Stevo Culej bi vršio opštu mobilizaciju
Page 6 of 22
Page 6 of 22 • 1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 22
Re: Stevo Culej bi vršio opštu mobilizaciju
.
a nu .... legitimno je NE.
zato si i obrisao resto mojeg posta.
no kad već veliš - braniš sebe, svoju familiju, one koji se ne mogu sami obraniti, braniš svoj narod i zemlju. narod i zemlju voliš ma kakvi bili, ma koliko sinkopirani, anemični .... ili ne voliš, pa bježiš od mobilizacijskih poziva ili čak preko granice, a kad sve prođe onda seruckaš ''za koga'' i o ''sirotinji''.
eto. svaki je takav od TIH. po defaultu.
Pinochet wrote:pitanje je sasvim legitimno. i ispravno.Kavran wrote:kaja wrote:Moze li mi netko reci jednog političara 90 ih koji je poslao sina u rat?
glupost. tebi je to važno?
Inače u prošlosti kada bi Europljani objavili jedni drugima rat, onda bi naravno elita išla u prve redove ginuti a kralj je svaki put bio na bojnom polju i redovito juriša.
eto , tako bi i ovi Čardak HDZovci trebali na čelu sa domoljubima poput Sinkope , Anemija i sličnih trebali prvi povesti juriš, zajedno sa svojom djecom. Onda idu ostali. Kao nekada u Europi
a nu .... legitimno je NE.
zato si i obrisao resto mojeg posta.
no kad već veliš - braniš sebe, svoju familiju, one koji se ne mogu sami obraniti, braniš svoj narod i zemlju. narod i zemlju voliš ma kakvi bili, ma koliko sinkopirani, anemični .... ili ne voliš, pa bježiš od mobilizacijskih poziva ili čak preko granice, a kad sve prođe onda seruckaš ''za koga'' i o ''sirotinji''.
eto. svaki je takav od TIH. po defaultu.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
aj uzmi ovog hrabrišu u vaše srpske redove, neće vam bit na sramotu, pete zasere i prije nego puška puknečardak efendija wrote:ej gle ovakve gluposti ni miPinochet wrote:šta je odron. zašto ti misliš, šta mene motivira recimo da nas napadne Putin i Rusija. Kojemu nebi bilo u interesu da pobije Hrvate i naseli Ruse, nego samo da nas recimo "očisti od Američkih vojnih baza" u budućem ratu. Zašto ti misliš ,da bi u tom slučaju recimo većina Hrvata trebala biti na strani Čardaka, a ne na strani protivnika. Zašto nebi Hrvati otišli recimo "hipotetski" Rusima, i onda zajedno sa Rusima i domaćim domoljubima, porazili Čardak vojsku, i kasnije uspostavili novu pro-Rusku Hrvatsku, i potrpali Čardakovce u logore. To je sasvim realno. Zašto misliš da taj scenarij nije izvjestan=?Noor wrote:koji odron, to nisu istinePinochet wrote:recimo da izbije rat, zašto misliš da u budućem ratu, recimo pola Hrvata nebi bilo na strani protivnika? kao što je recimo većina Hrvata 91 , otišla na stranu HVa a skoro nitko za JNA. Zašto u budućem sukobu isto, većina Hrvata nebi išla na stranu nove Hrvatske Vojske, a samo manjina se ratovala za Čardak?danni1 wrote:
Rata će biti, to je sigurno. Nitko se neće tući za Todoriće nego za zemlju. To što mi ne znamo što sa zemljom,morem i ostalim resursima ne znači da ne znaju što bi s tim drugi.
Neće nitko napasti Hrvatsku u nekom izoliranom sukobu ono 1 na 1, kad se zakuha globalnije sranje Hrvatska pada ko kruška u roku par dana. Ima da nas rasčereče ko budalu, nećemo ni znati što se dogodilo.
srbi ne drobimo
vuksadinare wrote:...pas mater usrali se poziva u pricuvu ko da u rat idu..dobro je napoleon rekao daj rata isplivat ce na povrsinu heroji ali i govna
istina .... ovaj forum živi dokaz. a pazi, rata još nema. koji ''kraljevi''!
2017-10-12
Ajde dosta gluparija , svi znamo sve, 80% Hrvata bi se prije ubilo nego ratovalo za Sinkopu i Anemija i tu ne pale srcedrapateljske price ; domovina, Bog, Isus Bog . Da im i das pušku bacili bi sve u pm u jednoj varijanti a u drugoj bi ju okrenuli u njih. Tako to biva kad napraviš nepravedno društvo.
Osim nurke, ona bi sinkopinoj vojsci kuhala grah... a je glupa u picku materinu zena. Ja jesam nekad al ona je stalno ..
Osim nurke, ona bi sinkopinoj vojsci kuhala grah... a je glupa u picku materinu zena. Ja jesam nekad al ona je stalno ..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
yoda je pretjerao s proteinima, mozda i cime gorim, tko zna:)
dijagram-
2015-08-09
majku ti jebem da ti jebem...ovaj bi zbog anemicnog pustio da ovi popale pokolju stracad i nemocne u hrvatskoj ma fuj...fuj..fuj..materijalisticku..odvratno
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
šta ima veze, dokle god sinovi političara sjede u ZG i vozaju se u bemvejima..nek siluju i kolju. a dok i oni dođu u redove na prvu crtu, e onda će se obračunati sa svima kako Bog zapovijeda. prije ni makac!vuksadinare wrote:os da ti cetnik siluje mater i prikolje rodbinu ko '42 i '91?...Pinochet wrote:kralju nisam se ja usra, vidi se da nisi baš pre pametan. dapače, ja cijenim ratnike ,a rat je nažalost normalna stvar ljudskoj vrsti. samo postavljam logična pitanja, što motivira mlade Hrvate da se ratuju za Sinkopu, Anemiju i Čardak, a ne da odu protivniku?vuksadinare wrote:...pas mater usrali se poziva u pricuvu ko da u rat idu..dobro je napoleon rekao daj rata isplivat ce na povrsinu heroji ali i govna
imamo mi hrabrih i previše dokNoor wrote:aj uzmi ovog hrabrišu u vaše srpske redove, neće vam bit na sramotu, pete zasere i prije nego puška puknečardak efendija wrote:ej gle ovakve gluposti ni miPinochet wrote:šta je odron. zašto ti misliš, šta mene motivira recimo da nas napadne Putin i Rusija. Kojemu nebi bilo u interesu da pobije Hrvate i naseli Ruse, nego samo da nas recimo "očisti od Američkih vojnih baza" u budućem ratu. Zašto ti misliš ,da bi u tom slučaju recimo većina Hrvata trebala biti na strani Čardaka, a ne na strani protivnika. Zašto nebi Hrvati otišli recimo "hipotetski" Rusima, i onda zajedno sa Rusima i domaćim domoljubima, porazili Čardak vojsku, i kasnije uspostavili novu pro-Rusku Hrvatsku, i potrpali Čardakovce u logore. To je sasvim realno. Zašto misliš da taj scenarij nije izvjestan=?Noor wrote:koji odron, to nisu istinePinochet wrote:
recimo da izbije rat, zašto misliš da u budućem ratu, recimo pola Hrvata nebi bilo na strani protivnika? kao što je recimo većina Hrvata 91 , otišla na stranu HVa a skoro nitko za JNA. Zašto u budućem sukobu isto, većina Hrvata nebi išla na stranu nove Hrvatske Vojske, a samo manjina se ratovala za Čardak?
srbi ne drobimo
nas ne poteraju
ovaj nije hrabar ni prije bitke
Ok ja ne govorim o četnicima. Ono što četnici rade, to je manjina ratova. Većina ratova su danas oko utjecaja itd. Ono svrgni postojeći režim , uz što manje žrtava i uspostavi novi režim.vuksadinare wrote:os da ti cetnik siluje mater i prikolje rodbinu ko '42 i '91?...nemas posla sa kultiviranim susjedima nego hunima i gorim od njih...shvatam ako te napadne kultivizirani...ali zbo 3000 kuna ti bi digao peraje i pustio divljacima da kolju i palePinochet wrote:kralju nisam se ja usra, vidi se da nisi baš pre pametan. dapače, ja cijenim ratnike ,a rat je nažalost normalna stvar ljudskoj vrsti. samo postavljam logična pitanja, što motivira mlade Hrvate da se ratuju za Sinkopu, Anemiju i Čardak, a ne da odu protivniku?vuksadinare wrote:...pas mater usrali se poziva u pricuvu ko da u rat idu..dobro je napoleon rekao daj rata isplivat ce na povrsinu heroji ali i govna
Recimo netko "napadne Hrvatsku" sa ciljem da svrgne Čardak režim i uspostavi svoj lojalni režim kojim bi recimo upravlja hipotetski Ivan Pernar(on je sklon Rusima i Kinezima). Što u tom slučaju spriječava velik broj Hrvata, da se udruže sa pobunjenicima Ivana Pernara, i zajedno sa Kinezima/Rusima poraze Čardakovu vojsku i uspostave svoju isto "Domoljubnu Hrvatsku" a Čardakovce pobiju i potrpaju po zatvore. Mislim realno je pitanje?
Guest- Guest
dobro da ste imali srbe da vas ujedine :D
i dan danas se svi dizu na noge ako je ici protiv njih, aj sad nek recimo italija uleti u igru i ne zeli okupirat hrvatsku, nego samo maknut vlast koja joj ne pase u hrvatskoj
u sledecem ratu ako ne bude srba onda ce nastat vashar zivi,
i dan danas se svi dizu na noge ako je ici protiv njih, aj sad nek recimo italija uleti u igru i ne zeli okupirat hrvatsku, nego samo maknut vlast koja joj ne pase u hrvatskoj
u sledecem ratu ako ne bude srba onda ce nastat vashar zivi,
u susjedstvu stanuju i gori od nas..oni sekice nisu cvijece..nego noz im je drazi od metkakaja wrote:Ajde dosta gluparija , svi znamo sve, 80% Hrvata bi se prije ubilo nego ratovalo za Sinkopu i Anemija i tu ne pale srcedrapateljske price ; domovina, Bog, Isus Bog . Da im i das pušku bacili bi sve u pm u jednoj varijanti a u drugoj bi ju okrenuli u njih. Tako to biva kad napraviš nepravedno društvo.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Upravo tako.kaja wrote:Ajde dosta gluparija , svi znamo sve, 80% Hrvata bi se prije ubilo nego ratovalo za Sinkopu i Anemija i tu ne pale srcedrapateljske price ; domovina, Bog, Isus Bog . Da im i das pušku bacili bi sve u pm u jednoj varijanti a u drugoj bi ju okrenuli u njih. Tako to biva kad napraviš nepravedno društvo.
Guest- Guest
Jebem i ja tebi mater,a i podmladak..za koji qrc bi ja branio tvoe babe i ostale..pateticaru glupi..
Guest- Guest
Yahh..!!!mativka wrote:Upravo tako.kaja wrote:Ajde dosta gluparija , svi znamo sve, 80% Hrvata bi se prije ubilo nego ratovalo za Sinkopu i Anemija i tu ne pale srcedrapateljske price ; domovina, Bog, Isus Bog . Da im i das pušku bacili bi sve u pm u jednoj varijanti a u drugoj bi ju okrenuli u njih. Tako to biva kad napraviš nepravedno društvo.
Guest- Guest
Ah, neće sami sebi priznat izgleda sto vrapci na grani pjevaju.pismejker wrote:Yahh..!!!mativka wrote:Upravo tako.kaja wrote:Ajde dosta gluparija , svi znamo sve, 80% Hrvata bi se prije ubilo nego ratovalo za Sinkopu i Anemija i tu ne pale srcedrapateljske price ; domovina, Bog, Isus Bog . Da im i das pušku bacili bi sve u pm u jednoj varijanti a u drugoj bi ju okrenuli u njih. Tako to biva kad napraviš nepravedno društvo.
Dobro , papir trpi svašta , iliti ekran
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
šajkačo, začepi labrnju i teraj se....i ne guraj mi nos opet u guzicu upadajući u internu zafrkanciju mene i dijagrama. ona kuhanje graha kategorizira kao temelj rasprave, o nebo rastvori se i drapi ovu munjaru, možda joj se ganglije poslože. ma znam, puno tražim....nemaš ti kobilo ni to.kaja wrote:Ajde dosta gluparija , svi znamo sve, 80% Hrvata bi se prije ubilo nego ratovalo za Sinkopu i Anemija i tu ne pale srcedrapateljske price ; domovina, Bog, Isus Bog . Da im i das pušku bacili bi sve u pm u jednoj varijanti a u drugoj bi ju okrenuli u njih. Tako to biva kad napraviš nepravedno društvo.
a o tome koliko si notorno glupa i sjebana u mozak govori svaki tvoj post.
zovi sad ezeka da te brani...ako sveto ne uleti u međuvremenu.
Neće Rus..oni su daleko, napast će nas Mađar, Srbin, Talijan....ovi bliže od Rusa.Pinochet wrote:šta je odron. zašto ti misliš, šta mene motivira recimo da nas napadne Putin i Rusija. Kojemu nebi bilo u interesu da pobije Hrvate i naseli Ruse, nego samo da nas recimo "očisti od Američkih vojnih baza" u budućem ratu. Zašto ti misliš ,da bi u tom slučaju recimo većina Hrvata trebala biti na strani Čardaka, a ne na strani protivnika. Zašto nebi Hrvati otišli recimo "hipotetski" Rusima, i onda zajedno sa Rusima i domaćim domoljubima, porazili Čardak vojsku, i kasnije uspostavili novu pro-Rusku Hrvatsku, i potrpali Čardakovce u logore. To je sasvim realno. Zašto misliš da taj scenarij nije izvjestan=?Noor wrote:koji odron, to nisu istinePinochet wrote:recimo da izbije rat, zašto misliš da u budućem ratu, recimo pola Hrvata nebi bilo na strani protivnika? kao što je recimo većina Hrvata 91 , otišla na stranu HVa a skoro nitko za JNA. Zašto u budućem sukobu isto, većina Hrvata nebi išla na stranu nove Hrvatske Vojske, a samo manjina se ratovala za Čardak?danni1 wrote:Rata će biti, to je sigurno. Nitko se neće tući za Todoriće nego za zemlju. To što mi ne znamo što sa zemljom,morem i ostalim resursima ne znači da ne znaju što bi s tim drugi.kaja wrote:Inače mislim da Hrvati nemaju vise interesa ratovati za sinkopicne i anemične i kraljevićem todorice kako netko reče . Napasti ih neće nitko jer nije lud da si ovako nešto želi a oni neće napasti nikoga.
Tako da , vladajuća kasta mora paziti samo na jedno , na neki veći prosvjed koji bi ih mobilizirao ( ne znam doduše sto bi to moglo biti) jer ako ih dva krenut gazit u saboru i ostalih sto hiljada ce.
Neće nitko napasti Hrvatsku u nekom izoliranom sukobu ono 1 na 1, kad se zakuha globalnije sranje Hrvatska pada ko kruška u roku par dana. Ima da nas rasčereče ko budalu, nećemo ni znati što se dogodilo.
zanimljivo mi je jedna druga stvar,
ako ima neko da me ispravi i mozda prosvijetli
svi ratnici iz zadnjeg rata su uglavnom bili sinovi i kceri sljakera, borili su se za hrvatsku, ok , izborili se za hrvatsku, kako su onda dopustili da to sto su izborili bude tako brutalno razjebano od strane kojekakvih prodavaca muda pod bubrege a oni se zadovoljise sitnim povlasticama
jel se ikad iko od njih priupita, zasto sam se jebavo po frontu da mi djete mora za irsku,
u stvari su oni izgubili rat
ako ima neko da me ispravi i mozda prosvijetli
svi ratnici iz zadnjeg rata su uglavnom bili sinovi i kceri sljakera, borili su se za hrvatsku, ok , izborili se za hrvatsku, kako su onda dopustili da to sto su izborili bude tako brutalno razjebano od strane kojekakvih prodavaca muda pod bubrege a oni se zadovoljise sitnim povlasticama
jel se ikad iko od njih priupita, zasto sam se jebavo po frontu da mi djete mora za irsku,
u stvari su oni izgubili rat
kaja wrote:Ajde dosta gluparija , svi znamo sve, 80% Hrvata bi se prije ubilo nego ratovalo za Sinkopu i Anemija i tu ne pale srcedrapateljske price ; domovina, Bog, Isus Bog . Da im i das pušku bacili bi sve u pm u jednoj varijanti a u drugoj bi ju okrenuli u njih. Tako to biva kad napraviš nepravedno društvo.
e jado jadni ... a koliko je ono hrvata bilo u posljednjem ratu? ukupno niti 10% od ukupnog stanovništa. ti veliš sada bi 80% uteklo od oružja? neka. ostaje onih 20% što bi značilo barem 800 000 pod oružjem. dosta. ali molim te javi gdje si. taj dio ćemo ostaviti ... dok ne odradiš četu.
2017-10-12
Pod 1: - s ovim godinama i iskustvom gledao bih izvući familiju na zapad ili negdje izvan rata, a vjerojatno i sam bih se povukao. Nemam ideala.
Pod 2: - ako bih ipak bio mobiliziran i završio u obrambenom ratu a pri tome mislim na obranu RH ili Hrvata u BiH, ne bih imao problem sa savjesti i ratovao bih iskreno.
Pod 3: - ako bih ipak bio mobiliziran i završio u napadačkom ratu za neke sumanute interese domaće ili strane politike gledao bih uteći iz vojske.
Pod 2: - ako bih ipak bio mobiliziran i završio u obrambenom ratu a pri tome mislim na obranu RH ili Hrvata u BiH, ne bih imao problem sa savjesti i ratovao bih iskreno.
Pod 3: - ako bih ipak bio mobiliziran i završio u napadačkom ratu za neke sumanute interese domaće ili strane politike gledao bih uteći iz vojske.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 6 of 22 • 1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 22
Similar topics
» HDZ-ovac Stevo Culej sramotno izvrijeđao Veljka Kajtazija
» HUTI ULAZE U RAT NA STRANI HAMASA? Sprovode opštu mobilizaciju za učešće u sukobu u Gazi
» Stevo skitnica
» Stevo piša po Hrvatima
» stevo popusio za sicu
» HUTI ULAZE U RAT NA STRANI HAMASA? Sprovode opštu mobilizaciju za učešće u sukobu u Gazi
» Stevo skitnica
» Stevo piša po Hrvatima
» stevo popusio za sicu
Page 6 of 22