Vrijeme zimnice
Page 7 of 12
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Re: Vrijeme zimnice
Odeš u lidla i uzmeš za 12 kn, sve ti piše na vrećici..mmax123 wrote:a kako ih spremas?moja baka iz moslavine mi je ih spremala sa vrhnjem i secerom(preliv)i samo tako ih mogu jest...Noor wrote:max123 wrote:nego,celjadi,ca je sa knedlama od sljiva.da vas cujem...
neki dan ih radila :)
ja pojela 2...a čovik 12
T.- Posts : 17594
2014-04-14
ja ih spremam u krumpirovu tijestu, prelivene s prženim prezlima i mješavinom šećera i cimeta...max123 wrote:a kako ih spremas?moja baka iz moslavine mi je ih spremala sa vrhnjem i secerom(preliv)i samo tako ih mogu jest...Noor wrote:max123 wrote:nego,celjadi,ca je sa knedlama od sljiva.da vas cujem...
neki dan ih radila :)
ja pojela 2...a čovik 12
međutim, jela sam i prelivene vrhnjem..i bilo mi je prefino
inače, obožavam griz knedle, prelivene prekipjelim slanim vrhnjem..ajme miline....njam!!
Guest- Guest
cini ti se.to je subjektivno dozivljavanje.izgubio sam ja brata i najboljeg prijatelja(oboica vrhunski sportasi)od jedne jako zaj.i rijetke bolesti.to je bilo genetski uslovljeno i nista nego veliki peh za te jadnike.ostaje naucna cinjenica da zdrav zivot produzuje vijek trajanja min.10 godina od onih koji ne zive zdravo..danni1 wrote:
Ne znam. Nebih želio osporavati " znanstvene istraživanja " ja sam velim ono kaj vidim oko sebe, ljudi koje poznajem i koje sam poznavao.
najboležljiviji i najprije su otišli oni koji su se furali i koji se furaju na zdravu klopu i taj stil života. To sve nešto kilavo,anemično sjebano totalno i psihićki je to pomaknuto, nisu baš to sasvim svoji ljudi. Valjda zato kaj su stalno polugladni il kaj već.
max123- Posts : 2853
2015-10-28
probo jednom sa prezlima i neide da ga ebes.sta ti je navika.kad bi baba napravila knedle ja i moj ujac(kad sam zivio u moslavini)bi ih tukli do zadnje.on je bio nekih 8 godina stariji al sa knedlama smo bili u egalu...Noor wrote:
ja ih spremam u krumpirovu tijestu, prelivene s prženim prezlima i mješavinom šećera i cimeta...
inače, obožavam griz knedle, prelivene prekipjelim slanim vrhnjem..ajme miline....njam!!
2015-10-28
spremit ću ih s vrhnjem baš, pa javim kako ih moja muškadija (3) tučemax123 wrote:probo jednom sa prezlima i neide da ga ebes.sta ti je navika.kad bi baba napravila knedle ja i moj ujac(kad sam zivio u moslavini)bi ih tukli do zadnje.on je bio nekih 8 godina stariji al sa knedlama smo bili u egalu...Noor wrote:
ja ih spremam u krumpirovu tijestu, prelivene s prženim prezlima i mješavinom šećera i cimeta...
Guest- Guest
valja,napravi slikopis(hahaha)al u pristojnoj rezoluciji...;)Noor wrote:
spremit ću ih s vrhnjem baš, pa javim kako ih moja muškadija (3) tuče
2015-10-28
I ja.veber wrote:Griz knedle radim u juhi.
Od zimnice ovo:
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
samo da ponovim...vrhnje je zaslađeno šećerom, prokuhano i prelije se preko, jel?max123 wrote:valja,napravi slikopis(hahaha)al u pristojnoj rezoluciji...;)Noor wrote:
spremit ću ih s vrhnjem baš, pa javim kako ih moja muškadija (3) tuče
Guest- Guest
neeeeein!onako ladno.i secer preko vrhnja...Noor wrote:
samo da ponovim...vrhnje je zaslađeno šećerom, prokuhano i prelije se preko, jel?
2015-10-28
ah, sooooomax123 wrote:neeeeein!onako ladno.i secer preko vrhnja...Noor wrote:
samo da ponovim...vrhnje je zaslađeno šećerom, prokuhano i prelije se preko, jel?
sicher sehr leckeeer!!
Guest- Guest
fantastisch,meine Liebe...;)Noor wrote:ah, sooooomax123 wrote:neeeeein!onako ladno.i secer preko vrhnja...Noor wrote:
sicher sehr leckeeer!!
2015-10-28
ich freue mich sehrmax123 wrote:fantastisch,meine Liebe...;)Noor wrote:ah, sooooomax123 wrote:neeeeein!onako ladno.i secer preko vrhnja...Noor wrote:
sicher sehr leckeeer!!
Guest- Guest
Ja džem i liker od kupina.
Plus krastavci i paprika, još namjeravam ciklu i kupus u paprici.
Plus krastavci i paprika, još namjeravam ciklu i kupus u paprici.
Trinity-
2014-04-17
stari mi napravi ajvar, kiselu papriku, lučice i sarmu.
od bivše stara pekmeze, stari vino i osiguran sam do proljeća.
e i obavezno svaki drugi tjedan pošalje paket jaja, domaćih.
2014-12-30
pečenu papriku ne voliš?veber wrote:stari mi napravi ajvar, kiselu papriku, lučice i sarmu.
Guest- Guest
najbolje da ne. šaljiNoor wrote:pečenu papriku ne voliš?veber wrote:stari mi napravi ajvar, kiselu papriku, lučice i sarmu.
2014-12-30
hehe, aha..bumveber wrote:najbolje da ne. šaljiNoor wrote:pečenu papriku ne voliš?veber wrote:stari mi napravi ajvar, kiselu papriku, lučice i sarmu.
već su mi u škrinji spremljene
Guest- Guest
šalji, samo šalji.
stari ih je prije znao ukiselit, ali samo nas dvojica to jedemo pa mu se ne da zajebavat s tim.
ukiselio je i tri teglice vrganja, baš me zanima kako će to ispasti.
stari ih je prije znao ukiselit, ali samo nas dvojica to jedemo pa mu se ne da zajebavat s tim.
ukiselio je i tri teglice vrganja, baš me zanima kako će to ispasti.
2014-12-30
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Vrijeme je za...
» vrijeme
» Zagreb i teksasko vrijeme
» "s vremena na vrijeme"...
» Sekto , vrijeme je
» vrijeme
» Zagreb i teksasko vrijeme
» "s vremena na vrijeme"...
» Sekto , vrijeme je