ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Stevo Culej bi vršio opštu mobilizaciju

Page 6 of 22 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 22  Next

Go down

Stevo Culej bi vršio opštu mobilizaciju - Page 6 Empty Re: Stevo Culej bi vršio opštu mobilizaciju

Post by Kavran 25/10/2017, 20:18

.
Pinochet wrote:
Kavran wrote:
kaja wrote:Moze li mi netko reci jednog političara 90 ih koji je poslao sina u rat?

glupost. tebi je to važno?  
pitanje je sasvim legitimno. i ispravno.
Inače u prošlosti kada bi Europljani objavili jedni drugima rat, onda bi naravno elita išla u prve redove ginuti a kralj je svaki put bio na bojnom polju i redovito juriša.

eto , tako bi i ovi Čardak HDZovci trebali na čelu sa domoljubima poput Sinkope  , Anemija i sličnih trebali prvi povesti juriš, zajedno sa svojom djecom. Onda idu ostali. Kao nekada u Europi

a nu .... legitimno je NE.

zato si i obrisao resto mojeg posta.

no kad već veliš - braniš sebe, svoju familiju, one koji se ne mogu sami obraniti, braniš svoj narod i zemlju. narod i zemlju voliš ma kakvi bili, ma koliko sinkopirani, anemični .... ili ne voliš, pa bježiš od mobilizacijskih poziva ili čak preko granice, a kad sve prođe onda seruckaš ''za koga'' i o ''sirotinji''.

eto. svaki je takav od TIH. po defaultu.

Kavran

2017-10-12

Back to top Go down

Stevo Culej bi vršio opštu mobilizaciju - Page 6 Empty Re: Stevo Culej bi vršio opštu mobilizaciju

Post by Noor 25/10/2017, 20:19

čardak efendija wrote:
Pinochet wrote:
Noor wrote:
Pinochet wrote:
danni1 wrote:
Rata će biti, to je sigurno. Nitko se neće tući za Todoriće nego za zemlju. To što mi ne znamo što sa zemljom,morem i ostalim resursima ne znači da ne znaju što bi s tim drugi.

Neće nitko napasti Hrvatsku u nekom izoliranom sukobu ono 1 na 1, kad se zakuha globalnije sranje Hrvatska pada ko kruška u roku par dana. Ima da nas rasčereče ko budalu, nećemo ni znati što se dogodilo.
 recimo da izbije rat, zašto misliš da u budućem ratu, recimo pola Hrvata nebi bilo na strani protivnika? kao što je recimo  većina Hrvata 91 , otišla na stranu HVa a skoro nitko za JNA. Zašto u budućem sukobu isto, većina Hrvata nebi išla na stranu nove Hrvatske Vojske, a samo manjina se ratovala za Čardak?
koji odron, to nisu istine :facepalm
šta je odron. zašto ti misliš, šta mene motivira recimo da nas napadne Putin i Rusija. Kojemu nebi bilo u interesu da pobije Hrvate i naseli Ruse, nego samo da nas recimo "očisti od Američkih vojnih baza" u budućem ratu. Zašto ti misliš ,da bi u tom slučaju recimo većina Hrvata trebala biti na strani Čardaka, a ne na strani protivnika. Zašto nebi Hrvati otišli recimo "hipotetski" Rusima, i onda zajedno sa Rusima i domaćim domoljubima, porazili Čardak vojsku, i kasnije uspostavili novu pro-Rusku Hrvatsku, i potrpali Čardakovce u logore. To je sasvim realno. Zašto misliš da taj scenarij nije izvjestan=?
ej gle ovakve gluposti ni mi 
srbi ne drobimo
aj uzmi ovog hrabrišu u vaše srpske redove, neće vam bit na sramotu, pete zasere i prije nego puška pukne :D

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Kavran 25/10/2017, 20:21

vuksadinare wrote:...pas mater usrali se poziva u pricuvu ko da u rat idu..dobro je napoleon rekao daj rata isplivat ce na povrsinu heroji ali i govna

istina .... ovaj forum živi dokaz. a pazi, rata još nema. koji ''kraljevi''!

:cleanteeth
Kavran
Kavran

2017-10-12

Back to top Go down

Post by kaya 25/10/2017, 20:21

Ajde dosta gluparija , svi znamo sve, 80% Hrvata bi se prije ubilo nego ratovalo za Sinkopu i Anemija i tu ne pale srcedrapateljske price ; domovina, Bog, Isus Bog . Da im i das pušku bacili bi sve u pm u jednoj varijanti a u drugoj bi ju okrenuli u njih. Tako to biva kad napraviš nepravedno društvo.
Osim nurke, ona bi sinkopinoj vojsci kuhala grah... a je glupa u picku materinu zena. Ja jesam nekad al ona je stalno ..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by dijagram 25/10/2017, 20:21

yoda je pretjerao s proteinima, mozda i cime gorim, tko zna:)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by vuksadinare 25/10/2017, 20:21

majku ti jebem da ti jebem...ovaj bi zbog anemicnog pustio da ovi popale pokolju stracad i nemocne u hrvatskoj ma fuj...fuj..fuj..materijalisticku..odvratno
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Noor 25/10/2017, 20:21

vuksadinare wrote:
Pinochet wrote:
vuksadinare wrote:...pas mater usrali se poziva u pricuvu ko da u rat idu..dobro je napoleon rekao daj rata isplivat ce na povrsinu heroji ali i govna
kralju nisam se ja usra, vidi se da nisi baš pre pametan. dapače, ja cijenim ratnike ,a rat je nažalost normalna stvar ljudskoj vrsti. samo postavljam logična pitanja, što motivira mlade Hrvate da se ratuju za Sinkopu, Anemiju i Čardak, a ne da odu protivniku?
os da ti cetnik siluje mater i prikolje rodbinu ko '42 i '91?...
šta ima veze, dokle god sinovi političara sjede u ZG i vozaju se u bemvejima..nek siluju i kolju. a dok i oni dođu u redove na prvu crtu, e onda će se obračunati sa svima kako Bog zapovijeda. prije ni makac!

2017-10-06

Back to top Go down

Post by čardak efendija 25/10/2017, 20:22

Noor wrote:
čardak efendija wrote:
Pinochet wrote:
Noor wrote:
Pinochet wrote:
 recimo da izbije rat, zašto misliš da u budućem ratu, recimo pola Hrvata nebi bilo na strani protivnika? kao što je recimo  većina Hrvata 91 , otišla na stranu HVa a skoro nitko za JNA. Zašto u budućem sukobu isto, većina Hrvata nebi išla na stranu nove Hrvatske Vojske, a samo manjina se ratovala za Čardak?
šta je odron. zašto ti misliš, šta mene motivira recimo da nas napadne Putin i Rusija. Kojemu nebi bilo u interesu da pobije Hrvate i naseli Ruse, nego samo da nas recimo "očisti od Američkih vojnih baza" u budućem ratu. Zašto ti misliš ,da bi u tom slučaju recimo većina Hrvata trebala biti na strani Čardaka, a ne na strani protivnika. Zašto nebi Hrvati otišli recimo "hipotetski" Rusima, i onda zajedno sa Rusima i domaćim domoljubima, porazili Čardak vojsku, i kasnije uspostavili novu pro-Rusku Hrvatsku, i potrpali Čardakovce u logore. To je sasvim realno. Zašto misliš da taj scenarij nije izvjestan=?
ej gle ovakve gluposti ni mi 
srbi ne drobimo
aj uzmi ovog hrabrišu u vaše srpske redove, neće vam bit na sramotu, pete zasere i prije nego puška pukne :D
imamo mi hrabrih i previše dok
nas ne poteraju
ovaj nije hrabar ni prije bitke

2017-08-05

Back to top Go down

Post by Guest 25/10/2017, 20:22

vuksadinare wrote:
Pinochet wrote:
kralju nisam se ja usra, vidi se da nisi baš pre pametan. dapače, ja cijenim ratnike ,a rat je nažalost normalna stvar ljudskoj vrsti. samo postavljam logična pitanja, što motivira mlade Hrvate da se ratuju za Sinkopu, Anemiju i Čardak, a ne da odu protivniku?
os da ti cetnik siluje mater i prikolje rodbinu ko '42 i '91?...nemas posla sa kultiviranim susjedima nego hunima i gorim od njih...shvatam ako te napadne kultivizirani...ali zbo 3000 kuna ti bi digao peraje i pustio divljacima da kolju i pale
Ok ja ne govorim o četnicima. Ono što četnici rade, to je manjina ratova. Većina ratova su danas oko utjecaja itd. Ono svrgni postojeći režim , uz što manje žrtava i uspostavi novi režim.

Recimo netko "napadne Hrvatsku" sa ciljem da svrgne Čardak režim i uspostavi svoj lojalni režim kojim bi recimo upravlja hipotetski Ivan Pernar(on je sklon Rusima i Kinezima). Što u tom slučaju spriječava velik broj Hrvata, da se udruže sa pobunjenicima Ivana Pernara, i zajedno sa Kinezima/Rusima poraze Čardakovu vojsku i uspostave svoju isto "Domoljubnu Hrvatsku" a Čardakovce pobiju i potrpaju po zatvore. Mislim realno je pitanje?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 25/10/2017, 20:23

dobro da ste imali srbe da vas ujedine :D
i dan danas se svi dizu na noge  ako je ici protiv njih, aj sad nek recimo italija uleti u igru  i ne zeli okupirat hrvatsku, nego samo maknut vlast koja joj ne pase u hrvatskoj
u sledecem ratu ako ne bude srba onda ce nastat vashar zivi,

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by vuksadinare 25/10/2017, 20:23

kaja wrote:Ajde dosta gluparija , svi znamo sve, 80% Hrvata bi se prije ubilo nego ratovalo za Sinkopu i Anemija i tu ne pale srcedrapateljske price ; domovina, Bog, Isus Bog . Da im i das  pušku bacili bi sve u pm u jednoj varijanti a u drugoj bi ju okrenuli u njih. Tako to biva kad napraviš nepravedno društvo.
Osim nurke, ona bi sinkopinoj  vojsci kuhala grah... a je glupa u picku materinu zena. Ja jesam nekad al ona  je stalno ..
u susjedstvu stanuju i gori od nas..oni sekice nisu cvijece..nego noz im je drazi od metka
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 25/10/2017, 20:24

kaja wrote:Ajde dosta gluparija , svi znamo sve, 80% Hrvata bi se prije ubilo nego ratovalo za Sinkopu i Anemija i tu ne pale srcedrapateljske price ; domovina, Bog, Isus Bog . Da im i das  pušku bacili bi sve u pm u jednoj varijanti a u drugoj bi ju okrenuli u njih. Tako to biva kad napraviš nepravedno društvo.
Upravo tako.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/10/2017, 20:25

Jebem i ja tebi mater,a i podmladak..za koji qrc bi ja branio tvoe babe i ostale..pateticaru glupi.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/10/2017, 20:26

mativka wrote:
Upravo tako.
Yahh..!!! :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya 25/10/2017, 20:28

pismejker wrote:
mativka wrote:
Upravo tako.
Yahh..!!! :cleanteeth
Ah, neće sami sebi priznat izgleda sto vrapci na grani pjevaju.
Dobro , papir trpi svašta , iliti ekran
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Noor 25/10/2017, 20:28

Osim nurke, ona bi sinkopinoj  vojsci kuhala grah... a je glupa u picku materinu zena. Ja jesam nekad al ona  je stalno ..
šajkačo, začepi labrnju i teraj se....i ne guraj mi nos opet u guzicu upadajući u internu zafrkanciju mene i dijagrama. ona kuhanje graha kategorizira kao temelj rasprave, o nebo rastvori se i drapi ovu munjaru, možda joj se ganglije poslože. ma znam, puno tražim....nemaš ti kobilo ni to.
a o tome koliko si notorno glupa i sjebana u mozak govori svaki tvoj post.
zovi sad ezeka da te brani...ako sveto ne uleti u međuvremenu.

2017-10-06

Back to top Go down

Post by danni1 25/10/2017, 20:28

Pinochet wrote:
Noor wrote:
Pinochet wrote:
danni1 wrote:
kaja wrote:Inače mislim da Hrvati nemaju vise interesa ratovati za sinkopicne i anemične i kraljevićem todorice kako netko reče . Napasti ih neće nitko jer nije lud da si ovako nešto želi a oni neće napasti nikoga.
Tako da , vladajuća kasta mora paziti samo na jedno , na neki veći prosvjed koji bi ih mobilizirao ( ne znam doduše  sto bi to moglo biti) jer ako ih dva krenut gazit u saboru i ostalih sto hiljada ce.

Rata će biti, to je sigurno. Nitko se neće tući za Todoriće nego za zemlju. To što mi ne znamo što sa zemljom,morem i ostalim resursima ne znači da ne znaju što bi s tim drugi.

Neće nitko napasti Hrvatsku u nekom izoliranom sukobu ono 1 na 1, kad se zakuha globalnije sranje Hrvatska pada ko kruška u roku par dana. Ima da nas rasčereče ko budalu, nećemo ni znati što se dogodilo.
Neće Rus..oni su daleko, napast će nas Mađar, Srbin, Talijan....ovi bliže od Rusa.

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Leviathan2 25/10/2017, 20:28

zanimljivo mi je jedna druga stvar,
ako ima neko da me ispravi i mozda prosvijetli
svi ratnici iz zadnjeg rata su uglavnom bili sinovi i kceri sljakera, borili su se za hrvatsku, ok , izborili se za hrvatsku, kako su onda dopustili da to sto su izborili bude tako brutalno razjebano od strane kojekakvih prodavaca muda pod bubrege a oni se zadovoljise sitnim povlasticama
jel se ikad iko od njih priupita, zasto sam se jebavo po frontu da mi djete mora za irsku, 
u stvari su oni izgubili rat

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Guest 25/10/2017, 20:28

ufffff..jos samo fali Dražen Žanko,da otpjeva jednu budnicu..a sebi na racun pospremi kojih par sto tisca deemova.. lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Kavran 25/10/2017, 20:29

e jado jadni ... a koliko je ono hrvata bilo u posljednjem ratu? ukupno niti 10% od ukupnog stanovništa. ti veliš sada bi 80% uteklo od oružja? neka. ostaje onih 20% što bi značilo barem 800 000 pod oružjem. dosta. ali molim te javi gdje si. taj dio ćemo ostaviti ... dok ne odradiš četu.
Kavran
Kavran

2017-10-12

Back to top Go down

Post by epikur37 25/10/2017, 20:30

Pod 1: - s ovim godinama i iskustvom gledao bih izvući familiju na zapad ili negdje izvan rata, a vjerojatno i sam bih se povukao. Nemam ideala.

Pod 2: - ako bih ipak bio mobiliziran i završio u obrambenom ratu a pri tome mislim na obranu RH ili Hrvata u BiH, ne bih imao problem sa savjesti i ratovao bih iskreno.

Pod 3: - ako bih ipak bio mobiliziran i završio u napadačkom ratu za neke sumanute interese domaće ili strane politike gledao bih uteći iz vojske.

epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 22 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 22  Next

Back to top

- Similar topics