Stevo Culej bi vršio opštu mobilizaciju
Page 1 of 22
Page 1 of 22 • 1, 2, 3 ... 11 ... 22
Stevo Culej bi vršio opštu mobilizaciju
http://www.dnevno.hr/domovina/iskusni-ratnici-o-odbijanju-vojnih-poziva-nedostaje-im-domoljublja-jer-nisu-osjetili-neprijateljski-napad-1082366/
Kermit-
2014-04-17
Re: Stevo Culej bi vršio opštu mobilizaciju
Djeci kupio BMW eove a ostali neka srču pesak hehe koji je ovo cirkus
Kermit-
2014-04-17
pa dobro je markus rekao...druzenje,priroda malo pripucas isto je ko i u paintball-u samo to trebas platiti a ovo ti je jos placaju...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Dobro, znaci Fuk ode u vojsku
Nece ga bit na Forumu .
Mozda i u rat ide.
Onda ga nece biti u zivotu. Eventualno.
Nece ga bit na Forumu .
Mozda i u rat ide.
a tebi kao zao...Sora wrote:Dobro, znaci Fuk ode u vojsku
Nece ga bit na Forumu .
Mozda i u rat ide.
2015-09-08
A cuj.
Od nas desetak ako jedan fali, to je puno .
O lijepo da se opet javio veliki domoljub krvavih gaca i veliki uzor svoga juniora.
Amerikanci imaju holovudske zvijezde a mi imamo cardaklije,svakome ponesto.
Amerikanci imaju holovudske zvijezde a mi imamo cardaklije,svakome ponesto.
vili40-
2015-08-02
ajde..ajde..znam da bi ti bilo zao..a pomalo si i ljubomorna i ne samo ti..osjetim i kod drugih..i oni bi malo u prirodu...paintball ali sa pravim oruzjem..adrenalin pa postavljaju pitanja..'kako ti dobio a mi nismo'... ...jebote uz lovu jos dobis cso,cigarete a nadje se i slanine,brlje i cigaretaSora wrote:A cuj.
2015-09-08
brlje? a, pa sad će sora dobrovoljno javiti.vuksadinare wrote:ajde..ajde..znam da bi ti bilo zao..a pomalo si i ljubomorna i ne samo ti..osjetim i kod drugih..i oni bi malo u prirodu...paintball ali sa pravim oruzjem..adrenalin pa postavljaju pitanja..'kako ti dobio a mi nismo'... ...jebote uz lovu jos dobis cso,cigarete a nadje se i slanine,brlje i cigaretaSora wrote:A cuj.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
I ja istoNoor wrote:brlje? a, pa sad će sora dobrovoljno javiti.vuksadinare wrote:ajde..ajde..znam da bi ti bilo zao..a pomalo si i ljubomorna i ne samo ti..osjetim i kod drugih..i oni bi malo u prirodu...paintball ali sa pravim oruzjem..adrenalin pa postavljaju pitanja..'kako ti dobio a mi nismo'... ...jebote uz lovu jos dobis cso,cigarete a nadje se i slanine,brlje i cigaretaSora wrote:A cuj.
hm, stevo culej, jel to onaj sa usranim gacama il nesto tako, uglavnom su gace u pitanju
samo da ti se nažderati i oblokati..pravi si srbinčardak efendija wrote:I ja istoNoor wrote:brlje? a, pa sad će se sora dobrovoljno javiti.vuksadinare wrote:ajde..ajde..znam da bi ti bilo zao..a pomalo si i ljubomorna i ne samo ti..osjetim i kod drugih..i oni bi malo u prirodu...paintball ali sa pravim oruzjem..adrenalin pa postavljaju pitanja..'kako ti dobio a mi nismo'... ...jebote uz lovu jos dobis cso,cigarete a nadje se i slanine,brlje i cigaretaSora wrote:A cuj.
2017-10-06
još nešta volem ali ne smemNoor wrote:samo da ti se nažderati i oblokati..pravi si srbinčardak efendija wrote:I ja istoNoor wrote:brlje? a, pa sad će se sora dobrovoljno javiti.vuksadinare wrote:ajde..ajde..znam da bi ti bilo zao..a pomalo si i ljubomorna i ne samo ti..osjetim i kod drugih..i oni bi malo u prirodu...paintball ali sa pravim oruzjem..adrenalin pa postavljaju pitanja..'kako ti dobio a mi nismo'... ...jebote uz lovu jos dobis cso,cigarete a nadje se i slanine,brlje i cigaretaSora wrote:A cuj.
o tome
Pa sta ce samo vuk u vojsku ? !
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
sora i ja idemo istokaja wrote:Pa sta ce samo vuk u vojsku ? !
ali mi zbog brlje
šapničardak efendija wrote:još nešta volem ali ne smemNoor wrote:samo da ti se nažderati i oblokati..pravi si srbinčardak efendija wrote:I ja istoNoor wrote:brlje? a, pa sad će se sora dobrovoljno javiti.vuksadinare wrote:
ajde..ajde..znam da bi ti bilo zao..a pomalo si i ljubomorna i ne samo ti..osjetim i kod drugih..i oni bi malo u prirodu...paintball ali sa pravim oruzjem..adrenalin pa postavljaju pitanja..'kako ti dobio a mi nismo'... ...jebote uz lovu jos dobis cso,cigarete a nadje se i slanine,brlje i cigareta
o tome
2017-10-06
vuk voli biti vojakkaja wrote:Pa sta ce samo vuk u vojsku ? !
Inače mislim da Hrvati nemaju vise interesa ratovati za sinkopicne i anemične i kraljevićem todorice kako netko reče . Napasti ih neće nitko jer nije lud da si ovako nešto želi a oni neće napasti nikoga.
Tako da , vladajuća kasta mora paziti samo na jedno , na neki veći prosvjed koji bi ih mobilizirao ( ne znam doduše sto bi to moglo biti) jer ako ih dva krenut gazit u saboru i ostalih sto hiljada ce.
Tako da , vladajuća kasta mora paziti samo na jedno , na neki veći prosvjed koji bi ih mobilizirao ( ne znam doduše sto bi to moglo biti) jer ako ih dva krenut gazit u saboru i ostalih sto hiljada ce.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 1 of 22 • 1, 2, 3 ... 11 ... 22
Similar topics
» HDZ-ovac Stevo Culej sramotno izvrijeđao Veljka Kajtazija
» HUTI ULAZE U RAT NA STRANI HAMASA? Sprovode opštu mobilizaciju za učešće u sukobu u Gazi
» Stevo skitnica
» Stevo piša po Hrvatima
» stevo popusio za sicu
» HUTI ULAZE U RAT NA STRANI HAMASA? Sprovode opštu mobilizaciju za učešće u sukobu u Gazi
» Stevo skitnica
» Stevo piša po Hrvatima
» stevo popusio za sicu
Page 1 of 22