje i to nego u pelagicevo:)asilovski wrote:Hehe ksekse ostaju ti pice iz muća ili da zoveš podvođiju iz sinjakserks_ wrote:Sorry ali mi jednostavno nisi napeta, ma koliko jos tupastih upadica imala...kaja wrote:Cardak i susjed ... oni misle da brane sami sebe braneći cardak jer si neće priznati neke stvari, oni čak i ne misle nešto lose. Oni su nešto kao partizani koji su si mislili 1947 -a u kurac , ništa sad cu braniti ovo do kraja kad je vec ovako!
Kserks je ekstra budala.
Kavrana ne znam.
vidim misliš nije bolest ako ne boli...a i opijati učine svoje
Da kradem frižidere i pišam po svojima? To nemam nurka a i ne zanima me tvoj privatni život to još manje...znači nula bodovaNoor wrote:šta vrijedi, kad nemaš muda.asilovski wrote:Sta je kavurna tvoj sinčić? Fino bome đecu si izrodila. Što se tiče oružja imam dozvolu za pištolj i pušku a bojim se Culeja i onih koji brane tog razbojnikaNoor wrote:pa ne čini mi se da su baš beskurice, svi pokazuju baš kontra...a i djecu su napravili ..evo, ja dva junaka izrodila, neki ovdje i višeasilovski wrote:Hehe baš pa to su sve beskurice čak ih i brani baba kad se spotakno o vladtiti čmar baš strahota od talogaPinochet wrote:
dođi bliže da vidiš šta će pička
Kermit-
2014-04-17
jel asila-tetkica bio u podrumudijagram wrote:Hahaha, prvo pa blizu.asilovski wrote:Gradačac u biiti, ali no drago mi je što me pratiš hehe zla baba nurka raspoređuje svoje marodere i beskuricedijagram wrote:Bolje i to nego u pelagicevo:)asilovski wrote:Hehe ksekse ostaju ti pice iz muća ili da zoveš podvođiju iz sinjakserks_ wrote:
Sorry ali mi jednostavno nisi napeta, ma koliko jos tupastih upadica imala...
Ratovao sam i tamo, eto,
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
on je bio deriste, normalno da su ga skloniliprckov wrote:jel asila-tetkica bio u podrumudijagram wrote:Hahaha, prvo pa blizu.asilovski wrote:Gradačac u biiti, ali no drago mi je što me pratiš hehe zla baba nurka raspoređuje svoje marodere i beskuricedijagram wrote:Bolje i to nego u pelagicevo:)asilovski wrote:
Hehe ksekse ostaju ti pice iz muća ili da zoveš podvođiju iz sinja
Ratovao sam i tamo, eto,
no izgleda neke traume ostale, jebga
dijagram-
2015-08-09
Ne znam ovakav si jedino mogao krasti svinjčad po Čepinu a i to je ratovanje u određenom smislu riječidijagram wrote:Hahaha, prvo pa blizu.asilovski wrote:Gradačac u biiti, ali no drago mi je što me pratiš hehe zla baba nurka raspoređuje svoje marodere i beskuricedijagram wrote:Bolje i to nego u pelagicevo:)asilovski wrote:Hehe ksekse ostaju ti pice iz muća ili da zoveš podvođiju iz sinjakserks_ wrote:
Sorry ali mi jednostavno nisi napeta, ma koliko jos tupastih upadica imala...
Ratovao sam i tamo, eto,
Kermit-
2014-04-17
Page 13 of 22 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 22
Similar topics
» HDZ-ovac Stevo Culej sramotno izvrijeđao Veljka Kajtazija
» HUTI ULAZE U RAT NA STRANI HAMASA? Sprovode opštu mobilizaciju za učešće u sukobu u Gazi
» Stevo skitnica
» Stevo piša po Hrvatima
» stevo popusio za sicu
» HUTI ULAZE U RAT NA STRANI HAMASA? Sprovode opštu mobilizaciju za učešće u sukobu u Gazi
» Stevo skitnica
» Stevo piša po Hrvatima
» stevo popusio za sicu
Page 13 of 22