Stevo Culej bi vršio opštu mobilizaciju
Page 4 of 22
Page 4 of 22 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 22
Re: Stevo Culej bi vršio opštu mobilizaciju
mativka wrote:Daleko su oni od Slavonije, il su na vrijeme zbrisali.Kavran wrote:Noor wrote:e, ako i kad se to desi, fino će zbrisati i očekivati da mu ti i takvi kao ti obranite dom.dijagram wrote:Zato sto bi ti neki mogli doci u tvoj dom, , silovati, zatociti i muciti, ubiti, sve razoriti ili uzurpirati, a tebe nogirati.mativka wrote:Za što bi se danas-sutra ljudi borili?
naravno ,skupa s bliznjima
već viđeno!
naravno. sada kad nema rokanja su najglasniji ''za koga'' i za ''sirotinju''. ne dao bog - ako padne ''prva'' brišu štaksi u rupe ne bi ih niti đavao našao.
tko oni? ja nisam slavonac, ali kad je zapucalo bilo me po slavoniji ... i ne samo po slavoniji. da bi mi neka jebena esekerska budala tamo '97. jednom rekla - znaš, mi vas iz xy onako dosta ne volimo jer ovdje se ratovalo, a vi ste visili po kafićima. poludio sam. pa da ti pičku materinu jebem idiote, ja sam iz xy bio u tvojoj slavoniji dok si ti u xy studirao pičku si matere svoje. veli on bio mi brat, velim mu ja ako ti je bio brat ali ti nisi govedo jedno. otjero ga u pičku materinu i niti riječi s njim otada progovorio nisam. nek se jebe.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Rata će biti, to je sigurno. Nitko se neće tući za Todoriće nego za zemlju. To što mi ne znamo što sa zemljom,morem i ostalim resursima ne znači da ne znaju što bi s tim drugi.kaja wrote:Inače mislim da Hrvati nemaju vise interesa ratovati za sinkopicne i anemične i kraljevićem todorice kako netko reče . Napasti ih neće nitko jer nije lud da si ovako nešto želi a oni neće napasti nikoga.
Tako da , vladajuća kasta mora paziti samo na jedno , na neki veći prosvjed koji bi ih mobilizirao ( ne znam doduše sto bi to moglo biti) jer ako ih dva krenut gazit u saboru i ostalih sto hiljada ce.
Neće nitko napasti Hrvatsku u nekom izoliranom sukobu ono 1 na 1, kad se zakuha globalnije sranje Hrvatska pada ko kruška u roku par dana. Ima da nas rasčereče ko budalu, nećemo ni znati što se dogodilo.
Moze li mi netko reci jednog političara 90 ih koji je poslao sina u rat?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Naravno, a i znanja objasniti vama neukima, spremnima na obranu ili ekipi spremnoj za bjezaniju:)mativka wrote:Eto, imaš iskustva i sjećanja :)dijagram wrote:Tako je bilo i 91mativka wrote:Ti ćeš, jer mi graničari ćemo otići.dijagram wrote:Sve ok, docekajte ove koje spominjem i navedite im razloge vase pasivnosti i nezainteresiranosti za sve oko vas.kaja wrote:
Stari, ne pale vise te price ... give up...pripada prošlosti.
Stvoreno je nepravedno korumpirano društvo . Ljudi su ti za to zainteresirani danas kao da kada bi Franjo Tahi išao probuditi domoljublje kod Matije i seljaka da brane državu , a ovi zainteresirani samo da njega nabodu na vile.
Mozda vas postede:)
vecina otisla, manjina ostala a legenda DOSLA
dijagram-
2015-08-09
mate, zar je moguće da i nakon toliko godina živiš u uvjerenju da ste sami stajali na braniku i branili i obranili "granicu"?mativka wrote:Ti ćeš, jer mi graničari ćemo otići.dijagram wrote:Sve ok, docekajte ove koje spominjem i navedite im razloge vase pasivnosti i nezainteresiranosti za sve oko vas.kaja wrote:Stari, ne pale vise te price ... give up...pripada prošlosti.dijagram wrote:Zato sto bi ti neki mogli doci u tvoj dom, , silovati, zatociti i muciti, ubiti, sve razoriti ili uzurpirati, a tebe nogirati.mativka wrote:Za što bi se danas-sutra ljudi borili?
Stvoreno je nepravedno korumpirano društvo . Ljudi su ti za to zainteresirani danas kao da kada bi Franjo Tahi išao probuditi domoljublje kod Matije i seljaka da brane državu , a ovi zainteresirani samo da njega nabodu na vile.
pa kuda i zašto su onda odlazili i živote ostavljali naši očevi, braća, muževi i sestre?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Nauci da prave ljude boli kurac za politicare, tako je bilo i biti ce.kaja wrote:Moze li mi netko reci jednog političara 90 ih koji je poslao sina u rat?
Onome kome je mjerilo zrtvovanja za narod, dom, drzavu ponasanje politicara i njihovih mezimaca bolje da i ne pokusava nista nego nek se kupi skupa s njima.
dijagram-
2015-08-09
mene ćeš "ovaj puta" povesti sa sobom, obećajdijagram wrote:Naravno, a i znanja objasniti vama neukima, spremnima na obranu ili ekipi spremnoj za bjezaniju:)mativka wrote:Eto, imaš iskustva i sjećanja :)dijagram wrote:Tako je bilo i 91mativka wrote:Ti ćeš, jer mi graničari ćemo otići.dijagram wrote:
Sve ok, docekajte ove koje spominjem i navedite im razloge vase pasivnosti i nezainteresiranosti za sve oko vas.
ne mogu se više uspeti na uže, al znam skuvat fini grah
Bilo je tu iz svih krajeva Lijepe naše, i bilo je to vrijeme zajedništva. Znalo se tko je neprijatelj. Danas, više nisi siguran i sve je drugačije. Pogotovo nakon poratnih godina.Kavran wrote:mativka wrote:Daleko su oni od Slavonije, il su na vrijeme zbrisali.Kavran wrote:Noor wrote:e, ako i kad se to desi, fino će zbrisati i očekivati da mu ti i takvi kao ti obranite dom.dijagram wrote:
Zato sto bi ti neki mogli doci u tvoj dom, , silovati, zatociti i muciti, ubiti, sve razoriti ili uzurpirati, a tebe nogirati.
već viđeno!
naravno. sada kad nema rokanja su najglasniji ''za koga'' i za ''sirotinju''. ne dao bog - ako padne ''prva'' brišu štaksi u rupe ne bi ih niti đavao našao.
tko oni? ja nisam slavonac, ali kad je zapucalo bilo me po slavoniji ... i ne samo po slavoniji. da bi mi neka jebena esekerska budala tamo '97. jednom rekla - znaš, mi vas iz xy onako dosta ne volimo jer ovdje se ratovalo, a vi ste visili po kafićima. poludio sam. pa da ti pičku materinu jebem idiote, ja sam iz xy bio u tvojoj slavoniji dok si ti u xy studirao pičku si matere svoje. veli on bio mi brat, velim mu ja ako ti je bio brat ali ti nisi govedo jedno. otjero ga u pičku materinu i niti riječi s njim otada progovorio nisam. nek se jebe.
Baza je bila u Đakovu u to vrijeme :)
Guest- Guest
kaja wrote:Moze li mi netko reci jednog političara 90 ih koji je poslao sina u rat?
glupost. tebi je to važno? meni niti malo. što smo trebali čekati da oni prvi krenu?? onda bi se načekali. za to vrijeme bi ti već davno negdje gnojila dva metra pod zemljom. naravno, prije toga bi odradila četu il' dvije srpskih dobrovoljaca. je li ti još važno gdje su političarevi sinčeki? ako jest ... jebi ga onda ... traži pomoć.
ča je život vengo fantazija.
2017-10-12
Jok! :)Noor wrote:mate, zar je moguće da i nakon toliko godina živiš u uvjerenju da ste sami stajali na braniku i branili i obranili "granicu"?mativka wrote:Ti ćeš, jer mi graničari ćemo otići.dijagram wrote:Sve ok, docekajte ove koje spominjem i navedite im razloge vase pasivnosti i nezainteresiranosti za sve oko vas.kaja wrote:Stari, ne pale vise te price ... give up...pripada prošlosti.dijagram wrote:
Zato sto bi ti neki mogli doci u tvoj dom, , silovati, zatociti i muciti, ubiti, sve razoriti ili uzurpirati, a tebe nogirati.
pa kuda i zašto su onda odlazili i živote ostavljali naši očevi, braća, muževi i sestre?
Guest- Guest
kako je krenulo nece ga imati tko pojesti,sve utece:)Noor wrote:mene ćeš "ovaj puta" povesti sa sobom, obećajdijagram wrote:Naravno, a i znanja objasniti vama neukima, spremnima na obranu ili ekipi spremnoj za bjezaniju:)mativka wrote:Eto, imaš iskustva i sjećanja :)dijagram wrote:Tako je bilo i 91mativka wrote:
Ti ćeš, jer mi graničari ćemo otići.
dijagram-
2015-08-09
u sriduKavran wrote:kaja wrote:Moze li mi netko reci jednog političara 90 ih koji je poslao sina u rat?
glupost. tebi je to važno? meni niti malo. što smo trebali čekati da oni prvi krenu?? onda bi se načekali. za to vrijeme bi ti već davno negdje gnojila dva metra pod zemljom. naravno, prije toga bi odradila četu il' dvije srpskih dobrovoljaca. je li ti još važno gdje su političarevi sinčeki? ako jest ... jebi ga onda ... traži pomoć.
2017-10-06
mativka wrote:Bilo je tu iz svih krajeva Lijepe naše, i bilo je to vrijeme zajedništva. Znalo se tko je neprijatelj. Danas, više nisi siguran i sve je drugačije. Pogotovo nakon poratnih godina.Kavran wrote:mativka wrote:Daleko su oni od Slavonije, il su na vrijeme zbrisali.Kavran wrote:Noor wrote:
e, ako i kad se to desi, fino će zbrisati i očekivati da mu ti i takvi kao ti obranite dom.
već viđeno!
znam ja dobro gdje je i što bilo. išlo je to ovdje jednog jebača rumene kadulje koji stalno kmeči o nekakvoj jebenoj sirotinji. jebote tip je debilčina na entu. kad ti je tako loše ovdje, koji kurac ne odeš odavde? oš braniti, neš braniti, tvoje je. makni se s puta onima koji hoće. točka.
ča je život vengo fantazija.
2017-10-12
oće, oće...znam da to znašdijagram wrote:kako je krenulo nece ga imati tko pojesti,sve utece:)Noor wrote:mene ćeš "ovaj puta" povesti sa sobom, obećajdijagram wrote:Naravno, a i znanja objasniti vama neukima, spremnima na obranu ili ekipi spremnoj za bjezaniju:)mativka wrote:Eto, imaš iskustva i sjećanja :)dijagram wrote:
Tako je bilo i 91
Je, kao i ti:)mativka wrote:Kaja je u pravu.
dijagram-
2015-08-09
Noor wrote:u sriduKavran wrote:kaja wrote:Moze li mi netko reci jednog političara 90 ih koji je poslao sina u rat?
među rogove ....
2017-10-12
uvatilo se za banderu i ne puštaKavran wrote:mativka wrote:Bilo je tu iz svih krajeva Lijepe naše, i bilo je to vrijeme zajedništva. Znalo se tko je neprijatelj. Danas, više nisi siguran i sve je drugačije. Pogotovo nakon poratnih godina.Kavran wrote:mativka wrote:Daleko su oni od Slavonije, il su na vrijeme zbrisali.Kavran wrote:
znam ja dobro gdje je i što bilo. išlo je to ovdje jednog jebača rumene kadulje koji stalno kmeči o nekakvoj jebenoj sirotinji. jebote tip je debilčina na entu. kad ti je tako loše ovdje, koji kurac ne odeš odavde? oš braniti, neš braniti, tvoje je. makni se s puta onima koji hoće. točka.
to ne znam, al posred šajkače, to da!Kavran wrote:Noor wrote:u sriduKavran wrote:kaja wrote:Moze li mi netko reci jednog političara 90 ih koji je poslao sina u rat?
među rogove ....
2017-10-06
recimo da izbije rat, zašto misliš da u budućem ratu, recimo pola Hrvata nebi bilo na strani protivnika? kao što je recimo većina Hrvata 91 , otišla na stranu HVa a skoro nitko za JNA. Zašto u budućem sukobu isto, većina Hrvata nebi išla na stranu nove Hrvatske Vojske, a samo manjina se ratovala za Čardak?danni1 wrote:Rata će biti, to je sigurno. Nitko se neće tući za Todoriće nego za zemlju. To što mi ne znamo što sa zemljom,morem i ostalim resursima ne znači da ne znaju što bi s tim drugi.kaja wrote:Inače mislim da Hrvati nemaju vise interesa ratovati za sinkopicne i anemične i kraljevićem todorice kako netko reče . Napasti ih neće nitko jer nije lud da si ovako nešto želi a oni neće napasti nikoga.
Tako da , vladajuća kasta mora paziti samo na jedno , na neki veći prosvjed koji bi ih mobilizirao ( ne znam doduše sto bi to moglo biti) jer ako ih dva krenut gazit u saboru i ostalih sto hiljada ce.
Neće nitko napasti Hrvatsku u nekom izoliranom sukobu ono 1 na 1, kad se zakuha globalnije sranje Hrvatska pada ko kruška u roku par dana. Ima da nas rasčereče ko budalu, nećemo ni znati što se dogodilo.
Guest- Guest
naravno, kriticna masa bi se naslaNoor wrote:oće, oće...znam da to znašdijagram wrote:kako je krenulo nece ga imati tko pojesti,sve utece:)Noor wrote:mene ćeš "ovaj puta" povesti sa sobom, obećajdijagram wrote:Naravno, a i znanja objasniti vama neukima, spremnima na obranu ili ekipi spremnoj za bjezaniju:)mativka wrote:
Eto, imaš iskustva i sjećanja :)
no nikada vise kako je bilo, to vrijeme nece se ponoviti, zato i jesam ponosan na te dane i te ljude
dijagram-
2015-08-09
Page 4 of 22 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 22
Similar topics
» HDZ-ovac Stevo Culej sramotno izvrijeđao Veljka Kajtazija
» HUTI ULAZE U RAT NA STRANI HAMASA? Sprovode opštu mobilizaciju za učešće u sukobu u Gazi
» Stevo skitnica
» Stevo piša po Hrvatima
» stevo popusio za sicu
» HUTI ULAZE U RAT NA STRANI HAMASA? Sprovode opštu mobilizaciju za učešće u sukobu u Gazi
» Stevo skitnica
» Stevo piša po Hrvatima
» stevo popusio za sicu
Page 4 of 22