Bilo je i vrijeme.
Page 1 of 1
Re: Bilo je i vrijeme.
Najbolji mi je bio stariji brat kad je jedne prilike vozeci auto rekao, idemo okolnim putem dolje nize preko mosta, rotor je zajeban bolje ga izbjeci:)
dijagram-
2015-08-09
nije taj rotor toliko zajeban, koliko ljudi ne znaju vozit.
2014-12-30
pa evo ima vozaca koji iako desetljecima zive u zg gledaju ga izbjeci, moja zena umrla od smijeha kad je ovaj to izvalio, njoj nije nikakav problem.veber wrote:nije taj rotor toliko zajeban, koliko ljudi ne znaju vozit.
dijagram-
2015-08-09
nije problem rotor nego ovi koji ne znaju voziti i ovi iz drugih gradova . recimo iz dalmacije. njih bi trebalo zaustaviti na lučkom i pješice pustiti dalje. naplatiti im boravište obavezno.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
i recimo za njih bi trebalo imati drugačije cijene. kad čuješ da zavlači 20% gore piće i hrana.
2015-08-15
no, no.kaja_333 wrote:i recimo za njih bi trebalo imati drugačije cijene. kad čuješ da zavlači 20% gore piće i hrana.
2014-12-30
kaj no, kako oni povise ljeti za danas. platili bi mi tu kavu 25 kuna najmnaje.veber wrote:no, no.kaja_333 wrote:i recimo za njih bi trebalo imati drugačije cijene. kad čuješ da zavlači 20% gore piće i hrana.
2015-08-15
ne genraliziraj. u firenzi ti naplate 5 ojra čašu vode.kaja_333 wrote:kaj no, kako oni povise ljeti za danas. platili bi mi tu kavu 25 kuna najmnaje.veber wrote:no, no.kaja_333 wrote:i recimo za njih bi trebalo imati drugačije cijene. kad čuješ da zavlači 20% gore piće i hrana.
2014-12-30
generaliziram kada je to generalno slučaj. jel oni tu plaćaju boravišnu taksu ?veber wrote:ne genraliziraj. u firenzi ti naplate 5 ojra čašu vode.kaja_333 wrote:kaj no, kako oni povise ljeti za danas. platili bi mi tu kavu 25 kuna najmnaje.veber wrote:no, no.kaja_333 wrote:i recimo za njih bi trebalo imati drugačije cijene. kad čuješ da zavlači 20% gore piće i hrana.
2015-08-15
generaliziraš.kaja_333 wrote:generaliziram kada je to generalno slučaj. jel oni tu plaćaju boravišnu taksu ?veber wrote:ne genraliziraj. u firenzi ti naplate 5 ojra čašu vode.kaja_333 wrote:kaj no, kako oni povise ljeti za danas. platili bi mi tu kavu 25 kuna najmnaje.veber wrote:no, no.kaja_333 wrote:i recimo za njih bi trebalo imati drugačije cijene. kad čuješ da zavlači 20% gore piće i hrana.
koja jebena boravišna?
2014-12-30
kaja_333 wrote:nije problem rotor nego ovi koji ne znaju voziti i ovi iz drugih gradova . recimo iz dalmacije. njih bi trebalo zaustaviti na lučkom i pješice pustiti dalje. naplatiti im boravište obavezno.
A bit će da ti fali da te neko ugrije :D
veber wrote:generaliziraš.kaja_333 wrote:generaliziram kada je to generalno slučaj. jel oni tu plaćaju boravišnu taksu ?veber wrote:ne genraliziraj. u firenzi ti naplate 5 ojra čašu vode.kaja_333 wrote:kaj no, kako oni povise ljeti za danas. platili bi mi tu kavu 25 kuna najmnaje.veber wrote:no, no.kaja_333 wrote:i recimo za njih bi trebalo imati drugačije cijene. kad čuješ da zavlači 20% gore piće i hrana.
koja jebena boravišna?
Ako je apartman da, ako je na crno, eto ti ga đavle, ništa EU
Kakve tunelske cijevi? Kud će ići? Ništa ne razumijem.
crvenkasti-
2014-04-17
Similar topics
» Je li moguce!Puhovski priznao:'U Tudjmanovo vrijeme bilo je bolje..'
» ORBAN 'Bilo je i vrijeme da dođem u Zagreb, ja sam uvijek bio prijatelj predsjednika Tuđmana. Mađari su sentimentalan narod, cijene prijateljstvo'
» ŠTA BI BILO KAD BI BILO Kako bi izgledala Jugoslavija ako bi se danas OBNOVILA? (VIDEO)
» Gdje god žive Srbi, to je Srbija, bilo u Srbiji, bilo u BiH, Vojvodini, Crnoj Gori ili na drugim mjestima
» Kako je bilo to bilo prije točno 28 godina nakon pobjede HDZ-a na prvim izborima!Utisci iz revije START
» ORBAN 'Bilo je i vrijeme da dođem u Zagreb, ja sam uvijek bio prijatelj predsjednika Tuđmana. Mađari su sentimentalan narod, cijene prijateljstvo'
» ŠTA BI BILO KAD BI BILO Kako bi izgledala Jugoslavija ako bi se danas OBNOVILA? (VIDEO)
» Gdje god žive Srbi, to je Srbija, bilo u Srbiji, bilo u BiH, Vojvodini, Crnoj Gori ili na drugim mjestima
» Kako je bilo to bilo prije točno 28 godina nakon pobjede HDZ-a na prvim izborima!Utisci iz revije START
Page 1 of 1