Otkriće paleontologa moglo utjecati na izmjene o povijesti čovječanstva
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Otkriće paleontologa moglo utjecati na izmjene o povijesti čovječanstva
pa ne baš...slidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:često spominješ veliki pad, kad je on bio? nikad ne znam na što točno misliš...Leviathan2 wrote:danasnji covjek je produkt genetske manipulacije poslije velikog pada
Hrpa mitološkog blebetanja u prazno. Ne obraćaj pažnju.
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
psihijatriju toleriraš,a ima ih odeNoor wrote:kserks_ wrote:u rukavicama pomalo...Noor wrote:vidio si neku večer o kakvom debilu se radi...kserks_ wrote:Noor wrote:
red je da uključiš warp i odjebeš u besknačnost u 4. kvadrant
Gost- Guest
kserks_ wrote:slidingdoorsoperator wrote:kserks_ wrote:
ali onda pada u vodu Model egzodusa iz Afrike..mora da je to majmun.:)
Zašto bi pao kada je riječ o navodnom događaju iz puno kasnijeg vremenskog razdobolja?
I koji je odlično potvrđen istraživanjem Max Planck instituta po kojem praktički kompletno čovječanstvo nosi od 1% do 4% neandertalskih gena, osim malih zajednica iz područja centralne Afrike čiji predci nisu nikada niti napuštali to područje pa do miješanja nije niti moglo doći.
cjelokupna Euroazijska populacija imao udio neandertalskih gena 1-4%, istočno od Wallecove linije imamo miješanje negroidne populacije sa denisovancima u omjeru 4-6%, te subsaharske crne koji imaju oko 2% genoma neke arhaične homininske skupine.
iz ovoga se može puno toga zaključiti
Svakako da OOA daje vrlo dobra objašnjenja, posebno s obzirom na boldano.
Guest- Guest
teska tema, ionako nitko ne vjeruje u toNoor wrote:često spominješ veliki pad, kad je on bio? nikad ne znam na što točno misliš...Leviathan2 wrote:danasnji covjek je produkt genetske manipulacije poslije velikog pada
odmah bi me trazili dokaze a ja nis nemam osim nekih starijeh spisa koji to spominju, stariji spisi od njih su nam jos nepoznanica za prijevod a njih ni pod prijetnjom smrcu nebih pokazao
tak, stavi ovo pod trkeljanje bezveze ;D
pa čudi me da povijest i znanost to nisu zabilježile.slidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:često spominješ veliki pad, kad je on bio? nikad ne znam na što točno misliš...Leviathan2 wrote:danasnji covjek je produkt genetske manipulacije poslije velikog pada
ebiga, jebena mitologija u koju ja bezrezervno vjerujem :Dslidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:često spominješ veliki pad, kad je on bio? nikad ne znam na što točno misliš...Leviathan2 wrote:danasnji covjek je produkt genetske manipulacije poslije velikog pada
Pa ja ću objasniti...Prije pada ste bili nešto sasvim drugo od materijalnih ljudi...Kad ste sjebali stvar, a Bog je znao da ste sjebali stvar, pitao vas je --> Što se skrivate?...Naravno da ste se skrivali jer se obukli materijalno tijelo i niste više bili ono što ste prije bili...Leviathan2 wrote:teska tema, ionako nitko ne vjeruje u toNoor wrote:često spominješ veliki pad, kad je on bio? nikad ne znam na što točno misliš...Leviathan2 wrote:danasnji covjek je produkt genetske manipulacije poslije velikog pada
odmah bi me trazili dokaze a ja nis nemam osim nekih starijeh spisa koji to spominju, stariji spisi od njih su nam jos nepoznanica za prijevod a njih ni pod prijetnjom smrcu nebih pokazao
red wolf-
2016-02-10
Leviathan2 wrote:teska tema, ionako nitko ne vjeruje u toNoor wrote:često spominješ veliki pad, kad je on bio? nikad ne znam na što točno misliš...Leviathan2 wrote:danasnji covjek je produkt genetske manipulacije poslije velikog pada
odmah bi me trazili dokaze a ja nis nemam osim nekih starijeh spisa koji to spominju
Spisi samo po sebi nisi dokaz ni za što. Naime, sasvim je lako moguće da je riječ o produktu nečije mašte ilitiga običnoj mitologiji. :)
Zato znanost uvijek traži potvrde iz drugih izvora.
Guest- Guest
pa reci bar iz kojeg vremena spisi datiraju?Leviathan2 wrote:teska tema, ionako nitko ne vjeruje u toNoor wrote:često spominješ veliki pad, kad je on bio? nikad ne znam na što točno misliš...Leviathan2 wrote:danasnji covjek je produkt genetske manipulacije poslije velikog pada
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Leviathan2 wrote:ebiga, jebena mitologija u koju ja bezrezervno vjerujem :Dslidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:često spominješ veliki pad, kad je on bio? nikad ne znam na što točno misliš...Leviathan2 wrote:danasnji covjek je produkt genetske manipulacije poslije velikog pada
Pa na tom polju imaš potpunu slobodu, a ako ti to nešto znači i moje puno uvažavanje u tom smislu. :)
Što ne znači kako ti neću nastaviti ponavljati da je tu riječ samo o običnoj mitologiji koja nema znanstvenu podršku. :)
Guest- Guest
A jebes im mater, mogu oni reci da je kost stara i 15 miliona godina, ko eto ja imam mogucnost da to provjerim..tako da ja njima nista ne vjerujem..nisam je vidio svojim ocima, ne mogu provjeriti koliko je kost presla tako da zajebi tu pricu..
2016-11-17
koji kurcev bog,red wolf wrote:Pa ja ću objasniti...Prije pada ste bili nešto sasvim drugo od materijalnih ljudi...Kad ste sjebali stvar, a Bog je znao da ste sjebali stvar, pitao vas je --> Što se skrivate?...Naravno da ste se skrivali jer se obukli materijalno tijelo i niste više bili ono što ste prije bili...Leviathan2 wrote:teska tema, ionako nitko ne vjeruje u toNoor wrote:često spominješ veliki pad, kad je on bio? nikad ne znam na što točno misliš...Leviathan2 wrote:danasnji covjek je produkt genetske manipulacije poslije velikog pada
bogovi
tako su sebe zvali
nisu nam ni ravni bili al su bili brojniji
on ono ona jedno se ne mjesa u dogadjaje u univezumu jer su ti svi dogadjaji dio on ono ona jednog
preteska tema ezek za nekog ko je ogranicen na pravolinijsko shvacanje univerzuma
Pa ja ću objasniti...Prije pada ste bili nešto sasvim drugo od materijalnih ljudi...Kad ste sjebali stvar, a Bog je znao da ste sjebali stvar, pitao vas je --> Što se skrivate?...Naravno da ste se skrivali jer se obukli materijalno tijelo i niste više bili ono što ste prije bili...
To je samo mitološka priča koja govori o nastajanju odnosno nastanku čovjeka iz mora postojećeg života na Zemlji. Naime, tek kada je došlo do razvoja svijesti kod čovjeka, moglo je doći i do spoznaje o grijehu. Životinje, premda razvijenije među njima posjeduju i stanovitu svijest o moralu i moralnom ponašanju, ipak ne poznaju taj koncept grijeha pa tako kod njih nema ni svijesti o grijehu.
Guest- Guest
Onaj u skrovitosti...Ne ovaj Bog kojem se klanjaju ljudi...Ma kako Ga zvali...Leviathan2 wrote:koji kurcev bog,red wolf wrote:Pa ja ću objasniti...Prije pada ste bili nešto sasvim drugo od materijalnih ljudi...Kad ste sjebali stvar, a Bog je znao da ste sjebali stvar, pitao vas je --> Što se skrivate?...Naravno da ste se skrivali jer se obukli materijalno tijelo i niste više bili ono što ste prije bili...Leviathan2 wrote:teska tema, ionako nitko ne vjeruje u toNoor wrote:često spominješ veliki pad, kad je on bio? nikad ne znam na što točno misliš...Leviathan2 wrote:danasnji covjek je produkt genetske manipulacije poslije velikog pada
bogovi
tako su sebe zvali
on ono ona jedno se ne mjesa u dogadjaje u univezumu jer su ti svi dogadjaji dio on ono ona jednog
preteska tema ezek za nekog ko je ogranicen na pravolinijsko shvacanje univerzuma
Last edited by red wolf on 23/10/2017, 22:48; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
prijatelju, evo procitaj nesto mladje od nasih spisa,slidingdoorsoperator wrote:Leviathan2 wrote:ebiga, jebena mitologija u koju ja bezrezervno vjerujem :Dslidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:često spominješ veliki pad, kad je on bio? nikad ne znam na što točno misliš...Leviathan2 wrote:danasnji covjek je produkt genetske manipulacije poslije velikog pada
Pa na tom polju imaš potpunu slobodu, a ako ti to nešto znači i moje puno uvažavanje u tom smislu. :)
Što ne znači kako ti neću nastaviti ponavljati da je tu riječ samo o običnoj mitologiji koja nema znanstvenu podršku. :)
vede recimo :D
toliko o mitologijama
procitaj ih pa onda mozemo razgovarat o mitologijama
slažem se, očito nema, ali svakako se tu možda radi o narodnoj usmenoj predaji vezano uz neki događaj, koji znanost možda s razlogom nije ni zabilježila ni podržala. mene bi i zanimalo i veselilo kad bi levi otkrio bar nešto.slidingdoorsoperator wrote:Leviathan2 wrote:ebiga, jebena mitologija u koju ja bezrezervno vjerujem :Dslidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:često spominješ veliki pad, kad je on bio? nikad ne znam na što točno misliš...Leviathan2 wrote:danasnji covjek je produkt genetske manipulacije poslije velikog pada
kakvi spisi? čiji? iz kojeg vremena datiraju?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
govinda wrote:A jebes im mater, mogu oni reci da je kost stara i 15 miliona godina
Pa dobro, valjda znaš da postoje i prilično precizne znanstvene metode određivanja starosti, koje doduše nisu bez svojih mana, ali ipak uglavnom funkcioniraju.
Guest- Guest
Ponovit ću ti...Prouči Kabalu...Tad možemo nastaviti razgovor...slidingdoorsoperator wrote:red wolf wrote:
Pa ja ću objasniti...Prije pada ste bili nešto sasvim drugo od materijalnih ljudi...Kad ste sjebali stvar, a Bog je znao da ste sjebali stvar, pitao vas je --> Što se skrivate?...Naravno da ste se skrivali jer se obukli materijalno tijelo i niste više bili ono što ste prije bili...
To je samo mitološka priča koja govori o nastajanju odnosno nastanku čovjeka iz mora postojećeg života na Zemlji. Naime, tek kada je došlo do razvoja svijesti kod čovjeka, moglo je doći i do spoznaje o grijehu. Životinje, premda razvijenije među njima posjeduju i stanovitu svijest o moralu i moralnom ponašanju, ipak ne poznaju taj koncept grijeha pa tako kod njih nema ni svijesti o grijehu.
red wolf-
2016-02-10
psihijatriju toleriraš,a ima ih odeNoor wrote:kserks_ wrote:u rukavicama pomalo...Noor wrote:vidio si neku večer o kakvom debilu se radi...kserks_ wrote:Noor wrote:
red je da uključiš warp i odjebeš u besknačnost u 4. kvadrant
Gost- Guest
nema u skrovitosti boga, bog je bog, visi oblik svjesnih bica u univerzumu, sposobni za djelomicnu kreaciju ali jako sposobni za razaranje,red wolf wrote:Onaj u skrovitosti...Ne ovaj Bog kojem se klanjaju ljudi...Ma kako Ga zvali...Leviathan2 wrote:koji kurcev bog,red wolf wrote:Pa ja ću objasniti...Prije pada ste bili nešto sasvim drugo od materijalnih ljudi...Kad ste sjebali stvar, a Bog je znao da ste sjebali stvar, pitao vas je --> Što se skrivate?...Naravno da ste se skrivali jer se obukli materijalno tijelo i niste više bili ono što ste prije bili...Leviathan2 wrote:teska tema, ionako nitko ne vjeruje u toNoor wrote:
često spominješ veliki pad, kad je on bio? nikad ne znam na što točno misliš...
bogovi
tako su sebe zvali
ono sto je iznad njih je on ono ona jedno, iliti sve,
za nas sadasnji nivo postojanja skoro pa nepojmljivo, vecini ljudi i jest, tek rjetki koji su sposobni percepirat 4 dimenzije ili cak naznaku 5te mogu shvatiti koncept
jalova raspra slovima, ne isplati se
» Otkriće koje će promijeniti sve: Balkan, kolijevka čovječanstva
» Otkriće koje bi moglo poljuljati islam
» Sukob Irana i Izraela mogao bi utjecati na cijene nafte
» Izmjene obiteljskog zakona
» Otkriće koje će promijeniti sve: Balkan, kolijevka čovječanstva
» Otkriće koje bi moglo poljuljati islam
» Sukob Irana i Izraela mogao bi utjecati na cijene nafte
» Izmjene obiteljskog zakona
Page 4 of 8