Vrijeme zimnice
Page 11 of 12
Page 11 of 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Re: Vrijeme zimnice
dijagram wrote:betonski ili su ih zidali?epikur37 wrote:Ima zidova, vidjet ćeš kad dođeš, meni izgleda super.
beton, jako armiran, dolje nista nije zidano
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
brije betoniranja, svu ugrađenu armaturu mora pregledati nadzor i upisom u građ. dnevnik i potpisom dozvoliti betoniranje, naravno ako je armirano prema biger planu...dijagram wrote:ima, pofotkaj kad god si tamo, neka znaju da fotkas i kazi da se to gleda, pa nek se misle:)epikur37 wrote:dijagram wrote:cekaj, salaju plocu iznad podruma?epikur37 wrote:dijagram wrote:
Ocu, jel temeljna ploca gotova ili ?
je, nadtemeljni su podignutii sad će dečki šalovati prvu ploču. Procjena je da kad krene zidanje svakih 15 do 20 dana ide sljedeća ploča.
Ta ploca?
da.
Žale se da ima puno armiranja :)
pogotovo armaturu prije betoniranja
ta ploca iznad podruma, ona je novost, ne znam kako je rade, imas li prostorija dolje ili sto?
jesu digli vec prostorije u podrumu ili je sve otvoreno?
to je vazno zbog oslonaca ploce, ne znam koji su gabariti podruma.
gore dalje ti je sve nirvana, to sam vec rekao, ali ovo rade sami i nije svejedno kako ce to napraviti
Guest- Guest
bi ja...neće me povestepikur37 wrote:Noorka, najbolje to je spremi se s dijagramom i dođite u neovisni nadzor...poslije negdje okrenemo zubonju :)
Guest- Guest
Noor wrote:bi ja...neće me povestepikur37 wrote:Noorka, najbolje to je spremi se s dijagramom i dođite u neovisni nadzor...poslije negdje okrenemo zubonju :)
Samo ti uskoči a pustit ćemo ga nakon ručka na raport :D
2015-08-06
daćemo mu izlazak do jutra, ako trebaepikur37 wrote:Noor wrote:bi ja...neće me povestepikur37 wrote:Noorka, najbolje to je spremi se s dijagramom i dođite u neovisni nadzor...poslije negdje okrenemo zubonju :)
Guest- Guest
Noor wrote:bi ja...neće me povestepikur37 wrote:Noorka, najbolje to je spremi se s dijagramom i dođite u neovisni nadzor...poslije negdje okrenemo zubonju :)
dijagram-
2015-08-09
Noor wrote:daćemo mu izlazak do jutra, ako trebaepikur37 wrote:Noor wrote:bi ja...neće me povestepikur37 wrote:Noorka, najbolje to je spremi se s dijagramom i dođite u neovisni nadzor...poslije negdje okrenemo zubonju :)
Ali da se javi telefonom ako ostaje duže od 12, ipak... :)
2015-08-06
bude li je fotkao i rekao da salje na pregled onda ce i nadzor malo bolje nadzirati...nek zna da ima kontrolu:)Noor wrote:brije betoniranja, svu ugrađenu armaturu mora pregledati nadzor i upisom u građ. dnevnik i potpisom dozvoliti betoniranje, naravno ako je armirano prema biger planu...dijagram wrote:ima, pofotkaj kad god si tamo, neka znaju da fotkas i kazi da se to gleda, pa nek se misle:)epikur37 wrote:dijagram wrote:cekaj, salaju plocu iznad podruma?epikur37 wrote:
je, nadtemeljni su podignutii sad će dečki šalovati prvu ploču. Procjena je da kad krene zidanje svakih 15 do 20 dana ide sljedeća ploča.
Ta ploca?
da.
ta ploca iznad podruma, ona je novost, ne znam kako je rade, imas li prostorija dolje ili sto?
gore dalje ti je sve nirvana, to sam vec rekao, ali ovo rade sami i nije svejedno kako ce to napraviti
dijagram-
2015-08-09
Ne bi mene ni pustili, navade se i ne daju mi,..tako je u zadru, tako je u... i takoepikur37 wrote:Noor wrote:daćemo mu izlazak do jutra, ako trebaepikur37 wrote:Noor wrote:bi ja...neće me povestepikur37 wrote:Noorka, najbolje to je spremi se s dijagramom i dođite u neovisni nadzor...poslije negdje okrenemo zubonju :)
Ali da se javi telefonom ako ostaje duže od 12, ipak... :)
dijagram-
2015-08-09
to svakako, ali nadzor tu ima posla i odgovornostidijagram wrote:bude li je fotkao i rekao da salje na pregled onda ce i nadzor malo bolje nadzirati...nek zna da ima kontrolu:)Noor wrote:brije betoniranja, svu ugrađenu armaturu mora pregledati nadzor i upisom u građ. dnevnik i potpisom dozvoliti betoniranje, naravno ako je armirano prema biger planu...dijagram wrote:ima, pofotkaj kad god si tamo, neka znaju da fotkas i kazi da se to gleda, pa nek se misle:)epikur37 wrote:dijagram wrote:
cekaj, salaju plocu iznad podruma?
Ta ploca?
da.
Guest- Guest
ima ima, ne smije zbog propusta,..pokvarit se zimnica u podrumu:)
dijagram-
2015-08-09
kiseli kupus u kaci, na primjerdijagram wrote:ima ima, ne smije zbog propusta,..pokvarit se zimnica u podrumu:)
Guest- Guest
ne bude li dovoljno dobar zastitni sloj izist ce mu armaturu taj kiselis iz bureta:)Noor wrote:kiseli kupus u kaci, na primjerdijagram wrote:ima ima, ne smije zbog propusta,..pokvarit se zimnica u podrumu:)
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:ne bude li dovoljno dobar zastitni sloj izist ce mu armaturu taj kiselis iz bureta:)Noor wrote:kiseli kupus u kaci, na primjerdijagram wrote:ima ima, ne smije zbog propusta,..pokvarit se zimnica u podrumu:)
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
Noor wrote:Džem od šljive sam radila ... ribizle i malinu su mi već pojeli
R da i ja napravio višnjevače i orahovca...................i već mi blago popilo
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
T.- Posts : 17594
2014-04-14
eh, to bih ja :-DYehudi wrote:Noor wrote:Džem od šljive sam radila ... ribizle i malinu su mi već pojeli
R da i ja napravio višnjevače i orahovca...................i već mi blago popilo
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
ja ih najprije malo posušim da dobiju smeđu boju, veću slast i ukus suhih smokava, pa tek onda usitnim i malo skuhamjastreb wrote:Ja sam napravio džem od smukava.
za kolače odličan ukus
za na kruh više volim breskvu, jagodu
2014-04-16
i orahovac volim raditi, i malinovac i od kupina liker sam radila i marelicaYehudi wrote:Noor wrote:Džem od šljive sam radila ... ribizle i malinu su mi već pojeli
višnjevaču dugo nisam
ostavim višnje za kolače
prošle godine đem
2014-04-16
vrijeme je za zimnicu
2014-04-16
Page 11 of 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Similar topics
» Vrijeme je za...
» vrijeme
» Zagreb i teksasko vrijeme