Stevo Culej bi vršio opštu mobilizaciju
Page 22 of 22
Page 22 of 22 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22
Re: Stevo Culej bi vršio opštu mobilizaciju
Ja sam s tebom volija porazgovarat dok je bio jos net.hr, poslije vise nisam dolazio sve donedavno..mamin sin wrote:kaja wrote:Čiji humor .. dedin? :)
prckov je isto malo autističan, pa kuži
Iako te nisam prepoznao, tj. povezao.....
Gost- Guest
kojomativka wrote:A, tko je to?Noor wrote:mativka wrote:Ma, ako si na slici, zbilja si komad ženske. I tko god to pokuša osporiti u krivu je.Noor wrote:meni je to sasvim sporedno, no ima ih kojima smeta.mativka wrote:
Norka,
i ti si posebna, zbog svoje senzualnosti, ženstvenosti.
Ali kada je riječ o nekim temama, previše stisneš remen.
a i to mi je sporedno, mate :)
kad se o remenu radi, obično ga se pokušava staviti meni oko vrata, pa zato nisam ja ta koja ga stiska, nego obratno..oslobađam ga se.
pa ako tijekom toga odleti kome drugome za vrat, njegov problem.
Druga je stvar, tema. Sve što prelazi granice ikakvog povezivanja s otkrivanjem identiteta, osuđujem.
Ipak smo tu svakojakvi, ne poznajemo se, a na kraju se ipak poznajemo, samo ne znamo :)
i ja...npr na ovakve stvari misliš, jel
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t21330-orban-u-ofenzivi-protiv-sorosa#955249
2014-04-19
ono?! :)prckov wrote:kojomativka wrote:A, tko je to?Noor wrote:mativka wrote:Ma, ako si na slici, zbilja si komad ženske. I tko god to pokuša osporiti u krivu je.Noor wrote:
meni je to sasvim sporedno, no ima ih kojima smeta.
kad se o remenu radi, obično ga se pokušava staviti meni oko vrata, pa zato nisam ja ta koja ga stiska, nego obratno..oslobađam ga se.
Druga je stvar, tema. Sve što prelazi granice ikakvog povezivanja s otkrivanjem identiteta, osuđujem.
Ipak smo tu svakojakvi, ne poznajemo se, a na kraju se ipak poznajemo, samo ne znamo :)
Guest- Guest
pa sve je otkriveno, to je osobna iskaznica, piše...a čitaj sve...to je osoba s fejsa i njen komentar na jutarnjem, iznad (neovisno kakav i koja je tema, baš neovisno)mativka wrote:A, tko je to?Noor wrote:mativka wrote:Ma, ako si na slici, zbilja si komad ženske. I tko god to pokuša osporiti u krivu je.Noor wrote:meni je to sasvim sporedno, no ima ih kojima smeta.mativka wrote:
Norka,
i ti si posebna, zbog svoje senzualnosti, ženstvenosti.
Ali kada je riječ o nekim temama, previše stisneš remen.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
A, nećem ja u nikakve vračke :D
Di je sad Levi? :)
Guest- Guest
ne znam ja nistamativka wrote:ono?! :)prckov wrote:kojomativka wrote:A, tko je to?Noor wrote:mativka wrote:
Ma, ako si na slici, zbilja si komad ženske. I tko god to pokuša osporiti u krivu je.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
da, nećem ni ja, al eto vidiš....nekima to nije problem, dok istovremeno lažu ko lopovi da se to radi i njima.mativka wrote:A, nećem ja u nikakve vračke :D
objaviti osobnu iskaznicu lika koji je komentirao članak na jutarnjem...ono, tragati za njim po imenu na fejsu, kopati mu po slikama i nakeljiti sliku osobne na forum. eto, tako to rade idioti!
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Nje da me zanima ,al ja jos nakon 23 stranice ne znam tko je Stevo Culej
Gost- Guest
to ono bila sam domoljubna dok ovrha nije pala..kaja wrote:Meni je duhovit bio udba , dzangi , od njegovih komentara sam znala pljunut sok na tipkovnicu par puta al se u domoljubnoj fazi nisam smjela smijati, sad kao izdajnik mogu :), ne znam , ima ih jos , ne mogu se sad sjetit , svako ima nekad provala ali neki malo vise
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Krvave gaće i Velebit.Leviathan2 wrote:hm, stevo culej, jel to onaj sa usranim gacama il nesto tako, uglavnom su gace u pitanju
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Steva? Srbin garant.kserks_ wrote:Nje da me zanima ,al ja jos nakon 23 stranice ne znam tko je Stevo Culej
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Steva? Srbin garant.kserks_ wrote:Nje da me zanima ,al ja jos nakon 23 stranice ne znam tko je Stevo Culej
Veliki rvati domoljubi u pravuli imaju srbska imena ili bar muslimanska, Stevo Ljubo Gojko Vaso Đuro...
catabbath-
2015-08-22
catabbath wrote:dzango wrote:Steva? Srbin garant.kserks_ wrote:Nje da me zanima ,al ja jos nakon 23 stranice ne znam tko je Stevo Culej
Veliki rvati domoljubi u pravuli imaju srbska imena ili bar muslimanska, Stevo Ljuno Gojko Vaso Đuro...
Da pa to je ono stao POTURICE GORE OD TURAKA
inace, među nabrojenim se nalaze Hercegovci a oni nisu nikskvi Hrvati, mislim genetski. Puno su blizi Srbima.
Ili se prezivaju Srb, Hasannešto...catabbath wrote:dzango wrote:Steva? Srbin garant.kserks_ wrote:Nje da me zanima ,al ja jos nakon 23 stranice ne znam tko je Stevo Culej
Veliki rvati domoljubi u pravuli imaju srbska imena ili bar muslimanska, Stevo Ljubo Gojko Vaso Đuro...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Evo tko zna nesto o fizionomiji i crtama lica , jel ovo lice biti tipičnog Hrvata?
Last edited by Sora on 26/10/2017, 08:08; edited 1 time in total
dzango wrote:Ili se prezivaju Srb, Hasannešto...catabbath wrote:dzango wrote:Steva? Srbin garant.kserks_ wrote:Nje da me zanima ,al ja jos nakon 23 stranice ne znam tko je Stevo Culej
Poturčeni Srbi su cvijeće rvatstva ako pitaš Vucinu :D
Page 22 of 22 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22
Similar topics
» HDZ-ovac Stevo Culej sramotno izvrijeđao Veljka Kajtazija
» HUTI ULAZE U RAT NA STRANI HAMASA? Sprovode opštu mobilizaciju za učešće u sukobu u Gazi
» Stevo skitnica
» Stevo piša po Hrvatima
» stevo popusio za sicu
» HUTI ULAZE U RAT NA STRANI HAMASA? Sprovode opštu mobilizaciju za učešće u sukobu u Gazi
» Stevo skitnica
» Stevo piša po Hrvatima
» stevo popusio za sicu
Page 22 of 22